Advertentie

2 februari: WantToKnow-daglezing met Susan Joy Rennison


banner susan joy rennison lezing

x

2 februari a.s.
 x

WantToKnow-daglezing met Susan Joy Rennison

x

korting plaatje SJR nieuwsbriefWe zijn blij jou onze nieuwe WantToKnow-lezing aan te kunnen kondigen; ook deze vindt weer plaats in Harderwijk, en wel op zondag 2 februari a.s. wanneer we Susan Joy Rennison als spreker voor deze dag mogen ontvangen! Wellicht ken je Susan Joy Rennison (SJR) en haar werk, want op WantToKnow zijn regelmatig artikelen van haar verschenen en deze zijn nóg steeds actueel en ook na te lezen.

RA zonnegodSJR houdt zich al tientallen jaren bezig met het zg. ‘Space Weather’ of ‘ruimteweer’.. We weten wat voor invloed het normale weer al op Aarde heeft, in onze dampkring en vooral op ons. Maar wanneer je bedenkt dat buiten de dampkring, dat ‘dunne schilletje’ rondom de Aarde, feitelijk het échte ‘weer’ pas begint, dan snap je ook wat voor enorme krachten er op de mens op Aarde én natuurlijk op de Aarde zélf, inwerken. Krachten van elektro-magnetische aard, waardoor wij ook en zeer intens beïnvloed worden..!

Nemen we alleen al het gedrag van onze Zon, de enorme elektro-magnetische zonnevlammen, zijn in staat het leven op Aarde, op een gigantische manier te beïnvloeden. En wat natuurlijk het meest indrukwekkende is, is dat deze invloed niet merkbaar LIJKT. We hebben er nog niet goed mee leren omgaan, maar waar is de dagelijkse plek voor het ‘ruimteweer’..? De Egyptenaren stelden RA, de zonnegod, centraal in hun wereld.. Niet voor niets, want de invloed van de zon in het bijzonder en ruimteweer in het algemeen, ten opzichte van het weer op Aarde, is vele, vele malen krachtiger! Het is ook niet voor niets dat NASA een heel departement heeft, dat zich bezig houdt met ruimteweer. Maar de invloed is nóg veel groter, dan dat..

Susan Joy Rennison over haar werk:
“Ik geloof dat er een nieuw lot ligt voor het menselijk ras, doordat wij moeten erkennen dat het Universum blijkt te werken met haar eigen, al-omvattende plan. En hierdoor krijgt de mensheid een nieuw kosmisch sjabloon aangereikt, dat het mogelijk maakt, onszelf ook daadwerkelijk aan te passen aan deze veranderingen. De wetenschappelijke benadering van Epi-genetica onthult in dit verband al, dat de omgeving onze DNA-blauwdruk beïnvloedt. Maar ook onze overtuigingen zijn daar een onderdeel van..!

Persoonlijk geloof ik dat het werkelijk de tijd is dat het kaf van het koren gescheiden gaat worden. Onze wetenschappers vertellen ons dat de evolutie zodanig werkt, dat ‘mutaties’ de voorheen ‘normale’ mens gaan vervangen. Er zijn grote tekenen dat mensen op uiterst snelle wijze aan het veranderen zijn, en veel neuro-wetenschappers zijn druk bezig om verslag te doen van deze veranderingen.”

 

Susan Joy Rennison zal op deze dag, waarop ze een ochtend- en een middaglezing geeft, uitgebreid stilstaan bij:

  • Susan Joy Rennison, baande met dit essay de weg voor beter begrip van de aankomende veranderingen.
    Susan Joy Rennison, baande met haar werk de weg naar een beter begrip van de grote veranderingen die op Aarde aan de gang zijn.

    Volgens de jonge Maya-ouderen, zijn we in de transitieperiode beland, naar de ‘Age of Aether’. Allemaal het gevolg van kosmische invloeden. Zoals je weet wordt aether wel het 5e element genoemd (naast Aarde, Vuur, Water en Lucht) en is dit element verantwoordelijk voor de essentiële verbinding tussen de andere elementen..

  • “… de degradatie van de infrastructuur, als gevolg van ruimteweer, kan onomkeerbare gevolgen hebben op de mogelijkheden van een land om haar populatie te ondersteunen..” Dr. William R. Graham, voormalig wetenschappelijk adviseur van de President en NASA’s ‘Deputy Administrator in Congressional Testimony’.
  • Ruimte-wetenschappers weten dat de Aarde een ‘Ruimte-klimaat-verandering’ doormaakt..! Ze onderzoeken hoe dit van invloed is op het dagelijkse weer en het klimaat op Aarde, én de wereldwijde elektriciteitsnetwerken.
  • Het Darwinistische denken is TOTAAL inadequaat.. Het nieuwe wetenschappelijke denken, de epigenetica bijvoorbeeld, toont nog indringender revolutionaire veranderingen aan. En als je bedenkt dat we zelf ook een elektro-magnetisch systeem hebben in dit lichaam als mens, wat zijn dan de invloeden van het ruimteweer daarop..?
  • Het heftige ruimteweer gaat enorme repercussies hebben op het intercontinentale vliegen. De invloed op de gezondheid van mensen die vliegen, vooral de ‘frequent flyers’, de invloed van het ‘space-weather’ op de vliegtuigen (bijv. de automatische piloot!) en op de opgezweepte jet-streams, de passaatwinden, die met hoge snelheid op grote hoogte rond de aarde blazen.

Kijk voor het volledig programma op de aankondiging van deze lezing. Onderaan deze pagina staat het programma en hoe je kunt boeken. Die pagina bereik je door HIER te klikken. De WantToKnow-dagen worden op zondag gehouden, in het bijzonder omdat dit voor veel mensen tóch dagen zijn om eens lekker iets ‘voor jezelf’ te doen. Wij willen deze dag daarop aan laten sluiten en niet alleen één lezing geven, maar twee.. Daartussen een lunch (inbegrepen) en een heerlijk samenzijn van WantToKnow-bezoekers onder elkaar.. Tot slot hebben we een verrassing voor je:

* * *

WantToKnow-lezing voor nieuwsbrieflezers met € 10,- korting..
X

Doordat we een aanbod hebben gekregen van een bijzonder aardige sponsor, zijn we in staat gesteld, om jou als nieuwsbriefontvanger, een korting te geven van € 10,- op deze lezing! Maak gebruik van dit aanbod door i.p.v. € 60,- dus € 50,- over te maken op NL35 INGB 0004313174 t.n.v. Dolphins & Whales publishing in Heemstede. Vermeld ajb dan wel ‘Sponsor-korting’ bij je overboeking. Wees er snel bij, want de gezellige presentatieruimte van Natuurmonumenten in Harderwijk/Biddinghuizen, waar deze dag plaats vindt, heeft een relatief kleine capaciteit (ca. 40/45 personen).

We kijken uit naar je komst! Van harte welkom.
X

* * *

( Nog 1x de link naar de officiële aankondiging op de site:
http://www.wanttoknow.nl/aanbieding/susan-joy-rennison-space-weather-3e-wanttoknow-daglezing/ )

10 plaatsen beschikbaar

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.