Advertentie

De Nieuw-Zeelandse klokkenluider en het ‘kaartenhuis’..


x

De Nieuw-Zeelandse klokkenluider en
het ‘kaartenhuis’..

2023 © WantToKnow.nl/be

x

De Nieuw-Zeelandse ambtenaar-klokkenluider Barry Young voor de rechtbank van het Wellington District Court in Nieuw Zeeland

Na zijn arrestatie voor het blootleggen van geheime overheidsgegevens van het Ministerie van Volksgezondheid, over de massale Covid vaccinatie-gerelateerde sterfgevallen in Nieuw-Zeeland, verdubbelt klokkenluider Barry Young zijn inspanningen en geeft hij nóg meer waarheidsbommen vrij. De man was gegevensbeheerder voor het Ministerie van Volksgezondheid in Nieuw-Zeeland (NZ) en had toegang tot de vaccinatiegegevens van veel mensen. Op 30 november werd hij klokkenluider, omdat hij zich zorgen maakte over wat de statistieken lieten zien..! Statistieken die OVERAL TER WERELD HETZELFDE BEELD TONEN..!

Op zaterdag 2 december ging zijn alarmerende onthulling wereldwijd viraal en de volgende dat werd zijn huis omsingeld door de politie, zijn huis werd binnengevallen en uiteindelijk werd hij gearresteerd. De NZ regering werd naar verluidt ‘in de steek gelaten’ om deze gebeurtenis in de doofpot te stoppen, door de media-aandacht in Nieuw-Zeeland te beperken en zelfs te beweren dat ze een gerechtelijk bevel hebben om te voorkomen dat alle internetproviders deze vrijgegeven gegevens delen.

Mr. Young verscheen op maandag 4 december in de rechtszaal voorgeleid, waar hij een ‘uitbundig’ applaus kreeg van de vele supporters die de tribune hadden volgepakt. Hij mocht echter niet op borgtocht worden vrijgelaten, maar werd een tweede nacht vastgehouden in de gevangenis en pas dinsdag vrijgelaten. De Nieuw-Zeelandse regering beschuldigt Barry Young officieel van ’toegang tot een computersysteem misbruiken voor ‘oneerlijke/oneigenlijke doeleinden”. Volgens Barry Young heeft hij niets oneerlijks gedaan.

Van bepaalde media komt het bericht, dat ‘deze -door Barry Young geopenbaarde- gegevens zorgvuldig geanalyseerd, geanonimiseerd en in de tijd verschoven zijn. Dit om te voorkomen dat persoonlijke informatie in het publieke domein terecht zou komen. Deze gegevens zijn bovendien al overhandigd zijn aan een groot aantal onderzoeksorganisaties en zijn naar verluidt de beste schat aan officiële overheidsgegevens over het COVID-schandaal die tot nu toe is vrijgegeven.”

Berry Young verklaart:

“Ik was betrokken bij het opzetten van een project, hielp bij het implementeren van een betalingssysteem voor vaccins voor onze leveranciers. Het heet een betaling per dosis systeem. Dat betekent dat elke keer dat iemand wordt gevaccineerd, hij als zorgverlener daarvoor wordt betaald. En ik heb geholpen het op te zetten, ik heb het geïmplementeerd.

Toen ik naar de gegevens keek, wat deel uitmaakt van mijn werk, zag ik een aantal discrepanties in de sterfdata, mensen die binnen een week na vaccinatie overleden. De kans dat dit op natuurlijke wijze gebeurt is bijna onmogelijk. Zodra het systeem in gebruik werd genomen, zagen we dat mensen vrijwel direct na de injectie stierven.
Dus dat prikkelde mijn nieuwsgierigheid een beetje en dus ben ik wat dieper gaan graven. En ik ben van nature een wetenschapper. Ik hou van wetenschap. Het is mijn favoriete bezigheid. Ik heb een master in de wetenschap.”

