Regelmatig komen we zaken tegen, zoals informatie, filmpjes, foto's e.a., waarvan we geloven dat de essentie waardevol is, om te bekijken. Dan is het niet nodig, daar een heel artikel aan te wijden. En daarom hebben we deze rubriek in het leven geroepen. Een simpele klik op de rubriek 'Gewoon effetjes snel kijken' en je ziet wat het actuele aanbod is. Ook zijn de vorige publicaties binnen deze rubriek snel terug te kijken. Veel genoegen met de informatie rondom deze nieuwe rubriek..!

 

Advertentie

Het ‘hoernalisten’-vak is niet eenvoudig…!?


De Duitse politicus Petr Bystron (AfD) werd er ten onrechte van beschuldigd dat hij zou worden betaald door Rusland, voor het verspreiden van pro-Russische propaganda. Toen hij onlangs voor het eerst sinds de beschuldigingen in het openbaar verscheen, werd hij bevraagd door een journalist van Der Spiegel. De journalist vroeg hem naar mogelijke Russische betalingen, maar de boemerang kwam even terug.

Petr Bystron vroeg hem: “Hoe onafhankelijk is uw verslaggeving als u wordt betaald door Bill Gates?”

Uit documenten blijkt (HIER) dat Gates US$ 319 miljoen aan mediabedrijven heeft gegeven om zijn agenda te promoten. Onder deze mediabedrijven, het grote Duitse medium ‘Der Spiegel‘. In de onderstaande video/Tweet meldt het Duits parlementslid Bystron een journalist, dat deze niet onafhankelijk is, als hij zich -indirect- door Bill Gates laat betalen. “Vijf miljoen in de afgelopen twee jaar.” De journalist gaat daar niet op in en vroeg alleen maar: “Wordt u betaald door Poetin?”

Het Bondsdaglid antwoordt: “U wordt betaald door Bill Gates, dat is zeker. Waarom verspreidt u zulke leugens en volledig ongefundeerde beweringen? Waarom doet u dit?”

Wederom kwam er geen antwoord op de vraag. “Wat is uw relatie met het Russische regime?” wilde de journalist van Der Spiegel weten.

Het parlementslid kwam met een tegenvraag: “Verspreidt u doelbewust dingen die onwaar zijn omdat u wordt betaald door Bill Gates of bent u gewoon een verdorven mens?”

Inmiddels is bevestigd dat Bystron onschuldig is.

Er staan hier op de site veel artikelen over de sluwe misleider Bill Gates; een persoon die is opgeleid om te mis-leiden.. Kijk naar deze Tweet, waarin een opname over de achtergronden van Gates, toegespitst op deze misleider, die verantwoordelijk is, zo simpel is het écht te zeggen, voor miljoenen doden. Onder het motto van mensen-redden, kinderen beschermen tegen infectie-ziekten, is de man een regelrechte uitvoerings’instantie’ van de EUGENETICA.. De leer om de mensheid in omvang te beperken, via reproductieve maatregelen. (HIER o.a.)

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.