Advertentie

Nogmaals: Netanyahu’s hoofdrol in 7 oktober…!


Het onderstaande artikel is gebaseerd op de transcriptvertaling van deze (HIER) presentatie van de website TruthInMedia.com. Een keiharde analyse van de gruwelijke moordpartij die plaatsvond op 7 oktober 2023. Wist jij dat premier Netanyahu en zijn ‘close-circle’ RUIMSCHOOTS VAN TE VOREN op de hoogte waren van deze aanval, om deze nog op tijd te kunnen stoppen..? Wist jij dat deze zionistische-LIKUD-premier feitelijk ALLES heeft laten gebeuren en response op de aanval zelfs heeft VERTRAAGD. We spreken in dat geval over een reactietijd van 6 (!!!) uur..!

Met andere woorden, we spreken opnieuw over een smerige valse-vlag-aanval op eigen burgers, waarbij het de bedoeling is, diezelfde burgers furieus te laten reageren en de stemming dúsdanig te bepalen, dat een reactie op ‘de vijand’ geëist wordt.. En ja, die kwam, dat kunnen we zeggen.. Gaza is bijna uitgeroeid en ja, Israël is op zoek naar de Hamas-terroristen. Maar het ene sluit het andere niet uit, DAT DIEN JE TE BESEFFEN..!!

Wist jij dat HAMAS is opgericht door de Israëlische regering, met fondsen en organisatie door de Mossad..? Kijk eens goed rond op internet; er is veel, heel veel over te lezen, waarbij je dient te bedenken, dat dit (ook weer door Netanyahu) werd gemotiveerd met de argumenten, dat El Fatah, de partij van Yasser Arafat, op deze wijze -VAN BINNENUIT- het beste kon worden bestreden.

De enige vraag die dan rest natuurlijk, is of de spionage/veiligheidsdiensten van Israël nog immer in de organisatie van Hamas werkzaam waren..? Denk je dat Israël die touwtjes ooit uit handen heeft gegeven…? Natuurlijk niet, het is meer dan waarschijnlijk dat Israël nog steeds de vinger(s) in de pap heeft bij de leiding van Hamas..! Lees het onderstaande stuk met een Open Mind, want dat is de enige manier waarop deze info neutraal kan worden bezien..!

* * *

Nogmaals:

Netanyahu’s hoofdrol in 7 oktober…!

2024 © WantToKnow.nl/be

*

Het gruwelijke bombardement op de Gazastrook gaat zijn zevende maand in en er zijn geen tekenen dat het bloedbad snel zal stoppen. Vorige week nog wees Israël een staakt-het-vuren af en intensiveerde de bombardementen op Rafah – bijna elk uur werden er luchtaanvallen uitgevoerd. Op 7 oktober slaagde Hamas erin om, gewapend met AK-47’s en motorfietsen (HIER), door de omheining van Gaza te breken en honderden Israëlische soldaten en burgers in het zuiden van Israël af te slachten en gevangen te nemen – ze noemden het Operatie Al Aqsa Vloed.

En hoever gaat dan die ‘strategie’…?? (Het laten) Vermoorden van eigen burgers, om VOLLEDIG je gang te kunnen gaan…??

Dus wat wist de Israëlische regering en wanneer… het is een vraag die bijna niemand in de media stelt… maar wij wel… Ik ben onderzoeksjournalist Ben Swann en dit is Reckoning… Israël en Gaza. 7 maanden geleden, op 7 oktober, was Hamas in staat om zijn schokkende terreuraanval op Israël uit te voeren, ondanks het Israëlische inlichtingen-, militaire en veiligheidsapparaat dat algemeen als het beste ter wereld wordt beschouwd.

Rekening houdend met Israëls ongelooflijk geraffineerde en capabele verdediging en brigades getrainde IDF-soldaten die gestationeerd zijn bij de grens met Gaza, verraste de schaal en het operationele succes van de Al Aqsa Flood aanval zelfs Hamas. Hamasvertegenwoordiger Ali Barakeh verklaarde aan de Washington Post (HIER) het gemak waarmee het hele Israëlische veiligheidsapparaat uiteenviel:

“We verwachtten een kleiner aantal gijzelaars te krijgen en terug te keren [naar Gaza], maar het [Israëlische] leger stortte voor onze neus in, wat moesten we doen?”

