Advertentie

E-book Lyme Kaj Alexander

Advertentie

Hennep, waarom in de doofpot..?!


weed consciousness

x

x

Hennep, waarom in de doofpot..?!
X

Kom naar deze indrukwekkende lezing van expert Wernard Bruining!!

x

Wernard Bruining
Wernard Bruining

Het verbod op hennep heeft écht zijn langste tijd gehad. Wernard Bruining is de man die het door iedereen gebruikte woord ‘Mediwiet’ bedacht en de man die de ‘Stichting Mediwiet’ oprichtte. Hij was het die ook een cannabis-kliniek opende in Haarlem. Daarnaast is hij auteur van het indrukwekkende boek ‘Helende Hennep’. Een boek met veelzeggende informatie over de medische aspecten van hennep en verslag van veel gesprekken met patiënten.

Wernard Bruining laat ons a.s. zondagmiddag 5 oktober beleven, wat we in de nabije toekomst mogen verwachten van hennep. Kijk eens naar het plaatje hieronder, met de jaren ’50 pin-up.. De magistrale werking van hennep is al vanuit de vroege historie bekend en we weten zeker dat je verbaasd zult zijn over de ongelooflijke toepassingen van hennep..!

Hennep is een uiterst milieuvriendelijke grondstof, die kan worden gebruikt voor fabricage van kleding, beton, papier, hout, cosmetica, brandstof en bio-afbreekbaar plastic, om maar eens een paar toepassingen te noemen.  Wernard laat ons op transparante manier zien dat het hennepverbod ons heeft opgezadeld met milieuvervuiling door de petrochemische industrie en uitbuiting door de medicijnindustrie.

Daarnaast is het een onschadelijk geestverruimend genotmiddel en ‘last but not least’, een krachtig medicijn. We worden als burgers door de overheid als een vijand behandeld wanneer we hennep bezitten. Hierbij ontstaat een voortdurend afglijdende maatschappelijke moraal ontstaat, als gevolg van de ‘War on drugs’ en het vijandig denken. Ons wordt een beeld geschetst van een plant die verwoestend zou zijn, terwijl precies HET TEGENOVERGESTELDE DE WAARHEID IS..!

x

Cannabis the modern use

x

Cannabisolie: kankermedicijn bij uitstek..!

x

cannabis olieWernard toont aan hoe medicinaal gebruik van cannabisolie mensen bijstaat, die nu niet geholpen zijn met reguliere medicatie en medische technieken. En het mooie is, dat straks iedereen dit ideale volksmedicijn zelf kan produceren!! Simpel, met een paar plantjes in de tuin of op het balkon en daar je eigen wietolie mee maken!!

Want cannabis is volkomen onschadelijk, er is in 10.000 jaar nog nooit iemand aan overleden, het is niet verslavend, uiterst betaalbaar en -zo blijkt- het helpt bij zeker 50% van de zogenaamde ‘crepeergevallen’, mensen die ‘uitbehandeld’ zijn in het medische circuit..

Samen met Wernard maken we er een mooie zondagmiddag van. Hij legt alles in een heldere presentatie uit en vanzelfsprekend is er aan het eind van de presentatie ruim gelegenheid tot het stellen van vragen en het delen van de eigen, wellicht opzienbarende ervaringen..!

 

Deze lezing vindt plaats a.s. zondagmiddag 5 oktober van 14:00 tot 17:00 uur..!

* * *

centrum-zonnewijzer-logo

In Centrum Zonnewijzer van John & Renske Consemulder.

Bedrijvenweg 24, 1424 PX De Kwakel
x

Het bedrijventerrein ‘De Kwakel’ ligt vlakbij Aalsmeer en Kudelstaart.

KLIK HIER VOOR EEN PDF MET KAARTJES MET LIGGING ‘BEDRIJVENTERREIN DE KWAKEL’

x

Maak gebruik van de WantToKnow-korting van € 7,50

Betaal je aan de deur,

dan is de toegang voor deze boeiende en leerzame lezing € 25,-

Als je nu echter boekt via het onderstaande opgave-‘formulier’,

dan betaal je slechts € 17,50

Maak de € 17,50 (per persoon) over op onderstaand rekeningnummer van de uitgever van WantToKnow
en je bent verzekerd van je plaats..! Met € 7,50 korting..!

Dolphins & Whales publishing bv in Heemstede

IBAN: NL35 INGB 0004 3131 74  en   BIC:  INGBNL2A

We zien uit naar je komst en wij hebben er ook zin in.

 


Advertentie