Advertentie

God ontmoet God..


janosh heling

x

x

‘God ontmoet God’ – Janosh over zijn eigen boek

2013 WantToKnow.nl/.be

x

god ontmoet god
Het opzienbarend nieuwe boek van Janosh (klik voor lead naar Bol.com)

“Je hebt met mijn nieuwe boek de sleutel in handen om een nieuwe deur te openen. Niet jij, maar jouw ziel zal dit boek uitkiezen en dat is niet zonder reden. Het gaat niet alleen om het verhaal, maar voor een groot deel om de energie die erin zit. Dat is wat voor mij dit boek zo uniek maakt. Het verandert je kijk op het verleden, op jezelf en op je omgeving… maar alleen als je durft te voelen wat ik met jou wil delen.

Dat zal niet altijd gemakkelijk zijn (weerstand en twijfel horen erbij!), maar als je het hoofd uitschakelt en het hart opent, als je het zoeken naar antwoorden loslaat en je volledig overgeeft aan de beleving, dan voorspel ik je: hierna zal jouw leven veranderen. Je zult alles begrijpen. Alles over wie jij bent, waar je vandaan komt en waar jouw pad naartoe leidt.

Tja, dat is nogal een uitspraak!
Maar ik durf het zo te stellen, omdat ook ik de reis heb gemaakt. Dit verhaal is immers niet door mij verzonnen, want ik heb het van begin tot eind doorleefd. Ik kan je zeggen: het was magisch. Tijdens het schrijven had ik geen idee waar het naartoe ging of wat de uitkomst zou zijn, want ik liet me leiden door mijn gids Saïe, die jij tijdens het lezen ook zal leren kennen. De dialogen met hem waren zeer verhelderend, maar soms ook ronduit confronterend.

Ik heb overwogen om bepaalde delen weg te laten, maar dat heb ik uiteindelijk niet gedaan, omdat ik jou dezelfde beleving gun als die ik heb gekregen. Verwacht geen nieuwe kennis of levensovertuiging. Dit boek is bedoeld om ons te laten herinneren wat we vergeten zijn, iets dat niet buiten onszelf gezocht moet worden omdat het in ons zit. Dat jij gekozen hebt om dit boek te gaan lezen, betekent dat je ervoor kiest om deze herinnering terug te krijgen. Het is wat jou en mij maakt tot wie we zijn. Het is de reden van ons bestaan.

Graancirkels en heilige geometrie
Als ik terugkijk op mijn verleden, dan besef ik me dat dit boek al veel eerder in de maak was dan ik door had. Elke ervaring in mijn leven was nodig om tot dit punt te komen. Veruit de belangrijkste vond plaats in november 2003, toen ik na een serie van vreemde gebeurtenissen ineens aparte beelden begon te zien: hologrammen in allerlei vormen en kleuren. Op dat moment dacht ik dat er iets aan mij mankeerde, maar de huisarts had er geen pilletje voor, dus moest ik er maar mee leren leven. Uiteindelijk besloot ik om de beelden na te maken op mijn computer en zo ontstonden mijn eerste kunstwerken.

Janosh: Flow
Janosh: Flow

Toen ik er een aantal gemaakt had, begon ik plotseling een stem te horen die zich voorstelde als Saïe, een gids uit een parallelrealiteit. Hij legde me uit dat de hologrammen (die hij codes noemde) onderdeel zijn van een visuele communicatie, bedoeld om de mensheid te doen ontwaken. Sindsdien is mijn leven drastisch veranderd. De gesprekken met Saïe hebben mij geïnspireerd om anderen te helpen om meer uit hun leven te halen. Zo vond ik een manier om mensen van hun eigen kracht en liefde te overtuigen door ze in contact te brengen met Heilige Geometrie, waar mijn kunst op gebaseerd is. Nu reis ik de wereld over om overal presentaties en workshops te geven en ik zou niets anders meer willen doen. Dit is mijn passie; mijn missie; mijn leven.

