Advertentie

De Akaija, Iloa & Sacred Heart, prachtige energetische sieraden cadeau!


WantToKnow probeert voor jou regelmatig bijzondere aanbiedingen te organiseren, met producten die je niet zo snel in de winkel zult tegenkomen. Een service met producten die veelal uit het buitenland komen, van kleine, vaak ambachtelijke leveranciers. Vanzelfsprekend kiezen we producten die passen in de sfeer van de website en dus zullen aansluiten op jouw smaak. En we kijken zeker ook naar het duurzame karakter van de producten (en diensten).

Het essentie van deze aanbiedingen is zódanig, dat wij de aanbieding een beperkte geldigheidsduur moeten geven. Wij werken namelijk niet met voorraden en bestellen daarmee de producten aan de hand van de bestellingen die wij van de lezers van WantToKnow krijgen. Daarom duurt het leveren van de producten vaak iets langer dan een ‘paar dagen’. Meestal zijn wij in staat de levering binnen 2-3 weken te verzorgen.

WantToKnow heeft niet zo heel veel mogelijkheden tot inkomsten, vandaar dat we deze postorderservice ook hebben ontwikkeld. Zo snijdt het mes dus aan twéé kanten. Wij hopen je met deze service van dienst te zijn!

* * *

x

‘Aura Healer’ – © Wim Roskam

x

Dit is de afbeelding ‘Akaija’, een kosmisch symbool, later gevormd in een sieraad. Een symbool dat op wonderlijke wijze is ontstaan, in samenwerking met de lichtwereld. Wim Roskam, de maker van het bovenstaande schilderij, kreeg deze vorm intuïtief door van Linda, zijn overleden vriendin. Bijzonder, omdat Wim en Linda een afspraak hierover hadden gemaakt, kort voor haar overlijden! Ze maakten de afspraak dat zij hem, ná haar overgaan, zou ‘inspireren’. Het woord ‘inspireren’ betekent zoveel als ‘bezielen, iemand tot iets aanzetten’; en dat bleek te lukken..!

Na Linda’s overlijden begon Wim weer met schilderen en plots was daar dit schilderij, de ‘Akaija’, die in volle vorm op Aarde verscheen als inspiratie. Maar het bleef niet alleen bij dit schilderi want eerst zette Linda hem er overduidelijk toe aan, om ook edelsmid te worden, waardoor de Akaija uit zilver gemaakt kon gaan worden..! En toen de Akaija eenmaal was gemaakt, bleek dat deze vormkracht/Akaija van een veel grotere, universele betekenis was, dan Wim van te voren had kunnen denken of zelfs maar had kunnen dromen…

Hieronder meer over dit wonderlijke symbool en het avontuur van fascinerende ontdekkingen die Wim Roskam met deze Akaija maakte.. Wij vinden het in ieder geval meer dan de moeite waard je dit verhaal aan te bieden en vanzelfsprekend ook de hanger als aanbieding aan te reiken. En natuurlijk weer met een speciaal extraatje..!

* * *

x
Prachtig vormkracht &
symbool van de kosmische verbinding

– ‘Akaija’

2023 © WantToKnow.nl/.be
X

Twee jaar geleden kregen wij van WantToKnow een tip, dat wij eens in de ontdekkingen van Wim Roskam en Marianne Achterdenbos zouden moeten duiken. Marianne en Wim waren al langere tijd bezig met een geïnspireerde spirituele zoektocht naar de diepere betekenis van geometrische symbolen, in gang gezet door Linda, Wim’s overleden partner. Én in die zoektocht, in die samenwerking tussen hemel en aarde, waren een aantal bijzondere drie-dimensionele symbolen gevonden, die Wim vervolgens uit edelmetaal smeedde, zodat deze fysiek konden worden ingezet als helingsinstrumenten.

Wim Roskam en Marianne Achterdenbos

We namen contact op en na dát telefoontje waren we diep onder de indruk van de diepgang en het fantastische avontuur, waarin Wim en Marianne verzeild geraakt waren. En.. het ontdekkingsverhaal van de ‘Akaija’ blijkt nog steeds in volle gang te zijn..! Samen met Wim, besloten wij deze prachtige hanger aan te bieden hier op de site. Inmiddels maken veel mensen dankbaar gebruik van de helende eigenschappen van de Akaija.