Als reactie op de Al Aqsa vloedaanval heeft de vergeldingsactie van het Israëlische leger, met de codenaam Operatie Zwaarden van IJzer, geresulteerd in de dood van meer dan 100 journalisten (HIER), 190 medewerkers van de Verenigde Naties, vierendertigduizend Palestijnen, waaronder 13.000 kinderen, heeft bijna de hele Gazaanse bevolking van 2 miljoen mensen op de vlucht gejaagd en heeft de Verenigde Staten bijna US$ 50 miljard gekost.

Dus hoe gebeurde 7 oktober?
Nou, de hele mainstream media was er snel bij om het een falen van de inlichtingendiensten’ te noemen. The Guardian (HIER) vertelde haar lezers op de middag van 7 oktober dat ‘de moorddadige aanval van Hamas herinnerd zal worden als een falen van de Israëlische inlichtingendienst voor de eeuwigheid’. En terwijl de aanval technisch gezien nog aan de gang was, citeerde Politico (HIER) op 7 oktober de voormalige plaatsvervangend Nationaal Veiligheidsadviseur van Israël, David Frielich, die zei:

“Operationeel gezien is het een mislukking op het gebied van inlichtingen. Het is duidelijk dat we hierdoor totaal onvoorbereid waren.”

En op 8 oktober gaf Jonathan Panikoff, voormalig plaatsvervangend nationaal inlichtingenofficier voor het Midden-Oosten, die nu bij de denktank van de Atlantic Council werkt, een krachtige voorlichting (HIER) aan het publiek: “Dit was een mislukking van de inlichtingendienst; het kon niet anders.”
De Israëlische premier Benjamin Netanyahu zelf tweette en verwijderde snel een verklaring (HIER) waarin hij elke voorkennis van de aanval van 7 oktober ontkende: “Onder geen enkele omstandigheid en op geen enkel moment werd premier Netanyahu gewaarschuwd voor oorlogsintenties van Hamas…”, luidde de tweet, voordat hij prompt werd verwijderd.

Het is kennelijk de favoriete pose van de man…?

Waarom heeft Netanyahu’s team die tweet verwijderd?
Had hij inderdaad informatie dat er een aanval van Hamas zou komen? Nou, het bewijs lijkt te wijzen op… ja. Buitenlandse veiligheidsdiensten, Israëlische veiligheidsdiensten en het Israëlische publiek wisten allemaal dat Hamas een gewelddadige, grensoverschrijdende inval plande waarbij ze zouden proberen de kibboetsgemeenschappen in het zuiden van Israël te overrompelen en aan te vallen en gevangenen mee terug te nemen naar Gaza.

En ze wisten ook wanneer. Maar het gebeurde toch!! Tien dagen voor de aanval, en dan nog eens drie dagen voor de aanval (HIER), gaven Egyptische ambtenaren van de inlichtingendienst ‘herhaalde waarschuwingen’ door aan de hoogste niveaus van de Israëlische regering (HIER). In één van deze waarschuwingen belde de Egyptische premier van de inlichtingendienst, generaal Abbas Kamel, persoonlijk met Netanyahu en waarschuwde dat Hamas op het punt stond om “iets ongewoons te doen, een verschrikkelijke operatie…”.

De beruchte aanval van de HAMAS-paragliders.. Het was de militairen kennelijk nooit opgevallen.. Die trainingen met deze mega-parachutes.. ??

Naamloze Egyptische functionarissen vertelden YNET News dat ze geschokt waren door Netanyahu’s ‘onverschilligheid voor het nieuws.’ Maar Israël hoefde Egypte niet te vertrouwen of te geloven, want eigenlijk kwamen de meeste waarschuwingen voor de aanval van 7 oktober van Israëlische burgers en het Israëlische leger zelf. De burgers en soldaten die deze noodwaarschuwingen naar het leger brachten, werden genegeerd en in sommige gevallen, vreemd genoeg, bedreigd met juridische stappen.

Laten we beginnen in 2022 en opklimmen naar de dagen voor 7 oktober. In 2022 kreeg de IDF via vertrouwelijke bronnen, of spionnen, in Gaza de gedetailleerde aanvalsplannen van Hamas voor de Al Aqsa vloed in handen.(HIER) Het excursieplan, dat door Israël de codenaam ‘Jericho Wall’ kreeg, riep op tot een spervuur van raketten om de aanval te beginnen en voor schutters om massaal Israël binnen te stromen via paragliders, op motoren en te voet en gijzelaars mee terug te nemen naar Gaza – wat allemaal gebeurde op 7 oktober.

