Advertentie

Tanis Helliwell met lezing en elementalen-workshop..!


Wat: Dat de aarde een levend wezen is, een eigen bewustzijn heeft en door een fundamentele transformatie gaat, wordt wereldwijd in toenemende mate herkend en erkend. Hoe daar mee om te gaan en wat we daarin van de elementaalwezens kunnen leren, toont zich soms onverwacht en in een vorm die we niet hadden kunnen bedenken.

Tanis hierover: “Natuurgeesten, ook wel elementaire geesten genoemd, zijn de vormgevers op onze planeet. In de dimensie van de elementalen vind je elfen, feeën, kabouters, kobolten, leprachauns en vele andere volkeren. Ze zijn te vinden over de hele wereld, maar bedenk dat zónder elementalen er geen wereld zou zijn, omdat er geen fysieke lichamen voor wezens zouden zijn om te bewonen. Als we leren te luisteren naar hen én hun taal leren te begrijpen, kunnen we leren hoe we met elementalen kunnen co-creëren om volwaardige scheppers te worden”.

In de lezing op 17 mei, zal Tanis dieper ingaan op hoe elementenwezens ons de gaven van het niet-gehecht-zijn, humor, om jezelf kunnen lachen, verbeeldingskracht en hoe te manifesteren schenken. Gaven die bijdragen aan het verfijnen van je instrument en je waarnemingsvermogen. Hierdoor wordt je vermogen in hoe je contact maakt, communiceert en co-creëert met natuurwezens vergroot. Een hartelijke groet van Tanis Helliwell & Lloyd

Tanis Helliwell

Wie: Tanis Helliwell M.Ed. is een mystica die de wereld met het spirituele bewustzijn heeft laten kennismaken van de elementaal-energieën.  Ze werkt sinds
30 jaar samen met Lloyd, een leprechaun, die ze in Ierland heeft ontmoet (zie HIER op de site ‘Zomer met het kleine volkje’). Tanis en Loyd zetten zich in voor de samenwerking tussen mensen en elementalen. Tanis schreef enkele boeken: ‘Summer with the Leprechauns’ en ‘Pilgrimage with the Leprechauns, Embraced by’Love, Manifest Your Soul’s Purpose, Decoding Your Destiny en Hybrids. Haar nieuwe boek is getiteld ‘The High Beings of Hawaii: Encounters with mystical ancestors.‘a mystic in the modern world who has brought spiritual consciousness into the mainstream for over 30 years.’ HIER

Wanneer:een lezing op 17 mei om 19:30 wordt gevolgd door een workshop-weekend op 18 en 19 mei. Vrijdag 17 mei 2019 van 19.30 – 21.45 uur. (Inloop vanaf 19.00 uur.) En er is mogelijkheid tot vragen stellen na de lezing.

Waar:  Centrum ‘De Ontmoeting’, Emmalaan 1, 6721 ET Bennekom. Parkeren kan in de buurt en is gratis. De kosten voor de lezing van 17 mei zijn € 25,- (inclusief koffie, thee en koekjes)

WORKSHOP: Working together with nature spirits to heal the earth
Op zaterdag 18 en zondag 19 mei 2019 geeft Tanis de workshop  in Samaya te Werkhoven. Voor meer informatie zie de pdf-flyer over de workshop, die je kunt downloaden door HIER te klikken.

De voertaal is Engels. Mocht je niet zo goed Engels spreken of verstaan: Tanis haar Engels is levendig en beeldend en daardoor makkelijk te volgen. Vertaling is volop aanwezig. Je kunt je vragen in het Nederlands stellen, dus wees welkom! Er zal een boekenstand zijn met Tanis’ haar boeken, CD’s en DVD’s, inclusief haar nieuwste uitgave ‘The High beings of Hawaii, encounters with mystical ancestors.’ 

Over hoe haar Hawaiiaanse vakantie verandert in een humoristische, hart-openende Odyssee dat bruist van wezens uit andere dimensies. Je gaat mee op avontuur met Tanis en ontmoet zelden waargenomen wezens van diverse rassen die in vulkanen, mistige bossen en brullende zeeën wonen.
Ontdek de betekenis achter onze onderling verbonden voorouderlijke bloedlijn. Ontvang praktische hulpmiddelen van deze lichamelijke en geestelijke voorouders om de wonden in je eigen leven en in de levens van anderen te helen én om onze gewonde aarde te helpen genezen. Ga met de schrijfster mee op pad op deze weg vol zin(geving) en ontwikkel een diepe, intieme relatie met je eigen voorouders, de elementalen en mystieke verwanten.

Info en opgave: De organisatie van de lezing is in handen van Marjolein Baars. Ze vertelt over dit weekend met de lezing op vrijdagavond en de workshop op de zaterdag en zondag:

“Het organiseren en mogelijk maken van deze lezing en workshop is voor mij een stap in hoe ik actief bij kan dragen aan de bewustzijnsverandering die momenteel op de hele planeet gaande is. Vanuit mijn theater- en trainingsachtergrond zet ik mij in voor contact maken, communiceren en creëren vanuit het non-verbale gebied. Met als rode draad: Hoe doe je dat vanuit Liefde en je Creative Individualiteit?

In die zoektocht kwamen de elementenwezens en de co-creatie op mijn pad. En groeide de innerlijk nood om me steeds intensiever voor de aarde in te zetten. Voor mij is het overduidelijk dat er nu iets moet gebeuren. Gelukkig geldt dat ook voor vele anderen!

De uitputting van de aarde, de natuur, de mens; het steeds verder uiteenvallen van ‘natuurlijke samenhangen’, van het geheel en de enorme disbalans vind ik in toenemende mate onacceptabel. Er wordt ons op vele manieren door de natuurwezens duidelijk gemaakt dat er ‘iets’ aan de hand is en onze bijdrage noodzakelijk is. Hen te verstaan en met hen op weg gaan om ‘het’ aan te pakken is naast een uitdaging ook een avontuur.

Zonder van te voren exact te weten hoe ‘het’ moet, zijn er initiatieven ontstaan waarin we aldoende met en van elkaar leren. Dit ligt mij na aan het hart en wens ik iedereen toe die op dit gebied een (stille) wens heeft.  Dus…….. mede namens Tanis, de elementalen en onze prachtige planeet: Wees welkom en doe mee! Er is genoeg te doen!”

Je kunt je opgeven via het inschrijfformulier. Stuur het op naar info@tinyhero.nl . Wanneer je aanmelding binnen is, ontvang je een factuur, waarop ook de betalingswijze wordt aangegeven. Na betaling ben je definitief ingeschreven.Tanis en ik zien er naar uit jullie te ontmoeten!  (Marjolein Baars +31627366462 / info@tinyhero.nl) Deze aankondiging vind je ook op de site van Marjolein HIER

Advertentie