Advertentie

Orgon-levensenergie in de schaduw van EMS..!


Dr. Paul G.J. Ganzevles is neuro-GZ- & para-psycholoog en chemicus. Nadat hij was afgestudeerd als chemicus, werkte hij jaren lang in de organische research, vond ‘hier en daar’ wat apparaten, stofjes en processen uit en kwam vervolgens tot de gedachte dat fysica en chemie weliswaar een prachtig vak zijn, maar dat er geen echte antwoorden te vinden zijn op levensvragen.

Dr. Paul Ganzevles
Dr. Paul Ganzevles

Toen hij 35 jaar was begon hij een studie psychologie die hij 5 jaar later cum laude afrondde. De afstudeerrichting was psychologische functieleer en psychofysiologie. Omdat ook in deze vakken te weinig antwoorden te vinden waren op vragen naar het verschijnsel mens in spirituele zin, studeerde hij parapsychologie bij Prof. Tenhaeff en Prof. H. van Praag. In 1987 promoveerde hij aan de Universiteit van Utrecht op een onderzoek naar smaakperceptie.

Van 1987-1998 was hij werkzaam als universitair docent bij de faculteit Geneeskunde aan de Universiteit van Maastricht waar hij experimenteel onderzoek verrichtte. Hij gaf er ook onderwijs en werkte er als klinisch neuropsycholoog. Ganzevles was een van de eerste klinische neuropsychologen die zich bezig hield met cognitieve functiestoornissen als gevolg van beroeps-intoxicatierisico’s.

Vanaf 1998 was hij verbonden als neuro-GZ-psycholoog aan Mediant GGZ, een grote gezondheidszorg-instelling ten behoeve van de regio Oost-Twente. In die functie gaf hij tot 2007 leiding aan de afdeling neuropsychologie en hij zag een groot aantal cliënten met uiteenlopende problematiek en verrichte er expertisen ten behoeve van verzekeraars en uitkeringsinstanties.  Naast de universitaire opleidingen volgde hij een summerschool in de parapsychologie bij Prof. Dr. D. Bierman en workshops bij Drunvalo Melchizedek en verder uiteenlopende cursussen en opleidingen op het gebied van de alternatieve- en paranormale geneeskunde.

* * *

orgonite idea

x

x

Orgonlevensenergie in de schaduw van EMS, elektromagnetische straling

2014 © Dr. Paul G.J. Ganzevles

 x

In toenemende mate worden mensen zich bewust van de gezondheidsrisico’s die samenhangen met de toenemende elektrische vervuiling van onze atmosfeer. Het onderzoek naar de samenhang tussen gezondheidsklachten en de blootstelling aan elektromagnetische straling (GSM, UMTS, Radar)  heeft voldoende aanwijzingen opgeleverd dat er sprake is van een verhoogd risico, maar de oorzakelijke samenhang tussen straling en de gezondheidsklachten is nog onvoldoende duidelijk. Het kernthema van dit artikel, is de stelling dat de elektromagnetische straling direct inwerkt op onze levensenergie en daarmee indirect op de fysieke gezondheid.

Dr. Wilhelm Reich werd de gevangenis ingestopt voor zijn revolutionaire ontdekking, die hij Orgonite noemde.
Dr. Wilhelm Reich werd de gevangenis ingestopt voor zijn revolutionaire ontdekking, die hij Orgonite noemde.

Levensenergie heeft in de onderscheiden denkmodellen verschillende namen. Prana is een begrip uit de Oosterse filosofieën dat zoveel betekent als spirituele adem. Een etherische energie die “ingeademd” wordt en die de kracht vormt die een levend wezen nodig heeft om te kunnen functioneren. De traditionele Chinese geneeskunde verwijst naar levensenergie onder de term ‘Chi’ of ‘Qi’.

Evenals bij Prana gaat het hier om een stroming van energie in een complex stelsel van kanalen. Deze stroming is beïnvloedbaar door o.a. het plaatsen van stalen naalden in bepaalde knooppunten op de meridianen, door plaatselijk warmte toe te dienen of een zwakke elektrische stroom in te voeren.

