Advertentie

Orgonite en chembusters…


x

ORGONITE EN CHEMBUSTERS VAN ‘ATELIER CASA’..

2012 © Candia Salomé en Sandra Manus

x

De laatste tien jaar is duidelijk te voelen dat de energie om ons heen verandert, het voelt scherper, zwaarder en het is tegenwoordig nog maar moeilijk om je energetisch lichaam optimaal in balans te houden. Het is niet meer een natuurlijke staat van zijn, maar het begint een kunstmatig ritueel te worden, van aarden, afschermen, energie omhoogbrengen, en weer afvoeren.

Wanneer je tegenwoordig op een mooie dag omhoog kijkt zie je ook regelmatig het inmiddels bekende rasterpatroon ontstaan. Zorgvuldig opgebouwd uit dikke vliegtuigstrepen. Toen we kinderen waren, keek je naar de hemel en zag je af en toe een vliegtuigstreep achter een vliegtuig en je juichte want zo vaak zag je dat niet. Die streep bleef even hangen , maar verdween binnen een paar minuten. Tegenwoordig zie je alleen nog maar strepen en die vliegtuigen zijn al uren verdwenen. Een dikke laag achterlatend waar soms de zon niet meer doorheen kan stralen.

Een mooie Orgonite van Atelier CaSa, gemaakt met verschillende metalen en edelsteentjes.

Een tijdje terug werd er een derde UMTS mast op een appartementen complex in de buurt geplaatst, en dit was de reden voor een eyeopener. Okay het zijn lelijke dingen en het is moeilijk te begrijpen dat mensen dit op hun gebouw accepteren, ook is het opvallend dat het aantal ziektegevallen direkt onder die mast schrikbarend hoog is. Maar wie legt die link? Appartementen zijn voor de ouderen onder ons, en tja… Wanneer je ineens je ogen opent voor de omstandigheden in je eigen omgeving, merk je dat het universum je iets te vertellen heeft.

In eerste instantie zie je de masten en de strepen als losstaande feiten. En legt nog geen verband hierin.Je merkt dat er iets niet klopt, maar voor de verbanden zal je verder moeten kijken. Ook wil je op een gegeven moment antwoorden op vragen die je steeds meer tegenkomt.  Wij liepen tegen vragen op zoals  waarom voel je je op vakantie beter? Waarom hebben zoveel mensen van die rare klachten, waarom schieten er zo velen in een burn out. Waarom zijn er nog maar zo weinig strakblauwelucht dagen?

Binnen onze praktijken, waar wij werkzaam zijn als energetisch therapeut, werden wij ook regelmatig  geconfronteerd met klachten zoals bv. . vermoeidheid, hoofdpijn, oorsuizingen, futloosheid, slaapproblemen, duizeligheid, onrust, allergie, geïrriteerdheid, spanning, onbalans, concentratie verlies, burn-out, stress, depressiviteit, migraine, enz. zowel bij volwassenen als kinderen.We kwamen erachter dat deze klachten geheel of deels worden veroorzaakt door een verstoorde energiebalans. Het gaat erom dat de negatieve belasting van onzichtbare straling wordt getransformeerd, zodat er weer een gezonde balans ontstaat in de energiehuishouding.

Deze negatieve energetische belasting vind plaats zonder dat je het door  hebt. Overal waar we ons bevinden, is straling aanwezig. Dit brengt disbalans in al onze energievelden. Het vermindert op deze manier onze levenslust zonder dat we daarom gevraagd hebben. In huis is er al veel op te lossen wat elektrosmog betreft.  Bijvoorbeeld  de DECT-telefoon en zeker de DECT-babyfoon eruit, alles weer aan de oude vertrouwde en plint-ontsierende kabel en de mobiele telefoon alleen aan als er gebeld moet worden en ‘s nachts al helemaal uit.

Maar kunnen we hetzelfde van onze buren verwachten? Nee, dus het lost helaas maar een klein deel op, want een Dect telefoon straalt dwars door alle muren heen en het draadloze netwerk  van de buren twee huizen verderop wordt ook gemeld op de computer thuis. En dan staan er ook nog drie van die masten in een straal van 200 meter.. Op internet is veel informatie te vinden over elektromagnetische straling, een goed boek is ook ‘De risisco’s van het draadloze tijdperk’ van Karel van Huffelen. We worden 24 uur per dag gebombardeerd met indringende en ongewenste straling van diverse bronnen. Hier zou toch  een  oplossing voor moeten zijn.

En zo kwamen we terecht  in de wereld van Wilhelm Reich. Hij is de grote ontdekker van ‘Orgonite’, dat is afgeleid van het woord Orgon. Orgon is een ander woord voor levensenergie. En Orgonite heeft alles te maken met de verbetering van de levensenergie. Als de levensenergie wordt verbeterd breidt dit zich ook uit naar de woon en leefomgeving. De trilling van de verbeterde energie is hoger dan die van de door straling belaste energie. De hogere trilling stimuleert de lagere trilling om je heen, om in een hogere trilling mee te resoneren. Zo ontstaat er een harmonieuze energie balans tussen mens en omgeving. Op deze manier wordt de kwaliteit van alles wat leeft verbeterd. Wat een waardevolle informatie, en wat was deze man zijn tijd ver voorruit. Naast orgonite is Wilhelm Reich de ontdekker van de cloudbuster. Een variatie op de cloudbuster is de chembuster.

Een Chembuster is een positieve levensenergie generator!
De Chembuster heeft een bodem van orgonite met daarin koperen buizen voor de geleiding, zuivering en richting. De positieve energie wordt vanuit de chembuster verspreid, zoals bij een fontein.

*Trekt vuile/negatieve energie aan en zet deze om in een schone/positieve energie, ter  bevordering van je woonomgeving.

*Het is een krachtig hulpmiddel voor het neutraliseren van straling zoals, elektrostress van EMF (Elektromagnetische straling) zoals; computers, mobiele telefoons, magnetrons,   zendmasten, hoogspanningskabels, Wi-Fi,  DECT-telefoons, hoogspanningsmasten, alle andere draadloze apparatuur.

*Het versterkt de werking van o.a. kristallen, symbolen, edelstenen, mineralen.

*Manifestatie van Liefde en Kracht.

*Neutraliseren van zogenaamde chemtrails.

