Advertentie

Huisarts Elens: ‘Niks Corona-genezing! Aan het vaccin’..!!


x
X

Huisarts Elens:

‘Niks Corona-genezing! Aan het vaccin’..!!

2020 © WantToKnow.nl/be
x

Wellicht ken je hem; dokter Rob Elens, die we een platform gaven in dit artikel HIER. Hij hielp 10 patiënten met Corona-virus volledig van deze aandoening af, door middel van het gebruik van Chloroquine, een bijna gratis middel, dat ooit is gebruikt als malaria-medicijn. Uiteraard is het patent ervan, na meerdere decennia, verlopen. Maar daarom is het natuurlijk niet minder werkzaam..! Het blijkt al veel eerder als middel tégen Corona te zijn ingezet;  tegen een andere stam van dit Coronavirus. En tóch mag het middel niet worden ingezet, wat op zich bizar is, want artsen weten heus wat ze doen.

ZEKER wanneer je dan -zoals in het geval van Rob Elens- sámenwerkt met een apotheker. Dr. Rob Elens en deze apotheker hadden een mix gemaakt van het Chloroquine met zink. En ALLE 10 PATIËNTEN genazen..! Maar het mag natuurlijk niet, dat je ‘zomaar’ de officiële goedkeuring van de medicijnen omzeilt. Vakman of geen vakman.. Maar er wordt TOTAAL geen opvolging gegeven aan de inzet van het middel bij Corona-patiënten..!! Dienen er gewoon mensen te sterven, als ze niet beter worden op de IC’s van het draai-protocol en de zuurstof-toediening via de beademingsmachines..?? Je vraagt het je af.. Wat is het belang om de toepassing van dit middel links te laten liggen..??!

En áls dan deze chloroquinine NIET onderzocht mag worden, of dat er een (relatief simpele) uitzondering wordt toegekend door de gezondheidsraad (waar het overigens barst, van de door farmaceuten gestiekte medisch-wetenschappers!!), wat is dan wél de reden dat het middel niet mag worden toegepast..? Ook dáár heeft Rob Elens over nagedacht.. Hij concludeert dat Als minister Hugo de Jonge vertelt dat hij straks pas weer naar Feijenoord kan gaan kijken, als het vaccin er is (toegediend is geworden)” dit betekent dat het Corona-vaccin de Heilige Graal zal zijn, die ervoor zal zorgen dat alles ‘weer normaal’ zal worden..!

Kijk naar het verhelderende gesprek van de mensen van Uitgeverij Blauwe Tijger en hun ‘Blue Tiger Studio’. Hou jezelf scherp..!x

18 gedachten over “Huisarts Elens: ‘Niks Corona-genezing! Aan het vaccin’..!!

  1. @ Salal: Chloroquine of Hydrochloroquine (laatste is iets minder sterk en kan om die reden de voorkeur hebben), zink en een antibioticum. Zie ook interview met de professoren V.d. Pijl en Van Wolferen, vanaf ong. 36 min.
   Groetjes, Y.

 1. De inmiddels wereldberoemde Dr. Wolfgang Wodarg – die vanuit meerdere relevante invalshoeken al decennia lang ervaring heeft met virussen, epidemieen en de gevolgen daarvan – geeft zijn visie op de Corona ‘Crisis’ op cafe Weltschmertz.. Hij waarschuwt voor een nieuwe golf van slim veroorzaakte paniek en duizenden onnodige doden als de ‘COVID-19’ (Hydroxy) Chloroquine behandelingen die nu in honderden trials door de WHO worden voorbereid straks in Afrika worden uitgevoerd. 10-20% vd mannelijke bevolking uit voormalige Malaria-gebieden heeft de aandoening ‘favisme’ (Glucose-6-phosphaat-dehydrogenase deficiëntie (G6PD) ook wel bonenziekte genoemd). Voor deze grote groep mensen is de behandeling met (Hydroxy) Chloroquine vaak dodelijk.