Het boek..
Na alles wat ik door de jaren heen heb mogen beleven, kwam dit boek toch wel als de grootste uitdaging. Het is ontstaan vanuit een dialoog die in de eerste instantie puur was bedoeld voor mezelf. Ik zat in een lastige situatie en vroeg Saïe om hulp, zonder te weten dat ik daarmee een schrijfproces had opgestart dat anderhalf jaar zou duren.

Hoe verder ik opging in het verhaal, hoe meer het mij begon te beheersen. Er waren momenten dat ik mezelf behoorlijk tegenkwam, maar achteraf had ik het voor geen goud willen missen. In de achttien maanden die ik nodig had om dit boek te schrijven, heb ik meer over mezelf geleerd dan in alle voorgaande jaren van mijn leven..!

Ik begrijp nu de reden van mijn ervaringen in het verleden en met liefde kijk ik daarop nu terug. En dat is ook mijn wens voor jou: dat jij elke ervaring gaat zien als een onmisbaar puzzelstukje van het plan waarmee jij hier gekomen bent. Ergens ligt er iets op jou te wachten. Je weet het; je voelt het; je bent er altijd al naar op zoek geweest. Geef je over zoals ik dat ook heb gedaan en ontdek wat de titel van dit boek werkelijk betekent. Het is de sleutel om jezelf te bevrijden en wonderen te laten plaatsvinden in jouw leven.

Ik wens je veel leesplezier voor wanneer je het boek aanschaft.

Van ziel tot ziel,

Janosh

* * *

God ontmoet God
‘Op de wand prijkt het mozaïek van het Laatste Avondmaal dat Christiaan wilde zien, nota bene de versie die hem het meest intrigeert: Judas met een kistje in zijn handen, zich afkerend van Jezus en diens apostelen. Dit kan geen toeval zijn! Ik was er niet op uit om dit schilderij te vinden en juist daarom weet ik dat deze ontdekking mij iets te zeggen heeft. Ik zit dicht bij een ontknoping, dat voel ik aan alles. Het enige dat me nog in de weg staat, is een groepje toeristen dat niet wil wijken, maar daar laat ik me niet door tegenhouden. Zij hebben hun moment gehad; nu wil ik mijn antwoorden.’

God ontmoet God laat je herinneren waar we door de eeuwen heen allemaal naar op zoek zijn geweest. Het opent je ogen voor wat je eerder nog niet mocht zien: het geheim van ons bestaan op Aarde. Het boek geeft antwoord op de vraag waarom wij in afgescheidenheid leven, waarom faalangst en afwijzing onze grootste struikelblokken zijn en waar ons verlangen naar onvoorwaardelijke liefde op gebaseerd is. Geen nieuwe wijsheden of dogma’s maar alom bekende symbolen vormen de stukjes van een puzzel die alleen de ziel kan leggen. Weet dat alles een reden heeft en niets bij toeval gebeurt. Als jij voelt dat je klaar bent voor de waarheid, om te herinneren wie jij bent en waar jouw zielspad naartoe leidt, wees dan voorbereid: hierna is er geen weg meer terug.

Janosh
Janosh

In zijn boek nodigt Janosh zichzelf en jou als lezer uit voor een reis door verschillende levens, werelden en tijden. Al snel toont zich de rode draad: de ervaringen van twee individuen die zijn voorbestemd om elkaar te ontmoeten en de wereld te veranderen. Een serie van vreemde visioenen, emotionele beproevingen en pittige confrontaties is nodig, om beiden dichter bij elkaar te brengen. En wanneer de ontmoeting dan nadert, blijkt dat fictie en realiteit niet langer van elkaar zijn te onderscheiden. Het verhaal komt steeds dichter bij de werkelijkheid, tot het punt dat niet meer duidelijk is wie het lot van de mensheid in handen heeft…

Over de auteur
Janosh is bekend om zijn unieke kunst die in de spirituele wereld grote erkenning krijgt. Belangrijker nog dan hoe het er uitziet, is wat het met je doet. Wonderbaarlijke dingen gebeuren als je er contact mee maakt, zo is vaak bevestigd. Hoewel onverklaarbaar, is het voor Janosh inmiddels de gewoonste zaak dat mensen na deelname aan zijn sessies hun leven compleet zien veranderen. Ineens blijken ze in staat om dat waar ze altijd van droomden naar zich toe te trekken. Zowel persoonlijk als in de rol van schrijver laat Janosh doorschemeren dat Heilige Geometrie, waar zijn kunst op is gebaseerd, een diepere betekenis heeft. Het brengt ons in contact met ons onderbewustzijn, waarin de ziel huist en alle antwoorden over onszelf en het leven liggen opgeslagen.