Sceptisch, maar toch bereid een kans te wagen, besloten we er ieder één te maken en dan natuurlijk gelijk het tuinformaat. Het voelde goed maar we wisten niet of het zou werken, maar ach, zelfs als dat zo was hadden we in ieder geval lol gehad. Het was even puzzelen om aan de goede materialen te komen, en na ruim een week hadden we allebei een tuinbuster van 2 meter hoog. We wonen ieder aan de andere kant van het bewuste appartementen gebouw, en besloten dat we met onze busters de 3 masten zouden omsluiten. Zodat we er geen last meer van zouden hebben.

De wellicht wat vreemd uitziende chembuster heeft een enorme kracht.

Al snel kwamen we erachter dat een chembuster kieskeurig is, je voelt wanneer deze niet op de juiste plaats staat, onze ervaring is dat als je hem op een plek zet die je mooi vind maar die niet zo geschikt is, je waarschijnlijk ‘s nachts je bed uit moet  om hem te verplaatsen. Na die ervaring begrepen we dat de buster contact zoekt, op de beste plek wil staan, ook als dit optisch niet helemaal verantwoord is, dat hij een portie aandacht nodig heeft  en dat hij toch ook wel graag gepoetst wil worden. Dit doen we regelmatig en we merken dat wanneer je aan het poetsen bent, je even in contact gaat, je geeft je nieuwe intenties eraan, en dit maakt hem krachtiger. Die intenties hoeven niet perse met straling te maken te hebben maar kunnen ook te maken hebben met levensfases.

Tegenwoordig behandelen we onze buster dus als een dierbaar kunststuk. Regelmatig bewonderen we hem, poetsen we braaf de pijpen en zorgen we voor mooie plantjes in de omgeving. En de energetische douche die de chembuster produceert wordt steeds sterker. Met de biosensor meten we regelmatig zijn bereik uit en dat groeit  in het begin per dag. In huis voelt alles luchtiger en energierijker, we zijn vrolijker, hebben minder last van klachtjes en slapen weer goed, mits de buster op de goede plaats staat.  Andere gezinsleden vinden het bijzonder dat er ook duidelijk zichtbare resultaten zijn, zoals de onderbroken vliegtuigstrepen recht boven de buster. Zo is heel goed te zien hoe hoog het bereik  is.

Enthousiast kregen we  een ongekende inspiratie en creativiteit over ons heen. We begonnen te zien wat we met Orgonite kunnen bereiken wanneer het verspreid en gebundeld wordt, en hoe belangrijk het is om juist in deze tijd een tegen hangende positieve energie te creëren. En krachten te bundelen. We besloten dus dat deze wijsheid niet alleen voor ons is en dat we het heel graag willen delen. En als de werking zo enorm is, zouden we dan misschien  zelf een raster kunnen creëren van orgonite door het te verspreiden?

Dus weer hars, koper en stenen gekocht en in no time hadden we een hele collectie.We hebben een proefweekend gedraaid tijdens een atelier route, in eerste instantie om naar de reacties op onze producten te kijken. Deze waren overweldigend. Mensen die een klein orgonite figuurtje meenamen, gewoon omdat het er leuk uitziet en die een week later terugkomen met enthousiaste verhalen. Zoals de mevrouw die al jaren een gons in haar hoofd had,  en het eigenlijk had opgegeven dat hier nog iets aan te doen zou zijn. Nu zij met het figuurtje op zak liep was de gons verdwenen.  Iemand anders die ineens weer een hele nacht door kon slapen. Iedereen die Orgonite bezit merkt verschil.

Nu, ruim een  jaar later, hebben we een webshop, wordt er over ons gepraat en staan we op beurzen. De reacties van mensen die Orgonite of een chembuster aanschaften zijn overweldigend. We merken dat heel veel mensen het nog niet kennen, maar als we het Orgonite-verhaal vertellen, zijn ze direct enthousiast. Wanneer ze een tijdje Orgonite hebben staan merken ze hoe kunstmatig de oude balans was, en hoeveel natuurlijker hun omgeving nu aanvoelt. Hoe kleine en grote klachten verdwijnen en hoeveel meer levensenergie er is.

We specialiseren ons inmiddels in op maat gemaakte chembusters. We meten energetisch uit wat er nodig is in een persoonlijke situatie en vervaardigen dan een Chembuster op maat. Deze wordt door de nieuwe gebruiker ervaren als een positieve douche in huis, die de hele leefomgeving met positieve gevolgen beïnvloedt. De orgonite verspreid zich inmiddels door het hele land, en we bouwen een gezamenlijk raster van schone energie, die zo hard nodig is als tegenhanger van alle elektromagnetische vervuiling, maar ook om gezamenlijk de trilling op aarde te verhogen. En gelukkig zijn er steeds meer mensen bekend met deze materie, het is een vrije energie en voor iedereen toegankelijk.

Wij merken absoluut het verschil in onze woonplaats, bijvoorbeeld dat de masten geen invloed meer hebben. Wanneer je in een omgeving bent waar geen orgonite of Chembuster is, kun je vaak duidelijk voelen of er in de buurt een antennemast staat, ook al zie je hem niet direct. Je kunt het voelen aan een duwende energie die je uit balans brengt. Wanneer je langer op zo’n plek blijft ga je het merken aan je spieren, je krijgt zware benen, een tintelend hoofd en je zicht verminderd, uiteindelijk krijg je vaak hoofdpijn. Gelukkig zorgt een Orgonite op zak, dat  je hier totaal geen last van hebt.

Om je trilling te verhogen, dien je in balans te zijn en aanwezig in je eigen kern. Helaas is het tegenwoordig moeilijk om met zoveel elektrosmog die balans te vinden en te behouden. En Orgonite is daar een uitstekend hulpmiddel bij. Waar het om gaat is er niet tegen te strijden maar met intentie en indien nodig een vrij eenvoudige oplossing een positieve balans te creëren in je eigen leefomgeving. We willen toch allemaal een schone leefomgeving zonder beperkingen en in volledig samenzijn?

Wij hebben onze passie gevonden vanuit een vraag,  en sinds  we orgonite vervaardigen, merken we dat we in een flow zitten om steeds een stap verder te gaan. We worden enorm geïnspireerd en het voelt zo goed. Dit is onze bijdrage voor de nieuwe aarde, en we gaan door. Want wanneer we dit steeds meer mensen laten voelen  kunnen we uiteindelijk  leven in een leefklimaat dat in balans is.

