Regelmatig komen we zaken tegen, zoals informatie, filmpjes, foto's e.a., waarvan we geloven dat de essentie waardevol is, om te bekijken. Dan is het niet nodig, daar een heel artikel aan te wijden. En daarom hebben we deze rubriek in het leven geroepen. Een simpele klik op de rubriek 'Gewoon effetjes snel kijken' en je ziet wat het actuele aanbod is. Ook zijn de vorige publicaties binnen deze rubriek snel terug te kijken. Veel genoegen met de informatie rondom deze nieuwe rubriek..!

 

Advertentie

The Vaccine Trials..


X
X

Dit is de roemruchte Britse Docu

‘The Vaccin Trials’.

Een hoog kwalitatieve Britse documentaire waarin Robert F Kennedy Jr een centrale rol speelt. Hij komt veelvuldig aan het woord en zegt o.a. “Censuur is het begin van tirannie” waarbij hij refereert naar grote persoonlijkheden uit de geschiedenis die ons hier telkens op wezen. En censuur is nooit sterker aanwezig geweest in onze samenleving dan heden ten dagen. Een signaal dat we serieus moeten nemen, ook in een pandemie waarin de angst is gaan regeren en de neuzen dezelfde kant op worden gemanoeuvreerd.

Te meer omdat alle Covid-19 vaccins onder ‘voorwaardelijke  conditie vrij gegeven voor toepassing op mensen’. Daar moet aandacht voor zijn, maar door de sterke censuur is daar amper ruimte voor. De benodigde klinische proeven ter beoordeling van de werkzaamheid, de langere termijn effecten en de toepassing op andere leeftijden en specifieke doelgroepen zullen pas in 2023 worden voltooid. Intussen is de campagne voor vaccinpromotie overal op stoom en hoor je weinig over de risico’s in deze proefperiode.

De overheid, bedrijven en ‘beroemde’ mensen zijn op gang met een georkestreerde campagne om ons het vaccin te verkopen, maar op welke basis promoten ze het? Zo prijst Elton John het vaccin in de UK aan en doet Arnold Schwarzenegger dat in de US met de bizarre uitspraak: “Join me if you want to live”.. In ‘The Vaccin Trials’ zie je hoe het Covid-19-vaccin erin is geslaagd om in zo’n recordtijd in de aderen van mensen te komen, die alle mogelijke gezondheidsrisico’s negeren en vooral snakken naar vrijheid.

Crowdfunding voor een onafhankelijk kanaal! Met dank aan de mensen van BLCKBX;

Advertentie