X

* * *

X

gevoeligheid janosh

Op donderdag 17 oktober a.s. staat een gratis webcast in het teken van ‘God ontmoet God’, het nieuwe boek van Janosh. Wil je deelnemen? Bereid je voor op een activatie met de code: ‘Gevoeligheid’ (afbeelding hierboven). Na afloop is er tijd om vragen te stellen via de chat. De live webcast start dus donderdag 17 oktober, om 20.30 uur. Naar webcast: HIER

god ontmoet god

43 gedachten over “God ontmoet God..

 1. Ik kijk uit naar het boek.. ben heel benieuwd wat Janosch ervaringen zijn..
  “blijkt dat fictie en realiteit niet langer van elkaar zijn te onderscheiden. Het verhaal komt steeds dichter bij de werkelijkheid, tot het punt dat niet meer duidelijk is wie het lot van de mensheid in handen heeft…”

  Dit is ook mijn beleving “als je het zoeken naar antwoorden loslaat en je volledig overgeeft aan de beleving, dan voorspel ik je: hierna zal jouw leven veranderen. Je zult alles begrijpen. Alles over wie jij bent, waar je vandaan komt en waar jouw pad naartoe leidt.”

  Idd als je het leven eenmaal begrijpt, en de ‘god’ in jou ontmoet hebt dan is het leven van jou, als God in wherever-land dan word jouw leven een leven By Your Design… meer info op: http://www.LifeByDesign.nl

  1. Raymond, ga eens uit van je eigen waarheid.. als jij conspiracy in je realiteit wilt toelaten dan kan dat.. zelf ben ik daar allang klaar mee.. als jij het niet wilt dan laat het gewoon niet toe in je realiteit…
   Waarom wil je het uberhaupt weten.? dan heb je er nog iets mee te doen waarschijnlijk..
   Waar of niet waar? Het maakt niet uit! In ieder geval niet in mijn realiteit..!!

   Ik heb dit al vaker geschreven…het is je eigen realiteit, wil jij..conspiracy,. Monsanto, politiek, illuminati etc in je realiteit, dan is dat jouw keuze en moet je er iets mee…
   Je bepaalt je eigen realiteit middels je eigen overtuigingen (trilling/vibratie/frequency/parallel realities) .. zo werkt het en zo werkt het leven… als je het doorhebt kun je zelfs ‘designen’…
   lees aub mijn laatste 2 blogs
   – oa over om te gaan met realiteit: http://www.lifebydesign.nl/blog/moments-of-enlightenment/
   – over overtuiging/perceptie http://www.lifebydesign.nl/blog/ben-je-bewust-je-gedachten/

   Meer over designing your life… http://www.lifebydesign.nl/home/

  2. Raymond… Mijn hemel, wat een verhaal van Micky.. Ik vind hem een toppertje, alleen kan ik dit verhaal van hem écht niet plaatsen. En dan zeg ik het heel netjes voor mijn gevoel. Ik snap niet zo goed, Janosh kennende, wat hier nu voor plan achter zit/zou moeten zitten..? Ik voel meer voor de NL-uitdrukking: ‘Je ziet spoken man’.. En ik ben niet degene die zegt dat hij ze niet ziet.. Micky dus..
   Als iemand je boos aankijkt in de tram, is dat dan jouw spiegel, of is die man ‘echt’ boos…?? In die zin ben ik het met GeertV eens..