De werking van Orgonite is wat dat betreft letterlijk terug te vinden in ons enthousiasme m.b.t. tot de productie hiervan. Wij als Atelier CaSa (CAndia en SAndra) zijn zoals gezegd al jaren bezig met energetisch werk, het éénheidsbewustzijn proces volgend en integrerend in ons dagelijks leven. Als aarde op weg naar de 5e dimensie, levend vanuit je hart (hartbewustzijn) i.p.v. het verstand. Door het werken aan orgonite, heeft dit proces als nooit daarvoor versterkt.

Voor ons leeft het letterlijk door ons heen….  Werken aan een gezondere leef en woonomgeving is werken aan een gezonder Bewustzijn, waardoor je beter in staat bent om in je eigen kracht te staan en te leven vanuit je IK Ben. Onze orgonite producten zijn voor ons stuk voor stuk even dierbaar, en het mooiste is, dat het met onze liefdevolle intentie is gemaakt en ontstaan. Graag nodigen wij u uit om te kijken op Atelier CaSa of onze producten ook iets voor u kunnen betekenen.

Liefdevolle-groet,

Candia Salomé en Sandra Manus

 

66 gedachten over “Orgonite en chembusters…

 1. Als fervente fan van orgonite en chembusters, deed ik deze week een ontdekking van jewelste. Je kan nl. een chembuster bouwen zònder het toxische hars en een boel ijzervijlsels en andere metaalkrullen. Ook geen koperen buisjes. Van een vereenvoudiging gesproken.
  Een Zwitsers kunstenaar, die zich Ea laat noemen, zocht en vond een manier om het gebruik van polyesterhars te vermijden en begon te experimenteren met kristallen en matalen. Aanvankelijk gebruikte hij een obelisk kristal dat hij omwikkelde met : bladgoud, daarna zilverdraad, koperdraad, ijzerdraad en aluminiumdraad. Het werkte wonderwel. Nu laat hij zelfs de aluminium- en ijzerdraad achterwege om enkel de nobele metalen over te houden, zijnde : bladgoud, zilver- en koperdraad. De resultaten zijn even goed. Hoe groter het kristal, hoe krachtiger de werking.
  http://www.projectobolix.org : zijn site
  http://www.youtube.com/watch?v=t4ZVEFHGWvM hoe de obeliskbuster te maken
  http://www.youtube.com/watch?v=KQtnP3MPFUw het effect op chemtrails

  1. Dank je wel Anelle, daar was ik nu net naar op zoek. Info of blad goud ook gebruikt kan worden.

  2. @ anelle
   Ben helemaal jippie… Heb al mijn oude zilveren guldens gepakt om om te smelten oud goud (kapotte ketting) koper uit de schuur haha de inspiratie stroomt. bedankt voor de te gekke link

  3. @Imke
   Ea gebruikt meestal bladgoud. Dat is wel hyperdun en moet na een tijd, hangt af van aantal factoren, vervangen worden. Dat is vlot te doen, je haalt de koper- en zilverdraad eraf en legt een nieuw bladje goud, waarna je de andere metalen er weer rond draait. Je kan natuurlijk ook alle metalen vervangen. Het is het kristal dat de drager van de informatie is.
   @Marcel w
   Super hé? Ik kon die nacht de slaap niet vatten van opwinding over het geniale karakter van die vondst.
   Ea vond dat de vibratie van het toxische hars niet in overeenstemming kon zijn met de hoge vibratie van de kristallen en de nobele metalen. Daarop is hij gaan zoeken, en steeds meer gaan vereenvoudigen. Less is more.

  4. Anelle ik snap niet zo goed welk materiaal dan de organische functie heeft. Het zijn toch allemaal metalen die er dan omheen zitten..???
   Bij de Orgonite speelt de hars de rol van de organische component.. Het is volgens Reich absoluut noodzakelijk om organisch te hebben in combinatie met niet-organisch (metaal).

   Ikke nie begrijp..

  5. Het komt mij over alsof die EA gewoon hypergeactiveerde crystallen had gemaakt .
   Zelf wil ik eerst even testen og de hars ook vervangen kan worden door stromend water . Voor een tuinbuster from hell .

  6. @Guido
   Ik denk dat Reich eerst een theorie opgebouwd heeft om van daaruit naar de praktijk toe te werken. Polyesterhars is een afgeleid product uit de petrochemie. Uit aardolie dus. Omdat hij overtuigd was van de noodzaak om een organisch component toe te voegen, heeft hij hars als praktische oplossing voor het bijeen houden van zijn metalen gebruikt. Daarmee sloeg hij een dubbelslag, nl. een organisch component én een verbindend element om de boel mooi bij elkaar te houden.
   Maar is hars wel écht onontbeerlijk? Kristallen zijn ook ontstaan in de aardkorst. Diamant bv. was eerst koolstof, dat eerst samengeperst verkoold hout was, dat eerst woud was. Organisch dus. Waarom kan het kristal op zich het gebruik van polyester niet overbodig maken? Ik denk dat wij vergeten dat Reich niet zoveel gelegenheid heeft gehad om zijn cloudbuster, door geëxperimenteer, verder te perfectioneren en meer uit te puren. De FDA was er als de kippen bij om de boel in beslag te nemen en hem te arresteren.
   Ik denk ook dat wij niet al te slaafs uitvindingen en theorieën moeten volgen maar dat zij eerder het vertrekpunt moeten zijn voor verder onderzoek en experimenten.
   Weten wij veel hoelang Ea erover deed en hoeveel hij eerst uitgeprobeerd heeft om uiteindelijk tot dit resultaat te komen.
   Less is more.

  7. Anelle , ik denk dat je op het juiste spoor zit . Ten eerste heb je te maken met een levende energie , die laat zich niet binden door regels . ten tweede wordt er duidelijk over de intentie gesproken , de intentie verbonden aan het materiele ( apparaat ) Een fysieke vorm en samenstelling zijn een goede leidraad , echter geen regel .
   Dit zomaar even tussendoor .

