Regelmatig komen we zaken tegen, zoals informatie, filmpjes, foto's e.a., waarvan we geloven dat de essentie waardevol is, om te bekijken. Dan is het niet nodig, daar een heel artikel aan te wijden. En daarom hebben we deze rubriek in het leven geroepen. Een simpele klik op de rubriek 'Gewoon effetjes snel kijken' en je ziet wat het actuele aanbod is. Ook zijn de vorige publicaties binnen deze rubriek snel terug te kijken. Veel genoegen met de informatie rondom deze nieuwe rubriek..!

 

Advertentie

Wat kost een OMT-lid


Een column van Marcel Peereboom (Telegraaf) viel ons op. Klik op de afbeelding en download de pdf met deze column, waarin Marcel de vergoedingen van OMT-leden tegen het licht houdt. Toch wel heel bijzonder, hoe de goedbetaalde medici die lid zijn van dit Outbreak Management Team, feitelijk gebaat zouden zijn bij het voortduren van dit OMT, terwijl er niet of nauwelijks nog sprake is van een werkzaam virus, laat staan van een PLANdemie. Want als we praten, bij een bevolking van 17 miljoen mensen, over een ziekenhuisbezetting door enkele honderden COVID-patiënten en tientallen IC-COVID-patiënten, dan is dit OMT zeker niet langer gewenst.

1 gedachte over “Wat kost een OMT-lid

  1. Ik heb die krant niet en ik wil hem niet maar heel soms kom ik tussen een stapel oud papier nog wel eens een telegraf tegen en de enige die daar bij mee is, is mijn kat want onder wat kattengrit is dit een nuttig dagblad.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.