Het eerste deel van de AKAIJA-ontdekkingstocht kun je HIER op WantToKnow teruglezen. Hieronder vertellen Wim en Marianne je ook over de nieuwe ontdekkingen die zij hebben gedaan in het afgelopen jaar.

* * *

In 2011 ontdekten Wim en zijn vriendin Marianne de website van Jim Alison.Deze is gewijd aan een opmerkelijke uitlijning van zeer oude megalithische bouwwerken, wereldwijd. In een zone van zo’n 100 km breed, die in een rechte lijn rondom de wereld loopt, onder een hoek van 30º t.o.v. de evenaar. Op deze lijn bevinden zich tientallen bouwwerken en heilige plaatsen. Vijf locaties zijn extra interessant, omdat ze precies 72º lengtegraden (1/5 aardomtrek) van elkaar af liggen:

  1. Aneityum (groene stip). 2. Angkor (blauwe stip), 3. De Grote Piramide (rode stip), 4. Een verdwenen eiland op de kaart van Piri Reis (oranje stip), 5. Paaseiland (gele stip). Indien rond elk punt cirkels getrokken worden met een straal tot aan het volgende punt, ontstaat er een 3-dimensionale stervorm of pentagram… En dat is de Akaija-Iloa!

Al beschikt het eiland Aneityum niet over megalithische bouwwerken, wel bijzonder is dat in de taal van dit eiland het woord ‘Akaija’ voorkomt. En staat voor ‘wij allemaal’..! In 2012 bezochten Wim en Marianne dit eiland, spraken met de inheemse bewoners en kregen daardoor meer bewijzen dat de ‘gekantelde evenaar van de oudheid’ én het Akaija-symbool met elkaar verbonden zijn. Enkele vragen die daarbij als vanzelfsprekend opkwamen zijn:

  • Wat is het doel van deze uitlijning?
  • Wie hebben deze uitlijning gemaakt/bemeten?
  • Welke rol speelt de vorm van de Akaija hierin?
  • Wat is het verband met de boodschap vanuit Spirit, die de Akaija symboliseert: Wij zijn één?

Aangemoedigd door wat ze op Aneityum leerden, besloten Wim en Marianne nu ook de andere 4 ankerpunten te bezoeken…

2. Angkor Wat
In februari 2018 bezochten mijn vriendin Marianne en ik het tempelcomplex Angkor in Cambodja en spraken we met Mr. Tee Tam, een ex-tourguide van Angkor maar nog altijd zeer verbonden met Angkor en persoonlijk bekend met bijna alle tourguides. Angkor is het visitekaartje van Cambodja en trekt miljoenen bezoekers per jaar. Alle tourguides van Angkor krijgen daarom een gedegen opleiding en moeten meerdere talen vloeiend kunnen spreken. Hij vertelde ons dat tijdens het Khmer Nieuwjaarsfeest omstreeks half april alle huizen in Cambodja verlicht worden door 3-dimensionale 5-puntige sterren met daaromheen een versierde ring.

Hij vertelde hierover dat deze sterren op Aarde bedoeld zijn om de nieuwe fairie (engel) te verwelkomen die de mensen in het nieuwe jaar zal bijstaan. Ook zijn deze sterren bedoeld om aan te geven dat de mensen op Aarde verbonden zijn met de Kosmos: ze symboliseren de sterren aan de hemel. Onze taal schiet tekort om de juiste vertaling voor fairie of fee te geven. Engel is vermoedelijk ook niet de juiste benaming, maar is wellicht toch beter dan fee, dat te sprookjesachtig klinkt en als fantasiewezen overkomt. Er zijn er 12 en elk jaar neemt een andere engel de taak over.

Angkor is een complex van 72 tempels verspreid over honderden vierkante kilometers. Angkor Wat is de meest bekende tempel die eind vorige eeuw werd heroverd op de tropische jungle die Cambodja toen nog rijk was.

Al lopende door de zuilengalerijen van Angkor Wat kun je vele eindeloos lange basreliëfs vinden, waaronder een 80 meter lang reliëf met de titel Het Karnen van de Oceaan van Melk.