  8. De afkeer die ik heb van kunsthars komt vooral door de giftige dampen. Oplosmiddelen..!
   Ik heb een jaar of 20 geleden bij een kerel gezeten in Hilversum, die een studio had om kunstharsblokjes te maken met ‘ingietsels’.. Vliegen, munten, miniatuurtje etc. Je kent ze wel. Daar heb ik toen een van de meest bizarre gesprekken van mijn leven gehad met die man. Volgens mij was zijn halve hersenvolume opgelost..!
   Ben druk bezig met het hoofdartikel over Orgonite. Organische stoffen houden de Orgone vast, terwijl de metalen zorgen voor aantrekking en DIRECTE afstoting. Vandaar de combinatie om ze beiden te gebruiken. Je koolstof verhaal is steekhoudend vind ik Anelle. Het is essentieel dat negatieve Orgone (DOR) wordt omgebogen naar OR of POR (positieve Orgone). Dit schema says it all.
   orgone POR

  9. Orgone. Twee talen naast elkaar.
   d’or=goud gone= weg, verdwenen, opgelost

   Worden we armer of rijker daardoor , that’s the question?

   Misschien een begin om de betekenis van Orgone te achterhalen? 😉

  10. Ik denk dat, mocht Reich nu leven, zijn busters er helemaal anders zouden uitzien. Intussen werd kristal wereldwijd herontdekt en gewaardeerd, waardoor het ging ascenderen en zijn vibratie opgetrokken werd. Door die verhoogde kracht, vergroot het stralings- en spreidingvermogen van kristal. Daarom, denk ik, dat kristal perfect de functies van de koperen buizen en de hars kan overnemen. Hoe meer aandacht en liefde je je kristal geeft, hoe krachtiger het zal stralen en het voor jou zal werken. Kristal is levende materie en heeft daarom alleen al, liefde en aandacht nodig.

  11. Wat ik nou zo geinig vind, ik ben begin vorig jaar, niet gehinderd door enige kennis van zaken, in de snoeiende koude wind op elke hoek van ons erf ,in verschillende boomtypes, een bundeltje halfedelstenen in koperdraad gewikkeld gaan hangen.
   Geen flauw idee waarom, maar kreeg ineens die ingeving. En dat moest ik dus ook direkt uitvoeren van mezelf(?).
   Uiteraard weet ik nu nog niet of het ook maar iets uithaald maar het voelde goed en nu zie ik dus dat er in die orgonite oa deze elementen worden gebruikt.
   Ik sta werkelijk te popelen om ermee aan de slag te gaan( ook om er kunstzinnig nog meer mee uit te halen , maar dat in mijn makke).

  12. Als die orgonite busters al zo veel jaren geleden goed hadden gewerkt dan hadden we allang een strak blauwe hemel boven ons hoofd gehad. We (met grote groep vrienden) hebben ze al zo vaak gebouwd en achter moeten laten omdat we tot ontdekking kwamen dat er iets ontbreekt aan het geheel, het meer een prachtig stukje kunst ten tonele was in de huiskamer en/of buiten in de tuin. Met Frank Bonte hebben we al eens ruim en breed om de tafel heen gezeten op een nulpunten-weekend ergens in Drenthe, hoe je het een en ander kunt verbeteren. Het hele onderzoek kwam neer dat het enkel werkte waar er stromend water in de buurt was die volgens een bepaald patroon zijn weg vervolgde. Zelfde idee als Piramide energie, hoe wek je nulpunten energie op als wat ‘Nicolaj Tesla up in his mind’ had. Dan pas gaat zo’n buster blazen, dat wil je niet weten… Het hele geheim draait om een constructueren van een goed werkende Tora (magnetisch veld). Want je kunt dan wel een batterij maken maar die blijft vol als je er niks op aan sluit. Gezien dat hars, ijzervijzel en kopere buizen geleiders zijn, onstaat er geen fluxuerend veld, wel werdt dat met oa stroompje van electra klein schalig opgewekt en dan haal je nog geen kilometers hoge beams mee. Mijn eigen indicatie was toen een tuinslang met vijverpomp in de grond in te graven welke volgens een bepaald patroon de “circle of Life’ functies had waardoor je een waanzinnige basis energie mee op kon bouwen. Daar mee verstoor je de negatieve vertex velden in de grond zodat er een zuigende werking gaat ontstaan en je chembuster als een reinigings filter gaat werken. Ik heb het afgeblazen al een jaar of 3 geleden omdat het me te duur werd in kosten kwa materialen en verder onderzoek.

  13. Met alle respect makker, maar ik lees een boel ‘left-brain’ thinking.. Controle controle…!
   Laat lekker los en maak zo’n ding met LIEFDE..! Idd, Anelle (1.10) en Cozmic zeiden het al: het gaat ook (en vooral!) om de intentie waarmee je dingen maakt, doet en beleeft.. Jij werkte toen volgens mij niet met kristallen en dát is een groot verschil, zeker als je bedenkt dat kristallen je energie coherent doorsturen/reflecteren in versterkte vorm..! Dus ook het ‘left-brain’-thinking resultaat is versterkt, zoals ik in je woorden kan lezen..! Never mind Paul, ik apprecieer je inspanningen van ’toen’.. Keep an eye on these developments..!
   Imke, mooi krachtig verhaal..!! Elke vorm is dus mogelijk.. Kunsthars is gevaarlijk (voor je systeem) maar tegelijkertijd ook -in dit opzicht- ‘an artists wet dream’..! Gietmallen die lossend zijn, zijn de ‘enige’ barrière..

  14. @ Paul ,
   ik heb eerder een paar dingen van Frank Bonte zitten bekijken … ahum … keelschraap , misschien heb ik het niet goed opgepikt , maar hij zou mij niet kunnen overtuigen , eerder de andere kant opsturen zogezegd . ( me best gedaan om netjes te blijven ) Misschien was een interview met Niburu-Elias niet het beste om te bekijken .

