Advertentie

Ruilen? Army-equipment for Heroïne..??


x
X

Ruilen? Army-equipment for Heroïne..??

2021 © WantToKnow.nl/be

x

Kijk de Twittervideo hieronder, die zegt genoeg.. De cijfers zijn werkelijk bizar met betrekking tot het achtergelaten materieel.. Er is een specificatie van deze lijst, maar het gaat nu even over het bedrag van deze ‘achtergelaten spullen’.. US$ 85 MILJARD…?? Nou, dat kan dan niet anders, dan dat hier een deal achter moet zitten. Want niet alleen vernietigt een leger ALTIJD haar materiaal/munitie etc. wanneer er een terugtrekking plaats vindt, maar hier gaat het niet alleen over niet-vernietigd materieel, munitie en wapens, maar ook over een mega-astronomisch bedrag ÉN apparaten die eenvoudig weg kunnen vliegen. Vliegtuigen, helikopters, etc… Wat speelt hier..?

William Burns (directeur CIA) en Talibanleider Abdul Ghani Baradar

CIA-directeur William J. Burns heeft geheime ontmoetingen gehad met de feitelijke leider van de Taliban, Abdul Ghani Baradar. De CIA weigerde commentaar te geven op déze bijeenkomst met de Taliban, maar de gesprekken hadden waarschijnlijk betrekking op de naderende deadline van 31 augustus voor het Amerikaanse leger om de luchtbrug van Amerikaanse burgers en Afghaanse bondgenoten te voltooien.

Maar we kunnen er gevoegelijk van uitgaan, dat wanneer de VS voor he lieve sommetje van US$ 85 miljard aan materieel achterlaat, inclusief vliegtuigen, de CIA al in onderhandeling EERDER is geweest met de Taliban. De regering-Biden staat onder druk van sommige bondgenoten om de Amerikaanse strijdkrachten ook na het einde van de maand in het land te houden om te helpen bij de evacuatie van tienduizenden burgers van de Verenigde Staten en Westerse landen. Groot-Brittannië, Frankrijk en andere bondgenoten van de VS hebben gezegd dat er meer tijd nodig is om hun personeel te evacueren.

Maar een woordvoerder van de Taliban waarschuwde dat de Verenigde Staten een ‘rode lijn’ zouden overschrijden als zij hun troepen na de 31e zouden handhaven, hetgeen volgens hem niet nader gespecificeerde ‘gevolgen’ zou hebben. Het lijkt een potje blufpoker, want de vraag bij wat er is gebeurd (terugtrekkingsafspraken) en de vraag wat er kán gebeuren (militair ingrijpen door VS/bondgenoten), lijkt volledig in strijd met deze stoerdoenerij van de Taliban. Voor Taliban-leider Baradar is het spelen van de rol van opponent van een CIA-directeur ironisch, 11 jaar nadat de spionagedienst hem arresteerde in een gezamenlijke CIA-Pakistaanse operatie die hem vervolgens acht jaar in de gevangenis deed belanden. De Taliban-leider is dus geen onbekende voor westerlingen.

Na zijn vrijlating uit de gevangenis in 2018 diende hij als hoofdonderhandelaar van de Taliban bij vredesbesprekingen met de Verenigde Staten in Qatar, die resulteerden in een akkoord met de regering-Trump over de terugtrekking van de Amerikaanse troepen.

In november 2020 poseerde hij voor een foto voor goudomrande stoelen met minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo. Baradar is goed bevriend met de oprichter van de Taliban en hoogste leider Mohammad Omar. Vocht tegen de Sovjettroepen tijdens hun bezetting van Afghanistan. Sinds de Taliban het land hebben overgenomen, heeft hij een verzoenende toon aangeslagen door te zeggen dat de militante groep streeft naar ‘en islamitisch systeem waaraan alle mensen van de natie kunnen deelnemen zonder discriminatie en harmonieus met elkaar kunnen leven in een atmosfeer van broederschap’.

Maar deze diplomatieke opmerkingen kwamen te midden van berichten dat sommige meisjesscholen worden gesloten en dat de Taliban in sommige delen van het land eigendommen in beslag nemen en burgers aanvallen.