Samudra Manthan

De Vedische titel van deze voorstelling is: Samudra Manthan. En voor wie Hindi spreekt: समुद्रमन्थन. Dit epos wordt in diverse Sanskriet-teksten beschreven, waaronder de Mahabharata, een geschrift dat in het Westen niet erg bekend is, maar in het Oosten en vooral binnen het Hindoeïsme is het van grote betekenis en qua populariteit doet het niet onder voor de Bijbel en de Koran.

De Mahabharata is echter van veel oudere datum. De tekst is in dichtregels opgesteld en bevat 1,8 miljoen woorden. Vanwege die populariteit is het niet verwonderlijk dat Samudra Manthan duizenden malen door Oosterse kunstenaars is uitgebeeld, getuige de talloze online illustratie hiervan, want daar leent deze vertelling zich heel goed voor.

Zo op het oog gaat het over een touwtrek-wedstrijd waarbij allerlei wezens in diverse uitdossingen en functies betrokken zijn. Opvallend is de centrale rots waaromheen het touw gewikkeld is, maar als je goed kijkt is dat geen touw maar een slang. Het is volgens de gangbare uitleg een epos over goden, demonen, engelachtige wezens, mensen en dieren, bezien vanuit een Hindoeïstisch perspectief. Maar wat bedoelden de schrijvers ons te vertellen?

Vertaling vanuit Mahabharata
Zoekende vond ik een uitleg van Samudra Manthan van Dr. Melody Rod-Ari Zij schrijft:

Het is een verhaal uit het begin der tijden van de Schepping van het Universum. Het is ook een verhaal van de overwinning van goed over kwaad. In het verhaal vechten devas (goden) tegen asuras (demonen) om de orde en macht voor de goden te winnen die het waren verloren. Om orde en vrede te herwinnen moet het levenselixer (amrita) worden bevrijd uit de Aarde, maar… de enige manier om dat elixer te bevrijden is als de goden en de demonen gaan samenwerken. Beiden zijden zijn zich echter bewust dat zodra de amrita bevrijd is, ze erom zullen vechten.

Het reliëf toont het moment dat beiden zijden samenwerken om de oceaan van melk te karnen. De goden en de demonen spelen een soort touwtrekwedstrijd met het lichaam van de Slangenkoning, de Naga. De Naga is rondom de berg Mandara gewikkeld, gerepresenteerd door Vishnu in het midden. Zodra het elixer bevrijd wordt vangt Indra (de koning der goden) het elixer op en redt de wereld van de verwoesting door demonen.

Hierop inhakend: De Akaija-Iloa als symbool is een fusie van een links en een rechts gedraaide normale Akaija. Bovendien betekent Akaija-Iloa: Wij allemaal – Ik Ben. Als wij inderdaad één zijn, dan geldt: Ik Ben. Dat omvat àlles: goed/kwaad, links/rechts, wit/zwart, boven/beneden, yin/yang. Nu krijgen we soms de opmerking van mensen dat ze een wat zijn noemen omgekeerd pentagram in de Akaija zien en dat schrikt ze af.

Ons antwoord daarop is dat de het pentagram als symbool niet negatief is, alleen wat sommige mensen of groeperingen ermee doen. De Akaija staat voor ‘wij zijn één’ en je kunt niet zeggen dat éénheid alleen voor de ‘goede’ helft van de mensheid geldt en dat een misdadiger daar niet tot behoort. Hetzelfde geldt voor onszelf: zowel onze positieve kanten als onze negatieve kanten zijn deel van ons.

Overigens wordt de Akaija als symbool met de punt omhoog gedragen omdat dit technisch makkelijker is :-). En als je naar de foto’s met de Cambodjaanse nieuwsjaarssterren kijkt, zie je dat ze meestal met de punt omlaag opgehangen worden. Waarom dit zo is weten we niet, maar ze hebben er vast een goede reden voor.