  15. @ Guido

   Daarom heb ik het ook los gelaten om het lekker te laten voor wat het is, wel met argus ogen wat mensen hier en daar in de gaten gehouden of er iets opwindends tussen zat. Natuurlijk is er altijd innovatie gaande op elk gebied met verbeteringen en dat verwerp ik dan ook lekker niet het is aanschouwen wat anderen aan het doen zijn en of er dan ook iets tussen zit wat je zelf ontgaan bent. Ik heb voor dik 500 Euro vertimmert in kristallen, hars en ander materiaal, bij het gieten van hars ging het al een paar keer fout omdat er ergens toch een constructief fout in bleek te zitten. Hakken en bikken was de remedie dan om te redden wat er te redden valt, ook puur op gevoels basis alles gebouwd. Technische constructief denken doe je met links, creatief oplossende werken doe je met rechts, met beiden kanten tegelijk kom je tot inzichten. Het hele ontwerp is puur op gevoels basis en tja niet wat jij nu weer aandraagt hier mee, zo zonde omdat tentoon te spreiden. het zegt idd meer over je zelf dan het weer zegt over mij. Namasté Guido…

  16. @ Cozmic

   Juist jij snapt hem, precies wat ik bedoelde, daarom liep het een en ander ook flink vast, doodlopende straatjes, niet willen aannemen dat als je iets bedenkt op gevoels basis dat een ander het wil aannemen, je bent dan gelijk een links denkert. Daarom heb ik het toen ook los gelaten, waren meer leuke dingen om te gaan doen en er is zoveel over om puur op gevoel naar toe te stappen en onderdeel van willen te zijn.

   Misschien dat we het weer eens oppakken als we weer er zin in krijgen…

  17. @ Paul ,
   als je met zoits bezig bent dan zou allereerst de energie onderling aan moeten sluiten . Toen ik die Frank zijn dingen las en clipjes bekeek had ik zoiets van ; Paul met hun ? whhhaaaaaa , no way !
   Orgon is levende energie en die kan je niet als iets doods behandelen , doe je dat , dan krijg je waar je om vraagt .

  18. Ik denk dat ik daarom liever een ‘lone wolve ‘ ben , lekker dingen op eigen tempo , geen compensaties en geen afleiding in de inspiraties . Zodra dingen lopen krijg je toch el de mensen op je pad waar je mee door één deur kan .

  19. Bijna Cozmic bijna zit je goed, nee ik kwam voor andere dingen bij Frank terecht, Frank trok mee het eerste aan met water wervelaars, en met het maken van nulpunten energie. Werkte mee toen des tijd met Team-Amsterdam-Niburu event in de Meern. Frank ontmoete ik daar en zag wat hij voor interresante dingen deed, Samen met een vriend die graag zich interesseeerde kwam ik bij Frank in drenthe uit en leerde daar weer wat anderen lui kennen met oa JOE CEL, geladen edelstenen, quartzen en kristallen. Tot en met een Geet processor en op water werkende motor aan toe, dan kom je op een groter breder vlak uit wat interesses opwekkend zijn. Dan besluit je op een dag mee te gaan doen met een droom van iemand die een chembuster wilt bouwen, zeker na een prive gesprek met Anton ben je dan helemaal los en ga je puur op gevoels basis aan de slag met kennis die je in je zak hebt zitten. Samen metw at anderen die verschillen met techniek, gevoel en inzicht en dan bouw je zoiets puur van uit je wezen.
   Als er dan iets niet werken wil dan laat je het los en ga je niet je er dusdanig in verbijten. Dit heeft dus niks met links denken te maken. Morgen stata er een ander op de stoep waar je weer een stapje op gevoels basis verder mee kan.
   Vraag Marcel maar eens over het werkend Pentagon Taj Mahal 5D in zijn tuin… (ideetje van David Wilcock).

  20. En tuurlijk Cozmic, ik doe niks anders dan heel veel dingen op mezelf doen, af en toe kom je wel eens in die verleiding om het te willen delen, snap je. Daar ben ik wel eens te vaak mee op me bek gegaan door te eerlijk te zijn en te veel willen delen, maar tja ergens ben ik dat type mens wel want ik hou van transformeren.

   http://www.youtube.com/watch?v=UM1U-MQf2CM

  21. @ Paul ,
   we live , we learn … iedere ervaring is er één , positief , negatief , whatever .
   Ik hoop dat je morgen honger hebt , deze keukenprincess heeft waarschijnlijk voor 40 man gemaakt .( altijd al moeite met maat houden ) Een vegetarisch Grieks recept dat vrijwel niemand kent .
   I’m lookin forward to it …

  22. Ooooh ik heb ook biologische kipstokjes, ananas paprika en Surinaamse marinade gemaakt (non plof, wel halal) gemaakt omdat er iets te bespeuren stond in een mailtje gisteren avond dat je zelf maar iets mee moest nemen voor op de hete plaat.

   Wil nl nooit met lege handen ergens komen….

  23. Zo, wat is dat nou cozmic, geef je een etentje? Voor 40 mensen gekookt? Oei, allemaal van deze forum!. En ik ben niet van de partij (eigen schuld, heb lang verstek laten gaan om hier te zijn!)? Als je tekort komt, kan ik wel pompoensoep voor en bananenwalnotenbrood maken, dat is toch lekkerrrrrrr!. LOL

  24. Sorry cozmic: “Als je tekort komt, kan ik wel pompoensoep voor en bananenwalnotenbrood maken,…..” moet zijn: Als je tekort komt, kan ik wel pompoensoep en bananenwalnotenbrood voor je maken.

  25. @ Willie

   Jaaah was reuze gezellig bij Cozmic, we hebben immers enorm genoten van elkaars inzichten, aannames en vooral gevoelens. Ook het weer zat aardig mee. Tja en jij
   was er niet, maar niet getreurd hoor, als het goed is komen er meer vervolgen om
   dit jaar elkaar eens uitgebreid te mogen ontmoeten. Er is tenslotte veel meer dan
   een schamel stukje tekst waar we het allemaal steeds mee moeten doen.

  26. Willie , het was een meeting voor IndigoRevolutian , het was succesvol , hoewel ik nog voedsel heb voor een weeshuis .

 2. @ anelle
  mooi hoor leve de eenvoud. Geeft weer heel wat inspiratie voor mijn eigen projektje. Ben druk bezig alle benodigdheden bijeen te sprokkelen ,ga wel een paar aanpassingen maken naar aanleiding van jouw linkjes.