  3. @Geert,
   je vraagt wat mij drijft! Ik lees hier veel op deze site en plaats ook zelf stukken, en ik weet dat ook Guido altijd twee kanten van het verhaal wil laten zien, en zo las ik dus op Indigo dit stuk over Janosh en ik heb daarom deze link geplaats zodat alle mensen zelf kunnen zien wat ze er van willen vinden daar ga ik verder niet over!
   @ odette waar heb je leren lezen, je zegt wat drijft jullie, hoezo wijzen en oordelen, Ik schrijf duidelijk wat ik heb gelezen op de site van Indigo en dat heb ik hier geplaatst zodat alle kanten worden belicht, maar daar heb je misschien wat moeite mee , maar ook de zwarte kant en de satanist die zitten ook in jou en in mij, ik heb deze omarmd en een plaatje gegeven binnen mezelf.
   Maar het kan toch niet zo zijn dat we alleen zaken mogen belichten die in iemands ogen schijnbaar Liefdevol zijn en zaken die schijnbaar zwart zijn gewoon ontkennen of proberen de mond te snoeren.
   Maar hoe het ook uitpakt het heeft zijn werk al wel gedaan!
   Dit is een dualiteit die gezien mag worden en gevoeld….

  4. Raymond , als je zo goed kan lezen …. waarom heb je dan over het hoofd gezien dat dat stukje is geschreven door een persoontje dat schuilt achter de naam ‘Indigo Warrier’ ? Ik noem het gevalletje maar liever Indigo Worrier . Van Micky kan het sowieso niet komen , insiders weten waarom .

  5. Ray ,

   Janosh: Kleurrijke grafisch artiest of Holografische satanist?
   12-10-2013 door Indigo Warrior

   effe geplakt 😉

  6. En Raymond , ja dat stuk over charlatans …. dat brengt een glimlach op mijn gezicht , dat is Micky’s werk 😉

  7. Correctie , ik zei “een glimlach ” ik bedoelde 5 minuten vet in een trekstuip liggen .
   “Gelukkig legt Janosh bij bovenstaand product zelf al uit hoe belachelijk het is. Diegene die alle ingrediënten al van naam kende, mag door naar de volgende ronde! Vooral de mix van Roomse Kamille, in combinatie met Chempaka en Petit Grain maakt van uw darmfauna een wildwater glijbaan! Voor maar 17,95 bent u de gelukkige eigenaar van een product wat eigenlijk alles kan, als u er maar in geloofd! Placebo effect? Nee joh, awakening essential oil!!! ” 🙂 🙂 😆

  8. Het was een vraag Raymond wat je bezighoudt, drijft, geen wijzen en oordelen, dat is een heel verschil. En ik heb leren lezen op school net als jij hoor. Dus wat Indigo schrijft is altijd waarheid? Ik vertrouw liever op mijn eigen Zelf. En ik heb die parfummetjes niet nodig maar vind zijn geometrische voorstellingen prachtig en bijzonder. En wat dat zgn. satangedoe is, het viel me op dat jullie allebei dezelfde link hadden geplaatst vandaar. Als je er tevreden mee bent dat je je zwarte kant en je satanist hebt omarmd, good for you. Ik houd het bij het licht en het donker in balans te houden. Maar als het er écht op aan komt, regelrecht voor het licht te kiezen! De zwarte kant is zo goed als voorbij, heeft lang genoeg zijn tijd gehad (millennia) en is nu uitgekauwd en bijna uitge….

  9. Oy Hyper , er is een verschil tussen ‘blunt in your face’ en dingen in een wolkenformatie of stuk marmer zien . Jij begrijpen ?

  10. pop star Geert V voor Victory 2 vingers in de lucht en in je neus, wat doet die monarch vlinder op je webstek en what about die crimson circle connectie?

  1. Aangezien onze werkelijkheid een illusie is, een holografische projectie (vanuit een zwart gat), die we wel als werkelijk ervaren. Maar dus een grote multidimensionale spiegel is.. ben je dus in strijd met jezelf, Warrior!!

