Regelmatig komen we zaken tegen, zoals informatie, filmpjes, foto's e.a., waarvan we geloven dat de essentie waardevol is, om te bekijken. Dan is het niet nodig, daar een heel artikel aan te wijden. En daarom hebben we deze rubriek in het leven geroepen. Een simpele klik op de rubriek 'Gewoon effetjes snel kijken' en je ziet wat het actuele aanbod is. Ook zijn de vorige publicaties binnen deze rubriek snel terug te kijken. Veel genoegen met de informatie rondom deze nieuwe rubriek..!

 

Advertentie

Dialoog Dr. Jan Bonte gemeden om Covid-visie.!!


Neuroloog Jan Bonte alias Jan B. Hommel op ‘X’ (@john_bumblebee)werd door Corona tegen wil en dank een bekende arts. Hij schrijft momenteel aan een boek over de oorsprong van SARS-CoV-2 en geeft vanaf dit najaar lezingen, waar je je voor kunt aanmelden. In totaal inmiddels een reeks van 3 boeken over deze situatie de afgelopen 4 jaar.
“Drie bundels waren niet genoeg om mensen in te laten zien dat de #coronamaatregelen complete waanzin waren, en dat de wetenschappelijke onderbouwing volstrekt afwezig was. Wellicht helpt dan toch een beetje. Nu het gewoon in @ScienceMagazine staat. science.org/doi/epdf/10.

“In summary, we find no patterns in the overall set of models that suggests a clear relationship between COVID-19 government responses and outcomes. Strong claims about government responses’ impacts on COVID-19 may lack empirical support.”

Vertaald: ‘Samenvattend vinden we geen patronen in de algemene reeks modellen, die wijzen op een duidelijk verband tussen COVID-19-overheidsmaatregelen en resultaten. Sterke beweringen over het effect van overheidsmaatregelen op COVID-19 missen mogelijk empirische ondersteuning.”

I rest my case.”

We laten graag dr. Jan Bonte

graag aan het woord:

“Heel wonderlijk… Ik heb er nu vier-en-een-half jaar opzitten met alles te lezen over de mogelijkheid van een lab-ontsnapping van #SARSCoV2. Ik ben nu al meer dan anderhalf jaar continu aan het schrijven over dit onderwerp. Ik heb alle relevante en belangrijke wetenschappelijke artikelen gelezen, niet zelden meerdere malen om ze te kunnen begrijpen. En dat zowel van de mensen die de zoönosetheorie aanhangen als die daar zo hun twijfels bij hebben.
x
Ik heb vele officiële rapporten over het onderwerp doorgeploegd zoals het WHO-rapprt – letter voor letter – vele media-artikelen gelezen, vooral die uit de mainstream media, ik heb proefschriften uitgeplozen, afstudeerscripties doorgenomen , interviews gelezen, podcasts gehoord en documentaires gezien.
x
Ik heb de hele privécommunicatie van de vier auteurs van Proximal Origin of SARS-CoV-2 doorgewerkt, de hele e-mail correspondentie die er aan vast zat, de peer-review van het artikel – zeer nauwkeurig – gelezen en geanalyseerd en vele documenten, die opgevraagd werden via #FoIA verzoeken door bijvoorbeeld de @USRightToKnowen door anderen, en dus authentiek zijn. Ik heb alle longreads van  @KatherineEbanen @TheInterceptgelezen, inclusief de files die zij boven water haalde. Ik heb de boeken van @AGHuff, @Ayjchanen @mattwridleyen dat van @alisonannyoung.
x
En na dit alles geef ik zelf niet het antwoord op de vraag of SARS-CoV-2 uit het laboratorium komt, maar laat de lezer dit zelf beslissen aan de hand van wat ik allemaal heb besproken. Zodat iedereen zelf die afweging kan maken welke hypothese waarschijnlijker is. Maar dat telt allemaal niet. Want er zijn nu al twee zalen die botweg zeggen: ‘Daar werken wij niet aan mee.’Als ze dan gevraagd wordt wáár ze dan precies niet aan meewerken, komt er geen antwoord. Ze weten er niets van, maar ‘werken er niet aan mee.’
x
Niet gelezen, niets aangehoord, maar blijkbaar zo bedreigend dat er niet aan de heilige schrift getornd mag worden. En dat is dat SARS-CoV-2 een zoönose is. Ik moet zeggen dat nu ik dat zelf meemaak, ik dat toch wel heel erg verontrustend vind. Wonderlijk. Een van de twee voorbeelden:
x
Het Verhalenhuis in Haarlem.
Dit staat er op hun website: “Verhalenhuis Haarlem zit vol zinvolle verhalen die meer dan de moeite waard zijn om te horen, zien en ervaren. Je kunt er je verhaal kwijt, even op verhaal komen, of naartoe gaan om eens geprikkeld te worden door een ander verhaal dan je gewend bent.
x
Ja. Je moet dus bij het Verhalenhuis zijn als je geprikkeld wild worden door een ander verhaal dan je gewend bent. Maar wel alleen als dat verhaal door de censuur van het Verhalenhuis Haarlem wordt goedgekeurd. verhalenhuishaarlem.nl/wie-zijn-wij/

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.