Regelmatig komen we zaken tegen, zoals informatie, filmpjes, foto's e.a., waarvan we geloven dat de essentie waardevol is, om te bekijken. Dan is het niet nodig, daar een heel artikel aan te wijden. En daarom hebben we deze rubriek in het leven geroepen. Een simpele klik op de rubriek 'Gewoon effetjes snel kijken' en je ziet wat het actuele aanbod is. Ook zijn de vorige publicaties binnen deze rubriek snel terug te kijken. Veel genoegen met de informatie rondom deze nieuwe rubriek..!

 

Advertentie

De 07.07.2005 klokkenluiders…!


De 07.07.2005 klokkenluiders…!

2024 © WantToKnow.nl/be
x

Het is inmiddels duidelijk; een valse-vlag-operatie die VOLLEDIG ONTMANTELD is voor iedereen, als je er maar naar kijkt, zodat je dit kunt ZIEN… De aanslagen van 7 juli 2005 in Londen (7.7.7.!) leiden tot oorlogen in buiten het UK en verlies van vrijheden erbinnen! Maar weten we wat er die dag nou precies en écht gebeurde? Voor de Londense media is 7/7 ‘klaar en begraven’, maar voor Tony Gosling, die voor de BBC de bommencampagne van de IRA in Londen hielp verslaan, is niets minder waar…

Op maandag 6 juli 2015, dus 10 jaar ná de aanslagen, komen sommige media met dit nieuws:

 • Litanie van falen van media, politie & justitie: 10e verjaardag van de 7/7 bomaanslagen in Londen
 • Leugens & verraad van families van slachtoffers: 10e verjaardag van 7/7 bomaanslagen Londen

De 13 gaten in het verslag van de regering en de media over de 7/7 bomaanslagen in Londen:

 1.  De Undergrondse trein die de vermeende bommenleggers zouden hebben vervoerd vanuit station Luton was die dag geannuleerd!!
 2. Benjamin Netanyahu (daar is die weer..!) was die dag in Londen en de Israëlische ambassade hadden een waarschuwing ontvangen, voor ‘verrassingsaanval’-bomaanslagen, volgens AP journalist Amy Tiebel en Israëlische ambassade woordvoerder Dan Sheham.
 3. Mark Honigsbaum van de Guardian beschreef, na het spreken die dag, van tientallen overlevenden, dat de bommen ‘onder de wagon van een trein’ hadden gezeten en DUS NIET IN DE RUGZAKKEN VAN VERMEENDE DADERS.
 4. Volgens de Franse antiterreurexpert Christophe Chaboud waren de bommen in de metro zo krachtig, dat het bijna zeker militaire C4-explosieven moeten zijn geweest, en dus geen zelfgemaakte -veel lichtere- TATP. (triacetone triperoxide)
 5. De bizarre verklaring van ene Peter Power over ’terreuroefeningen’ op dezelfde dag. Bij.. 3 EXACT DEZELFDE metrostations waar de explosieven afgingen, op dezelfde dag. Hijzelf omschrijft dit als een ‘griezelig toeval’? Het is natuurlijk géén toeval, wanneer je een kans hebt van ongeveer 1: 8.000.000.000 (8 miljard) dat Peter Power de waarheid vertelt. Kijk hieronder de opsomming, naar de bizarre Peter Power op camera..
 6. Later bleek dat Peter Power’s oefeningen werden uitgevoerd door zijn bureau in opdracht van Reed Elsevier, de organisator van Groot-Brittannië’s grootste jaarlijkse wapenbeurs, Exel in de Docklands.
 7. Er waren ook hier weer ‘oefeningen’ aan de gang. Zoals dat gebeurde op de dag van veel valse-vlag-aanslagen: de Bataclan (Parijs), 911 (VS), Boston Marathon en vele andere..! In Londen waren er die dat politie-oefeningen aan de gang met chemische en biologische schijnaanvallen.
 8. Ondanks honderden CCTV camera’s, geen CCTV beelden van een van de vier vermeende bommenleggers die in een van de vier metro’s of bussen stappen..!
 9. Daniel Obachike zegt dat hij in bus nr. 30 bus zat en gelooft dat hij de bommenlegger, een blanke man, heeft geïdentificeerd en dat de vermeende bommenlegger Hasib Hussain niet in zijn bus zat.
 10. Geen rechtszaak omdat de bommenleggers dood zijn, maar het onderzoek in 2010 van Lady justice Hallett naar deze 7/7 aanslagen was bedoeld voor één slachtoffer en werd gehouden zonder jury…
 11. Families van slachtoffers werden tegengewerkt: vragen werden niet beantwoord door de lijkschouwers, families mochten geen wettelijke vertegenwoordiging hebben bij de lijkschouwers. Hoogst bizar..!
 12. Haroon Aswat, een mogelijk meesterbrein en islamistisch organisator van Al-Muhajiroun, die in de dagen voorafgaand aan de aanslagen met de bommenleggers sprak, wordt verondersteld voor MI6 te hebben gewerkt en is nooit ondervraagd over 7/7, in plaats daarvan werd hij buiten de rechtsbevoegdheid van het VK gehaald, zodat hij niet meer vervolgd kón worden.
 13. Vermeende bommenleggers/daders Mohamed Siddique Khan en Shehzad Tanweer kregen een terrorismetraining via boekhandel Iqra in Beeston, Leeds door voormalig Royal Navy Special Boat Service (SBS) soldaat Martin McDaid. (Kijk dit artikel HIER!!)