In april maakte CIA-directeur Burns een onaangekondigde reis naar Afghanistan, toen bezorgdheid toenam over het vermogen van de Afghaanse regering om de Taliban te weerstaan na de terugtrekking van de VS. William Burns heeft de leiding over een spionagebureau dat elite-eenheden van de Afghaanse speciale strijdkrachten heeft opgeleid. Deze eenheden werden beschouwd als een machtige macht in het land, maar waren ook betrokken bij buitengerechtelijke executies en schendingen van de mensenrechten.

Toen afgelopen week, de details van de geheime ontmoeting bekend werden, kreeg woordvoerder Ned Price van het ministerie van Buitenlandse Zaken de vraag voorgelegd waarom hoge Amerikaanse ambtenaren niet met Baradar in gesprek waren gegaan, gezien de belangen die er in Afghanistan op het spel staan.
“Onze gesprekken met de Taliban waren operationeel, tactisch; ze waren grotendeels gericht op onze operaties op korte termijn en onze doelen op korte termijn… wat er gebeurt in de compound op het vliegveld. . . . Daar richten we ons op dit moment op.” Als er dus ‘korte-termijn-doelstellingen’ zijn, dan zijn er dus ook ‘lange-termijn-doelstellingen’.. Maar niemand die daarnaar vroeg..!

Voor veel mensen is het nog een onbekend gegeven, dát de CIA überhaupt achter een groot deel van de papaverteelt (waarvan heroïne wordt gemaakt) zit. Maar de afgelopen decennia is onomstotelijk bewezen, dat de CIA miljarden verdient aan deze handel in drugs. Niet alleen in Afganistan, maar wereldwijd. Zo was oud-CIA-directeur George H.W. Bush betrokken bij het doorvoeren van cocaïne via zijn oliemaatschappij ‘Zapata’ en diens booreiland in de Golf van Mexico. Kijk hier eens op de site, voor een groot aantal artikelen dat over deze handel gaat.

Amerikaanse soldaten in Afghanistan hielden vanaf de bezetting zogenaamd het telen van papavers ‘in de gaten’. Controle in de vorm van ‘klein genoeg’, opdat de wereld niet overspoeld werd en ‘groot genoeg’ zodat de Afghaanse papaverboeren tóch een bron van inkomsten zouden hebben.. Geloof jij het?

WAAROM DE CIA DIT ZOU DOEN??
Nou dat is natuurlijk niet zo heel moeilijk.. Gewoon om vooral het geld. Een eigen budget, buiten het democratische proces om, buiten het parlement om. In dit geval zonder enige invloed van het Amerikaanse Congres; natuurlijk de natte droom van elke ‘inlichtingendienst’, laat staan de CIA.. Op deze wijze is deze CIA natuurlijk in de VS, een essentieel onderdeel geworden van de DeepState..!!

Wanneer je spreekt over de geheime machthebbers, áchter de politiek-zichtbare kopstukken, dan spreek je over deze ‘Deep State’. Vooral bekend door de aandacht die ‘Q’ en ‘Q-Anon’ erop vestigden… De Deep State heeft dus de CIA als ‘eigen leger’ in dienst. Dát is ook een reden dat deze handel-en-wandel niet publiekelijk -vanuit dat Congres bijvoorbeeld- wordt aangepakt..

De figuren áchter de Deep State zorgen er natuurlijk voor, dat in de dagelijkse ‘realiteit’ deze handel wordt verdonkeremaand. Maar feiten zijn echter niet te verdonkeremanen en dus is het enige dat deze ‘handel’ niet doet stoppen, de domheid van de Amerikaanse Congresleden, die het kennelijk allemaal gesneden koek vinden, dat hun landgenoten met bosjes heftig verslaafd raken aan heroïne.. En natuurlijk zijn corrupte Congresleden ook niet écht begaan met verslaafde burgers’…

Én met de handel in cocaïne, laat de CIA en de rest van deze club zich niet beperken tot Afghanistan, met betrekking tot de teelt van papavers/heroïne..? Want ook cocaïne wordt in de hoeveelheid van veel honderduizenden tonnen per jaar, de VS in gesmokkeld. Een informatief artikel, waaruit blijkt dat Amerikaanse en Europese soldaten sterven, om de belangen van deze heroïne-productiefasciliteiten te beschermen vind je HIER..

