Regelmatig komen we zaken tegen, zoals informatie, filmpjes, foto's e.a., waarvan we geloven dat de essentie waardevol is, om te bekijken. Dan is het niet nodig, daar een heel artikel aan te wijden. En daarom hebben we deze rubriek in het leven geroepen. Een simpele klik op de rubriek 'Gewoon effetjes snel kijken' en je ziet wat het actuele aanbod is. Ook zijn de vorige publicaties binnen deze rubriek snel terug te kijken. Veel genoegen met de informatie rondom deze nieuwe rubriek..!

 

Advertentie

Dr. Phil en ’t COVID-kaartenhuis..


Dr. Phil (McGraw) brengt een verbluffende boodschap over aan de COVID-‘experts’ die het bij het verkeerde eind hadden.

“Je hoort mensen zeggen: ‘Nou, we hebben ons best gedaan met wat we wisten.’ Nee, dat deden ze niet. Zij wisten beter. En als ze niet beter wisten, hadden ze verdomd goed beter moeten weten. Daar worden ze voor betaald.”

Dr. Phil herinnerde zich hoe “een paar weken ineens maanden worden, en maanden twee jaar. Je verwacht dat er een plan komt, een paraatheidsplan, dat rekening houdt met alle bijkomende schade die kan ontstaan ​​als je zoiets doet.”

De kinderen hebben geleden.

“Als je de scholen sluit, kun je op de dag dat je ze sluit, maar beter een plan hebben om ze te heropenen. Ik zag geen plan om ze te heropenen. En we hebben een hele generatie die lijdt aan ontwikkelingsachterstanden, onderwijsachterstanden en mentale en emotionele uitdagingen. En toch is er geen goed plan om die gaten te dichten. Als de volgende pandemie om de hoek komt kijken, wie heeft dan het plan? Wat is hiervan geleerd? Omdat je daar niemand over hoort praten, toch? Je hoort er niemand over praten.”

Dr. Phil voegt daaraan toe:

“En ik ben geen complottheoreticus’, maar ik zeg dat we moeten nadenken of we op de wetenschap zullen vertrouwen en hoe we zullen reageren als de regering binnenkomt en ons begint te vertellen wat we wel en niet kunnen doen. Ik denk dat we minder overheid nodig hebben. Ik denk dat als ze een stap terug zouden doen, we meestal een manier hebben om deze dingen op te lossen.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.