   NB: om maar meteen te reageren voor de slimmerds onder ons..Ja, zegt ook iets over mij (ben me bewust van), het feit dat ik hier op reageer… haha life is beautiful … http://www.lifebydesign.nl

  2. @Raymond, Indigo Warrior 9,
   Ik vraag me af wat jullie drijft, net als Geert dat zegt, je naar de zwarte kant, de satanist? Heb je de website van Indigo revolution wel eens goed doorvoeld? De kriebels liepen over mij heen door de zwartgalligheid en negativiteit. En zo populair maakt hij zich niet hiermee. Ik heb niets tegen kritische websites, goed dat ze er zijn, maar hier sleur je jezelf de duisternis in.
   Heb je Janosh wel eens ontmoet? Of op zijn open dagen in zijn ontmoetingcentrum geweest? Als dat het geval was geweest dan had je een heel integere man ontmoet, een mooie ziel, met een prachtig talent. Wat jullie over hem ‘beweren’ is niet op zijn plaats, dit verdient Janosh zeker niet. Ik denk dat jullie en de webhost van Indigo-revolution nog heel wat schoonmaak werk hebben te doen voor jullie Zelf! Sterkte…

  3. @GeertV #3.1
   Volgens mij kun je gedrag herkennen terwijl het nog onbewust voor jezelf is én ook als je een bepaald gedrag erkend heb, doorleefd hebt en geïntegreerd hebt.

   Volgens mij is in de 2de situatie er geen sprake meer van ergernis, maar gewoon constatering.

  4. @ Indigo Worrier , heb , je dit imposante verhaal ook al naar Olympic Zion gestuurd ? Zou daar perfect passen , daar zien ze ook overal spoken en satanische tekens in ieder madeliefje dat in het gras groeit .
   In een stuk marmer kan je met voldoende focus en vooroordeel iedere tekening terugvinden die je met een geobsedeerde blik wilt vinden , zo ook in de wolkenlucht , kinderspel in de letterlijkste zin van het woord .
   Zelf ben ik ook geen fan van Janosh met zijn auraspraytjes en ascensie spray en weet ik veel wat voor commerciele liflafjes , echter die lulkoek waar jij mee aankomt…. dan kies ik nog liever voor Janosh .
   Ik dacht eerst dat het een satire was op Indigo , maar het lijkt serieus te zijn , omfg ..
   way to sad to be true http://www.youtube.com/watch?v=l8BRbM52gpc

 2. Als je een parfummetje verkoopt maakt je dat dan een charlatan? Alle mode-huizen en cosmetica-huizen verkopen illusie. De namen geven je een bijzonder ‘gevoel’. Bijvoorbeeld Chance van Chanel, Obsession van Calvin Klein of Explosive van Ettienne Aigner, betekend nog niet dat het in het flesje zit! Dat is de zgn. illusie die de mensen graag willen kopen. Zich in een bepaalde aura hullen die zij zich op dat ogenblik prettig vinden. Janosh doet hetzelfde. Hij beweert nergens dat deze parfums dat gene bewerkstelligd wat er op staat. De slager met een onsje meer, het tuincentrum met een zakje aarde bij de plantjes. Het is commercieel, geld verdienen. Wat is daar mis mee? Mensen moeten helaas nog steeds leven van geld in deze maatschappij. Ben je daarom een charlatan?

 3. @ Odette, 2.13

  ‘Het was een vraag Raymond wat je bezighoudt, drijft, geen wijzen en oordelen, dat is een heel verschil.’

  Maar hier staat toch duidelijk in jouw stukje hieronder :

  ”Wat jullie over hem beweren! is niet op zijn plaats,”

  En dat ik nog wat ‘schoonmaakwerk’ heb te verrichten , mijn vraag is dan Odette waar woon je! dan kom ik wel een keer langs om schoon te maken.(:

  Waar beweer ik dat dan Odette! dan zeg ik nogmaals Odette dat je niet goed hebt gelezen!, wat ik heb geschreven/of te wel heb doorgelinkt. zie onderstaande stukje van jou.
  Ik vraag je dan ook wat ik beweer over Janosh! of waar ik dat terug kan vinden.