Tot slot
Wij kunnen ons niet voorstellen dat de CIA/DeepState de opiumvelden zomaar achter laat. Er is een deal geweest, die de overdracht van US$ 85 miljard (!!) aan militair equipment dient te verklaren. Voor de Taliban geldt dat zij, door deze wapengift, plotseling bij de grootste militaire machten ter wereld horen..! Wat was de prijs om dit te verkrijgen? Tel één en één op en de conclusie is evident.

 

6 gedachten over “Ruilen? Army-equipment for Heroïne..??

 1. Ik heb hier een paar gedachtes over…

  Als Biden slechts een president aan de oppervlakte is dan zit er meer achter het achterlaten van alle wapens.

  Ik geloof niet dat ze de wapens onklaar hebben gemaakt. Dit duurt veel te lang en is waarschijnlijk zo terug te draaien. Trump en Pompeo hadden een deal gesloten met de Taliban. De Taliban zijn kut maar ISIS en Al Qaida zijn kutter. ISIS en Al Qaida zijn eigendom van de CIA/ MOSSAD/ ect. De Taliban moet ook niks hebben van ISIS en Al Qaida.
  De Taliban heeft een lijst gekregen van iedereen die met de Amerikanen (CIA) heeft samengewerkt. De Taliban kan dus vele terroristen met gemak opsporen. Ze hebben niet alleen de namen maar ook alle biometrische gegevens.
  Nederland was niet in Afghanistan om het Afghaanse volk te helpen maar het veiligstellen van de winsten van de Deep State. We maakte deel uit van de bezettingsmacht.
  De Taliban heeft toegezegd een einde te gaan maken aan de opium velden en Bacha bazi… We moeten nog zien of dit daadwerkelijk gaat gebeuren maar dit zijn wel twee Deep State hobbies, drugs dealen en kinderen misbruiken…
  Als je Afghanistan gaat verlaten… hoe doe je dit dan zonder dat de volgende dag ISIS of een andere fractie de boel overneemt?
  Je doet wat Amerika eigenlijk altijd al doet… je geeft een grote groep veel wapens en laat ze de boel overnemen. Dus als je wil dat Afghanistan gezuiverd word van een Deep State dan kan je bijna niet anders dan met de Taliban samen te werken. Zij hebben er geen moeite mee om van deur naar deur te gaan en executies uit te voeren. Zij hebben een netwerk in het land en dit maakt het moeilijk om je lang schuil te houden. Bovendien is het voor de Taliban geen pr-ramp als je de verkeerde executeert. Dit zou ook kunnen verklaren waarom zo veel mensen aan hun lot zijn overgelaten. Het zou een kleine moeite zijn geweest om alsnog alle wapens en vervoersmiddelen te vernietigen… of zijn alle bommen ineens op?

  Of de CIA heeft expres de deuren van de gevangenis geopend zodat er geen onderscheid meer gemaakt tussen IS’ers en de Taliban. Al die wapens geven natuurlijk een excuus om te blijven en de boel op te ruimen. In dit scenario kunnen de achtergelaten Amerikanen dienen als gijzelaars.

  Ik vermoed dat het eerste scenario dichter bij de werkelijk ligt. Mede omdat de Taliban meermaals afstand heeft genomen van de aanslagen van 9-11 en ze zeggen dat ze dit enkel in de schoenen is geschoven om Afghanistan binnen te kunnen vallen. Wat natuurlijk correct is.

  1. Bij 9/11 zijn (ongeacht welk verhaal geloofd wordt zijn ca 3000 mensen omgekomen) en ik vraag me dan toch af wat de nabestaanden moeten denken als ze nu zien dat de VS grote hoeveelheden oorlogstuig aan de Taliban nalaten vooral omdat juist zij verantwoordelijk gehouden worden voor die aanslagen in de officiële versie.
   Al een aantal weken is bekend dat de VS zijn troepen terug zou halen en elk leger heeft monteurs in dienst die voertuigen en ander materieel kunnen herstellen als dat nog kan.
   Wanneer die achter gelaten spullen onherstelbaar beschadigd waren moesten ze ook niet onklaar gemaakt worden.Dit betekend dat er nog reparaties mogelijk waren en ze hadden dagen/weken de tijd om te repareren wat goedkoper moet zijn dan alles later eventueel weer nieuw aan te schaffen vooral omdat ze die monteurs toch al in dienst hebben wat dus weinig tot niets extra kost.Zelfs op de MSM berichtgeving was te zien dat de VS toestellen lieten vliegen die bij de landing “flares” deponeerden om eventuele rakketten te misleiden maar wanneer je ergens kunt landen dan kan je ook opstijgen met vliegtuigen volgeladen met kleiner spul zoals ze ook gedaan hebben om mensen terug te halen en om materieel eerder daar te krijgen. Inderdaad waarom hebben ze alles niet gewoon voor de zekerheid opgeblazen?