Er waren ook geluiden van gezondheidsexperts/journalisten over het karakter van de beweringen van Barry Young, o.a. van Igor Chodov. Na intensieve bestudering van de gegevens van Young én correspondentie met vakgenoten, komt hij tot de conclusie:

“Op dit moment denk ik dat Barry Young eerder oprecht dan onoprecht was in zijn bedoelingen en acties. Mijn eerdere vragen en opmerkingen over de uitspraken van (medisch) jurist- journalist Liz Gunn, over sterfgevallen in verpleeghuizen en de kwaliteit van de gegevens zijn nog steeds van toepassing, met één uitzondering: de gedeeltelijke aard van de gegevens wordt verklaard door het feit dat sommige opnamen niet werden betaald via het systeem dat Barry Young zogenaamd beheerde. (Ik hoop dat er meer duidelijkheid komt).
Deze opheldering is essentieel omdat ik de oprechtheid in twijfel trok van de persoon die mogelijk zijn leven riskeerde om gegevens vrij te geven. Ik hoop van harte dat de gegevens na grondige analyse nuttige informatie zullen opleveren!”

Het gaat bij deze vrijgegeven informatie/statistieken om massamoord; een bloedbad.
Het is de enige beschrijving die de bom van het bewijs van een klokkenluider van de NZ overheid in Liz Gunn’s M.O.A.R (Mother Of All Revelations) waardig is. Het is een tragedie van ondenkbare omvang. Het bewijs dat nu naar voren is gekomen van deze klokkenluider, en anderen, laat ons zien dat de uitrol van het COVID-vaccin door de NieuwZeelandse overheid, niet alleen een misdaad was, het was een bloedbad.

Het bewijs en de implicaties zijn onontkoombaar en moeilijk te bevatten. Maar wat nog verontrustender is, is dat dit geen ongeluk was. Het was en blijft moedwillige massamoord. De omvang van de dood en het letsel voor de mensen in NZ door het COVID-19 vaccin dat nu onomstotelijk bewezen is, is uitdagend om over na te denken.

Het is een vernietigende bevestiging van wat zoveel mensen in NZ en over de hele wereld al zo lang van de daken schreeuwen, maar die genegeerd en belachelijk gemaakt worden door de mainstream media en de regering. Het is een trieste en droevige rechtvaardiging voor die 18.000 Kiwi’s die in februari 2022 met hun tenten en auto’s hun kamp opsloegen voor het parlement, die werden genegeerd, gedemoniseerd en bestempeld als een ‘rivier van vuiligheid’ door degenen die verantwoordelijk zijn voor deze vreselijke misdaad….

Kijk naar het interview dat Liz Gunn had met Barry Young, die nog onder zijn schuilnaam ‘Winston Peters’ met haar spreekt. Dit interview kwam openbaar direct na 30 november, toen het was opgenomen.

De reactie van dr. Tess Lawry
Dan is er Dr. Tess Lawry, expert in de ontwikkelingen rondom de vaccinaties/GMO-injecties in het bijzonder en de diepere info rondom de Plandemie…! Zij is de vrouw (HIER artikel) die de drijvende kracht was, in het ONTMASKEREN van de VALSE ONTKENNIG VAN IVERMECTINE ALS MEDICIJN TEGEN DE C-19. Luister naar haar verhaal:

(klik voor artikel)

“Hoe verschrikkelijk dit ook is, het meest verwoestende punt dat de mensen in NZ moeten begrijpen is dat dit enorme aantal doden niet te wijten was aan een zeer ongelukkige en onvoorziene uitkomst van een goedbedoelde gezondheidsstrategie van de overheid. Nee, deze sterfgevallen waren het gevolg van moedwillige medeplichtigheid aan massamoord.

Dit zijn erg moeilijke woorden voor mensen om te horen, maar het bewijs is helaas onweerlegbaar. De NZ regering was volledig op de hoogte van de gevolgen van het COVID-19 vaccin. Ze beschikten over alle informatie en gegevens lang voordat ze het COVID-19 vaccin massaal landelijk gingen uitrollen.

