Advertentie

Ben ‘Bilderberg’ Knapen staatssecretaris op ‘BuZa’…


Oud-journalist Ben ‘Bilderberg’ Knapen is inmiddels staatssecretaris van Buitenlandse Zaken. Knapen, die langdurig buitenlandcorrespondent voor NRC Handelsblad is geweest in onder andere de VS en Zuid-Oost Azie en van 1990 tot 1996 hoofdredacteur was van de krant, is pas op het laatst genoemd als bewindspersoon in het nieuwe kabinet-Rutte.
De CDA’er is sinds 2008 lid van de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid en mediahoogleraar aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en was ook voorzitter van RTV Utrecht. Kortom, een media-man bij uitstek.. Diplomatieke buitenkant-plaatspoetserij?

x

Ben ‘Bilderberg’ Knapen staatssecretaris van Buitenlandse Zaken…

(met dank aan) Paul Engels © van Argusoog.nl

x

Knapen promoveerde aan de Katholieke Universiteit Nijmegen op een studie over de betrekkingen tussen Nederland en de vroegere Sovjet-Unie. Een beeld van deze man vinden we op Wikipedia HIER. (Andere bronnen o.a. HIER)

 

Ben Knapen staat ook bekend als Ben ‘Bilderberg’ Knapen omdat hij als hoofdredacteur van NRC Handelsblad vele malen aanwezig was op de Bilderberg-meetings, maar er heel vreemd genoeg, als journalist nooit iets over schreef… Ook niet in die NRC, die toch neutraal, betrouwbaar en vooral ‘onafhankelijk’ zou moeten zijn..!

Hoe een journalist zichzelf in een onmogelijk positie dreef..? Of.. Hoe een journalist bij voorbaat de ‘route’ liep, die hem was uitgestippeld..?

‘Aan de vooravond van de Amsterdamse Eurotop trok koninigin Beatrix naar de Verenigde Staten voor haar eigen wereldtop.
Zoals gewoonlijk schoof de vorstin aan tafel voor de jaarlijkse Bilderbergconferentie, die plaatsvond van 12 tot 15 juni in het Renaissance Pine Isle Hotel op Lake Lanier Island, in de buurt van Atlanta, Georgia.

Beatrix was al als kroonprinses aanwezig bij de eerste groten-der-aardeconferentie, die in 1954 werd voorgezeten door prins Bernhard.’

Bronnen: Groene Amsterdammer en EPO.be

We weten allemaal dat prins Bernhard von Lippe Bisterfelt de aanstoot gaf om de eerste Bilderbergconferentie te organiseren, vlak ná de Tweede Wereldoorlog. Maar wist jij dat de Amerikaanse inlichtingendienst CIA de eerste edities van de Bilderbergconferenties meefinancierde en organiseerde..? Dat stelt dr. Gerard Aalders van het NIOD, het Nederlands Instituut voor Oorlogsdocumentatie  (zie HIER de link)

Knapen in Moraalridders!
Hier kun je het interview zien, dat het programma ‘Moraalridders’ een paar jaar geleden had met Ben Knapen over zijn rol in het ‘Grote Complot’. Ook Knapen’s aanwezigheid bij Bilderbergconferenties komt aan de orde:

x

x

De NOS over de Bilderberggroup-meeting HIER

Bewust of onbewust deed de voormalig Secretaris-Generaal van de NAVO Willy Claes op de Belgische radio, in een ‘damage control’ interview dat de geheimzinnigheid en het belang van de Bilderberggroep moet bagatelliseren, ineens een onthulling die de vermoedens van jarenlange Bilderbergvolgers Jim Tucker en Daniel Estulin zomaar even bevestigt.

Oud NAVO-topman Willy Claes lichtte de sluier van de Bilderbergconferenties ver genoeg op om helderheid te krijgen over de opzet van deze machtseliteclub.

Oud-Secretaris-Generaal van de NAVO -toch niet de minste positie- Willy Claes verklaarde het volgende over de Bilderberg-conferentie:

“Tijdens de conferentie krijgen alle genodigden 10 minuten spreektijd – en daar wordt zeer streng aan vastgehouden, jahaha – en na afloop stelt de ‘rapporteur’ een rapport op van wat er besproken is. De aanwezigen worden dan natuurlijk wel geacht gebruik te maken van dit rapport bij het uitzetten van hun beleid in de milieus waarin ze invloed hebben.”