 2. En als de witte hoeden-legers vd Vs alles onder controle hebben?
  Dan rest toch vrede. En de handel in coke kan dan worden beeindigd.
  Zij kunnen wel voor 50 % afh zijn van inkomsten uit papaverbloemen,
  maar het hele westen is 110 % afhankelijk van het militair-industrieel-complex..
  Laat de wapens daar maar roesten in de woestijn. Toch? Er is hier in het westen nog 1000 X zoveel opgeslagen.
  En we willen er maar al te graag vanaf van die lui.
  En intussen wordt hier in het westen de economie vernietigd om plaats te maken voor onderkoning Schwab..
  Het is een spel een gevaarlijk spel.

 3. Ik heb mij de laatste weken bezig gehouden met de teksten gepubliceerd bij Zero Hedge over Afghanistan en vooral met de commentaren, het zijn er duizenden. In deze commentaren vindt men meer over de verborgen agenda’s dan in al de commentaren in de MSM. Uit deze commentaren, veelal opgesteld in vitriool stijl, blijkt een zeer grote woede en haat tegen Biden – Democraten – de legertop en de occulte machten !! (=niet beperkende opsomming). Enkele opmerkelijke analyses :
  – Het debacle bij het vertrek was gepland, en dus “hoogverraad’, en geen daden van incompetentie, en de smadelijke aftocht is ook bestemd om het USA leger te vernederen,
  – De aanslag op de luchthaven, was een “inside job” door “the usual suspects”,
  – De Taliban werden gefinancierd via de ISI (Pakistan) door de CIA,
  – Achter alle terreurorganisaties lopen de sporen naar de CIA & Mossad,
  – De invasie van Afghanistan begon na 11.09, een Mossad operatie, met behulp van handlangers – verraders in de USA, en de bedoeling was vooral het zaaien van dood en vernieling en chaos,
  – Biden is een half seniele stroman in handen van de “handlers” , die voor de rest niets te zeggen heeft, voor zover hij al zou weten wat er gaande is, en zijn optreden is er ook op gericht de USA te vernederen, in opdracht van de machten achter de schermen die de USA willen vernietigen,
  – Van belang is ook : wie zit er in de regering en op alle sleutelposten, en welke belangen dienen deze, en vooral welke verraden ze .. en dit geldt voor allen, met een “dubbele nationaliteit”, en dit is dan ook de werkelijke macht en waarbij de USA een vazal dan wel slaaf zijn van Tel Aviv, zie citaat van Bibi !!!
  – Alle landen die actief waren in Afghanistan en nog zijn in de andere conflict gebieden in het Midden Oosten, waren er of zijn er nog, om het vuile werk van Tel Aviv op te knappen, waarbij deze zich gedragen als slaven,
  – De Afghaanse crisis dient ook om de USA & EUSSR nog meer te overspoelen met vreemdelingen,
  – De drugs (heroïne) spelen een rol, maar er is intussen een alternatief : fentanyl, met een meer verwoestende werking en geïmporteerd vanuit China, als wraak voor de “opiumoorlogen” : https://nl.wikipedia.org/wiki/Fentanyl
  met citaat : “Fentanyl is een morfinomimeticum, een stof met een werking analoog aan die van morfine. Het werkt echter vele malen sterker dan morfine (op gewichtsbasis ca. 80 maal). Het wordt in de geneeskunde toegepast als een sterk werkende pijnstiller tijdens operaties, waarvan de effecten redelijk kort aanhouden en waarvan de werking zo nodig snel kan worden opgeheven door toediening van de antagonist naloxon. Het middel werd in 1960 gericht gesynthetiseerd door Paul Janssen.” (=einde citaat).
  Uiteindelijk kan imo alles grosso modo samengevat worden met :
  1. Het Oded Yinon plan, dat geregisseerd wordt in Tel Aviv, en dat er op gericht is dood en vernieling te zaaien met een nooit geziene chaos,
  2. Het Coudenhove Kalergi plan , dat geregisseerd wordt door de RKM in The City, om de blanke bevolking in de EUSSR en Noord Amerika te vervangen. De recente verwikkelingen in Afghanistan zijn m.i. gewoon een nieuwe fase in beide plannen. Intussen zijn er al plannen van de USA om met de Taliban samen te werken en fin. te steunen nadat er al een arsenaal werd achter gelaten om een gans leger op te been te brengen. Toeval, natuurlijk niet. Van belang hierbij is het recente bezoek van de Israëlische eerste minister aan de USA. Het uiteindelijke doel is dan Iran. Het is blijkbaar de bedoeling een front te openen in Afghanistan tegen Iran, met behulp van de Taliban : https://www.unz.com/pgiraldi/always-another-war/