Nu las ik over dit epos steeds dat het om een strijd tussen goed en kwaad gaat, tussen goden en demonen. Dat woord strijd begreep ik niet, want ik beschouw een god als een volmaakt wezen, volmaakt in Liefde, schepper van het Universum, bron van leven. Waarom wil zo’n volmaakt wezen vechten?! Vechten lijkt mij iets van nog-niet-vervolmaakte zielen die nog aan het leren zijn. Zijn dat wel goden dan? Of anders gezegd: is de woordkeus goden wel juist? In het Westen hebben we niet zoveel woorden voor alle spirituele wezens zoals in het Oosten en dus kunnen er misverstanden ontstaan. En gaat het echt om een strijd?

Dualiteit is een interessant gegeven. Je kunt vragen stellen waarop het antwoord ja of nee kan zijn. Bij de keuze tussen leven/dood ligt het antwoord voor de hand, ogenschijnlijk… Want vanuit het perspectief van een overledene wil je misschien liever niet meer terug naar de Aarde. Bij de keuze binnen/buiten wordt het moeilijker: Wil je naar binnen of wil je naar buiten? Dat hangt wellicht van het weer af. Bij dag ben je actief en bij nacht rust je uit om energie op te doen.

Uiteraard willen we liever positief dan negatief zijn, al zijn er van die momenten… :-). Maar als we het over plus (+) en min (–) hebben wordt het ineens anders, want zonder plus- en minpool zouden we geen electriciteit hebben. En over electriciteit sprekende…. Mijn vader was een electriciën en ik heb van hem geleerd dat als je electriciteit niet gebruikt, dat er dan sprake is van een statische situatie. Er staat spanning op het stopcontact, maar er gebeurt niets, want alles is in evenwicht. Stop je echter een vinger in het stopcontact dan verstoor je het evenwicht en zoekt de energie zich een weg door jouw lichaam, met alle gevolgen van dien. Maar als je de stekker van een lamp in het contact stopt geeft die lamp licht. Als je de energie wilt benutten verstoor je de balans tussen + en –.

Is Samudra Manthan uit balans?
Nou bevinden zich links van Vishnu 88 devas of goden, maar rechts zijn er 92 asuras of demonen. Ofwel: de goden zijn aan de verliezende hand… maar alleen als het een nagatrek-wedstrijd zou zijn. Het mag er als een wedstrijd uitzien, maar is het dat ook? Dit is wat ik bedoel met de kenniskloof: onze maatschappij is gefixeerd op wedstrijden, ons aangeleerd door de Romeinen met hun verdeel- en heerspolitiek, brood en spelen. We zijn gek op de Olympische Spelen, voetbal, rugby, tennis, schaatsen, X-factoren, zang- en danswedstijden. Wie is sterker?

Onze fixatie op wedstrijden geeft een vertaler of uitlegger van Samudra Manthan onbewust al gauw het idee dat als er twee partijen aan een slang trekken er dus sprake is van een touw- of slangtrekwedstrijd. Maar als je je bewust bent van je achtergrond, dat je leeft in een maatschappij waarin wedstrijden een grote rol spelen, dan kun je je voorstellen dat er wellicht ook samenlevingen zijn of waren die zich daar niet zo mee bezig hielden. Door je dat bewust te zijn kun je je verplaatsen in een ander perspectief en komen er andere mogelijkheden in beeld om Samudra Manthan uit te leggen.

Laten we het moderne woordenboek en de moderne betekenis voor nu even vergeten en bij de feiten blijven: links trekken 88 wezens rechts trekken 92 andere wezens aan een om een rots gewikkelde slang. Kunstenaars die het nageschilderd hebben laten weliswaar andere aantallen wezens zien, maar de originele tekst spreekt over 88 en 92. Er is dus sprake van disbalans. Kijk dan nu eens naar afbeelding hiernaast… Is dit ook een touwtrekwedstrijd waarbij het ene eind van de boog wint en het andere eind verliest?