Een andere beschrijving van levensenergie vinden we bij de moderne kwantumfysisci, zoals in de eonenhypothese van de fysicus Charon. Vanuit de eonenhypothese zou levensenergie beschreven kunnen worden als de drijfkracht tot groei en ontwikkeling. De bevindingen binnen het biofotonen onderzoek van o.a. Popp, vinden hierbij aansluiting.

De sokkels van de huidige 'cloudbusters' hebben het vermogen om de negatieve, aangetrokken Orgone te muteren in positieve Orgone. Daarmee is het 'Orgonite' geworden.
De sokkels van de huidige ‘cloudbusters’ hebben het vermogen om de negatieve, aangetrokken Orgone te muteren in positieve Orgone. Daarmee is het ‘Orgonite’ geworden.

Wilhelm Reich en ‘Orgon’..
Wilhelm Reich, een Oostenrijks  psychiater, noemde deze energie ‘Orgon’. Orgon interacteert op verschillende wijzen met diverse materialen en op grond van zijn onderzoek ontwikkelde Reich de Orgon-accumulator en de cloudbuster. Deze accumulator is praktisch toepasbaar bij de behandeling van bepaalde ziekten. De cloudbuster kan worden toegepast ter beïnvloeding van atmosferische bewegingen en bestrijding van luchtvervuiling.

Levensenergie (Orgon, Prana, Chi, of Eonen) kan naar de filosofie van Rudolf Steiner beschouwd worden als een intermedium (tussenstof) tussen de materie en het niet-materiële of geest. Dit intermedium heeft een tweeledige functie: energieleverancier en informatiedrager in het proces van schepping en vorming. Naast methoden die zich richten op beïnvloeding van de levensenergie ter verbetering van de gezondheid, is de levensenergie zelf ook negatief beïnvloedbaar.

De belangrijkste factoren die van invloed zijn op de kwantiteit en kwaliteit van de levensenergie zijn elektrosmog, luchtvervuiling en emotionele vervuiling (agressie). Uitgaande van de Orgonbenaming zijn er twee vormen van levensenergie te onderscheiden die negatief zijn voor de gezondheid: dode, niet stromende Orgon (DOR) en overactieve Orgon (Oranur).

Dit thema is uitgebreid beschreven in een handzaam boekje; het bevat een handleiding tot het zelf bouwen van een Orgon-verrijker (een soort combinatie van orgonaccumulator, cloudbuster en Spurlingring), met welk instrument het mogelijk is, binnenshuis een klimaat te handhaven met een veel hogere levensenergiekwantiteit en kwaliteit. Voor nadere informatie: www. orgonautica.nl  (klik op het boekcovertje hieronder voor een lead naar Bol.com)

Orgon levensenergie Ganzevles

 

26 gedachten over “Orgon-levensenergie in de schaduw van EMS..!

 1. Ik denk dat ik dat boekje maar eens ga bestellen.
  Wat ik tot nu toe aan orgonite en chembusters zie verschijnen varieert tussen schots en scheve prutswerkjes van de kleuterschooljuf tot super vet gelikte kunstwerken die een lust voor het oog zijn.
  Allen zullen ze wel een werking hebben, maar of ze een harmonisch veld creëren betwijfel ik.
  De chemische hars waar van alles in gevangen wordt gehouden spreekt me ook niet aan. Aan de ene kant worden kristallen en edelstenen als ‘levende’ materialen gezien, even later zitten ze voor eeuwig gevangen in een keiharde luchtdichte kooi van kunsthars.
  Wellicht de kunst om ze minder als decoratie te maken en meer volgens het concept van Reich?

  1. Wat staat voor vrije energie moet ook geconstructueerd worden in een vrije opstelling anders werkt het niet. Vrije energie opstelling is een bewegende en stromende instrument. Stilstand is kunstzinnig maar doet geen vortex opstuwen. Emissie smog is ook ronddraaiende vortexen die niet beinvloed kunnen worden door stilstaande object, wel kunnen deze geladen worden net als de mens. Je hebt beweging en verandering nodig om alles te kunnen resoneren. Energie beweegt en staat niet stil.

  2. Atomen staan nooit stil of ze nu in kunsthars zitten of niet. Het gaat er volgens mij om tussen de interacties tussen de verschillende atomen en de uitwerking daarvan…

  3. Precies, een allergaartje van kristallen, stukjes metaal, edelsteentjes en spiralen, gevangen in kunsthars ….ik ben bang dat de essentie verloren is gegaan.

