Advertentie

Aankondiging: ‘Bestaansrecht’..


‘Maarten helpt ons in dit magnifieke boek om inzicht te krijgen,
in het onverwerkt verleden naar de oppervlakte te
brengen,
zodat het gezien en geheeld kan worden – voor onszelf en voor het collectief.’
X

-Susan Smit, auteur, columniste-

X
Maarten Oversier is waarschijnlijk een bekende voor je, als je deze site vaker bezoekt. Hij schreef hier op de site al enkele artikelen en, wij hebben ruim één jaar geleden, in de zomer van 2019, een workshop met hem gedaan, over de invloed van vorige levens(belevingen) op de huidige levens van mensen. De workshop werd een bijzondere dag. Het krachtige beroep/vak dat Maarten beoefent, brengt hem bijna dagelijks naar onvermoede diepten. Ook bij die workshop bleek de fascinerende reikwijdte van het werk dat hij doet.

En het zijn de cliënten, die hem dagelijks uitdagen, hen te helpen helen op Zielsniveau. Hierover zegt Maarten:

Maarten Oversier

Mijn werk als reïncarnatietherapeut bracht door alle jaren vele ontdekkingen met zich mee. Opmerkelijk is dat het voornamelijk ontdekkingen betreft van inzichten, die in de algemeen heersende opvattingen eigenlijk nauwelijks gekend zijn. Sterker nog, de manier waarop onze samenleving vrijwel overal is ingericht, baseert zich in grote mate op de afwezigheid van deze inzichten..!

Bezien vanuit de innerlijke belevingswereld van een cliënt echter, betreffen het steeds opnieuw zeer logische, basale én uiterst behulpzame kernachtige visies, die het therapeutisch proces zeer dynamisch en vruchtbaar maken. Het doet de vraag rechtvaardigen, hoe het komt dat we daar in onze gangbare theorieën zover van af staan.

Hoewel de gemiddelde cliënt die mijn praktijk bezoekt meestal wel open staat voor een meer holistische benadering dan het reguliere werkveld aanbiedt, is dat absoluut geen voorwaarde voor een succesvolle behandeling! Kennelijk dragen wij, zonder daarvoor een studie of training te hebben gehad, wezenlijke informatie over onszelf met ons mee, in de vorm van herinneringen, die essentieel blijken om onze verstoringen op te heffen.

Het is dus de kunst dié bronnen te bereiken, die zich schuilhouden, in wat we het ‘onderbewuste’ noemen. Een onbewezen oord vol schatten aan nagedachtenissen, relikwieën, souvenirs, aandenkens, memoires, beseffen, gevoelens en vlekken die later veelal blind werden. Hoe meer men vertrouwd raakt met die wereld, hoe toegankelijker het wordt.

Het met frisse, hedendaagse aandacht naar oude patronen en verwikkelingen kijken, maakt direct van alles los in het innerlijk. Zo ontstaan nieuwe bewegingen met nieuwe, gecorrigeerde gezichtspunten. Inzichten, die een krachtige transformerende opschonende kijk geven op een antiek, vertroebeld, probleem veroorzakende beeld.

Het zijn de weeen van moeder Aarde, die we voelen, een heftig proces dat aan de geboorte vooraf gaat.

Dan is daar ook de onverbrekelijke verbinding met onze (voor)ouders. In die diepere innerlijke regionen lijken en blijken de ‘missing links’ rondom bepaalde conflictsituaties, die zich in het dagelijks leven voordoen, ineens bereikbaar. De helende werking die vanuit deze lagen voort komt, nadat deze in een therapeutische setting beroerd is, komt voort uit een herziening van een oude situatie of gebeurtenis. Het perspectief wordt vollediger.

Dit proces zódanig krachtig en logisch, dat het wat mij betreft weinig zinvol is om de authenticiteit van de informatie te bediscussiëren. Wie het rationeel niet kan verklaren, en daarom alleen nog kan terugvallen op het placebo effect, moet zich ten minste afvragen waar dan die fantasierijke, maar uiterst accurate en toegespitste samenhangen, die in veruit de meeste gevallen ook nog verifieerbaar zijn, zomaar vandaan komen.”

Tja, als je zo’n verhaal hoort, roept menigeen vast, dat hij ‘daar eigenlijk een boek over zou moeten schrijven’. Laat dat nou preciés zijn, wat Maarten Oversier het afgelopen jaar heeft gedaan.. Een alles-omvattend, zeer ‘waardevol’ boek over de dagelijkse ervaringen van een reïncarnatie-therapeut, aangevuld met zijn visie op onze wereld, gecreëerd door zijn kennis, ervaring en inzichten, opgebouwd in de afgelopen 20 jaar. Het boek heet ‘Bestaansrecht’.

 

Hoe de invloed van vorige levens, voorouders,
seksueel misbruik, oorlog en kerk
ons huidige levensgeluk regelrecht blokkeren..!

