Advertentie

Voor drs. M. Rutte, geschiedenislesje aangereikt..!


De verkiezingen uit 2010, toen alles nog redelijk rustig was in Oekraïne, gaven de werkelijke stemming aan in het land. Het donkerblauwe deel van het land is feitelijk Russisch-georienteerd. Dit is de werkelijk prooi voor de VS-NAVO-EU-elite..! Vind je het vreemd dat dit Russisch-sprekende deel zich helemaal niet ’thuis’ voelt in de EU..? In het blauwe gedeelte kun je inderdaad ‘zomaar’ een stuk of wat seperatisten aantreffen.. Die dan natuurlijk weer ‘opstandelingen’ werden genoemd, nadat de VS, eh.. de opstandelingen de revolutie hadden gewonnen..

x

x

Drs. M. Rutte ’n geschiedenislesje aangereikt..!

2018 © WantToKnow.nl/be (met dank aan GB)

x

Volgens de niet aflatende kennisbron Wikipedia, lezen wij dat onze minister-president, de heer Mark Rutte, in 1967 werd geboren. Hij is dus 51 jaar geworden, afgelopen februari. Sinds 2010 bekleed hij deze functie, dus de goede man heeft tijd genoeg gehad om de situatie in Oekraïne goed te beoordelen, in relatie tot het Vladimir (Poetin) Bashen. Want dat is natuurlijk in volle gang. Maar als je volkomen ongegronde argumenten tevoorschijn haalt, om deze Russische leider te kleineren met dus volledig onjuiste beschuldigingen, dan maak je toch één hele grote basisfout. Want wat is er aan de hand..?

“Al is de waarheid nog zo snel,
de leugen achterhaalt haar wel”.

drs. Mark Rutte

Na een gymnasiumopleiding in zijn geboortestad Den Haag volgde deze Mark Rutte vanaf 1984 een geschiedenisstudie aan de Rijksuniversiteit Leiden, waar hij na 8 jaar afstudeerde met een universitaire graad. Aldus diezelfde Wikipedia. Hij was dus afgestudeerd geschiedkundige. En dat hij daar 7 tot 8 jaar over deed, geeft aan, dat hij diep in de boeken gedoken moet zijn, want een gemiddelde studie geschiedenis, kost een gemiddelde geschiedenisstudent 3 (!!) jaar. (HIER) Enfin, de reden van deze lengte van Rutte’s studie staat er niet bij in de Wikipedia, dus is het gissen naar de werkelijke oorzaak. But who cares anyway..

Seperatisten worden opstandelingen, worden terroristen..
Maar het zou voor onze Mark’ toch een peulenschilletje moeten zijn, om de feiten te kennen, inzake de Oekraïne. Het woord zelf betekent ‘grensland’ en dat is precies wat het is. Kijk eens naar deze 2 kaarten uit het verleden, waarvan de laatste uit 1919. Je kunt zien dat het groene deel van het toenmalige Oekraïne Russisch grondgebied was. De zwarte oostlijn geeft dus de huidige grens aan van Oekraïne met Rusland. Niet zo verwonderlijk toch dat daar overwegend Russische wordt gesproken door de burgers die van generatie op generatie Russisch denken, spraken en leefden?

Dus meneer Rutte, weer zo’n woordspelletje om politiek je gelijk te halen, heeft hier dus geen zin. De mensen die in het oosten van Oekraïne wonen, zijn dus eigenlijk helemaal geen ‘separatisten’, zoals ze door het EU-parlement, de EU-Commissie en de VS worden gekwalificeerd en vooral verguisd. En ook door geschiedkundige Mark Rutte. ‘Oer-Oekraïners’ in oost-Oekraïne zijn dus eigenlijk gewoon Russen van origine, met een historie van honderden jaren.

Dus meneer Rutte, uw en andere pogingen van o.a. de westerse machten in Kiev en het zogenaamde ‘westerse bondgenootschap’, om deze Russen te ‘Oekrainieseren’ raakt toch werkelijk kant noch wal..? Of wilt u zeggen dat na de stemming uit de verkiezingen van 2010 -bijgewoond en goedgekeurd door westerse waarnemers!- niet ruimschoots bleek dat de Oekraieners het helemaal NIET zat waren en NIET verlangden naar EU-lidmaatschap..? Wat gebeurde er dan in die paar jaar meneer Rutte, in de geschiedenis van dit land..?