 2. Alle virologen die in het veld onderzoek hebben gedaan en verreweg de meeste epidemiologen verklaren een vaccin als tijdverspilling.
  Tegen de tijd dat er een veilig en werkzaam vaccin ontwikkeld, getest en gedistibueerd is, is covid-19 niet meer als ziekte op aarde aanwezig. Alleen nog maar in de geschiedenisboeken. Dit komt omdat het virus inderdaad zeer snel muteert, alleen al in IJsland werden bij het bevolkingsonderzoek meer dan 40 verschillende mutaties gevonden.
  Daarnaast is men er nog nooit in geslaagd om een effectief vaccin voor corona virussen te maken, oondaks dat men er al meer dan een halve eeuw mee bezig is. Het vaccin dat werd ontwikkeld tegen sars-cov1 (SARS) kwam een jaar te laat en bleek nog veel dodelijker te zijn dan het virus zelf. sars-cov1 was meer dan 100x zo dodelijk als sars-cov2. Dus kun je nagaan.

  Daarom, wachten op een virus is onzin. Doorgaan met leven is de juiste remedie en daarom alle initiatieven steunen die gericht zijn op ongedaan maken van de lockdown.
  Bijvoorbeeld: Steun de NBO in haar actie: https://bondoverheidszaken.nl/Corona-openheid-en-aansprakelijkheid.html

  Onderteken de petities tegen de lockdown : https://petities.nl/petitions/stop-de-noodwet-laat-u-uw-rechten-niet-afnemen?locale=nl
  en
  https://petities.nl/petitions/hef-coronamaatregelen-op?locale=nl

  De eerste heeft inmiddels al voldoende stemmen gekregen om verplicht door de tweede kamer behandeld te moeten worden. Hoe meer stemmen hoe duidelijker de boodschap.

  Steun ook de rechtzaak die door de petitionaris wordt aangespannen:
  https://www.one2give.nl/crowdfundingprojecten/wens/265/rechtszaak-om-de-noodwet-te-stoppen-en-onze-rechten-weer-terug-te-krijgen/
  En begin je eigen acties, laat de politiek weten dat je het er niet mee eens bent, stuur mails en brieven naar ministers, kamerleden, politieke partijen en andere politieke instanties alsook naar alle media.

 3. De echte wetenschap is dat we in de homeopathie we alle varianten van covid kennen met hun bijpassend middel om te GENEZEN. Zonder bijwerkingen effectief en bijna kosteloos. Van revalidatie heeft nog geen ene patient gehoord behandelt met homeopathie door een erkende arts. Sterfgevallen of opnames zijn er nauwelijks als de behandeling wordt opgestart gedurende de eerste 5 dagen na besmetting.Waar is de vaccinatie tegen HIV? Homeopathie werkt, is goedkoop, niet patenteerbaar en daarom genegeerd.

 4. Met enkele euros kon dus gans de wereld behandeld worden, zijn er geen ziekenhuisopnames of revalidatie nodig. Bleef de dodentol verwaarloosbaar en was onze economie nog in goede doen. Een klassiek geschoolde arts kan deze behandeling met bijpassende middelen op één dag aanleren. Hij moeten dan niet kijken, hopen, denken en zien hoe de ziekte voortschrijd maar kan ze direct een halt toeroepen.

 5. Laten we ophouden te dimdammen over de juistheid van het medische handelen en over de middelen die zeker wel werken. De pillenmaffia was en is nooit geïnteresseerd geweest in het welzijn en genezen van mensen. Het gaat om macht en geld en de foute politieke maffia doet gewoon mee door voor te schrijven wat er gewenst wordt.
  Waar ik en vele anderen al jaren voor vreesden komt nu als lijk uit de kast.
  Een ultieme nwo agenda uitspelerij. Wie daar nog toelichting bij nodig heeft, heeft jaren zitten slapen. Het is zo klaar als een klontje en nu zie je wereld uiteen vallen in de zo vaak aangehaalde tweedeling in de samenleving. De één die zegt,”jaag die spuit er bij mij maar in want ‘ze’ zeggen dat het goed is en het maakt toch niet uit, dan kan ik tenminste weer naar voetballen en vliegenen rotzooi blijven vreten”. De andere groep, “het is Nee en het blijft Nee” geen vaag gif in m’n lijf met hoogstwaarschijnlijk een chip waarop de 5G ellende vat heeft. En na een bepaalde tijd een her-vaccin waar dàn misschien wel de echte ellende inzit omdat de eerste geen ‘probleem’ op leverde.
  Je kunt toch op je klompen aanvoelen dat zo’n clubje viezerikken die bezig zijn geld te graaien, niets ophebben met, de mensen?
  Eugenetica is waar het om draait en veel geld. En daar doet ‘ons parlement’ aan mee. Dat was al tijdens de laatste Bilderberg bijeenkomst afgesproken.

