Advertentie

COVID-19-vaccin klaar vóór de uitbraak..??


x
x

Indiase topviroloog:

‘China was klaar met COVID-19-vaccin,

vóór de pandemie’

2021 © WantToKnow.nl/be
x

Een Indiase topviroloog heeft een sensationele bewering gedaan, namelijk dat China klaar was met het COVID-19 vaccin, nog vóór de pandemie officieel begon. We spreken over de eminente viroloog Dr. T. Jacob John, voormalig hoogleraar & hoofd van de afdeling Klinische Virologie aan het Christian Medical College in Vellordie/India. die dus de aandacht heeft gevestigd op de mogelijkheid dat China het vaccin reeds op voorhand had ontwikkeld, teneinde voorbereid te zijn in geval van een virusuitbraak of een lek – een aanwijzing dat het dodelijke virus in het laboratorium werd ontwikkeld.

Dit had China kunnen helpen om de verspreiding al in een vroeg stadium in te dammen. China, met de grootste bevolking ter wereld, registreerde sinds december 2019 slechts 91 300 Covid-positieve gevallen en 4 636 sterfgevallen. Het staat op plaats 98 op de lijst van landen in de volgorde van geregistreerde gevallen, zei hij. De viroloog vraagt zich daarom ernstig af, zoals gerapporteerd door Indian Express:

“Er zijn enkele mysteries over de Chinese episode (het vermoedelijke lek uit het Wuhan Instituut voor Virologie). Alles is niet wat je op het eerste gezicht ziet. China’s Covid-19 pandemie is en was uniek in de wereld. Dat betekent dat ze iets verbergen… of ze zijn anders… of China had zich hier van tevoren op voorbereid.”

Hij haalde het voorbeeld aan van een jonge Chinese wetenschapper die ‘al op 24 februari 2020’, slechts twee maanden na het uitbreken van de pandemie, een vergunning aanvroeg voor een vaccin tegen SARS-CoV-2 (HIER). En precies daar ligt volgens zei Dr. John een fundamentele en zeer heftige aanwijzing:

“Het is veel te vroeg om in slechts twee maanden aan een vaccin te werken. Ergo: ze moeten dus minstens een jaar eerder begonnen zijn. En die jongeman, de wetenschapper is inmiddels dood. Er zijn te veel losse eindjes. China lijkt iets in de doofpot te stoppen, net zoals elke crimineel dat zou doen. Er zijn aanwijzingen in de moleculaire biologie die wijzen op de mogelijkheid dat het een in het lab gemanipuleerd virus is.”

Het Chinese vaccin

GreatGameIndia.com heeft in de loop van hun COVID-19-onderzoek een lange lijst samengesteld van mensen die betrokken waren bij coronavirus onderzoek, die vermoord werden, of gewoon dood neervielen onder mysterieuze omstandigheden. (HIER)

Zoals GreatGameIndia.com ook meldde, hadden Indiase biologen van de Kusuma School of Biological Sciences, Indian Institute of Technology (IIT) Delhi, vier geninserties van het AIDS-virus ontdekt in het spike-eiwit van het SARS-CoV-2-virus, dat zijn wapen is om zich aan de menselijke cellen te hechten en het lichaam binnen te dringen. Nadat GreatGameIndia de resultaten van de studie had gepubliceerd, leidde dit tot hevige kritiek in die mate dat de auteurs zich genoodzaakt zagen hun artikel in te trekken.

Nu onthullen de Fauci-e-mails dat het Dr. Anthony Fauci zelf was, die de Indiase wetenschappers bedreigde en hen dwong hun studie in te trekken waarin een verband werd gelegd tussen COVID-19 en het AIDS-virus. Ondertussen spanden twee van de topwetenschappers die de Britse reactie op de Covid-19 pandemie leidden samen met Dr. Fauci in een doofpotaffaire van het COVID-19 biowapen onderzoek ook gekend als Gain-of-function experimenten om de natuurlijke oorsprong theorie van het coronavirus te promoten.

Bron: GreatGameIndia.com

6 gedachten over “COVID-19-vaccin klaar vóór de uitbraak..??

 1. Ik heb sterk de indruk dat dit Fout-chi z’n kop gaat kosten want als de shit dadelijk uitbreekt, en dat gaat het doen, dan moet er en zondebok aangewezen worden.
  Daar leent hij zich enorm goed voor en de bedoeling is dat hij daarmee andere smeerlappen uit de wind moet houden. Zelfs in het leger en bij de politie vallen dadelijk duizenden dooien.
  Let dan maar eens op hoe dan de wind uit een andere hoek gaat waaien.