Hamas volgde de blauwdruk die Israël al had – met schokkende precisie.
Dus Israël had de blauwdrukken voor de aanval, maar werden ze serieus genomen door de IDF? Ja. De plannen werden ijverig bestudeerd. Er werd een presentatie over de geplande aanval gegeven aan hoge officieren in de Gaza-divisie van de IDF. Deze presentatie (HIER) werd afgesloten met deze zin:

“Deze invasie vormt de ernstigste bedreiging waarmee IDF-strijdkrachten worden geconfronteerd bij de verdediging [van Israël]”.

Dus in reactie hierop, heeft het Israëlische veiligheidsapparaat hun bewaking van Hamas-militanten aan de andere kant van de grens versterkt en verbeterd? Nee, verbazingwekkend genoeg deden ze precies het tegenovergestelde. Ze besloten om helemaal te stoppen met het monitoren van het handheld radioverkeer van Hamas. (HIER) Omdat ze het ‘een verspilling van moeite’ vonden..

Ook al pikten Israëli’s die rond diezelfde tijd in 2022 in de kibboetsgemeenschappen (HIER) bij de grens met Gaza woonden -en van wie de meesten een soort militaire training hadden vanwege Israëls verplichte IDF dienstwetten- volgens de Israëlische media duidelijk bewijs op dat Hamas “oefende in het doorbreken van het hek en het veroveren van kibboetsim en het nemen van gijzelaars en het vernietigen van alles wat op hun pad kwam.”

Slechts enkele dagen voor de aanval. In deze periode, slechts enkele dagen voor Al-Aqsa-Flood, waren Israëlische burgers die in de kibboetsim nabij de grens met Gaza woonden, met hun eigen ogen en oren getuige van voortdurende en enorme trainingsoefeningen van Hamas. Het leger kneep naar verluidt een oogje dicht.

Daarna, in april 2023, 6 maanden voor de aanval, opnieuw volgens Israëlische media, beperkte de IDF de mogelijkheid’ van Israëli’s die in de buurt van de grens woonden ‘om het draadloze verkeer van Hamas te controleren.’…!! (HIER) In september 2023, minder dan een maand voor de aanval, waarschuwde het hoofd van de inlichtingeneenheid ‘Advocaat van de Duivel’ van de IDF (HIER), die de heersende verhalen binnen het Israëlische leger in twijfel trekt, tweemaal senior besluitvormers in zowel het leger als de politieke sfeer voor de plannen van Hamas voor een grootschalige grensoverschrijdende militaire operatie.

Hij herhaalde deze waarschuwingen persoonlijk tijdens strategische beoordelingssessies van de Inlichtingendienst op 26 en 27 september. Slechts enkele dagen voor de aanval. In deze periode, slechts enkele dagen voor Al-Aqsa-Flood, waren Israëlische burgers die in de kibboetsim nabij de grens met Gaza woonden, met hun eigen ogen en oren getuige van voortdurende en enorme trainingsoefeningen van Hamas. Het leger kneep naar verluidt een oogje dicht..??!

Eén van deze Israëliërs, Ben Shoshan (HIER), werkte als reisleider in de zuidoostelijke Israëlische regio rond Gaza. In een radio-interview enkele dagen voor 7 oktober merkte ze op:

“[Hamas] traint al weken vlak tegen de grens, soms in grote aantallen. Ik probeerde de agenten te waarschuwen, maar ze zeiden dat ik van niets wist en dat ik veilig was.”

Op 3 oktober twitterde een journalist van de Israëlische Publieke Radio en maakte glashelder dat de bizarre en gewelddadige Hamas-oefeningen aan de Gaza-kant van de grens duidelijk waren voor alle Israëli’s die daar wonen, laat staan voor de militairen.

“De Islamitische Jihad organisatie begon luidruchtige oefeningen zeer dicht bij de grens [met] raketlanceringen, [het simuleren van] het inbreken in Israël en het ontvoeren van soldaten…Dedi Fuld, een inwoner van Netiv HaTara [zei] `Het was aanzienlijk dichterbij dan vorige keren. De kinderen worden wakker en vragen wat er aan de hand is, er zijn explosies, boem. Het lijkt niet op eerdere oefeningen.”

Het was dus voor iedereen duidelijk dat Hamas niet alleen van plan was om iets verschrikkelijks te doen, maar het was ook duidelijk ‘wat dat verschrikkelijke en kwaadaardige’ ding was..! Volgens een vrouwelijke IDF-soldaat (HIER) die sprak met het Israëlische nieuwsprogramma Channel 12, probeerde ze voortdurend haar superieuren te waarschuwen voor de ernst van de trainingsoefeningen van Hamas. Wat gebeurde…? Ze werd bedreigd met juridische stappen. “We kregen te horen dat als we blijven lastigvallen over deze kwestie, jullie terecht zullen staan.”

