Advertentie

Herstart je Gezondheid Kaj jaarbanner 2019

Edelsteenhangers: een mooi én bekrachtigend sieraad…


WantToKnow probeert voor jou regelmatig bijzondere aanbiedingen te organiseren, met producten die je niet zo snel in de winkel zult tegenkomen. Een service met producten die veelal uit het buitenland komen, van kleine, vaak ambachtelijke leveranciers. Vanzelfsprekend kiezen we producten die passen in de sfeer van de website en dus zullen aansluiten op jouw smaak. En we kijken zeker ook naar het duurzame karakter van de producten (en diensten).

Het essentie van deze aanbiedingen is zódanig, dat wij de aanbieding een beperkte geldigheidsduur moeten geven. Wij werken namelijk niet met voorraden en bestellen daarmee de producten aan de hand van de bestellingen die wij van de lezers van WantToKnow krijgen. Daarom duurt het leveren van de producten vaak iets langer dan een ‘paar dagen’. Meestal zijn wij in staat de levering binnen 2 weken te verzorgen.

WantToKnow heeft niet zo heel veel mogelijkheden tot inkomsten, vandaar dat we deze postorderservice ook hebben ontwikkeld. Zo snijdt het mes dus aan twéé kanten. We hopen je met deze service – die we in 2018 fors zullen uitbreiden – van dienst te zijn!

 

 

* * *

x

Speciale WantToKnow-aanbieding

x

Klassieke sieraden in harmonie met jouw energie:

x

x
– De Bekrachtigende Edelstenenhangers –

X

(let op: deze actie sluit op dinsdag 3 april!)

x

Fascinerend, dat de verschillende aardse (edel-)steensoorten elk een eigen effect hebben op de planten, dieren en mensen die met ze in aanraking komen. Vele mensen kunnen de energie ook (aan)voelen, en het is een van oudsher bekende heling, om met kristallen kwalen en klachten te verhelpen..  De krachtigste kristallen, met name bergkristal, blijken een bewustzijnsvorm in zich dragen, die niet alleen liefdevol dienstbaar is, als krachtige genezer/heler, maar die ook voor bekrachtiging van intenties kan zorgen. Het mineralenrijk vormt een levensfundament voor het planten- en dierenrijk. Maar vooral ook voor de mens! Andersom gezegd: het mineralenrijk komt pas tot levens-uitdrukking als het zich ‘ten dienste stelt aan’. Vooral aan de planten-, het dieren- en het mensenrijk, die erboven zijn gesteld. En ja, dat wij ze ‘edelstenen’ noemen, zegt natuurlijk ook genoeg..

Je weet waarschijnlijk dat kristallen van mineralen van oudsher gebruikt worden in de radio-technologie. En wat daarbij opvalt is dat kristalontvangers geen energie nodig hebben om signalen te ontvangen. De oorspronkelijk ‘ouderwetse’ radio-kristal-ontvanger (HIER) is feitelijk de voorloper van de nog steeds volop gebruikte kristallen in de computertechnologie. Maar wist je ook, dat onze hersenen een soort kristalontvangers zijn, waarbij er miljoenen kristalfragmentjes in onze hersenen als ontvanger/zender dienst (kunnen) doen..!? Daarbij speelt onze pijnappelklier een sleutelrol, doordat deze ons verbindt met het kosmische ‘Zijn’.

Daarom zijn wij zo dol op edelstenen en bieden ze je met liefde aan.
Ook deze keer vonden we bijzondere stenen. Vormgegeven als hanger, is elke hanger daarmee ook uniek, omdat deze hangers zijn gemaakt met respect voor de steen. Dat wilt zeggen dat de stenen niet tot de zelfde vorm worden geslepen, maar dat de steen zelf de vorm bepaald. De stenen worden alleen ‘gezet’ in een zilveren ‘lijstje’ waarvan de achterkant bewust open wordt gelaten. Zo kan de steen, via de huid, contact met je maken terwijl je hem draagt! Mooi toch? Wij leveren elke steen tevens met twee leren veters: natuur bruin en lak zwart.x

Dit zijn de hangers/steensoorten:
x

1. Labradoriet uit Madagaskar
Labradoriet is vernoemd naar haar eerste vindplaats: het Canadese schiereiland Labrador. Labradoriet is veelkleurig; de steen bevat een machtig kleurenspel van geel en blauw op een grijze achtergrond, dat wordt veroorzaakt door talrijke plaatvormige insluitsels, die het licht breken. Hierdoor ontstaat ook een uniek diepte-effect, wat labradoriseren of het schiller-effect wordt genoemd. In Labradoriet-rijke gebieden, vindt men veel vruchtbare klei.