Zou dit epos dan ook over balanceren kunnen gaan? Dan praat je, zoals dr. Rod-Ari schrijft, over samenwerking tussen devas en asuras om tot een bepaald resultaat te komen. Op de foto is dat het maken van vuur. Eerst trekt links, dan trekt rechts, waardoor de stok hitte gaat opwekken en tenslotte ontstaat er vuur. Of in zuiveltermen: door te karnen wordt er boter gemaakt in de melk. Het verschil in aantal 88 en 92, i.p.v. 90/90 is dan niet meer zo vreemd, want als de aantallen gelijk zouden zijn gebeurt er niets…

Lichtwezens en vervolmaakte zielen denken niet in termen van: Ik ben beter dan jij. Bij hen gaat het om Liefde, om wij zijn één! Ik bedoel niet te zeggen dat de schrijvers van Samudra Manthan lichtwezens waren, maar misschien hadden ze een ander idee over wedstrijden. In plaats van de strijd aan te gaan met een ander en te zeggen dat je beter bent dan een ander kun je ook proberen de strijd in jezelf aan te gaan zodat je jezelf verbetert, boven jezelf uitstijgt. Dat is groeien in bewustzijn en misschien is dat wat er bedoeld wordt met Amrita maken… je ziel zuiveren in de Oceaan van Melk, waarbij de oceaan als een universele ziel is.

Een onderzoekster die zich levenslang met het Sanskriet heeft beziggehouden was Helena Blavatsky, die in een het Sanskriet-woord Alaya, noemt, dat Wereldziel betekent. Blavatsky noemt Alaya de zesde kosmische laag die, vanuit een mystiek perspectief bezien, identiek is aan Akāśa (Akasha), het vijfde kosmische principe.

Dan is er nog Mūlaprakriti, de essentie van Alaya, die als het zevende kosmische principe kan worden beschouwd. Maar ze zegt erbij dat dit vanuit een stoffelijk, fysiek perspectief verwoord is. Je kunt het begrip éénheid namelijk niet werkelijk uitleggen als je in de dualiteit leeft, zoals wij allemaal doen, net zomin als je sommige dromen niet kunt verwoorden.

Let ook op het woord Akāśa of Akasha. De klank, die belangrijker is dan het schrift, lijkt veel op Akaija (fonetisch: Akà: ja, in het Nederlands), maar op het eiland Aneityum wordt het uitgesproken als Akà: dja. Akaija bestaat uit 5 of 6 letters (afhankelijk hoe je de ij leest) of numerologisch gesproken uit 6 cijfers (111111) en betekent ‘wij zijn één’, ofwel Wij in het allergrootste verband. De werking van de Akaija als symbool is dat deze het energieveld van mensen in harmonie brengt met het alom tegenwoordige energieveld, de kosmische energie van Wij.

De wereld Samen in beweging
Dr. Melody Rod-Ari: “Angkor Wat ligt op de Tempelberg, Mount Meru, de verblijfplaats van de goden. De vijf torens staan voor de vijf bergketens, de omringende ‘slotgracht’ is de oceaan. De berg Meru wordt ook gezien als de axis-mundi, de wereldas.” Interessant, want Graham Hancock heeft geschreven dat de fundamenten van een aantal van de Angkor-tempels samen precies het sterrenstelsel Draak of Draconis vormen. Eén van de sterren van Draconis heet Thuban (alpha Draconis). Rond 2750 v. Chr. was Thuban de poolster. Elke 72 jaar verschuift de denkbeeldige draaiingsas van de Aarde om 1º. Die verschuiving heet precessie. Momenteel is Polaris de Poolster, maar ruim 4750 jaar geleden was dat Thuban.

Dr. Melody Rod-Ari noemt Angkor een ‘mandala’: “Volgens de oude Sanskriet- en Khmerteksten dienen religieuze monumenten en vooral tempels zodanig gebouwd te worden dat ze in harmonie met het universum zijn, uitgelijnd met de rijzende zon en maan (…). De centrale as van deze tempels moet uitgelijnd worden met de planeten, zodat het bouwwerk verbonden wordt met de kosmos en de tempels een centrum worden in spiritueel, politiek, kosmologisch, astronomisch en geofysisch opzicht. Anders gezegd: ze zijn bedoeld om een microkosmos te representeren van de macrokosmos, georganiseerd als mandala-diagrammen van het universum.”