Bij de ‘verjaardag’ van de terroristische bomaanslagen in Londen op 7 juli 2005 deze video met:

 • clip van Londens metropersoneel dat mogelijke explosies in de Londense metro bespreekt;
 • clip Mark Honigsbaum – journalist van de Guardian ter plaatse bij 7/7 Edgware Road – bommen onder trein; krachtige explosieven van militaire kwaliteit;
 • Peter Power terreuroefening – clip van hem waarin hij het spookachtige toeval bespreekt dat 3 stations hetzelfde zijn; terreuroefeningen en valse vlaggen;
 • clip van Paul Oweson, oud-ambtenaar Britse Ministerie van Defensie en de NHS, die de chemische en biologische oefeningen bespreekt die hij op die dag zag;
 • geen CCTV-beelden van vermeende bommenleggers in of aan boord van gebombardeerde metro’s of bussen op 7/7;
 • filmpje van Daniel Obachike die zegt dat hij in bus 30 zat die gebombardeerd werd;
 • filmpje van ‘Ludicrous Diversion’ – onafhankelijk onderzoek nodig;
 • filmpje van families op persconferentie die zeggen dat hun vragen niet beantwoord zijn;
 • filmpje van Graham Foulkes die zijn 22-jarige zoon David verloor bij de aanslagen van 7/7
 • terroristen geen gladde huiden.
 • Fran Anderson speciale 7/7 reportage over boekhandel waar twee vermeende bommenleggers beheerders waren: Mohamed Siddique Khan en Shehzad Tanweer, twee vermeende bommenleggers, waren beheerders van Iqra Learning Centre en boekhandel in Bude Road, Beeston, Leeds. Het werd van dag tot dag gerund door Martin McDaid, een (ex?) Special Boat Service (SBS) RN Special Forces ‘moslim bekeerling’. Hij leidde ook een terroristisch trainingskamp in het Lake District waar Khan naar verluidt aan heeft deelgenomen;
 • BBC Newsnight berichtte dat de jeugdwerker van Iqra, Mark Hargreaves, zegt dat McDaid een verborgen agenda had om jonge moslimmannen terroristische vaardigheden bij te brengen en dat de boekwinkel zes-cijferige bedragen aan overheids- en EU-subsidies ontving.


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.