Tja, en  als deze mensen/burgers nu dan ook nog eens hun Russische voertaal wordt afgenomen, dan is dat één grote stimulans, een gegarandeerd recept voor onafhankelijkheid en afscheiding. Maar ook hier weer dient het populistische praatje ‘Poetin-bashen’ weer als opmaat naar een confrontatie met Rusland. Kennelijk. Wij geloven dat een opfriscursus aan de Universiteit Leiden een gezonde aanrader is, meneer Rutte..

* * *

10 gedachten over “Voor drs. M. Rutte, geschiedenislesje aangereikt..!

 1. De grote vraag is, in hoevere worden we allemaal voor de gek gehouden en is zelfs Putin onderdeel van het toneelstuk dat afgespeelt wordt voor onze ogen door de “echte machthebbers”?

  Ik zal deze maand weer een donatie doen, een wat grotere voor de afgelopen maanden. Ik was druk op Twitter maar de censuur werd zo erg dat Twitter zinloos werd voor mij.

  https://twitter.com/ellenderijk

  Twitter is een 100% propaganda/controle tool van het Amerikaanse Pentagon.

  1. Thucydides 1.
   Je vraagt in hoeverre we allemaal voor de gek worden gehouden.
   Mijn antwoord hierop is de volgende waarbij ik meerdere voorbeelden geef met mijn kijk op gebeurtenissen.Ik kan ook elk onderwerp apart gaan belichten en daar een verhaal bij zetten maar de gebeurtenissen volgen elkaar nu zo snel op dat dat bijna onmogelijk is vandaar een bundeling.
   https://joop.bnnvara.nl/nieuws/links-verbond-rotterdam-knapt-alsnog-door-oude-tweet-nida
   NIDA heeft in een opnieuw door nieuwsuur opgerakelde tweet aangegeven dat Israel en ISIS banden hebben en mogelijk samenwerken.
   Eerder heeft Lodewijk Asscher al gezegd dat hij Salafisme in Nederland niet ging aanpakken omdat dan het geloof in het geding zou komen terwijl zij Nederland van binnenuit kunnen ondermijnen (het gevaar kan dus van binnenuit komen).
   Jesse Klaver is gewoon niets meer dan een popiejopie figuur die totaal niets met Rotterdam te maken heeft omdat hij in de landelijke politiek zit maar overal haantje de voorste wil zijn (denk aan zijn voorstel om een spoed wet ivm met de loonsverhoging van Hamer ING topman).
   Wanneer NIDA waarschuwt terwijl men zegt dat dit een moslimpartij zou zijn voor banden tussen Israel en ISIS zou het verstandiger zijn om dat te onderzoeken en aan NIDA te vragen of zij daar bewijs voor hebben inplaats van deze partij aan te vallen want stel je voor dat ze gelijk hebben wat zijn dan de mogelijke gevolgen voor Nederland/EU?
   http://www.stap.nl/nieuws/laatste-nieuws.html/3454/6474/werkgevers-willen-privacywet-aanpassen-om-werknemers-te-kunnen-testen-op-alcohol
   Elke werknemer weet dat wanneer hij/zij onder invloed van alcohol op het werk komt het risico loopt om zijn/haar baan te verliezen en op fabrieken is het nu al zo dat wanneer men alcohol ruikt men van de fabriek verwijderd wordt en vaak wordt de politie daarbij ingeschakeld die dan test.Dus deze afname van privacy voor werknemers is niets meer dan wederom rechten afpakken onder het mom van achterbakse redeneringen.
   https://nos.nl/artikel/2222121-knaw-waarschuwt-ongewenst-onderzoek-is-ook-nodig.html
   Is hier politieke ondermijning aan de hand om onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek te veranderen in politiek gekleurde onderzoeken?
   https://nos.nl/artikel/2222096-overheid-moet-gebruik-haarden-en-kachels-ontmoedigen.html
   Opvallend bij dergelijke voorstellen vind ik dat alles zowat elektrisch moet worden waarbij men alternatieven wil verbieden maar waar gaan we dan op terug vallen bij stroomuitval voor langere tijd?
   Met voorgaande gaan we terug in de tijd en dat past niet zelden in de NAZI ideologie van de EU.