 3. Leuk artikel en mooie site met goee foto’s van jullie producten.
  Wilhelm had wel iets te pakken, maar het precies werkt weet ik niet…

  Veel plezier en succes.
  Hartelijke groet
  Berend

 4. Ja. Het boek van Karel en Caroline van Huffelen heeft ook mijn leven veranderd. Ik ben op oudere leeftijd mijn bedrijfje (zonder winstoogmerk) begonnen http://www.needtobalance.nl. Ik meet straling bij mensen thuis, adviseer over voeding en de goede conditiesupplementen . Maar vooral zie ik de fantastische resultaten in de praktijk als mensen hun water vitaliseren. Laat staan wat het met planten en de dieren doet. Die liegen niet. Informeer jezelf wel goed voordat je iets met je drinkwater doet, ook hier is kaf onder het koren.

  Ik ga nu experimenteren met een chembuster, hier boven Soest wordt ook enorm veel gesproeid. Bedankt.
  hartegroet, Gerry

 5. Voor allen die zich aangesproken voelen.

  We lijken een stel alchemisten?
  Het werkt alleen als je de Natuur haar werk laat doen. De Natuur geeft altijd een simpele oplossing. Hier moet u er maar meedoen.
  Waar jullie het over hebben en mee bezig zijn is voor mij een en al hocus pocus. Succes.

  1. @Lezer
   De natuur toont ons inderdaad de oplossing. Aan ons om die oplossingen in praktijk te brengen. De natuur toont ons de weg, oa. door de hernieuwde aandacht voor de levende energie in kristallen. Aan ons om er wat mee te doen. DOEN!

  2. Dus Lezer, als ik het ff goed begrijp.. Wij zijn geen natuur en doen hocus pocus met de natuur…?? Maar hocus pocus is toch ook DOEN!? Heb je weleens ‘los’ gemaakt van de natuur…? En…?? Beviel het..? 🙄
   Het enige wat er volgens mij gebeurt, is dat wetenschap de natuur, de Chi en Orgone dus, tot op zekere hoogte kan ’temmen’. Gebruiken ten goede..! Mag dat? Maar het is wel even door de hocus pocus heenbijten om te zien wat er daadwerkelijk gebeurt…
   Ik heb het hoofdartikel bijna af, en weet dus al veel over Orgone. Het is essentieel het je even eigen te maken; maakt zoveel méér duidelijk..! Komt allemaal goed; ik zie jou ook nog wel met een chembuster in de tuin.. Of een Orgonite in je huis.. Misschien zelfs er zélf eentje maken..!
   Als je al een beetje vooruit wilt lezen, kijk dan op deze link alvast.

  3. Als uw kristallen niet meer goed werken, begraaf ze een dagje in uw tuin of aarde. En ze zijn weer gereinigd. Ooit van mijn moeder geleerd.

   Mijn gevoel zegt dat ik geen angst of zorg moet gaan maken tegen chemtrails omdat de Aarde zich niet voor de gek laat houden door wie dan ook. Zij weet daarvoor altijd een oplossing te geven. De Aarde die ruim 7 miljard bestaat. En wij mensen ‘pas’ komen kijken. Dacht u werkelijk dat kinderspelletjes zoals chemtrails ons leven op onze mooie Aarde kunnen verpesten.Dan moeten ze echt wat beters verzinnen.
   En pas goed op uzelf WTK bloggers als u met levensenergie experimenteert. Zeker weten of anders niet doen.We hebben weleens gesproken over de kundalini vuur (=levensenergie). Zulke zaken kan niet iedereen zomaar ‘afdwingen’. Alleen als u er echt voor ‘klaar’ bent zult u het kunnen gebruiken. We hebben een earth warming en een earth dimming. Chemtrails naast andere luchtverontreiniging veroorzaakt earth dimming. Omdat de zon ‘steeds feller’ gaat branden is het naar mijn gevoel toch een ‘voordeel’ voor het leven op aarde dat we de earth dimming hebben. Die ‘enkelvoudige’ atmosfeer is niet voldoende al zou die ‘schoon’zijn om ons te beschermen. Sommigen beweren dat we 2 zonnen in ons zonnestelsel krijgen, hoe los je dat probleem dan weer op mbt opwarming aarde? Misschien geven de pyramides op aarde tzt haar geheimen prijs. Want alles wordt openbaar niets meer geheim. Dus laat de angst niet regeren.
   En mochten wij van buiten-/bovenaards minder verlicht worden, so what dan blijft het gewoon onze taak elkaar te verlichten om uiteindelijk ons gezamenlijk doel te bereiken: die mooie Aarde voor ons allemaal.
   Maar Marcel toch veel succes met je chembuster project. May the Force be with You.

  4. @ lezer bedankt en je zult de resultaten hier kunnen lezen.Ik ga echter niet over een nacht ijs dus ben een gewaarschuwd mens haha.

  5. @ Lezer
   Je doet de chembuster en orgonite in het algemeen, oneer aan door zijn werking te versmallen tot ‘blauwe-lucht-fabriek’. Een chembuster doet zoveel meer. Zorgt voor een gezond leefklimaat in huis door de electrosmog te neutraliseren én negatieve energie (meestal door luchtvervuiling) te absorberen en om te polen tot positieve energie, bovendien hebben de kristallen die erin verwerkt zijn elk hun gunstig effect om de omgeving.
   Ik vind ook dat wij verantwoordelijkheid dragen tov. de aarde en al wat erop leeft. Alles wat haar herstel lichter kan maken is welkom. En als orgonite, kristallen en andere hulpmiddelen kunnen helpen om de huidige onbalans opnieuw in evenwicht te brengen, mag je dat beslist niet negeren.
   Je waarschuwing om niet lukraak met levensenergie om te gaan is terecht. Doch, ik denk dat je niet mag vergeten dat de meester pas verschijnt wanneer de leerling er klaar voor is. Wie er niet klaar voor is, krijgt dergelijke info wellicht niet eens aangereikt, en indien wel, zal ie er niks van snappen en als onzin af doen of negeren. De schok van de herkenning, het resoneren met de aangereikte materie, zijn op zich de beste waardemeters.

 6. Het gekke van alles vind ik toch na het lezen van sommige artikelen dat er altijd ineens speelfilms opduiken met de exacte zelfde inhoud van zaken die wel eens goed kunnen anticeperen met wat we nu weer tot ons bewustzijn moeten toevoegen. Of is de wereld andersom, dat eerst het speelfilm concept op de tafel ligt en dat daarna een heftige discussie los breekt tussen alle goed gelovige conspiracy denkers en debunkers. Wat was nou het eerst?! de kip of het ei…

  Zo ontdek ik dus weer een vernieuwde verwennerij als het gaat om Nazai’s met Antartica, Ufo’s en het Joseph Mengele verbouw de mensheid maar tot Grey Force Troopers. Pure Fictie of meer een zoveelste poging van Fantasie ?!

