Advertentie

’t ‘Rijks Affirmatie Programma’.. WantToKnow-lezing


Zaterag 20 Juni, WantToKnow-lezing met John Consemulder. Lees verder.

De wetenschap en alternatieve, vaak eeuwenoude kennis komen bij elkaar. Veel wetenschappers trekken hun eigen conclusies uit het vastlopende wetenschappelijke proces van alleen maar naar vaste materie kijken en de ‘waarheid’ buiten onszelf te zoeken.

Drs. John Consemulder, pionier en bewustzijnsonderzoeker.
Drs. John Consemulder, pionier en bewustzijnsonderzoeker.

Met onze gedachten, gevoelens, emoties en intenties, helpen wij mee onze eigen wereld te creëren en manifesteren! Bewust-zijn van dit fenomeen is essentieel bij onze overgang naar een nieuwe tijd; de overgang naar de wereld van 2012 is echter al volop aan de gang. Met onze gedachtenkracht zijn wij dus ook steeds méér in staat een essentiële rol te spelen in gezondheid, immuniteit en ziekte.

John Consemulder is een van deze wetenschappers die hun licht laten schijnen over dit fenomeen. WantToKnow.nl heeft met hem een aantal bijeenkomsten ingepland, waarbij we over deze nieuwe richting van gedachten zullen wisselen.

Lees hieronder over de eerste van deze ontmoetingen, waarbij John een presentatie zal houden, die de Blauwdruk van onze fysische wereld en haar verbinding met de ‘wereld-achter-de-schermen’ zal belichten. Een paneldiscussie zal deze bijeenkomst afsluiten. Een waardevolle bijeenkomst voor iedereen die zich bewuster wil maken van de huidige ontwikkelingen op dit gebied. Wees welkom!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

HealingSoundMovement & WantToKnow presenteren:

‘Rijks Affirmatie Programma’

Een serie positieve dagen over gezondheid, ware immuniteit, vaccinaties en bewustzijn!

zaterdag 20 juni 2009, te Kudelstaart (vlakbij Aalsmeer), 1e dag:

Lezing Drs. John Consemulder & paneldiscussie samen met Marina Wagenaar, Kennisteam Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken en Guido Jonkers van WantToKnow.nl 

 ” Over de invloed van vaccinaties en de farmaceutische industrie, 

het zelfhelend vermogen van het lichaam,

en de ware betekenis van water, DNA, bewustzijn en liefde”

Datum: zaterdag 20 juni 2009  van 17.00 – 21.00 uur  Kosten: € 15,-

Lokatie programma : Theaterzaal Dorsphuis Kudelstaart, Kudelstaartseweg 239
1433 GH Kudelstaart (www.dorpshuis-kudelstaart.nl )

Aanmelding via: John Consemulder (info@john-consemulder.com )

Onze fysische realiteit, de wereld om ons heen, kent een blauwdruk die bestaat uit een fundamentelere werkelijkheid van beweging, trilling en bezielde energetische informatie. Deze blauwdruk van de fysische realiteit en materie wordt dus gevormd door geluid, licht, water en energie! Onze werkelijkheid is een vertaling van die vibrerende energiewereld, waar alles uit bestaat.

De geziene en ongeziene werelden van klank en getal, licht en elektromagnetisme, DNA, water en biologische communicatie en alle virtuele (maar zeer ‘echte’!) processen zijn allen onlosmakelijk met elkaar verbonden in het (alles doordringend en verbindende holografische en multidimensionale) nulpuntenergieveld.

Maar dit geldt ook voor onze gedachten, gevoelens, emoties en intenties, waarmee wij onze wereld mee helpen creëren en manifesteren! En dus ook voor gezondheid, immuniteit en ziekte en de rol die wij hierzelf in kunnen spelen.

Want U kunt niet alleen duidelijk ‘NEE’ zeggen tegen iets wat u niet wenst voor uzelf of anderen, u kunt vooral ook overtuigd en liefdevol JA zeggen tegen iets wat u wel wenst voor uwzelf en anderen! Dit positieve ‘liefdevirus’ werkt zeer sterk aanstekelijk en werkt, ook wetenschappelijk gezien! Het immuunsysteem reageert op wat het detecteert. Het lichaam kan opgevat worden als de ‘hardware’ voor de bio-energetische ‘software’ waarmee het ‘gevoed’ wordt. Dus is het van belang om BEWUST te kiezen voor hetgene wat u wilt aanbieden aan uw immuunsysteem en lichaam.