 2. Ik heb de indruk dat het hier over veel meer gaat dan over Oekraïne dat maar een voorwendsel is:
  Enkele bronnen :
  https://www.silverdoctors.com/headlines/world-news/british-imperial-geo-politics-is-collapsing-as-pm-may-desperately-tries-to-control-president-trump/
  met citaat :
  “British Prime Minister Theresa May has put on a “Churchillian” show over the apparent poisoning of a Russian double agent in London. She and Foreign Secretary Boris “Col. Blimp” Johnson have issued a 24-hour ultimatum to Russia and demanded NATO support for a U.K. confrontation against Russia and possible attack on Syria. Tuesday afternoon May was pursuing President Donald Trump by phone to try to rope him into attacking Russia. …”
  Over de rol van de USA in dit geopolitieke schaakspel :
  “The United States under Trump can avoid the “Thucydides Trap” and collaborate, to the mutual benefit of all nations. …..”
  Over de werkelijke achtergronden van het conflict met Rusland :
  http://www.daretoreadit.com/60831/nwo-rothschild-cartel-is-using-their-political-whore-theresa-may-in-uk-to-try-and-start-a-war-with-russia
  Dit duidt er dan ook op dat de wegen leiden naar The City en de RKM. Rutte als vazal van deze RKM weet dit maar al te goed. In feite doet elke vazal zijn deel van de taak. In de USA sturen de neocons volop aan op een oorlog in Syrië… met Rusland. Alles wordt dan ook imo uit de kast gehaald om een Sarajevo moment te veroorzaken. Kan Trump dit voorkomen???(=wetende dat hij omringd is door “haaien” die bloed hebben geroken….). Een geluk dat er nog Stormy Daniels is met haar charmes!!!!

  1. Theresa May (VK),Macron (FR),Merkel (D) Donald Trump (VS) en zelfs de NAVO onderleiding van Stoltenberg houden de Russen verantwoordelijk voor het vergiftigen van een man en zijn dochter op Engels grondgebied.
   http://www.standaard.be/cnt/dmf20180315_03410574
   Twee mensen zijn mogelijk vergiftigd maar NIETS IS BEWEZEN en wanneer de RUSSEN (de beschuldigden) om medewerking voor onderzoek naar de vergiftiging vragen door een monster van dat vermeende giftig spul op te vragen weigert Theresa May daar gehoor aan te geven.
   https://www.ad.nl/buitenland/moskou-britten-weigeren-gifgas-af-te-geven-voor-russisch-onderzoek~ad7160a1/
   Dat op zich is al erg verdacht naar mijn mening wanneer er niets te verbergen valt en vooral wanneer je een grootmacht gaat beschuldigen met alle risico,s van dien.
   Nog erger wordt het wanneer zelfs de NAVO de Russen beschuldigen zonder dat er ook maar het minste bewijs is geleverd.
   https://nos.nl/artikel/2222528-navo-noemt-gedrag-russen-bedreiging-voor-de-vrede.html
   We mogen ons daarom afvragen wie er echt een bedreiging voor de vrede is.

  2. Sub Rosa, ik wil je niet teleurstellen, maar Stormy Daniels is een man, dwz een transgender. Trump valt blijkbaar op trannies…dat komt bij alle ellende nog erbij, dat we compleet voor de gek worden gehouden. We leven in decadente tijden, men speelt voor god, het duurt niet meer lang, dan is het verval compleet en dat zal zich uiten. Poetin weet dat veel van zulke ziek, zwak en misselijke het in de VS voor het zeggen hebben.
   Voor mij niet verrassend, omdat te veel geld, rijkdom (meestal in verbinding met slechte handelingen), de mens niet beter maakt maar zijn slechte eigenschappen voedt, hij wil meer, hij wil macht, het liefst over andere mensen, zulke karakters zijn het euvel. Deze rijke mensen zijn ook nooit tevreden, en gaan maar door, en zijn meteen op wraak uit, als ze een keer niet winnen. Nou in deze is het westen totaal afgegleden geïnspireerd door vreemde ideologieën, die door think tanks werden bedacht, meestal in de VS. In hoever worden we geraakt wanneer pedofielen/transgenders/kannibalen beslissingen nemen en wetten maken en deze op de samenleving loslaten?