Ze hadden duidelijk bewijs dat hen precies liet zien wat er zou gebeuren als ze ermee door zouden gaan. Ze wisten dat het Pfizer COVID-19 vaccin enorme aantallen gewonden en doden zou veroorzaken. Ze werden ook geadviseerd door zowel het NZ Justice Department als NZ Medsafe dat hun voorgestelde vaccin mandaten wettelijk niet konden worden gerechtvaardigd. Ze gingen toch door.

Ze ondertekenden hun contract met Pfizer, ze trompetterden het COVID-19 vaccin aan het hele land op als ‘veilig en effectief’ en vervolgens dwongen ze het de bevolking op door middel van hun onwettige, brute mandaten die de NZ samenleving opzettelijk in tweeën splitsten door middel van medische apartheid.

Ondanks heftige vormen van bedrog, misleiding en leugens, blijft de EU de cowboys van BIg Pharma niets in de weg leggen, om tientallen miljarden los te weken van EU-lidstaten.

Via een OIA (Official Information Act) verzoek van een arts in NZ, is er een schriftelijke bevestiging van NZ Medsafe dat zij in het bezit waren van de eerste veiligheidsgegevens van Pfizer voor het Pfizer COVID-19 vaccin, maanden voordat de regering begon met de landelijke uitrol van het COVID-19 vaccin medio 2021. Die eerste gegevens van Pfizer lieten absoluut verwoestende resultaten zien in termen van aantallen ernstige verwondingen en dodelijke slachtoffers.

Die gegevens waren zo slecht dat de FDA (Food and Drug Agency), die de officiële toestemming had gegeven voor het Pfizer COVID-19 vaccin, probeerde om deze gegevens de komende 75 jaar lang, legaal verborgen te laten houden voor het publiek..!!  Ondanks deze afschuwelijke veiligheidsgegevens vertelde de NZ regering het NZ publiek niet alleen dat het COVID-19 vaccin absoluut veilig en effectief was, maar ging ze ook door met de mandaten en vaccinpaspoorten om het vaccin effectief op te dringen aan zoveel mogelijk mensen in NZ. Dit alles met volledige kennis van wat de dodelijke gevolgen zouden zijn.

Als onderdeel van dit proces tekende de NZ overheid een contract met Pfizer voor de levering en distributie van het COVID-19 vaccin in NZ. We weten dat Pfizer in hetzelfde contract dat Pfizer tekende met de Zuid-Afrikaanse overheid (dat nu openbaar is gemaakt), duidelijk stelde dat ze de veiligheid en effectiviteit van het COVID-19 vaccin op de lange termijn niet konden bevestigen en dat ze daarom wettelijk gevrijwaard wilden worden van alle aansprakelijkheid voor letsel of overlijden als gevolg van het vaccin.

Het is bijna zeker dat precies dezelfde verklaring in het contract van Pfizer met de NZ overheid stond, en toch werd de mantra van ‘veilig en effectief’ dag na dag uit de ‘enige bron van waarheid’ van de overheid gepompt. Ongelooflijk genoeg wordt de ‘veilige en effectieve’ boodschap van de overheid zelfs nu nog krachtig door het hele land verspreid. Zelfs met al het dodelijke bewijs van het tegendeel dat de mensen kunnen zien. Het lijkt erop dat het ze gewoon niet kan schelen.

Daarnaast hebben de NZ regering en aanverwante instanties tijdens de uitrol van het COVID-19 vaccin actief voorkomen dat NZ artsen en gezondheidswerkers in het hele land hun zeer terechte zorgen over de veiligheid van het COVID-19 vaccin aan hun patiënten konden voorleggen, zodat ze hun eed van Hippocrates van geïnformeerde toestemming en ‘geen kwaad doen’ konden vervullen.

