Advertentie

help ons bouwen pagina


Help ons met bouwen.

WantToKnow.nl/.be is een initiatief van Tessa Koop en Guido Jonkers in navolging van het WantToKnow.info initiatief van de Amerikaan Fred Burks. Zoals je hier op de site kunt lezen, is WantToKnow niet gebaseerd op een commercieel uitgangspunt, zeg maar een zakelijk initiatief. Wij vinden het fantastisch werk om mensen te bekrachtigen. Om mensen in hun kracht te laten komen.

Er zijn heel veel belemmerende factoren die deze bekrachtiging tegenwerken. Sommige zijn van natuurlijke oorsprong, maar er zijn ook krachten achter de schermen werkzaam, wiens intenties niet gebaat zijn bij de bekrachtiging van mensen. Daarom is het voor mensen bijzonder belangrijk dat zij zich in de eerste plaats informeren over deze krachten-achter-de-schermen en dat zij vervolgens mogelijkheden krijgen aangereikt, om zichzelf te voeden met waardevolle informatie. Informatie die dus hun geest voedt en ervoor zorgt dat hun bewustzijn kan groeien. Groei is een natuurlijk proces en daardoor voelt dit voor mensen als een enorm krachtig proces. Bewustzijnsgroei is niet altijd makkelijk, maar is wél in staat mensen de passie te laten voelen én het plezier in het leven.

Wij van WantToKnow willen niets anders dan mensen in dit proces helpen. Dit is namelijk ons proces van Passie & Plezier! En natuurlijk komt bij dit hele proces veel kijken, deze site bijvoorbeeld is daar een voorbeeld van. Maar ook andere initiatieven die wij zullen gaan organiseren en initiëren, zijn daarvan een voorbeeld.

Heb je de mogelijkheid om ons, vanuit dat plezier en die gedeelde passie, daarin te helpen, dan willen we je daarvoor bijzonder uitnodigen! Ons helpen bouwen kan op veel manieren:

  1. een financiële donatie. Een simpele bijdrage aan de kosten van deze site en nog te verschijnen boeken e.d. is van harte welkom! Daarvoor kun je een bedrag overmaken op rekening van de uitgever van deze site: Dolphins & Whales publishing in Haarlem. Het rekeningnummer is
  2. een donatie in natura. Wellicht heb je diensten, goederen en/of producten die wij zouden kunnen gebruiken of inzetten voor onze activiteiten. Neem contact met ons op, zodat we het e.e.a. kunnen afstemmen. Mail naar info@wanttoknow.nl
  3. hulp als vrijwilliger. We zijn veel van plan nog met WantToKnow. Het organiseren van symposia bijvoorbeeld. Maar er is ook hulp nodig bij het vertalen van de enorme databank aan informatie die op de Amerikaanse sit van WantToKnow staat. Kijk maar eens op www.wanttoknow.info en je zult zien wat we bedoelen. Wil je ons helpen met deze of een van de andere activiteiten die we gaan ontwikkelen? Mail ons en we nemen contact met je op!

Daarnaast is het van belang dat natuurlijk zoveel mogelijk mensen worden gesteunt in hun ontwakingsproces, een proces dat WantToKnow.nl/.be dus graag ondersteunt. Stuur daarom artikelen door, waarvan jij vindt dat ze andere mensen kunnen helpen zichzelf te bekrachtigen. De extra bekendheid die onze site daardoor krijgt is een mooie extra bijkomstigheid van jouw actie hierin..!

Help ons bouwen aan een nieuwe toekomst, die ruimte geeft aan meer begrip voor onze medemensen. Een toekomst die een rechtvaardiger verdeling van Aardse hulpbronnen oplevert en een evenwichtige balans tussen mensen en natuur zal brengen. Dankjewel voor je bezoek aan onze site en we hopen dat wij onze passie en plezier met je mogen blijven delen.

In liefde voor onze Aarde en onze medemens!

Tessa Koop, hoofdredacteur & Guido Jonkers, uitgever WantToKnow.nl/.be