Advertentie

Japan: ‘Alle COVID-varianten uit het lab’..!!


Japans universitair-medisch onderzoek:

‘Alle COVID-varianten komen uit het lab’..!!

2024 © WantToKnow.nl/be

x

Een officieel nieuw onderzoek uit Japan heeft geconcludeerd dat alle Covid-varianten zijn ontwikkeld in biolabs en opzettelijk zijn vrijgelaten in het publiek. Algemene journalisten en gezondheidsfunctionarissen hebben de terugkeer van maskers en vaccins gepromoot om de verspreiding van de nieuwe varianten EG.5.1 en BA.X tegen te gaan. De mainstream media hebben onlangs de berichten opgedreven dat het aantal Covid-gevallen toeneemt in de aanloop naar de verkiezingen van 2024.

Een recent Japans onderzoek suggereert echter dat het complot om het publiek weer af te sluiten wel eens onderdeel zou kunnen zijn van een sinister plan om meer van onze persoonlijke vrijheden af te pakken.

Uit het onderzoek bleek dat alle eerdere varianten van SARS-CoV-2, die door het virus dat COVID-19 veroorzaakt, niet natuurlijk voorkwamen, maar in feite in een laboratorium waren gemaakt. Vermoedelijk zijn de nieuwste EG.5.1 en BA.X varianten ook gemaakt in een laboratorium, aldus de studie.

Het onderzoek werd geleid door de gerenommeerde Japanse professoren Atsuki Tanaka en Takayuki Miyazawa van de Osaka Medical University en de Kyoto University. Tanaka en Miyazawa wilden de historische evolutie van de omicron-variant van SARS-CoV2 traceren. Om de oorsprong van de variant te achterhalen, bestudeerden ze virale sequenties die ‘in het wild’ waren gevonden en in openbare databases waren opgeslagen.

Daarbij vonden ze ongeveer 100 afzonderlijke omicron-subvarianten die onmogelijk via natuurlijke processen kunnen zijn ontstaan. Het bestaan van deze varianten lijkt het definitieve bewijs te leveren van het op grote schaal creëren en vrijlaten van COVID-19 virussen in laboratoria. Bovendien lijken de varianten uitgebreide panels van mutaties te vormen, die typisch zijn voor de mutaties die gebruikt worden in ‘reverse genetics’- experimenten om systematisch de eigenschappen van verschillende delen van virussen te testen, schreef Substacker PSMI (HIER).

Het nieuwe artikel van professoren Tanaka en Miyazawa heet: “Onnatuurlijkheid in het evolutieproces van de SARS-CoV-2 varianten en de mogelijkheid van opzettelijke natuurlijke selectie.” (HIER

Tanaka en Miyazawa leggen in hun artikel uit:

“In deze studie wilden we de evolutionaire processen verduidelijken die leiden tot de vorming van SARS-CoV-2 omicron-varianten, waarbij we ons concentreerden op omicron-varianten met veel aminozuurmutaties in het spike-eiwit onder SARS-CoV-2 isolaten.

Om de volgorde te bepalen van de mutaties die leiden tot de vorming van de SARS-CoV-2 Omicron-varianten, vergeleken we de sequenties van 129 Omicron BA.1-gerelateerde isolaten, 141 BA.1.1-gerelateerde isolaten, en 122 BA.2-gerelateerde isolaten, en probeerden we de evolutionaire processen van de SARS-CoV-2 Omicron-varianten op te lossen, inclusief de volgorde van de mutaties die leiden tot de vorming van de SARS-CoV-2 Omicron-varianten en het optreden van homologe recombinatie.

Als gevolg hiervan concludeerden we dat de vorming van een deel van de Omicron-isolaten BA.1, BA.1.1 en BA.2 niet het product waren van genoomevolutie zoals gewoonlijk wordt waargenomen in de natuur.”

Deze bevindingen bevestigen dat de varianten niet op natuurlijke wijze kunnen zijn ontstaan. Ze gaan verder met het toelichten van de bevindingen.