 6. Wat denken jullie van het volgende: Bill Gates heeft, dacht ik ook veel interesse getoond in nanochips. Hij schijnt zelfs ergens in een youtube filmpje te hebben uitgesproken dat het erg handig zou zijn als ieder mens op aarde gechipt zou zijn. Grote voordelen heeft dat. De overheid heeft een tot op de laatste seconden bijgehouden Biometrisch paspoort en de mogelijkheid om letterlijk overal te controleren of iemand wel alle vaccins heeft gekregen. Bij geen vaccin voor wat dan ook, worden er beperkingen opgelegd. Bill bepaalt wat je mag en wat je niet mag. Het gaat nog verder. Deze chips kunnen je gedachten lezen en je geheugen beïnvloeden en indien Bil en Rutte het noodzakelijk achten, je een beetje of heel erg ziek maken.
  Zeven miljard chips in evenzoveel mensen, dat geeft een gigantische datastroom. Daar komt 5G bij kijken. Dat moet er door gedrukt worden en daarna is het wachten op 6G.
  5G zal trouwens heel veel mensen heel erg ziek maken en heel erg veel doden veroorzaken. Tel uit je winst, als je aanhanger van de ideeën van de NWO bent.
  We kunnen één keer nee zeggen tegen de vaccins met chips er in. Voor alle ja-zeggers is het einde vrijheid en begin van het zombie-robot leven.

  1. Hoi BertB >>>5G zal trouwens heel veel mensen heel erg ziek maken en heel erg veel doden veroorzaken<<< Ja, en gaat dan maar eens bewijzen dat het komt door de daders die hiervoor verantwoordelijk zijn .

 7. Een belangrijk bericht uit de USA over vaccins :
  http://stateofthenation.co/?p=14682
  met titel :
  HUGE VACCINE TRUTH VICTORY! U.S. Govt Loses Landmark Vaccine Lawsuit
  En met een uitgebreid citaat :
  “U.S. Govt Loses Landmark Vaccine Lawsuit Monday, May 18, 2020
  Vaccine injury lawyer Robert F. Kennedy Jr.,& Del Bigtree, producer of the suppressed anti-vaccine documentary, Vaxxed and the Informed Consent Action Network (ICAN) are credited with this victory.
  They demanded the relevant government documents proving that all federally approved vaccines had been tested for quality over the past 32 years — and there were none. Here are the huge legal and practical implications in this legal victory for the American people:
  A recent US court case revealed there has been no quality control over vaccines manufactured by big-pharma for at least 32 years. Autism rates are excepted to drop dramatically now that parents can stop the poison being injected into their kids.
  o This means that the US Department of Health and Human Services and all vaccine makers have been lying to the American people for over 30 years about the effectiveness and safety of vaccines; this may ultimately mean that continuing the existence — at least in their current form — of five US “healthcare” agencies are now in doubt: the CDC, the FDA, the IOM, the NIH and the “Health” part of DHHS itself; this may also threaten the existence of state medical boards and exclusive medical guilds like the AMA:
  o This means that vaccine makers have been fraudulently exempt from what all other pharmaceutical drug makers have been forced to do concerning biannual recertification for quality and effectiveness — meaning that their vaccines have never been tested for quality and have had no proven safety or effectiveness for over 30 years;
  o This case can now be legally cited by all parents fraudulently mandated by any government/organizational regulation/requirements that they must vaccinate their children for school or any other activity to stop the forced vaccination of their children
  This case can now be legally cited by all employees being mandated by their employers to be vaccinated in order to retain their jobs;
  o This case can now be legally cited by all those who seek compensation for vaccine injury, making it likely that the pharmaceutical vaccine industry can in the near future be legally bankrupted out of existence, like Bayer-Monsanto after the landmark legal victory won by the dying landscaper in San Francisco several weeks ago, as well as their stock value plummeting precipitously;
  (=einde citaat). Dit lijkt mij inderdaad een belangrijke doorbraak, maar ik weet niet in welke mate dit ook juridisch bruikbaar is in de EUSSR.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.