Terugkomend naar het verhaal van de Samudra Manthan en de ongelijke aantallen devas en asura’s, lijkt het erop dat de wereld-as uit balans is. Maar juist disbalans veroorzaakt dat er energie begint te stromen. Perfecte balans is een statische positie. Je gaat pas lopen als je de balans verstoort. Vishnu, de godheid in het midden van Samudra Manthan, op zijn schildpad/avatar, is zelf de axis-mundi. Aan hem wordt getrokken. Bezien vanuit het perspectief ‘Akaija = Wij Allemaal zijn één’ is elke mens goddelijk, is elk mens Vishnu: de hele Schepping bevindt zich in elk van ons. Die gedachte doortrekkend zou je kunnen stellen dat jij/ik/wij ons in het midden bevinden en dat er aan ‘ons’ getrokken wordt. Wij worden gekarnd!

Zou het vanuit dat perspectief zo kunnen zijn dat Samudra Manthan, het Karnen van de Oceaan van Melk, zoiets zou kunnen vertellen als:

“Het zuiveren, perfectioneren van de Ziel, door ervaringen op te doen in fysieke, aardse vorm, heen en weer getrokken tussen de uitersten van de dualiteit, maar geholpen door de hemelse wezens en aardse levensvormen?”

Als dat klopt dan vertelt Samudra Manthan over de weg, de Two Roads, ofwel de strijd van de ziel om eenheidsbewustzijn te verwerven. Akaija betekent: Wij zijn één. Samudra Manthan lijkt de weg erheen te symboliseren.

Het volgende hoofdstuk
Het mag duidelijk zijn dat het avontuur van Wim en Marianne nog lang niet is afgelopen. In maart van 2019 vertrok het ontdekkingsduo naar de Kaapverdische eilanden, die het dichtst bij de coördinaten van het 4e ankerpunt op de kaart van Piri Reis liggen. Ook hier kwamen ze tot bijzonder interessante ontdekkingen… Heb je na dit artikel nog niet genoeg gekregen van de ontdekkingen van Marianne en Wim? Lees dan hier verder over de recente onwikkelingen!

Werking van de Akaija
Een van de meeste gehoorde reacties bij het dragen van het Akaija-sieraad, is een ‘gevoel van balans’. Na een paar dagen van ‘uitbalanceren’ zitten mensen beter in hun vel en ervaren een dieper gevoel van welzijn. Ook blijkt bij veel mensen vaak de nachtrust sterk te verbeteren.

In de andere reacties is een duidelijke tweedeling te zien: mensen die zichzelf steeds voorbij blijven lopen, worden rustiger/slapen meer en mensen die zich regelmatig moe en futloos voelen worden energieker. De dankbare gebruikers van de Akaija hebben beslist gemerkt dat je het sieraad niet kunt vergelijken met een regulier geneesmiddel. Als daar überhaupt al sprake van zou zijn..

Uit ervaring blijkt dat de Akaija je in balans probeert te brengen door je te laten voelen wat er ‘verkeerd’ zit. Daarna kun je zelf de verantwoordelijkheid nemen om iets te veranderen. Je bewust worden vàn is soms al genoeg om verandering in gang te zetten. Het onderdrukken, wegstoppen of zelfs ontkennen van emoties, frustraties, trauma’s kost ontzettend veel mentale en spirituele energie. En kan vervolgens aan de basis staan van (ernstige) ziekteprocessen op latere leeftijd.

Door het opruimen van deze ophopingen van energie, komt deze energie vrij en voelen mensen zich rustiger en stabieler. Veel mensen zijn min of meer bang om de confrontatie met de opgeslagen trauma’s aan te gaan. En die confrontatie is ook niet niks, maar al snel blijkt dat met het loskomen van negatieve energie ook het ware Zelf naar boven kan komen in de ontstane mentale ruimte. De Akaija helpt je bij het opruimen en toont u dat er wel degelijk een andere weg bestaat.

Daarnaast hebben Marianne en Wim onlangs hun sieraden (inclusief de enorme roestvrijstale Akaija foto) laten testen door de Internationale Vereniging voor Electrosmos-onderzoek of IGEF. En wat bleek? De Akaija heeft een beschermend effect tegen schadelijek stralingen! We hadden eigenlijk niet anders verwacht…

Onlangs was Wim te gast bij het Duitse ‘FreeSpirit’ Youtubekanaal. Een interessant gesprek, waarin Wim zelf vertelt over zijn werk en avonturen…

* * *

x
Daarom deze speciale aanbieding:

Akaija & Akaija-Iloa

x
– geldig t/m donderdag 30 november –
(op tijd voor de kerst!)