“De analyse die we hier hebben laten zien is dat de Omicron-varianten zijn gevormd door een geheel nieuw mechanisme dat niet kan worden verklaard door eerdere biologie; in de genetische variatie in het S-eiwit in deze varianten waren de meeste mutaties niet-synoniem. Er waren geen synonieme mutaties in de Alpha, Beta, Gamma, Delta of Mu varianten, maar slechts één in de Lambda en Omicron varianten.

Van deze varianten is de Omicron-variant (BA.1-lijn), die de grootste accumulatie van mutaties in het S-eiwit laat zien, voornamelijk niet-synoniem in het S-eiwit en heeft slechts één synonieme mutatie op c25000u. De synonieme/niet-synonieme verhouding is abnormaal, gezien de manier waarop humane coronavirussen gemuteerd zijn.”

(klik voor artikel)

https://www.wanttoknow.nl/gezondheid/corona-kwestie/7-covid-feiten-die-tony-fauci-achterhield/In deze context verwijst ‘synoniem’ normaal gesproken naar iets dat van nature muteert. En een ‘synonieme’ mutatie doet dat meestal op manieren die de aard van het origineel niet veranderen. Daarom, als je een ‘synoniem/niet-synoniem verhouding’ hebt die zo ‘abnormaal’ is als die van de Covid varianten, betekent dit dat ze niet op natuurlijke wijze voorkomen. Tanaka en Miyazawa leggen het uit:

“Het feit dat de meeste van deze mutaties optraden zonder synonieme mutaties suggereert dat geen van deze mutaties is ontstaan als gevolg van trial-and-error willekeurige mutaties in de natuur,”

Volgens de bevindingen van de professoren kwamen COVID-19 en al zijn varianten uit een laboratorium.

“Stel dat de SARS-CoV-2 Omicron variant en zijn één aminozuur omkeermutanten kunstmatig en systematisch werden gegenereerd. In dat geval moeten we vermoeden dat de andere varianten (Alfa tot Delta) ook kunstmatig gegenereerde virussen kunnen zijn.”

Ze gaan verder met het opwerpen van vragen over wie het virus gemaakt zou kunnen hebben en waarom.

“Eén idee, de hypothese dat deze virussen kunstmatig zijn gegenereerd, is redelijker dan het voorstellen van een nieuw mechanisme voor het verkrijgen van mutaties. Is er echter een reden om deze mutanten, waarvan het onwaarschijnlijk is dat ze natuurlijk zijn ontstaan, kunstmatig te creëren, gezien de huidige SARS-CoV-2 epidemie?”

De wetenschappers trekken echter de lijn door om te beweren dat de Covid pandemie opzettelijk is veroorzaakt. Ze beweren dat het vellen van zulke oordelen buiten hun expertise valt.

“Het is in strijd met virusonderzoek om aan te nemen dat kunstmatig gesynthetiseerde virussen opzettelijk over de wereld zijn verspreid; bovendien concluderen we niet dat deze virussen kunstmatig zijn gesynthetiseerd en verspreid met kwade bedoelingen.”

De vele ‘wappie’- en ‘complotboeken’, die -vanaf het begin- de spijker op de kop sloegen.. (klik voor artikel)

Toch beweren ze dat de varianten niet op natuurlijke wijze gevormd kunnen zijn, wat betekent dat ze alleen in een laboratorium gemaakt kunnen zijn. Ze concluderen:

“De analyse die we hier hebben laten zien, concludeert dat de Omicron-varianten worden gevormd door een volledig nieuw mechanisme dat niet kan worden verklaard door eerdere biologie.”

Samengevat staat in dit nieuwe Japanse artikel:
De volgende resultaten die in deze studie worden gepresenteerd, kunnen de hypothese ondersteunen dat de Omicron-varianten kunstmatig zijn gesynthetiseerd in plaats van natuurlijk zijn ontstaan:

  1. de aanwezigheid van Omicron-variant-geassocieerde isolaten met één mutatieplaats van het Wuhan-type;
  2. de bijna volledige afwezigheid van synonieme mutaties in het S-eiwit in deze isolaten;
  3. de Omicron-variant, die op 24 november 2021 voor het eerst aan de WHO had moeten worden gemeld vanuit Zuid-Afrika, was al endemisch in Puerto Rico in 2020, en er waren isolaten die recombinanten waren tussen Omicron-stammen BA1 en BA2.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.