  4. In eerste instantie heb ik ook zoiets als Coz, waarom een natuurproduct in iets (kunstmatigs) opsluiten…
   Maar kristallen zijn van natuur ook opgesloten als ze groeien.
   Hier is een verklaring waarom Reich blijkbaar voor kunsthars koos en niet voor gips.
   ‘De ene component moet een geleider zijn (metaal) en de andere een isolerende niet-geleider (kunststof). Alle materialen die zich niet makkelijk statisch opladen zijn bestens geschikt. Hars is de beste keuze.’

  5. Moon, kristallen ontstaan doordat ze de vrijheid hebben om uit te kristalliseren, niet opgesloten dus. Hardsteen ontstaat onder druk en langzame afkoeling.
   Kristallen zijn ahw de bloemen van de mineraalwereld.

  6. Ja Coz, dat is ook zo, het is geen cocon lol
   Maar goed het heeft met het kunststof te maken, iets met dat het gips b.v zich niet elektro statisch oplaadt en hars zich blijkbaar wel licht elektro statisch oplaadt.

  1. idd een goed adres voor orgonite, iemand met verstand van zaken en gevoel voor humor.

  2. Hoi Odette, leuke link! bedankt 🙂
   Ik heb nu sinds gisteren 2 orgone in huis (1 hanger en 1 voor de mobiel)
   Het verschil is daadwerkelijk voelbaar. 🙂 🙂
   Voor mij een aanleiding om ook eens de MWO te proberen.

  3. Ik vind persoonlijk de orgonite piramides van orgonite Healing Webshop sterker werken.

 2. Hele oude boeken titel ” de dodende straal “, ging over een mier die op reis was met een bericht, en per ongeluk onder de straal van een piesend paard terecht komt.
  Er zullen nog heel wat apparaatjes op de markt gaan komen, door onze uitvinders ontworpen om de mensen te beduvelen.

  1. Ja precies PAUL, moest ik ook direct aan denken, staat in je geheugen gegrift, is toch al heel wat jaartjes geleden, was toen een enorm fenomeen, een straal die kon doden.

  1. Lezen Jenne, lezen… Ganzevles, ist kein Ganzefleis. Ik begrijp je wel hoor maar de namenbank is soms in de jaren veranderd omdat de familie er zelf niet mee eens was. Ganzevlees zou het kunnen zijn geweest, misschien was de vader des huizes wel wegelopen van de joodse cultuur vegetariér? En misschien is het wel ooit een hele fles geweest?

  2. Er schuilt een mooie PVV-er in je Jenne.
   Nu een stelling van mijn kant?
   ‘Een Nederlander die in Frankrijk woont is een lafaard.’

  1. Hoi Cozmic, mooi zeg. Doet me denken aan de beelden van Krypton uit Superman.

  2. ik vraag me dan af wie de input heeft geleverd voor die films destijds. 🙄

 3. Het is niet voor niets dat de corporate priesterkasten het woord Universiteit claimen. Zolang zij het monopoly hebben en bepalen wat er aan studenten onder deze vlag wordt gedoseerd blijven deze volgelingen “steken” blind.

  Het Heel Al behoefd geen Alpha Beta priesterkaste om te kunnen delen en te vermenigvuldigen

  Alfred Lambremont Webre: The Dimensional Ecology of the Omniverse interview with Jon Kelly
  https://www.youtube.com/watch?v=RPh-E2iWv1o

  http://jhaines6.wordpress.com/2014/04/13/alfred-lambremont-webre-the-dimensional-ecology-of-the-omniverse-interview-with-jon-kelly/

  Alfred Webre interviews Laura Magdalene Eisenhower: ET invasion has already occurred and governments do not want us to know

  https://www.youtube.com/watch?v=OdfIuTm2VuM&feature=youtu.be

  Read more and President Eisenhowers statement included:

  http://jhaines6.wordpress.com/2014/04/14/alfred-webre-interviews-laura-magdalene-eisenhower-et-invasion-has-already-occurred-and-governments-do-not-want-us-to-know/

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.