Dus Egypte wist het, het Israëlische leger wist het en de Israëlische burgers wisten het. Toch haalde het Israëlische leger twee dagen voor 7 oktober twee hele commandobrigades, oftewel ongeveer 100 soldaten, weg van de, snel daarna doorbroken locaties, aan de grens met Gaza (HIER). Deze brigades werden naar de andere kant van het land gestuurd, naar het dorp Huwara op de Westelijke Jordaanoever.

Ondanks het feit dat er geen Hamas aanwezig was in Huwara en ondanks het feit dat er grote Israëlische dansfeesten plaatsvonden, vlak langs hetzelfde grenshek waar gewelddadige, escalerende en overduidelijke Hamas oefeningen van doorbreken en ontvoeren plaatsvonden..! Slaat dat ergens op? Heb je gehoord over deze dansfeesten?

Het blijkt dat er bizarre en onverklaarbare verhalen bestaan over de planning van deze inmiddels beruchte dansfeesten in Israël langs de grens met Gaza. Wat niet algemeen bekend is gemaakt, is het feit dat er eigenlijk twee dansfeesten achter elkaar waren in Kibboets Re’Im, dat ook de locatie is van de Gaza-divisie van de IDF en op slechts 3 mijl van de grens met Gaza. Het eerste feest, maanden van tevoren gepland, was een feest met de naam ‘Unity Festival’ dat plaatsvond op 5 en 6 oktober.

Het Nova Festival, het feest op 7 oktober (HIER), werd eigenlijk op het laatste moment toegevoegd, slechts een paar dagen voor het evenement. Om voor de hand liggende redenen hebben alle grote bijeenkomsten in de buurt van de grens met Gaza toestemming nodig van het Israëlische leger. Nogmaals, dit is een deel van het verhaal waar vrijwel geen enkel Amerikaans/buitenlands medianetwerk over praat.

Volgens berichten in de Israëlische media was Lt. Kol. Sahar Fogel, een operationeel officier bij de Gaza Divisie van de IDF (HIER), tegen de goedkeuring van de Nova Party vanwege de last-minute aard van de aanvraag voor het evenement en de steeds intensievere Hamas-oefeningen aan de grens en omdat als er iets zou gebeuren, er meer soldaten op vakantie waren. Het was de Joodse feestdag van Sukkot. Lt. Kol. Sahar Fogel legde zijn verzet tegen de goedkeuring van het feest uit aan zijn superieuren.

Hij kreeg de instructie om het evenement toe te staan.
Het Israëlische dagblad Haaretz berichtte dat andere officieren van de Gaza-divisie privé “vertelden over onregelmatig gedrag en druk rondom de goedkeuring van het feest.” In februari 2024 gaf Elkana Federman, het hoofd van de beveiliging van het Nova festival, een interview aan het Israëlische Channel 14 (HIER) waarin hij een verklaring aflegde, waarover geen enkele Amerikaanse media heeft bericht:

“Ik had een bewaker op het festival die gediend had in de Re’im Divisie [in de buurt van de grens met Gaza], en een week voor het festival stuurde hij me een voicemailbericht … hij waarschuwde me eigenlijk en zei: ‘Elkana, er gaat iets gebeuren tijdens Sukkot. Ik wilde je gewoon laten weten dat er veel waarschuwingen zijn… Ik gaf de gesproken boodschap door [aan lokale IDF ambtenaren], en zij vertelden me dat alles in orde was.”

Na de aanval belde Federman zijn vriend in de IDF om hem te vragen wat hij precies wist.

“Je sprak in code. Vertel me precies wat ze je lieten zien. Hij vertelde me ‘Elkana, ze vertelden me dat er een invasie zou komen en dat ze van plan waren om nederzettingen over te nemen. Ik mocht je dat alleen niet vertellen.’ En dat is wat er is gebeurd. Als hij wist wat hij wist, een chauffeur aan de grens met Gaza… wat wisten degenen boven hem dan? Omdat hij een kleine schroef in het systeem is.”

De Hamas-aanvallen waren gewelddadig en wreed.
Ze zijn vergeleken met tragische gebeurtenissen rond 11 september en zelfs met de holocaust, dus het komt als een verrassing dat Benjamin Netanyahu en leden van zijn Likud-partij de aanvallen soms hebben beschreven als een soort politiek geschenk.. (Waar hoorden we dat eerder..? Zie de illustratie hierboven met de mensonterende uitspraak van Netanyahu over 911!)