Tijdens deze avond zal zeer relevante informatie voor onze gezondheid en spiritueel bewustzijn centraal staan, zoals de invloed van vaccinaties (ook informatie over de vaccinatie tegen baarmoederhalskanker en de achtergrond van de farmaceutische industrie), ondersteund door nieuwe informatie over de werkelijke (elektro-genetische en geluid en licht faciliterende!) rol van ons DNA, ziektes als kanker en de 70 % water binnen onze cellen.

Ook zal er informatie gegeven worden vanuit de psycho-neuroimmunologie (PNI), een veld dat wetenschappelijk aantoont dat gedachten, emoties, intenties, overtuigingen, biofeedback, hypnose en suggestie daadwerkelijk invloed hebben op ons fysiologisch (en psychologisch) functioneren. Ware immuniteit en de kracht van liefdevolle gevoelens en afstemming op positieve energie zal besproken, ervaren en zelfs aangetoond worden.

Alle informatie zal helder,begrijpelijk, positief en vanuit de spirituele essentie gebracht worden, er is geen voorkennis noodzakelijk. Wij menen dat ouders en kinderen voorzien dienen te worden van de juiste informatie m.b.t. (baarmoederhalskanker-griep- en overige) vaccinaties en gezondheid. Daarom is deze dag vooral van belang voor alle ouders die vragen hebben of informatie willen over het HPV-vaccin Cervarix wat september 2009 door het Rijks Vaccinatie Programma wordt verstrekt, terwijl er veel onzekerheden zijn over de doeltreffendheid en effectiviteit van het middel, laat staan de nadelige gevolgen en gezondheidseffecten op lange termijn.

Het is werkelijk heel bizar dat inmiddels door veel reguliere wetenschappers toegegeven wordt, dat het in feite om een experiment gaat. Een experiment met uw kinderen. Laat u daarom volledig informeren, zodat u een oprechte keus kunt maken vanuit uw vrije wil. Uw vrije wil is, net als uw gezondheid en die van uw kinderen, uw geboorterecht. Samen met andere betrokken organisaties en sprekers zullen wij meerdere dagen plannen, hou dus de websites in de gaten. Leef wel en hopelijk tot snel!

Meer informatie en achtergronden over dit onderwerp: www.healingsoundmovement.com, www.nvkp.nl 

17 gedachten over “’t ‘Rijks Affirmatie Programma’.. WantToKnow-lezing

 1. Het valt me op, dat er de laatste tijd minder (of helemaal niet meer) gereageerd wordt op deze, toch heel verontrustende, actuele artikelen… Wil men het niet weten? Is de realiteit té schokkend? Al dit nieuws kunnen we toch echt niet naast ons neerleggen als zijnde “indianenverhalen”, meer en meer krijgen we goed gefundeerde bewijzen dat er iets ernstig mis is met het overheids- en farmaceutische “beleid”… Er komt binnenkort nog veel meer op ons bordje, dus wakker blijven mensen!

 2. @Ellen
  Dat valt mij ook op. Laat even weten dat ik wel alles volg. Reageer niet als ik niet iets heb bij te dragen. Bij deze reageer ik wel, you are no alone.
  Stilte voor de storm? Ervaar bij mezelf dat ik me af en toe ook wel flink murv geslagen voel. Als een “ezel” ingegegraven in een kuil waarbij de shit maar over mij heen wordt gestort. Kan dan steeds weer kiezen, niet bewegen en stikken of de shit van mij afschudden net zolang totdat de kuil gevuld is met shit en ik op een dag …

 3. Beste Ellen

  Niet alleen het aantal reacties is zeer minimaal, ook het aantal bezoekers nogal bedroevend. Zeker als je kijkt naar waar Wanttoknow voor zegt te staan. Nog daargelaten wat daar de financiële consequenties daarvan zijn.
  Wanttoknow is (gelukkig) niet de enige site waar de mensen hun info vandaan kunnen halen, die ook gelukkig veel beter worden bezocht.