Deze vruchtbaarheid is ook in de helende effecten van de steen te zien: Zowel letterlijk bij onvruchtbaarheid, als figuurlijk bij een vertraagde fantasie en creativiteit. Labradoriet wordt vooral ingezet tegen negatieve gedachten, invloed van anderen en energetisch vampirisme. Veel mensen prijzen de aanvullende werking die labradoriet heeft op de kleuren in het aura, omdat labradoriet aura en zonnevlecht afsluit voor negatieve stemmingen en gedachten van buitenaf.
x

2. Tijgeroogkwarts uit Zuid-Afrika
Tijgeroogkwarts heeft haar naam te danken aan de vezelstructuur die het gesteente inderdaad op een tijgeroog doet lijken. Door de vele kwarts-ijzerverbindingen in deze steen, ontstaat er een lichtreflectie in de vorm van een spleet, die doet denken aan het pupil van een tijgeroog. En verander je de hoek waarin je naar de steen kijkt, dan verandert ook de mysterieuze satijnachtige glans!

De steen is al eeuwen geliefd en is dan ook in vele sieraden terug te vinden. Wellicht voelde men al aan dat tijgeroog de eigenschap heeft, dat hij meer zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen geeft aan de drager van de steen..De steen zou in die zin ook beschermen tegen verkeerde vrienden en andere negatieve elementen.

De Oude Grieken gebruikten de steen al als een brenger van goed humeur en als een versterking van de zintuigen. Ook tegenwoordig wordt de steen dankbaar gebruikt om het ego op een positieve manier te versterken; de steen maakt een mens in die zin zelfbewuster en minder verlegen. Tijgeroog helpt je om de ontmoetingen op jouw pad beter te kunnen doorgronden. Ze helpt je de juiste situaties en mensen te herkennen, en op het juiste moment de juiste beslissingen te nemen.
x

3. Aqua-Aurakwarts uit Arkansas
Aqua-Aurakwarts wordt gemaakt door bergkristal in een vacuüm te behandeld met goud waardoor het oppervlak een olieachtige glans met een regenboog aan kleuren gaat vertonen. Deze laag is permanent en kan er niet afgewassen worden. Deze ‘alchemistische’ steen wordt dankbaar gebruikt om haar activerende werking op het keel- en derde oog-chakra en stimulering van paranormale visie. Het kristal wordt door helers ingezet om negatieve energie en zorgt dat uw hoogste potentieel wordt aangesproken. Ook wordt de steen gebruikt tegen occulte of psychische aanvallen tijdens meditatie.
x

4. Lapis Lazuli uit Afghanistan
Wat een prachtige klassieke hanger is dit. Anders dan de twee bovenste stenen, is deze lapis ingezet in een prachtige ‘geweven’ zilverdraad-zetting. De naam ‘Lapis Lazuli’ betekent letterlijk ‘blauwe steen’. Zeker een heel toepasselijk naam dus, als je kijkt naar dit prachtig blauw gesteente met haar kenmerkende gouden spikkels van pyriet.

Deze gewilde spikkels zijn vooral te vinden in het Lapis Lazuli dat uit Afghanistan afkomstig is, zoals deze hangers. Lapis heeft de toegeschreven eigenschap, dat het de ware waarneming van de praktische wereld stimuleert. En daarmee zeer geschikt voor bijv. studenten en journalisten en andere ‘waarheidszoekers’. De steen stimuleert de intellectuele vaardigheid en brengt de moed om eerlijk te zijn in gesproken of geschreven woorden. Prachtig toch? x

x

* * *

“Ja, ik wil graag deze Edelsteenhangers ontvangen!”

Speciaal voor WantToKnow-lezers:
x

Kies in het formulier de edelsteenhanger(s)
die jij thuis wilt ontvangen door:
x
1. De steensoorten te kiezen
en
2. Aan te geven hoeveel je er wilt ontvangen.

 


Vul hieronder de gevraagde persoonlijke gegevens in en
rond de bestelling af, VÓÓR de

sluitingsdatum

dinsdag 3 april a.s.

x

Per bestelling geldt
een bijdrage porti/handelingskosten van € 8,50

x
* * *

x
Heb je nog aanvullende vragen?
Mail dan even naar aanbieding@wanttoknow.nl
x
* * *

Woon je buiten Nederland, in de Benelux?
Dan geld er een bijdrage voor handling/verzending van € 12,-

Woon je buiten de Benelux?
Dan geld er een voor handling/verzending een bijdrage van € 16,-

* * *

Wil je een andere/grotere bestelling plaatsen,
dan ons bestelsysteem toelaat?

Stuur dan even een berichtje naar aanbieding@wanttoknow.nl
We laten je dan snel even weten hoe we je bestelling kunnen aannemen/verzorgen.

x

* * *

 

 

Totaal: € -

x


Advertentie