  @Raymond, Indigo Warrior 9,
  Ik vraag me af wat jullie drijft, net als Geert dat zegt, je naar de zwarte kant, de satanist? Heb je de website van Indigo revolution wel eens goed doorvoeld? De kriebels liepen over mij heen door de zwartgalligheid en negativiteit. En zo populair maakt hij zich niet hiermee. Ik heb niets tegen kritische websites, goed dat ze er zijn, maar hier sleur je jezelf de duisternis in.
  Heb je Janosh wel eens ontmoet? Of op zijn open dagen in zijn ontmoetingcentrum geweest? Als dat het geval was geweest dan had je een heel integere man ontmoet, een mooie ziel, met een prachtig talent. Wat jullie over hem ‘beweren’ is niet op zijn plaats, dit verdient Janosh zeker niet. Ik denk dat jullie en de webhost van Indigo-revolution nog heel wat schoonmaak werk hebben te doen voor jullie Zelf! Sterkte…
  3.2Chat

  1. @ Odette,

   Ik heb nog steeds geen antwoord van je gekregen op mijn vraag 6
   je doet een aantal uitspraken en neemt daar bewust geen verantwoording voor!
   Als je uitspraken doet! en het dan vervolgens ontkent ,en je word daar dan mee geconfronteerd dan ben je niet thuis.

  2. @Raymond en aan anderen over heilige geomaterie. Raymond, ik ben wel thuis (energetisch-spiritueel) 😉 maar er is is iets in deze 3d wereld wat werken heet. Ik zal je een link geven wat de heilige geometrie betekend en misschien ga je begrijpen door het alleen al het plaatsen van jouw negatieve link van Janosh voor uitwerking heeft gehad op je eigen onderbewustzijn.
   http://www.timefc.net/?p=1053

  3. Kan er aan toevoegen dat er ‘achter de schermen’/’ondergronds’ (beide woorden dekken de lading niet, misschien gewoon maar weg laten)door diverse personen hard gewerkt wordt aan het expanderen van het bewust-zijn op aarde…

   Sommigen drukken dat uit in nD’s maar het is meer verbreden van je frequentie bereik.. maar 3,4 en 5D lult zo lekker en geeft afscheiding, omdat men zich daarbij BETER voelt…

   NB:..Tja als ik al deze commentaren zo lees en ook eerdere reacties waaraan ik heb meegewerkt, dat ze heel snel verzanden in persoonlijke uitwisseling van onderbewuste overtuigingen i.p.v. bewust over de topic te schrijven. Of je mening geeft over de topic of iets substantieels toevoegt.. (en ook daar mag men weer een mening over hebben..) Het hoeft ook niet altijd serieus en humor is uitermate belangrijk.. Maar soms denk ik, Geert wat doe je hier? maar ik ‘allow life’, dus ligt het op mijn pad.. somehow..

  4. Beste Geert, Je hebt waarschijnlijk, omdat je net iets later in de website stapte het artikel over http://www.wanttoknow.nl/?s=frequenties+en+de+ontvangers+ van onzer aller Cozmic gemist, met zijn ondertussen 807! reacties. Daar is heel wat gefilosofeerd en zijn meningen en intuïtief-weten gepost. Heel fraai en onderbouwd op vele zaken. Ik zou zeggen, waag de sprong en doorzettingsvermogen om dit nogmaals te ‘doorleven’.
   En wat betreft het 3, 4 en 5D; Alles is verweven, er wordt geen afscheiding gemaakt, dit is hoe de ontvanger hiermee omgaat.
   H.G. Odette

  5. @ Odette
   Ik weet niet waar je het vandaan haalt , maar ik heb geen negatieve link geplaats, dit leeft alleen in jou hoofd(en ik weet heel goed wat ik plaats, maar voor mij is dit een link die gewoon doorverwijst naar een verhaal over janosh.
   Het heeft misschien bij jezelf veel losgemaakt , maar dat komt ook doordat je zomaar allerlei dingen roept en zegt over mij en dit niet aan kunt tonen omdat je heel goed weet dat het totaal ongefundeerd is en gebaseerd op niets.
   En nu kom je weer met een verhaal aan zetten, maar heb ik nog steeds geen antwoord op mijn vraag, je blijft (jezelf) daarmee steeds ontkennen.
   Je schrijft 6.3 :Ik zal je een link geven wat de heilige geometrie betekend en misschien ga je begrijpen door het alleen al het plaatsen van jouw negatieve link van Janosh voor uitwerking heeft gehad op je eigen onderbewustzijn.