  Misschien ligt het niet zozeer aan de mensen maar ook aan de inhoud van de site en misschien ook aan de reacties van ene Guido. Oeps…

  Hoewel er een paar echte klappers geweest zijn, die dan ook gretig werden overgenomen door andere sites, wat dan weer gratis reclame was…
  Wanttoknow ook heel veel good will van andere sites heeft gekregen…
  Heb ik het idee dat Wanttoknow de laatste tijd aardig aan het zwalken is. Zoals: Is CO2 nu wel of niet belangrijk, wat moeten we nu denken van 9/11, wat kunnen we doen voor ons milieu behalve petitietjes tekenen…
  En hoezo is het belachelijk en zielig om zo lang mogelijk te willen wachten met de aanschaf van een giftige nogal mileubelastenende nieuwe monitor (ahem)….

  Opmerkelijk is dat over sommige onderwerpen nu juist wel nogal rigide gedacht wordt. Bijvoorbeeld krijg ik het idee dat alle vleeseters ter plekke afgeschoten moeten worden. Als je lezers wil afschrikken is dit natuurlijk hét middel.
  Ook vraag ik mijn af wat er met de door de lezers aangedragen links gebeurt, kon daar niet zoveel van bakken…

  Misschien is het een idee om een kadertje te maken met een bloemlezing van stukken die nog altijd actueel zijn volgens de redactie, geeft ook nog weer eens aan waar Wanttoknow voor staat, handig voor nieuwkomers op de site bijvoorbeeld… .
  En misschien wat meer praktische zaken, met minder zweefgehalte. Handvaten voor wat ieder concreet zou kunnen doen om niet in de shit de stikken!!!
  Eh, zijn maar een ideetjes hoor, zal vast de artikelen hier niet goed bijgehouden hebben… . Wil natuurlijk niemand voor het hoofd stoten!

  Kortom, met een grote bak thee en een enorme moorkop lukt het nog wel om mijn energie weer eens veel te optimistisch, hopeloos naïef in een bodemloze put te storten, maar eigenlijk staat Wanttoknow niet meer op nummer een voor mij. Ik ga lekker ergens anders frisse lucht happen en mijn horizon uitbreiden.

 4. Weet je, ik denk ook dat veel mensen niet willen weten. het is ook allemaal te schokerend, dus ze gaan in “flight” mode en dan ben je opeens ook geen vriend of betrouwbaar iemand meer voor hen. Wij zijn namelijk harstikke gek dat we hierin “geloven”. Dat is wat er in de Ether hangt voor deze mensen. Maar inmiddels maak ik me daar minder zorgen over, want ze kunnen er straks toch niet meer omheen en ze hebben alleen zichzelf ermee nu. Komt vanzelf goed verwacht ik. Gewoon doorgaan met informeren van onze medemens ook al gaan/blijven ze in promiscious mode. Er komt steeds meer waarheid en contradictie boven drijven. It’s the downside up 😉

 5. Goh, ik heb wat aangekaart! Mijn intuïtie volgend, denk ik echt niet dat dit “probleem” aan deze site ligt en zeker niet aan Guido! Als je op andere sites op bezoek gaat, valt mij ook een “kruimelmentaliteit” op, een beetje van dit, een beetje van dat, maar waar het écht om gaat, de wereld waarschuwen wat er staat te gebeuren, wat er NU gebeurt, daar gaat men aan voorbij (men constateert slechts), en dàt geeft mij slapeloze nachten… Net gereageerd op een “griepartikel” in de Telegraaf (ja ik weet het, maar je bereikt hiermee wel veel volk), reactie geweigerd door de redactie als zijnde “niet in overeenstemming met hun waarheidsgehalte” of zoiets… Ik zei alleen maar dat we nog meer op ons bordje kunnen verwachten in de nabije toekomst, binnenkort vrijwel zeker een breaking news “iedereen zal moeten worden ingeënt”, that’s all! Zwarte lijst of zo? Frustrerend!

 6. @allen: dank voor jullie op/aan/bemerkingen. Het is wat je ervan vindt. (Wie zijn wij om te zeggen dat het anders is, dan wat jij ervan vindt!!)

  Wij doen gewoon ons dingetje. Of we nou op 1 staan of op 300. (van welke lijst bijv.)