Wij maakten, in samenwerking met Wim en Marianne, deze
speciale aanbieding voor de lezers van WantToKnow:
x

Handgemaakte, massief zilveren Akaija

Normaal: €
65,-
En kijk!
Onze aanbieding: € 58,- !

en

Handgemaakte, massief zilveren  ‘dubbele’ Akaija-Iloa
x
Normaal: € 69,-
Kijk, onze a
anbieding: € 62,- !

x
En als cadeau bij
elk van de AKAIJA-sieraden ontvang je

een zilveren halskettinkje t.w.v. € 9,20!
x

(Hanger en zilveren halskettinkje worden in cadeauverpakking geleverd)

x

Van de zeer beperkte voorraad bieden we
je de Sacred Heart aan..
x

Een Licht sieraad
in Donkere Tijden
x

Het creëren en ontwikkelen van dit bijzondere sieraad nam ruim 2 jaar in beslag en begon begin 2019 aan, dus ruim vóór de Covid-crisis. Wim en Marianne voelden de crisis aankomen, al wisten ze niet in welke vorm die zich zou aandienen, maar wel dat de verandering een ingrijpende zou zijn en de wereld blijven zou veranderen. Daarom wilde ze iets maken waarbij Liefde centraal staat, dat mensen steun geeft, hen een hart onder de riem steekt, dat opbeurend is.

Wim vertelde: “Als je met een bepaalde intentie ergens aan begint, dan trek je de begeleiders aan die jou daarbij willen helpen en inspireren. Maar het kan ook omgekeerd zijn natuurlijk, namelijk dat die intentie door m’n gids(en) reeds in me gelegd werd :-).

Sommige sieraden maak ik geheel met de hand, zo zijn de Akaija en de Suzy-ama ontstaan. In dit geval maakte ik gebruik van 3D-software (ik gebruik het 3D-programma Blender). Daarmee zijn dingen mogelijk die handmatig onmogelijk zijn.”

Het kloppende hart in ieders lichaam is een krachtcentrale van jewelste, het klopt een leven lang. Behalve dat het hart bloed rondpompt genereert het een groot torus-vormig energieveld dat tot ver buiten ons lichaam meetbaar is. Dat was voor Wim de basis-vorm van waaruit ik het ontwerp begon. Sacred Heart is ontstaan vanuit een dubbele Twisted Torus-vorm, waarbij Wim de centrale energie-vortex van de bovenste Torus (donut) naar de onderste liet overlopen. Daarbij ontstond als vanzelf een hart-vorm en dat ziende werkte hij die vorm verder uit. En zo was de Akaija creatie in het leven gekomen: drie harten die samen een energetische vortex vormen!

x

x

De Handgemaakte Sacred Heart
van Massief 925 sterling zilver
en ingelegd met Amethist
(incl. zilveren halssnoer)
x

Normaal: € 89,-
In onze aanbieding: € 82,-

(slechts 25 stuks beschikbaar, dus zolang de voorraad strekt..!)
x

 


x

* * *

“Ja, ik wil graag de
Akaija-hanger ontvangen,
mét korting!

 

Vul hieronder bij het bestelformulier, je persoonlijke gegevens in
en
rond de bestelling/betaling af, VÓÓR de

sluitingsdatum van
donderdag 30 november a.s.
om 16:00 precies!

x

xx

* * *

Per bestelling geldt een bijdrage porti/handelingskosten van € 7,-
En woon je buiten Nederland?
Dan geldt een andere bijdrage voor handling/verzending.

Meestal zijn wij in staat de levering binnen
2-3 weken na de sluitingsdatum te verzorgen. We houden je uiteraard
op de hoogte, over de exacte levertijd, als deze afwijkt van deze levertijd.

 

* * *

Wil je een andere/grotere bestelling plaatsen,
dan ons bestelsysteem toelaat ?

Heb je evt. nog andere vragen?

Stuur dan even een berichtje naar aanbieding@wanttoknow.nl
We laten je dan z.s.m. weten hoe we jouw bestelling kunnen aannemen/verzorgen.

* * *

 

x

* * *

 

Totaal: € -