   Dit kan je het best op jezelf betrekken door te schrijven:
   Ik zal (Mezelf) een link geven wat de heilige geometrie betekend en misschien ga (Ik) begrijpen door het alleen al het plaatsen van jouw positieve link van Janosh voor uitwerking heeft gehad op (mijn) eigen onderbewustzijn.
   Dan pas spreek je over spiegelen en betrek je het op jezelf en zie je wat het met je doet!

  6. Volgens mij is Raymond OK , en ik weet best wel vrijwel misschien wel dat Odette OK is , en zitten jullie hier gewoon te bitchen . Keihard je best te doen om de ander niet te begrijpen . Best amusant hoor . Totdat Kees langs komt , Kees Kloost .Grow up you two morans.
   Dat artikel op IR was imo het zwakste verhaal ooit , ik was een tijdje betrokken met IR , maar moest het vanwege voortschrijdend inzicht verlaten . Zoek de overeenkomsten ipv op elkaar in te hakken

  7. @Cozmic, Ik heb hier ook he-le-maal geen zin in. De boodschap was schijnbaar niet duidelijk genoeg. Er is zoveel meer om te ontdekken dan continu iemands aandacht te eisen om een futilitiet, imo.
   Hartegroet Odette

  8. Hallo Chuen, Dank voor je post. Ik was moe en dan loopt het niet zo lekker als men het in je gedachten zou willen neer te zetten. Raymond is ook wel ok, daarom begreep ik de posting niet, had ik iets over het hoofd gezien, omdat mijn gevoel iets heel anders zei? Raymond hoort nml. energetisch gezien niet in dat donkere hoekje.
   Ik ben een persoon die in beelden en energie de wereld beleeft, woorden zijn heel vaak een belemmering om te kunnen laten begrijpen aan de ander wat ik overbrengen wil. Er steekt ook niets kwaads in de opmerkingen naar Raymond alleen pure bezorgdheid over het te bewandelen pad van je meegekregen ziele-opdracht.
   Hartegroet Odette

 4. Kan er aan toevoegen dat er ‘achter de schermen’/’ondergronds’ (beide woorden dekken de lading niet, misschien gewoon maar weg laten)door diverse personen hard gewerkt wordt aan het expanderen van het bewust-zijn op aarde…

  Sommigen drukken dat uit in nD’s maar het is meer verbreden van je frequentie bereik.. maar 3,4 en 5D lult zo lekker en geeft afscheiding, omdat men zich daarbij BETER voelt…

  NB:..Tja als ik al deze commentaren zo lees en ook eerdere reacties waaraan ik heb meegewerkt, dat ze heel snel verzanden in persoonlijke uitwisseling van onderbewuste overtuigingen i.p.v. bewust over de topic te schrijven. Of je mening geeft over de topic of iets substantieels toevoegt.. (en ook daar mag men weer een mening over hebben..) Het hoeft ook niet altijd serieus en humor is uitermate belangrijk.. Maar soms denk ik, Geert wat doe je hier? maar ik ‘allow life’, dus ligt het op mijn pad.. somehow..

  1. Ja , humor zou verboden moeten worden .
   Relativeren ook trouwens , want humor werkt relativerend , een pleurishekel heb ik er aan .
   Altijd weer die autodrop
   Lighten up folks

 5. Ik kan mij zelf niet ontmoeten, zo eenvoudig is het.
  Als ik voor een spiegel ga staan zie ik mijzelf God, maar de gesprekken zijn eentonig en herhalen zich keer op keer!
  Voel mij als die bloem op de mestvaalt!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.