  Komen we een goed verhaal tegen, dan plaatsen we dat, of het zwalkt, piept, streelt, kraakt of andere virtuele geluiden maakt. We hebben onze eigen beperkte zienswijze. Maar inspiratie vind je ook bij ons, hopelijk in artikelen, in een glimlach bij een fotootje en bij het filmpje. Maar vooral artikelen die je overal op de site vindt, zit ‘Inspiratie’.

  Klik eens op de wolk, op trefwoorden die je aanspreken. Dan komen wat oudere artikelen weer boven water.

  Maar in een kuil vol shit zitten, brengt je nergens. Ja, jezelf in een kuil vol shit zien zitten… Maar als je dat gevoel hebt, vinden we dat jammer en hopen dat het niet bij ons is ontstaan..

  Onze site heeft geen ander doel dan je te informeren over zaken die in de wereld spelen en waar je wellicht niet zo gauw zelf bijkomt. Heftige zaken, die het weten-waard-zijn. Omdat ze onze wereld heftig beïnvloeden, maar vooral je bewust-Zijn aanwakkeren.
  Maar wij zijn echter ook ‘maar’ mensen, die doen wat we kunnen. Maar het zijn dus wel degelijk heftige zaken, die regelmatig voorbij komen. Maar struisvogelpolitiek bij dit soort zaken schiet niet op, wat weer niet wil zeggen, dat je je erin moet verzuipen!

  Dat de bezoekersaantallen tegen zouden vallen laat ik graag voor rekening van ‘Droppie’. Hoe kom je hierbij?? Wij zijn er tevreden over, in ieder geval.

  Maar het allerbelangrijkste: doe gewoon wat binnen je vermogen ligt, vooral goed voor jezelf zorgen. Rust, voeding, maar ook vrolijkheid. Niemand is gebaat bij een somber mens, niet in de laatste plaats jijzelf!
  Jezelf informeren over heftig, stevige zaken in de wereld hebben te maken met bewuster worden. Ze waren er al vóórdat jij ervan wist..

  Maar laat in gesprekken over dit soort zaken je mond niet stilvallen. Deel wat je weet, deel over wat anderen ervan vinden. Bewustwording is dan weer het gevolg. En bedenk dat het spel dat gespeeld wordt op deze prachtige wereld, moeder Aarde alleen maar kan dwingen uiteindelijk om de ‘herpes’ ervan af te schudden, wanneer dit spel té ver gaat en Moeder Aarde dwingt dit te doen.. Het gaat dus over onze eigen gedragingen en onze eigen bewustwording.

  Venus komt Moeder Aarde tegen. “Hoe gaat het met je?” vraagt ze. Moeder Aarde: “Ach, de laatste tijd een beetje last van Homo Sapiens”. “Hè vervelend” antwoord Venus. “Daar heb ik ook een tijdje last van gehad, maar dat gaat vanzelf over”..

 7. @Guido
  Yep, daar was ik al bang voor, ik was weer veel te optimistisch en hopeloos naïef.
  Eigenlijk valt er hier niets meer te schrijven. Word er alleen maar depri van en dat zou eeuwig zonde van míjn inspiratie zijn.

  Gegroet iedereen!

 8. @droppie, als je nou eens een dialoog aangaat, schieten we er allemaal wat mee op?! Toch? Je bent uitgenodigd om stukjes te schrijven na jouw aanbod hiertoe en reageert niet meer. En je ideëen hierboven over praktische handvatten zijn prachtig, maar het is aan iedereen zélf om die bekrachtiging te vinden/zoeken die bij haar/hem past. We gaan hier niet belerend zitten doen. Maar verwacht van ons wel bekrachtiging, in de vorm van Inspiratie. Zie het stuk van Fred Burks van deze week, waar zoveel ‘handvatten’ in staan, dat je ze niet eens kunt tellen..!! HIER Maar misschien is ‘Zuurtje’ een betere nick?

 9. Hoho Droppie, gooi het bijltje er nu niet bij neer, we voelen allemaal dat je heel wat in huis hebt en wat te vertellen hebt! Pak die handschoen nou alstjeblieft op, zet ons aan het denken, prikkel ons, krik het niveau op naar jouw maatstaven, reuze benieuwd naar jouw inspiraties! Je weet misschien niet wat je mist… En dit bedoel ik écht niet ironisch, ben bloedserieus!