* * *

‘Bestaansrecht’

2020 © Maarten Oversier | deze versie WantToKnow.nl/be
x

Wist jij dat de -laten we zeggen- ‘echo’s’ van onverwerkt trauma uit ons verleden en zelfs uit vorige levens (!!), de ‘moderne mens’ veel van de ons bekende fysieke, psychische of emotionele klachten opleveren..? Dit uitgangspunt is een gegeven, dat enorm aan terrein wint, nu mensen steeds bewuster worden. Maar wat zijn nou eigenlijk de oorzaken van deze opgelopen traumata? In de ruim 25 jaren dat reïncarnatie- en regressietherapeut Maarten Oversier cliënten in zijn praktijk behandelt, ontdekte hij dat de bron eigenlijk altijd te vinden is binnen drie specifieke historische domeinen. Het zijn deze schokkende en daardoor vaak verdrongen ervaringen van voorouders:

1. de hel van de twee wereldoorlogen, begin 19e eeuw, en

2. de dubieuze normen en eisen van de machtige katholieke kerk.

3. ook het heftig seksueel misbruik blijkt een uiterst fundamenteel-ontwrichtende invloed te hebben op mensen.

Maar wat klip-en-klaar doorschemert uit de ervaringen van Maarten’s duizenden cliënten, is dat áchter al deze fundamentele invloeden, het decor opdoemt van een grootschalig plan de mensheid te knechten..! En dat is geen complot-theorie, maar de afspiegeling van wat er plaatsvindt. Het is echter een kwestie van tijd, te ontdekken dat de levenskracht van aardbewoners uiteindelijk niet blijvend te controleren valt, noch te beteugelen is. De mens is een scheppend wezen en in zijn essentie LIEFDE. In die tijd leven we nu, en juist daardoor zijn er zoveel mensen in incarnatie, in de stof hier en nu op Aarde..

Meer info? Wil je het boek bestellen? Klik op de afbeelding voor een link naar de bookshop.

In het spiksplinternieuwe boek Bestaansrecht’, dat deze week is uitgekomen, legt Maarten Oversier, aan de hand van praktijkvoorbeelden uit, hoe de genoemde, vaak zéér heftige invloeden uit het verleden, onverbiddelijk doorsijpelen naar het heden. En daar hun vaak verwoestende invloed hebben op de dagelijkse gedragingen van mensen..

Deze trauma’s, want daar spreken we feitelijk over, manifesteren zich daar op essentiële lagen in onze levens. Maar ook hoe deze pijnen en trauma’s verwerkt kunnen worden, zodat klachten verminderen en vaak zelfs verdwijnen! Noodlottige ongelukken, onderdrukking, misbruik, extreme armoede, verraad en gedwongen abortussen. Het komt allemaal voorbij in zijn prachtige boek ‘Bestaansrecht’..

Het boek leest als een spannend filmscenario dat je wereldbeeld kan veranderen. Noodlottige
ongevallen, misbruik, extreme armoede, ontberingen, verraad en gedwongen abortussen uit
vervlogen tijden, het komt allemaal voorbij. Bestaansrecht staat garant voor een adembenemend
leesavontuur waarin de herkenning van persoonlijke thema’s uit je eigen familiegeschiedenis je direct
raken. Met een prachtig voorwoord van Marcel Messing.

Je leest over de gevolgen van ‘voortlevend’ trauma van gewonde soldaten, verstopte Joodse kinderen, doorgedraaide machtswellustelingen en valse kerkvaders; de beeldend en levendig opgetekende praktijkvoorbeelden van Maarten Oversier, lezen soms als een spannend filmscenario. Vervlochten met de verslagleggingen van cliënten, die dankbaar over hun opzienbarende herstelverhalen vertellen, staat Bestaansrecht garant voor een adembenemend en ultiem aangrijpend leesavontuur.

De 25 jaar intensieve reïncarnatie therapeutische praktijkvoering met zo’n 15.000 sessies leggen de ongekende diepere oorzaken bloot van onze ‘moderne’ blokkades, ziekten en aandoeningen. Maarten Oversier ontdekte/bevestigt, dat de ons bekende actuele klachten in de basis altijd oorzakelijk te relateren zijn aan het leven van onze voorouders. De indianen, bij wie hij tientallen jaren intensief werd opgeleid, vertellen al eeuwen dat deze invloed op ons huidig leven enorm onderschat wordt.

Zodoende wist Maarten niet alleen een werkveld bloot te leggen, met een gigantisch transformerend potentieel, maar ook diepe voorouderlijke inzichten met bijbehorende genezingsprocessen toegankelijk te maken. In de traumatische en veelal verdrongen ervaringen van onze vaders, moeders, (overgroot) opa’s en oma’s liggen in de verbinding met hen, eveneens de thema’s en ladingen besloten die wij vanuit vorige levens meedragen.

Gebonden | Prijs: € 29,95
Omvang: 320 pag./hard cover/kleurdruk
ISBN: 978-94-93191-70-9

Tot slot hier het interview van Peter Toonen met Maarten Oversier, dat enkele weken geleden plaatsvond, in het kader van het verschijnen van het nieuwe boek.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.