  Oordeel zelf maar eens:

  Nazis At The Center of the Earth – Trailer
  http://www.youtube.com/watch?v=WLRTcNAlSOM

 7. @paul
  Ik ben nu bezig met het verzamelen van materialen. Wil toch een poging wagen
  Dat idee met stromend water had ik ook al in een flower of live setting langs de kristallen voeren in een orgonaccumulator opvangen en weer door de slang het flower of live cirquit laten afleggen, misschien nog een revitalisatie fles er tussen hangen .Ook ben ik voorstander van het gebruik van zoveel mogelijk edele metalen en koper. En ik merk het ook al, het is een dure hobby 6 kristallen (mooie heldere) 12 euro. Een boekje bladgoud 50euro lijm (speciaal voor bladgoud 14 euro Koperen buis 10 euro de meter en de teller loopt gestaag door. Dus ik ga voor het verzamelen bij vrienden en bekenden van de materialen! We zullen zien waar het schip strand .Elke vordering zal ik braaf hier melden ( indien vermeldingswaardig)

  1. We kunnen in dat geval wel een Postbus nr voor je in werking stellen, mede als een goed doel en mede dat je er wel degelijk kaas van heb gegeten om bepaalde zaken aan de gang te krijgen. Je ziet zelf al hoe geweldig een pentagon het in je grond doet en met je omgeving. Nu nog foscussen op een opwaardse maalstroming in een correcte rechts omdraaiende vortex en je zit goed! (goed opletten welke kant je draaikolk in je was tafel omdraait en dat precies 180 omdraaien), hier gaan nog velen mee in de fout. Daarom is het belangrijk om gegevens en inzichten ook uit een te zetten dat je dan ook niet de klassieke antieke fouten maakt wat ik en vele anderen eerst ook maakten.

   Ik vertrouw ten volle op jou dat je het kan, 😉 maestro…

  2. @ paul
   Ik zal mijn uiterste best doen , en mocht het alsnog falen heeft het me weer even bezig gehouden en van de straat , werkt het daarentegen wel goed kom ik met het portable energie fontijntje weer eens even jouw buurt opfrissen

  3. Volgens mij gaat het wel lukken Marcel!! Je intentie straalt van het scherm.. Top! Keep us informed!

  4. @ guido
   Zal ik zeker doen , als ik zover ben zal ik wel een seintje geven. In de tussentijd verzamel ik de metalen en doe verder onderzoek naar mogelijke aanpassingen. Zal ook kijken of ik een video van het hele maakproces kan maken, en eventuele werkzaamheid .
   We zullen zien ik ben in ieder geval helemaal enthousiast en ga er voor.

  5. @Marcel, ik lees hierboven dat je hymalaya wilt toe gaan voegen in je orgonite, dit kun je wel doen, maar dit moet je dan wel in een afgesloten flesje of buisje stoppen, anders krijgt je hars een probleem, en ziet het er niet mooi uit, ik heb het een keer geprobeerd namelijk, geen enkel zout werkt in de hars merkte ik, en ik bouw inmiddels al een aantal jaren orgonite, neem maar eens een kijkje op mijn website http://francishagen.nl/

  6. @ francism
   Bedankt voor de waardevolle tip ,had me anders wellicht een flinke frustratie kunnen bezorgen. 🙂

 8. Wat doet een orgonit?
  Het regenereert de levensenergie, die ook orgon genoemd wordt. (in kort OR)
  De levensenergie kan krachtvol zijn (POR), of muf net als brak water (DOR).
  Orgonit brengt de levensenergie in zijn omgeving in haar krachtvolle toestand.
  Wat is orgonit?
  Orgonit is een mengsel dat in de simpelste vorm uit een kristallijnen koolstofverbinding, vele metaal-lagen en bergkristal bestaat.
  Hoe werkt orgonit?
  Na de theorie van Dr. Wilhelm Reich trekken organische stoffen van iedere aard orgon naar zich toe en houden het vast. Metallische stoffen trekken orgon aan en stoten het snel weer af.
  In de orgonit bevindt zich nog minstens een bergkristal/kwarts, die steeds energetisch gestimuleerd en daardoor aan het trillen wordt gebracht. De levensenergie, maakt niet uit welke toestand, wordt dus in het orgonit-deel naar binnen gezogen, geregenereerd en afgegeven.
  Om het deel (amulet, kegel, kubus,…) is er een bijzondere actieve zone die enkele mensen ook kunnen voelen.
  Conclusie:
  Hoe groter het orgonit-deel is, hoe groter (hoger, verder) de werkzaamheid.

  1. Anelle, dank je voor je link, ik kreeg gewoon even tranen in mijn ogen. Laat ik nu precies die 3 (rozekwarts, amethist en bergkristal) erin gehangen hebben. En al sinds ik klein was gaat mijn hart uit naar moeder aarde, dus met die intentie heb ik het daar ook gehangen.

  2. @ anelle
   Mooi weer een stuk info ter ondersteuning van mijn chembuster projekt,ben nog op zoek naar een meer positievere naamgeving. Schone energie generator zoiets, immers de intentie dient een positieve te zijn dus niet vechten tegen maar veranderen ten goede. Dat moet dan ook tot uitdrukking komen in de naamgeving.

  3. Ik heb nog een tip gekregen van een goede vriend om toe te voegen aan de orgonite. Hymalaya zout vanwege de hoge energetische trilling en de organische verbindingen die het inzich heeft.

 9. @Paul
  Heb je ook tachyon in huis of werk je met tachyonenergie?
  Tachyon en orgonite kunnen NIET samen gebruikt worden, omdat beide energieën elkaars werking opheffen. Dat zou kunnen verklaren waarom een en ander niet het gewenste resultaat geeft.
  En een buster bouwen zonder ‘onderhoud’ met intenties, aandacht en liefde, geeft maar beperkt resultaat en valt op de duur zelfs helemaal stil. Je hebt iets levends gemaakt, je hebt gecreëerd! Maar het is geen statisch kunstwerk, je chembuster vergt verzorging met aandacht en liefde. Dat kan perfect van op afstand door je in gedachten ermee te verbinden.