 10. Misschien is ‘Zuurtje’ een betere nick?
  Mij ontgaat geheel de strekking, maar ik moet er wel vreselijk om lachen. Geen idee waarom. Vandaag heb ik een ontzettende off-day en dat komt zeker niet door jullie. In tegendeel.

  Schilderen is een van mijn passies, vandaag ben ik niet verder gekomen dan een zwart doek! Ik zie alweer een lichtpuntje. In de duisternis het licht. In het licht de duisternis. Komt vast weer een mooie creatie uit.

  En afscheid bestaat niet!
  “Gegroet iedereen”. Zwaarmoedigheid ten top. Droppie, zo voelde ik me precies vandaag. Kom op zeg laat je niet kisten (het is alsof ik tegen mezelf praat).

  En ja, met dat beeldscherm had ik ook dezelfde ervaring (als je gelijk wil krijgen). Maar tja, c’est le ton qui fait la musique. Voor mij doet dat geen afbreuk aan de inhoud van de artikelen, lezingen, muziek, cd’s etc van John. Die zijn voor mij allemaal top. Met jouw ’tip’ zou zijn site nog meer tip top tot zijn recht komen. Ik maak er geen punt van, of nu toch wel? EEN lichtPUNTJE.

  Gegroet voor vandaag!

 11. ik wens iedereen veel kracht en liefde toe.
  het leven is waarlijk niet eenvoudig als je de waarheid zoekt.
  hou vol mensen, het maakt het leven waard te leven en krikt je eigenwaarde vreselijk op.
  je begint te beseffen waarom we hier zijn.

 12. Hee kom op joh met z’n allen een beetje gaan zitten mopperen op elkaar. Bewust worden is niet alleen maar leuk ,door de shit heen gaan hoort daar ook bij.De ene dag smaakt zoet en de andere weer zuur. Probeer het grote geheel te zien!!!

 13. @selene, lianne, san. DANK. Ik heb net maar weer een krachtig nieuw stuk geplaatst. Zie bij Pranayama. Pfffff! Binnenkort meer over dit heftige punt, dat lijkt zo dualistisch te zijn. “Bewust worden is niet alleen maar leuk, door de shit gaan hoort daar ook bij”. Dank, dank!

 14. http://www.eqgen.nl/
  Ik verheug me heel erg op het vervolg van deze fantastische site! Geeft precies weer waar mijn hart naar uitgaat.

  En Guido, je weet zelf heel goed hoe het nu werkelijk zat met mijn zogenaamde stukjes schrijven… . Kom op man, ik hoef echt geen ‘gelijk’ te krijgen maar dit gaat wel erg ver!

 15. @Zuurtje: prima. Ik verheug me er ook op. En wat die stukjes betreft: hopelijk hou je de humor om zaken te relativeren. Ik weet niet anders dan dat ik gisteren schreef! Werkelijk. Het maakt verder ook niet uit; het gaat mij en anderen in deze discussie om deelnemen en niet lopen mokken! Dialoog is de enige weg om te delen. En bij delen geldt het schitterende spreekwoord..?
  Gedeelde vreugde is dubbele vreugde en…!
  Gedeelde smart is halve smart!
  (Staat in niet 1 wiskundeboek trouwens)

 16. Lieven mensen, als we echt in dialoog willen en zinvolle discussies willen aangaan en echt willen weten (en niet alleen dat maar ook de oplossingen die er al zijn willen horen en zelf ook onze verantwoording willen nemen voor onze eigen keuzes en gevolgen)dan stel ik voor dat je jezelf uitnodigt om de 20e naar deze georganiseerde dag te komen, want daar gaan we uitgebreid op wezenlijke zaken in die echt met duurzaamheid en het verwezenlijken van een ‘paradijs op aarde’ te maken hebben. En vorm dan nog eens een mening over veel zaken en kijk of er wat veranderd is in je beeldvorming. Deze dag wordt georganiseerd om juist centraal informatie naar buiten te brengen, dus als je oprecht geïnteresseerd bent om meer hierover te weten te komen en vragen te stellen en te reageren, dan nodig ik je uit om die dag te komen. Dan beloof ik jullie dat wij er ook zijn (zelfs op een zwaarmoedige dag 😉
  hartelijke groeten aan jullie allen, John

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.