  met citaat : “ BlogviewPhilip Giraldi Archive Always Another War -America and Israel together against Iran”
  “So, with all that in mind, the best was to make Afghanistan go away is to begin preparations for the next war. Since that is so, how lucky is President Joe Biden to have a visit at this very critical moment from Israel’s new Prime Minister Naftali Bennett, who presented the president with a “new strategic vision” for the Middle East. In preparation for the visit, White House press secretary Jen Psaki told reporters that the prime minister’s visit “will strengthen the enduring partnership between the United States and Israel, reflect the deep ties between our governments and our people, and underscore the United States’ unwavering commitment to Israel’s security.” Psaki, who conflates the deep ties between the Democratic Party and its Jewish donors with a “partnership,” predictably said everything demanded of her, only stopping short of turning in her application to join the Israel Defense Force (IDF). Bennett met on the day before the White House meeting with Defense Secretary Lloyd Austin, Chairman of the Joint Chiefs of Staff General Mark Milley and also separately with Secretary of State Antony Blinken. It is not known how many standing ovations were given to Bennett by the simpering US officials, but it is presumed that they were necessary as filler for the event because Austin and Milley in particular are notably inarticulate and poorly informed. The lumpish Austin did, however, echo Psaki in coming out with the usual message, telling Bennett that the Pentagon is absolutely “committed” to ensuring Israel can “defend itself” against the Iranians, that “The administration remains committed to Israel’s security and right to self-defense. That is unwavering, it is steadfast and it is ironclad.” Bennett was engaged in delivering his timely message that the fall of Afghanistan has actually made everything in that part of Asia more dangerous, meaning that the US and Israel should prepare to fight Iran when it seeks to take advantage of the situation. More to the point, Bennett also made time to meet with the omnipotent Israel Lobby as represented by the head of its most powerful component, Executive Director Howard Kohr of the American Israel Public Affairs Committee (AIPAC). “ (=einde citaat).
  De volledige tekst is van belang alsmede de reacties. Ik heb dit omstandig citaat bijgevoegd, daar het imo een juiste analyse geeft, van de oorzaken en gevolgen van het Afghanistan debacle, dat dan ook geen toeval was, maar zorgvuldig werd gepland. Een oorlog met Iran, zal echter meer dramatische gevolgen hebben dan deze in Afghanistan.

 4. Richard graaf Coudenhove-Kalergi (1894 – 1972) en auteur van het in 1925 verschenen ‘Praktisch Idealisme’ was in 1952 de eerste ontvanger van de Karelsprijs. De stad Aken (Aachen) heeft deze prijs in het leven om de Europese integratie te bevorderen. Jvr. Trix van Amsberg (1938) heeft in 1996 deze prijs mogen ontvangen, louter door in toespraken een lofzang te houden over meer Europese samenwerking.
  Coudenhove-Kalergi was zo vriendelijk de Europese vlag te ontwerpen en de 12 sterren zijn gebaseerd op de 12 stammen van Israël.
  De Coudenhove-Kalergi-prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan personen die de Europese gedachte van samenwerking onderschrijven. De huidige voorzitter van het Coudenhove Gesellschaft is prins Nikolaus (1947) von und zu Liechtenstein, een boevennest tussen Oostenrijk en Zwitserland. Deze Nikolaus is een zwager van groothertog Henri van Luxemburg (1955).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.