Regelmatig komen we zaken tegen, zoals informatie, filmpjes, foto's e.a., waarvan we geloven dat de essentie waardevol is, om te bekijken. Dan is het niet nodig, daar een heel artikel aan te wijden. En daarom hebben we deze rubriek in het leven geroepen. Een simpele klik op de rubriek 'Gewoon effetjes snel kijken' en je ziet wat het actuele aanbod is. Ook zijn de vorige publicaties binnen deze rubriek snel terug te kijken. Veel genoegen met de informatie rondom deze nieuwe rubriek..!

 

Advertentie

“We gaan Marcske voor het gerecht slepen”..!


“Zorg dat Marcske niks overkomt.

We hebben hem nodig in het gerecht!”

2021 © BLCKBX | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Onlangs meende de griepcommissaris van België, de heer Marc van Ranst (HIER) een klacht in te dienen, bij de Belgische Orde der Artsen, omdat plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs (HIER) haat en geweld zou hebben gezaaid met een omstreden Tweet op Twitter. “Hoe sneller het slecht voor hem afloopt, hoe beter voor de wereld”, schreef de bekende Belg die daarmee iets heel anders bedoelde, dan ermee begrepen werd. Bijzonder genoeg, moest afgelopen september Marc van Ranst zelf voor de rechter verschijnen vanwege roekeloze uitspraken op Twitter (HIER).

Het onvolprezen BLCKBX-kanaal nodigde deze uitgesproken Jeff Hoeyberghs uit naar de studio te komen en hij kwam maar wat graag zijn verhaal doen en reed direct van Maaseik (B) naar Noord Holland. “Ik begrijp dat mijn uitspraak verkeerd begrepen kan worden maar wil dat hier graag uit de wereld helpen. “Zorg dat Marcske niks overkomt want we hebben hem nodig in het gerecht”, sprak de flamboyante cosmetisch arts. Tot groot genoegen van presentator Flavio Pasquino gevolgd door nog een aantal gevleugelde, typische Vlaamse uitspraken die de programmamaker en presentator aan het lachen kregen.

Diverse zaken komen in het gesprek aan bod zoals de klacht van Van Ranst, de uitspraak van het Brusselse rechtbank waarbij de Belgische staat binnen 30 dagen alle corona-maatregelen moet afschaffen, het gebrek aan empathie van Van Ranst na het overlijden van de Antwerpse jongen (21) die tijdens een vluchtactie voor de politie bij een lockdownparty uit een raam viel en dodelijk verongelukt.

Daarna het verhaal over de berekenende uitspraak van Marc van Ranst gedaan tijdens een, door ESWI -voorzitter, multi-miljonair Ab Osterhaus georganiseerd congres ‘Pandemie Marketing Training’ (zie ons artikel HIER). Daarbij legde Van Ranst uit dat hij diverse begrafenissen te hebben bezocht, tijdens de Mexicaanse griep (2019), om vanuit strategisch oogpunt te tonen dat hij meeleefde met de nabestaanden..! Een schofterig manneke dus, die Van Ranst..!

Stuk voor stuk komen er onderwerpen voorbij, die een uitzending op zich hadden kunnen vormen, maar nu in een sneltreinvaart de revue passeren via dr. Jeff Hoeyberghs. Hij stelt onomwonden, dat wij zijn bedot door de WHO die België, Nederland en de meeste Europese landen haar soevereiniteit heeft afgenomen. “Dit onrecht moet tot aan de wortel worden uitgetrokken als we nog iets van een democratie willen overhouden voor het nageslacht”, sluit de geneesheer mee af. Kijk hier naar deze video; het kijken meer dan waard!

Kort geleden maakte BLCKBX al een reportage over de bewuste ESWI video van Marc van Ranst onder de titel “Framing a Pandemic” waarbij Dick van den Berg de video fragment voor fragment analyseert. Wij plaatsten deze video in het artikel HIER. Nog niet gezien? KIJKEN HOOR, om eens te zien, hoe de marketing werkt bij deze ‘epidemiologen’..

* * *

BLCKBX start een onafhankelijk Nieuwskanaal!
Zij willen dit gaan doen met een professioneel team, in een ruimere studio en op een eigen platform waar censuur geen grip krijgt. Naast ambities is er ook een keiharde noodzaak om een ‘next step’ te zetten. Onlangs werd namelijk een tweede video van BLCKBX door Youtube verwijderd op onrechtmatige gronden. Wil jij dat BLCKBX slaagt in haar missie? Ga dan naar hun crowfundpagina en steun het BLCKBX-project, zodat ze zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen. https://blckbx.tv/nextstep

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter: https://twitter.com/blckbxnews

Telegram: https://t.me/blckbxtv

Facebook: https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram: https://www.instagram.com/blckbx.tv