Advertentie

Neusspray als COVID-preventiemiddel werkzaam…!


x
x

Neusspray als COVID-preventiemiddel werkzaam…!

2020 © WantToKnow.nl/be

x

Een onderzoek naar de werking van een preventief middel tegen Covid-19, is al enkele maanden aan de gang, uitgevoerd door wetenschappers van het Columbia University Medical Center in New York, het Erasmus Medical Center in Nederland en de Cornell University in Ithaca, New York. Inmiddels zijn de resultaten gepresenteerd, op 5 november jl. De resultaten van deze kleine studie, zijn vrijgegeven door dit internationaal team van wetenschappers. Het gaat hierbij om een neusspray die de opname van het SARS-CoV-2-virus door het lichaam, via de ademhalingskanalen, volledig kan tegenhouden en COVID-19 kan voorkomen. De studie en resultaten zijn nog niet peer-reviewed door vakgenoten.  The New York Times beoordeeld door verschillende gezondheidsexperts.

Als blijkt dat de spray daadwerkelijk ook bij mensen werkt, zou dit een nieuwe manier kunnen zijn om de pandemie te bestrijden. Elke dag een snuif in de neus zou op dezelfde wijze werken als een vaccin. Populair gezegd, werkt deze methode als een soort ritssluiting. Wanneer het virus zich opent, bij binnentreding van de luchtwegen, om zich aan een gastheer te hechten, wordt er als het ware meteen een nieuwe ritssluiting aan het open deel vastgemaakt, zodat deze zich niet kan verbinden. Zo wordt het virus onschadelijk en de infectie voorkomen.

Een SARS-CoV-2-infectie ontstaat namelijk door een fusie tussen de celmembranen van het virus en die van de gast, geholpen door het virale spike-eiwit. De onderzoekers hebben een dimere lipopeptide fusieremmer ontworpen die deze cruciale eerste stap van infectie voor opkomende coronavirussen blokkeert en beschrijven dat met de methode een SARS-CoV-2-infectie bij fretten volledig voorkomen wordt.

Dagelijkse toediening in de neus bij fretten voorkwam volledig de overdracht van SARS-CoV-2 tijdens direct contact gedurende 24-uur met geïnfecteerde dieren. De voorwaarden waren zodanig dat alle onbehandelde dieren wel werden geïnfecteerd. Deze lipopeptiden zijn zeer stabiel en niet-toxisch en vertalen zich dus gemakkelijk in een veilige en effectieve intranasale profylactische benadering om de overdracht van SARS-CoV-2 te verminderen, aldus de studie.

Studie bij fretten..
Fretten worden vaak gebruikt bij wetenschappelijke studies naar griep, SARS-virussen en andere ziekte aan de ademhalingswegen, omdat deze dieren op eenzelfde wijze besmet kunnen raken door hun neuzen, als mensen dat doen. Daarnaast besmetten de dieren elkaar wel via krabben en bijten en via uitwerpselen.

Nadat de spray op deze fretten was toegepast, bleek dat zij 24 uur zonder COVID-aandoeningen waren, evenzo als met de placebogroep van fretten. De auteurs spreken van een complete blokkade van toegankelijkheid van het virus. De spray hecht zich aan lichaamscellen in neus en longen en werkt 24 uur. Een van de leiders van het onderzoeksteam, sprak over de noodzaak van aanvullende fondsen, om het veelbelovende onderzoek voort te zetten.

Dr. Anne Moscona (HIER), kinderarts en microbiologe aan Columbia University is co-auteur van de studie: “We proberen een patent te krijgen op het product. “Als het goed werkt ook voor mensen, zou het in principe mogelijk moeten zijn, dat je naast iemand in bed slaapt, die Corona-geïnfecteerd is en toch veilig zijn”.

* * *

6 gedachten over “Neusspray als COVID-preventiemiddel werkzaam…!

 1. Als dit een werkzaam middel blijkt waarbij het middel wèl het voordeel van de twijfel krijgt wat mij betreft dan is er wéér een wapen tegen de strijd.
  De strijd tegen de vaccinaties wel te verstaan.
  Wedden dat dit geridiculiseerd wordt en tegengewerkt waar maar kan?!
  Hoeveel bewijs heb je dàn nog nodig om te zien dat hier een heel vies agenda’tje loopt?
  Je kunt statistieken vervormen naar de magere kant om uit te beelden dat je het onder controle zou hebben, en kunt met de statistieken rommelen om iedereen de stuipen op het lijf te jagen.
  Wat zou er aan de hand zijn denk je?

  1. Beste Arend Zeevat,
   Helaas is het tweede filmpje al verwijderd. Ik ben wel heel benieuwd naar de echte reden van de PCR test. Kan ik dit filmpje ergens anders vinden? Dankjewel alvast!

 2. Of het nu een spuit is of een spray, geen twijfelachtige rommel in m’n lijf waarvan de financiële belangen groter zijn dan de gezondheid van mensen.
  Zodra overheden, bedrijven en instellingen iets voorstellen of aandragen die ten voordele zou zijn voor mensen dan zitten daar vrijwel altijd andere belangen achter wat niet openbaar gemaakt wordt.
  En daarbij nog de vrijwaring van aansprakelijkheid indien zo’n vaccin verkeerd uitpakt.
  Productaansprakelijkheid gaat op voor iedere producent, blijkbaar niet voor de vaccinproducenten.

  Ga eens ver terug in de tijd.
  Softenon, en wat daar de gevolgen van waren.https://www.softenon.nl/over-softenon.
  Het gaat inmiddels om miljarden met dit zogenaamde Corona vaccin.
  Blijkbaar staan de ontwikkelaars van dit vaccin niet achter de werkzaamheid.

 3. Echt waar, meneer de boze uil. MMM, want dieren zijn precies als mensen. Onjuist, dieren weten vanuit hun instinct wat goed voor hen is, wij niet meer.. Voordat baby’s geboren worden, zijn moeders al gek van een konijntje: Nijntje. To fret betekent constant nerveus te zijn! Hoe hebben ze in hemelsnaam de ziekte gekregen als het niet bestaat? https://odysee.com/@TruthVault:0/GEMMA-O'DOHERTY—THE-VIRUS-DOES-NOT-EXIST:7 In Engeland hebben ze op grond van de Wet Openbaarheid van Bestuur (moesten wel in beroep gaan) aan het ministerie van Volksgezondheid gevraagd om wetenschappelijk bewijs te geven dat het SARS-CoV-2 virus bestaat. Zij hebben geen informatie over de isolatie van het virus. NPHET=National Public Health Emergency Team, weet niet wie Morris Mc Kay is. De grootste leugen en het is pas het begin. https://odysee.com/@DavidIcke:6/former-fema-operative-celeste-solum-talks-with-david-icke-vaccine-amp-mass-depopulation:9 met: in 5 jaar moet de nieuwe robotmens er zijn, in tomaten en rijst zitten menselijke genen om ons kannibalen te maken IBOL.org= oogbal; ze willen het licht veranderen, herstructureren! Heel belangrijk interview! Hier het boek: https://www.cia.gov/library/readingroom/docs/CIA-RDP79B00752A000300070001-8.pdf Alles gevonden dmv Max Igan: https://www.bitchute.com/video/gxOZsLCxrooJ/ die denkt dat de babyboomers er waren om massaal nu dood te gaan! Op min 27 een Nederlands document met een computer die helpt: The Beast. Sorry,een beetje lang, tot slot een wijsheid van Bruno Gröning: De mens zou van alle onnatuurlijke dingen moeten afblijven en zich geheel aan het natuurlijke, waartoe hij behoort, overgeven.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.