En dan is er Nissim Vaturi, lid van Netanyahu’s Likud-partij in de Knesset, die hautain de 7 oktober-aanvallen als een soort geschenk van God”” karakteriseerde, “omdat ze worden gebruikt om de huidige oorlog te rechtvaardigen” (HIER):

“Het was de bedoeling dat we deze oorlog tegen Hamas zouden voeren, zoals nu gebeurt, en gelukkig voor ons kwam het uit de hemel.”

In januari legde de Israëlische premier Benjamin Netanyahu uit dat Israël geen binnenlandse of internationale steun had om Gaza binnen te vallen of te vernietigen. Hij zei dat de Hamas-aanval van 7 oktober beide problemen voor hem had opgelost. Luister hier eens naar.

“We konden niet de binnenlandse consensus krijgen om… een definitieve oplossing te maken voor het probleem van Hamas. Dat wil zeggen, niemand in het Israëlische publiek was het ermee eens om Hamas te vernietigen – door heel Gaza te trekken en Hamas te vernietigen. We hadden ook geen internationale consensus; iemand zou begrijpen waarom we het doen. Beide omstandigheden werden gecreëerd vanwege de Hamas-aanval op Israël op 7 oktober.”

Al deze informatie, die tot nu toe geïsoleerd en zonder context werd gerapporteerd, is op geen enkele manier een excuus voor de brutale en sadistische Hamas-aanval van 7 oktober die zoveel onschuldige mensen het leven kostte, laat dat heel duidelijk zijn. Maar vanzelfsprekend roept dit allemaal wel een belangrijke vraag op, een vraag die moedige mensen moeten overwegen:

Lieten het Israëlische leger, de Israëlische inlichtingendienst
én het politieke leiderschap van Israël,
deze afschuwelijke aanval gebeuren,
om het uitroeien van de bevolking van Gaza
te ‘rechtvaardigen’?

En het roept grote vragen bij ons op. Wat voor soort oorlog steunt de regering Biden en de Amerikaanse belastingbetaler? Een oorlog uit zelfverdediging? Of is het genocide, gerechtvaardigd door een aanval die Israël waarschijnlijk had kunnen stoppen als het dat gewild had. Dit zijn zware vragen. Maar in plaats van simpelweg af te wijzen wat we zeggen, moet je natuurlijk FEITELIJK ons ongelijk bewijzen.

Als je dat nog niet hebt gedaan, kun je deze serie op TruthinMedia volgen, waar ook het script van deze video -samen met de bronartikelen-  te vinden is. Bekijk ze zelf en blijf op de hoogte als we doorgaan met het onthullen van de waarheid over de oorlog van Israël tegen Gaza.

* * *

Nawoord.
Voor velen is het een brug té ver, om ervan uit te gaan dat de HAMAS-leiding volledig lak zou hebben aan de bevolking van GAZA en ze zou laten creperen onder het Israëlische (IDF) militaire geweld. Mensen kunnen niet geloven, dat er überhaupt een mogelijkheid zou zijn, dat op het ‘hoogste’ niveau, HAMAS en Israël een ‘aanvalsdeal’ afsloten.. En toch!

EN TOCH..!! Precies op het moment dat wij deze woorden schrijven, komt De Telegraaf met het onderstaande bericht. De HAMAS-leiding heeft inderdaad een ‘broertje dood’ aan het lijden van de Palestijnse bevolking..!! Sterker nog, het zou volgens dit HAMAS-kopstuk juist ‘goed zijn’ voor het bekrachtigen van wraakgevoelens tegen Israël..

Dat is zijn officiële standpunt, want direct ook een kijkje geeft in de opstelling van HAMAS, naar de Israëlische politieke top. Wanneer Israël inderdaad achter deze 7 oktober-aanval schuil gaat, als was het maar door ‘EVEN NIETS DOEN’-politiek toe te passen, en dit gecoördineerd heeft met de HAMAS-top, is het verhaal van de Netanyahu-Valse-Vlag-operatie helemaal rond..!!!

Spreek je over de strategische ‘Valse-vlag-operatie’, dan blijkt
dat de afgelopen decennia, Israël/Mossad wereldkampioen zijn op dit gebied.
Kijk eens naar één van de eerste uitvoeringen,
waarbij Israël zelfs een Amerikaans verkenningsschip aanviel in 1967.
(Klik voor vergroting afbeelding)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.