 2. Ondertussen werken deze idioten aan een zelfverspreidend vaccinvirus en dit is een tikkende tijdbom.
  U moet weten dat er een nadeel is aan dit soort vaccins. Het levende vaccin kan muteren om terug te keren naar de virulente vorm, waardoor het risico op de ziekte waarvoor het vaccin is ontwikkeld, toeneemt. Dit is gebeurd met het orale poliovaccin.
  Hoewel het niet opzettelijk is ontworpen om van vaccins afkomstige poliovirussen over te brengen, is er een versie van het orale poliovaccin dat zich kort verspreidt naar andere mensen. De poliostam die in het wild was uitgeroeid, is mogelijk gemuteerd en teruggekeerd naar zijn virulente vorm.
  De Wereldgezondheidsorganisatie schakelde vervolgens over op het orale poliovaccin , maar bagatelliseerde ook de problemen van het circulerende poliovirus dat afkomstig was van een vaccin en zei dat de stam snel gestopt kon worden door ‘elk kind meerdere keren te immuniseren met het orale vaccin om poliotransmissie te stoppen, ongeacht de oorsprong van het virus. ”
  Aangezien ze in sommige landen nog steeds het orale poliovaccin gebruiken, overtreffen het aantal polio-infecties op basis van vaccins vandaag de dag veel meer dan het natuurlijke aantal gevallen. In 2020 waren er eind oktober 200 gevallen van wilde polio en 600 gevallen van vaccins, volgens een NPR-rapport. 28
  Bij zelfverspreidende vaccins is de kans dat een opzettelijk ontworpen overdraagbaar vaccin terugkeert naar de meer virulente vorm groter dan bij reguliere vaccins, aangezien er de kans is om zich vaker te vermenigvuldigen voordat het sterft. Wetenschappers denken dat het veranderen van het overdraagbare vaccin om het zwakker te maken, de ziekte niet zal uitroeien, maar het risico zou kunnen verkleinen dat het virus zou terugkeren en dat er minder mensen nodig zouden zijn om direct te worden gevaccineerd. Nuismer stelt dat het gebruik van goedaardige virussen om het genetisch materiaal te vervoeren effectief kan zijn. Bijvoorbeeld, cytomegalovirus (CMV) , die gebruikelijk is bij mensen en zoogdieren, creëert vaak geen symptomen. Als er genetisch materiaal in CMV zou worden geïnjecteerd, zou het vaccin alleen aan effectiviteit inboeten als de CMV terugkeerde.
  Omdat CMV zich echter gemakkelijk verspreidt en tot 80% van de volwassenen in de VS op de leeftijd van 40 jaar is geïnfecteerd, werkt het gebruik ervan als vector mogelijk niet. Onderzoekers onderzoeken ook een overdraagbaar vaccin tegen hiv bedoeld voor mensen die besmet zijn. Het “vaccin” zou als een parasiet werken om te concurreren met middelen in een geïnfecteerde cel.
  De hoop is dat deze therapeutische interfererende deeltjes (TIP’s) het niveau van circulerende virussen zouden verlagen, de verspreiding van HIV zouden voorkomen en de progressie naar volwaardige aids zouden vertragen. Maar zelfs de onderzoekers die proberen een dergelijk vaccin te ontwikkelen, erkenden dat er mogelijk monsterlijke afwijkingen zijn.
  Omdat de TIP bijvoorbeeld kan repliceren, kan deze ook evolueren. Dit is een andere manier om te zeggen dat het een mutante variant kan ontwikkelen die oncontroleerbaar zou kunnen worden. Als de TIP zou terugkeren naar hiv, denken de onderzoekers dat het gewoon de persoon zou infecteren die het virus al bij zich had.
  Omdat de TIP echter overdraagbaar is, kan het zich verspreiden naar mensen zonder hiv. In de eerste ontwikkeling kan de TIP zich niet in het lichaam vermenigvuldigen zonder HIV. Maar is dat na meerdere generaties van replicatie en mogelijke omkering de moeite waard om het risico te nemen?

 3. Depopulation oftewel ontvolking; elke 100 jaar dezelfde kringloop. Goede uitleg van Janet Ossebaard & Cyntha Koeter met o.a. de Jezuïet Anthony Stephen Fauci : https://www.bitchute.com/video/Aj8ft1mh2YhQ/
  P.S. vleesvervangers zijn troep, soms zelfs maken je een kannibaal d.m.v. niertjes van de abortuskliniek. min.14: https://www.bitchute.com/video/XgfNcryfoOmS/ Vivera en de Vegetarische slager zijn verkocht!!! en waren nooit biologisch.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.