  3. MC 2:
   Dank voor Uw bezorgdheid. Ik ben echter niet teleurgesteld, op mijn leeftijd verwacht men immers niet veel meer, tenzij het ergste. Mijn verwijzing naar Stormy Daniels was dan ook bedoeld als een illustratie van de decadentie aan de top, waar U ook treffend naar verwijst in Uw reactie. Of een toepassing van het motto van Karl Marx : “een vis begint te rotten aan de kop”. Nu zit de rottigheid tot in de staart. In feite zie ik opnieuw de ondergang van het Oude Rome. Dit is ook niet verwonderlijk gezien de afstammelingen van de elites die verantwoordelijk zijn voor de ondergang het Oude Rome, nu in Londen en New York zitten, via een passage langs Venetie – Frankfurt en Amsterdam. “Elites” die al eeuwen lang oorlog voeren tegen onze westerse maatschappij en beschaving. We worden vooral intern aangevallen met alles wat crimineel – corrupt en decadent is. Ik zie echter weinig weerstand, tenzij van enkelen… die blijven hopen…op de redding. Momenteel zijn er nog de alternatieve of beter gezegd de subversieve websites…maar ook hier woedt de oorlog tegen de waarheid. Uiteindelijk zullen we misschien moeten overschakelen naar illegale muurkranten…. die echter meer kans zullen hebben om gelezen te worden.

 3. Hetgeen zich momenteel afspeelt tegen Rusland is geen verrassing, maar is de uitvoering van het Beluga project :
  https://www.veteranstoday.com/2018/03/15/operation-beluga-the-plot-to-demonise-putin/
  Dit plan werd onthuld door Paul Barril, een Franse veiligheidsexpert :
  “Renowned French security expert Paul Barril has let loose a bombshell: the existence of Operation Beluga, a covert Western intelligence scheme intended to undermine Russia and its leaders…”
  Dit interview dateert al van 2014. Ik zie hier dan ook een direct verband met de toestand in Syrië en de plannen van Israël en de USA om Syrië te bombarderen na een false flag gifgas aanval.
  De recente evoluties duiden hier op :
  https://www.veteranstoday.com/2018/03/17/us-training-syria-militants-for-false-flag-chemical-attack-as-basis-for-airstrikes-russian-mod/
  met citaat :
  “Defcon2, War Imminent: Russia to Retaliate Against Trump’s Gas Attacks, Carrier Strikes on Syria
  Russia may sink US aircraft carriers in the Mediterranean and Red Sea…..”
  Ik verwijs naar de volledige tekst, in de link.
  De reactie van een USA kolonel is veelzeggend :
  https://www.veteranstoday.com/2018/03/17/col-lawrence-wilkerson-israel-is-dragging-us-to-world-war-iii/
  Een Sarajevo moment ligt dan ook m.i. in het verschiet.

 4. Woensdag 25-04-2018 werd Rutte wederom quasi op het matje geroepen door de tweede kamer in verband met memo,s waarvan Rutte EN NATUURLIJK NIET TOEVALLIG OOK ZIJN COALITIE PARTNERS ZICH INEENS COLLECTIEF NIETS KONDEN HERINNEREN.
  Je kunt je dan ook afvragen of mensen met zo,n slecht geheugen wel een land mogen regeren en wet en regelgeving mogen aanpassen.De vergeetachtigheid van de zittende coalitie baart mij echt zorgen want een wet past men neem ik aan wanneer er iets gebeurd is waarna men tot de conclusie komt dat iets niet goed is gegaan waardoor een wetswijziging kan volgen of een nieuwe wet in het leven kan worden geroepen.Nu bekend is dat de zittende coalitie collectief nogal vergeetachtig is kan men ook de conclusie trekken dat deze coalitie een gevaar voor de Nederlandse samenleving is want gisteren is gebleken dat besluiten worden genomen ( afschaffing van de dividendbelasting) terwijl men zich eerdere gebeurtenissen niet meer kon herinneren die toch van belang waren.Ambtenaren hadden gewaarschuwd en ook berekend dat afschaffing van de dividendbelasting alleen ten goede komt aan het buitenland waar de Nederlandse belastingbetaler voor mag opdraaien en ook dat wordt vergeten.
  http://politiek.tpo.nl/column/de-onbetrouwbaarheid-van-de-vvd-leider-mark-rutte-in-elf-punten/ Mensen die aan een vorm van collectieve dementie lijken te lijden kan men geen land laten besturen want dat gaat geheid verkeerd.

  1. http://politiek.tpo.nl/column/de-onbetrouwbaarheid-van-vvd-leider-mark-rutte-in-elf-punten/ rechtstreeks geplakt en hopelijk werkt hij nu wel.
   Opvallend is ook de samenwerking tussen Rutte en de bankiers die attent worden gemaakt op mazen in de wet door notabene Rutte zelf.
   Een volgend debat in de tweede kamer zit er mogelijk nu al weer aan te komen ivm financiering van salafistische groeperingen in Nederland door het buitenland.Ook hier zijn belangrijke zaken VERZWEGEN voor gemeenten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.