Luister HIER naar het radio-interview met Willy Claes (het item ‘Bilderberg’ begint na ongeveer een kwart uitzending).

En wist je dat de Bilderberg-club de EURO heeft geschapen? Bilderberg-voorzitter: ‘Bilderberg creerde de Euro-munt’ HIER.

Regelmatig stond de naam van onze nieuwe staatssecretaris van BuZa op de lijst van deelnemers aan de Bilderberg-meetings. Onlangs, in 2010 dus, was hij er echter niet bij, maar we treffen verrassend genoeg (?) wel Neelie Kroes (VVD) aan. HIER

 

Het Amerikaanse ‘Council on Foreign Relations’ kan gezien worden als de Amerikaanse tak van de Bilderberggroup. Zie hier hoe de CFR al tientallen jaren de Media controleert en manipuleert:
video ‘The Council on Foreign Relations – The CFR controlled Media‘:

x

x

Een goede introductie over de FEITEN die de controle van deze CFRA op de media duidelijk aangeeft. Maar mocht je twijfelen over de bedoelingen van de main-stream-media (MSM) in deze wereld..

William Colby – Voormalig CIA-directeur: “The CIA owns everyone of any significance in the major media”

(‘De CIA heeft iedereen van enige invloed in de media in zijn zak’)

Een van zijn opvolgers maakte het nog bonter:

William Casey, CIA-directeur (1981) “We’ll know our disinformation program is complete when everything the American public believes is false.”

(‘We zullen weten dat ons des-informatieprogramma volledig werkt, wanneer ALLES wat het Amerikaanse volk gelooft dat écht is, volledig vals is”)

6 gedachten over “Ben ‘Bilderberg’ Knapen staatssecretaris op ‘BuZa’…

 1. Als je dit allemaal weet en ziet, dan word ik toch zo dankbaar aan mensen die Wanttoknow, Niburu, Klokkenluideronline sites maken.
  Bedankt voor het betere werk!

  En nog even over de consperancy, weet je, zij kunnen alleen macht hebben, als wij die aan hun geven, hoewel “ze” wel tot het uiterste gaan om die macht te grijpen en behouden, merk ik, in ieder geval, in mijn dagelijks leven, dat zij geen macht over mij hebben. Zij willen wel, maar als ze het(macht) niet krijgen, dan worden “ze” heel gefrustreerd en ik kan er om lachen.

  Eigenlijk is het maar zielig om de macht na te streven.
  Zielig en ziek, dus ik doe er niet aan mee, maar wel aan Licht en Liefde!

  1. @ea: je hebt helemaal gelijk: wij geven hen macht. Maar ik zeg altijd dat wij niet alleen macht hebben met een stembiljet, maar met ELK Euro-biljet..!! Stem op DAT wat goed doet. Ook al is het zeldzaam, moeilijk te vinden, vreemd voor anderen, niet zoals-het-hoort enz. STEM MET JE EURO.

   Je uitgave is een energie voor die mensen die een andere richting kozen en JOUW STEUN nodig hebben!

  2. Inderdaad macht is enkel maar een toneelspel.Als je in dat wereldje zit,je niemand kan vertrouwen.En dan de illusie hebben dat je beter bent,omdat mensen je volgen.Die mensen erom heen spelen ook het toneelspel mee.En zullen alles aangrijpen,om jouw van die positie te verdrijven.
   Men zit verstrikt in zijn ego wereldje.

   Only the truth will set you free.

   vriendelijke groet.

 2. Goed stuk Guido! De NRC is sowieso een krant waar je niet moet verwachten dat je er de waarheid zal vinden. Dat idee had ik vroeger wel maar door de tijd heen leer je dat ze allemaal hetzelfde schrijven en vaak onzin. Klakkeloos het ANP citeren etc. Echte nieuwsgaring doen ze allang niet meer en al helemaal niet als het een subsidie of baan kan kosten. Het NRC zal nooit schrijven dat er iets niet klopt aan de officiele verklaringen van zoeits als 9-11 of de ellende met BP.. Zelf leren nadenken is de sleutel 🙂

  1. Goed gevonden dat filmpje van de moraal ridders! Waarom zie je dit soort dingen nooit op prime-time op tv?? Het antwoord weten we allemaal…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.