Artsen of gezondheidswerkers die probeerden hun bezorgdheid te uiten of vragen te stellen over de veiligheid van het COVID-19 vaccin werden bedreigd met het verlies van hun medische licentie en/of het verlies van hun baan. In sommige gevallen werden deze bedreigingen ook uitgevoerd. Er werd opzettelijk een klimaat van angst gecreëerd voor artsen en gezondheidswerkers in heel NZ om elke vorm van verzet tegen de massale uitrol van het vaccin te voorkomen.

Dit leidde tot de oprichting van de organisatie NZDSOS. Dit nieuwe bewijs van de klokkenluider laat ook een verontrustend patroon zien van medische basisethiek en medische processen die worden losgelaten, waarbij vaccinklinieken patiënten erdoorheen duwen als een McDonald’s drive through in een ‘rush for cash’. Geïnformeerde toestemming is een van de belangrijkste aspecten van de Eed van Hippocrates en ‘doe eerst geen kwaad’.

Met deze gegevens die laten zien dat patiënten met soms wel 30 mensen per uur door de vaccinatieklinieken worden gejaagd, waar waren de gesprekken met elke patiënt waarin risicofactoren en persoonlijke medische geschiedenis werden geschetst waardoor iemand een groter risico zou kunnen lopen op het vaccin?

Werden deze mensen, toen ze hun mouwen opstroopten, geïnformeerd over het feit dat de officiële veiligheidsgegevens van Pfizer lijsten met bijwerkingen bevatten die 9 pagina’s besloegen, en dat er 1.223 sterfgevallen waren bij de eerste proeven? Dit is informatie die de NZ overheid al maanden voordat het uitrollen van het vaccin begon, had. Dit is geen nalatigheid, dit is crimineel.”

Na de publicatie van gelekte gegevens van het Nieuw-Zeelandse Te Whatu Ora (Health New Zealand – een afdeling van het Ministerie van Volksgezondheid), op donderdag 30 november (NZDT), heeft de Nieuw-Zeelandse regering alles in het werk gesteld om deze gebeurtenis in de doofpot te stoppen door de media-aandacht in Nieuw-Zeeland te beperken en zelfs te beweren dat ze een gerechtelijk bevel hebben om te voorkomen dat alle internetproviders ter wereld deze vrijgegeven gegevens afsluiten. Veel succes daarmee; alsof je een INSTORTEND KAARTENHUIS probeert ‘op te vangen’ en te voorkomen dat het nóg verder teniet gaat..

Natuurlijk staat Nieuw-Zeelands eigen elfenstof sprookjesprinses Jacinda Ardern in het middelpunt van deze travestie en nu ze de Nieuw-Zeelandse politiek heeft verlaten om een wereldwijde aanval te leiden op de vrijheid van meningsuiting en de waarheid in de media, zal ze campagne gaan voeren voor nog meer ‘desinformatie’ beperkingen om haar eigen sluwe manipulaties te bedekken..

Deze gegevens zijn echter zorgvuldig geanalyseerd, geanonimiseerd en in de tijd verschoven om te voorkomen dat persoonlijke informatie openbaar wordt gemaakt. De gegevens zijn al overhandigd aan een groot aantal onderzoeksorganisaties en zijn naar verluidt de beste officiële overheidsgegevens over het COVID-schandaal die tot nu toe zijn vrijgegeven.

De Nieuw-Zeelandse regering beschuldigt de klokkenluider van ’toegang tot een computersysteem voor oneerlijke doeleinden’. De mensen van Nieuw-Zeeland en de rest van de wereld zijn de klokkenluider, Barry Young (voorheen bekend als Winston Smith), dankbaar voor zijn moed om deze gegevens vrij te geven aan het grote publiek zodat ze volledig kunnen worden onderzocht. In deze reportage horen we Barry rechtstreeks en laten we een volledige tijdlijn zien van de gebeurtenissen die gisteren zijn vrijgegeven over hoe al deze gebeurtenissen zich hebben afgespeeld.

* * *

(klik voor artikel op de illustratie)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.