  1. Anelle

   Tachhyon stenen raken hun sterkte kwijt na verloop van tijd als ze niet tijdig worden opgeladen, de chembuster die we hadden was voor ik aan de gang ging het exact het zelfde idee om een verbetering te maken in het negatieve heersende energie veld. Enthousiast als ik was had ik eerst een geladen staaf van Horus gekocht die met orgonite energie geladen was, als je hem hanteerde was net of je 64 verdiepingen de grond in zakte. Helemaal toppie als je op meditatieve manier er aandacht aan schonk voelde je duidelijke energie veld om je heen die alles verstevigde, zelfs met het gebruik van ormus in combinatie. Alleen de kracht was zo sterk dat ik besloten had om hem weer te verkopen en iets minder sterks wilde gebruiken. Tachyon energie heb ik later aangeschaft voor chakra behandelingen die ik toen deed. Dus ik weet wel wat ik aan het doen ben hoor.

  2. @aul
   Ik wil je echt niet als een groentje :mrgreen: afschilderen hoor, je bent blijkbaar al veel langer met orgonite bezig dan ik. Was gewoon ‘hardop’ aan het denken, geldt trouwens voor de meeste van mijn reacties.
   Gewoon voor het plezier : stuur ’s liefde naar je chembuster en let op wat er met jou gebeurt.

  3. Ik weet al wat er aan ontbreekt Anelle, heb er nog eens over nagedacht (mocht niet van Guido maar toch gedaan!). Als je een kristal los neer zet is de functionaliteit een stuk minder dan als je em vast houdt, hoe zou dat nu komen? Thrive’s Tora Field spookte steeds door me hoofd heen en snap nu hoe je een nulpunten energie kan opwekken, opnieuw naar Tesla’s Cardiff Tower zitten staren en ineens Eureka 💡 💡 💡
   Heb navraag gedaan bij iemand die heel graag bezig is met Kristallen en met Edelstenen, het geintje zit het in het opwekken van energie. Kristallen werken nl heel erg goed wanneer je bv met een 27 MHZ bakkie of met een Radio gaat lopen spelen, met wat stroom er op kan je dus versturen en ontvangen op frequentie gebied. Wat nu als we elektra door iets anders gaan vervangen?! dan komen we tot de conclusie dat er elektrostatische energie nodig is en die kan je enkel optimaliseren met ‘juist’ water… Gelijk dus een proef op de som gedaan, bij elk kristal heb ik stromend water aan toegevoegd, niet direct de kristallen er in maar vortex vormig er langs laten stromen. Want normaal gesproken is water een ontlading voor kristallen vooral om ze cleanen, maar ze ook weer te voorzien van verticale stromende energie. Wij mensen bestaan ook voor 84% uit water en als dat goed doorstroomt over onze lymfen en bloedbanen zijn we een conductor aan het geen dat we kristallen dus kunnen activeren als we ze vast houden. Nu even terug naar het oude Egypte en Atlantis dan weten we gelijk hoe toen ook het basis principe werkte met kristallen. Het is gewoon dus even door denken met beide hersens en puur op je gevoel de boel toetsen om een chembuster dan toch aardige gaten in de lucht te laten maken. Dan ben ik nog niet eens bezig geweest met liefde maar puur van uit mijn hele wezen en ziel zijnd.

  4. Lieve Paul( postuum) Anelle, Cosmic en Marcel, ik moest ineens aan chembusters denken en herinnerde mij vaag dit draadje van jaren terug. Dacht ik zoek het weer op, en ben opnieuw gegrepen door alle inzichten. Mocht je dit lezen Marcel, ik ben benieuwd of er zich nog verdere ontwikkelingen hebben voor gedaan. Het 1 en ander was ik alweer vergeten maar ben sinds een jaar met waterstroompjes en koper op t erf in de weer( peppie & kokkie en puur op gevoel). Nu ik de reactie van Paul lees denk ik dat het tijd is om serieus te gaan bouwen.

 10. Ik ben het gevoelsmatig eens dat energie zich niet laat vangen, ik zou dus ook geen harscomponent gebruiken maar gewoon de energie vrij laten stromen zodat deze kan uitdijen net zoals ons universum uitdijt.
  Zelf ben ik door steeds bewuster te leven door ervaring erachter gekomen dat alles alleen werkt als er bewustzijn (Focus) op zit. U wil geschiedde.

  Ik zag terwijl ik wegdroomde een piramide van koper, deze piramide bestaat uit een kopere geponste plaat met gaatjes of vierkantjes, boven is de piramide open zodat je er een klein stukje koperen pijp in kan zetten of iets anders dat goed kan geleiden,
  ook zet je op elke hoek onder aan de piramide een zelfde stuk koperen pijp of iets anders dat geleid.
  Een van de zijkanten van de piramide die maak je zo , dat je er een deurtje in hebt die je dan kan openen.
  Je kan dan zelf naar behoefte of gevoel de piramide vullen met alles wat je zelf wilt.
  Want energie is verandelijk net zoals de processen waarin we ons dagelijks bevinden.
  Want het gaat toch om de intensie die je hebt.
  Onze geest heeft het vaak nog nodig om fysieke werking/materie te zien voordat we op
  onze natuurlijke innerlijke stem durven te vertrouwen.

 11. Vraagje m.b.t. het plaatsen van de chenbuster.

  In het artikel schrijven jullie dat de chembuster kan storen als deze niet op de juiste plaats staat, in jullie geval problemen bij het slapen. Betekend dit dan ook dat als hij voor jullie wel op de goede/juiste plaats staat, de chembuster voor een ander (buren, etc.) storend kan zijn?

 12. Wat een geweldig interessant artikel
  Ik ben echter zoekende maar hoe weet ik nu wat ik nodig heb en zoals zoveel zaken heb je het goede spul en commerciële rommel. Hoe weet ik nu wie goed spul verkoopt en dat ik een eerlijk verhaal krijg en niet dat men op mijn geld uit is. In 1e instantie komt het heel erg over als het ingestraalde water van yomanda
  Ik sta open voor voor nieuwe dingen en ben positief van aard

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.