Regelmatig komen we zaken tegen, zoals informatie, filmpjes, foto's e.a., waarvan we geloven dat de essentie waardevol is, om te bekijken. Dan is het niet nodig, daar een heel artikel aan te wijden. En daarom hebben we deze rubriek in het leven geroepen. Een simpele klik op de rubriek 'Gewoon effetjes snel kijken' en je ziet wat het actuele aanbod is. Ook zijn de vorige publicaties binnen deze rubriek snel terug te kijken. Veel genoegen met de informatie rondom deze nieuwe rubriek..!

 

Advertentie

Tja, wie laat nou zijn kind vaccineren tegen COVID…?


Tja, wie laat nou zijn kind vaccineren tegen COVID…?

2022 © WantToKnow.nl/be

x

Hieronder zie je een foto van de bijsluiter van het Pfizer-mRNA-vaccin ‘COMIRNATY’, dat ‘geschikt’ is voor gebruik onder kinderen in de leeftijdsgroep 5 -11 jaar. We lezen op deze bijsluiter veel méér waarschuwingen voor de mogelijke bijwerkingen dan we op de site van CBG (College ter Beoordeling Geneesmiddelen), onderdeel van de Rijksoverheid lezen. Daar kunnen we lezen: 

De meest voorkomende bijwerkingen bij kinderen zijn vergelijkbaar met de bijwerkingen bij (jong)volwassenen, blijkt uit de studie. Denk hierbij aan pijn op de prikplek, vermoeidheid en hoofdpijn. Dit zijn ook de bijwerkingen die bij andere vaccinprikken voor kinderen voorkomen. Deze bijwerkingen zijn over het algemeen niet ernstig en gaan binnen een paar dagen weer over.
De veiligheid van het BioNTech/Pfizer-vaccin bij kinderen wordt ook na goedkeuring, net zoals bij volwassenen, goed in de gaten gehouden. Zo moeten fabrikanten iedere maand een veiligheidsrapportage inleveren bij het EMA.

Maar lees je de bijsluiter, dan ontstaat er in onze ogen toch een heel ander beeld..!! (klik voor vergroting op de foto)

De idiotie van het vaccineren van gezonde kinderen, is niet alleen in ónze ogen een bizarre actie, want kijk maar eens naar deze inhoudelijke berichten van medische wetenschappers. Ook al was er maar één feit waar, dan zou dát al aanleiding zijn, om deze hele idiotie af te blazen. En dan zijn er nog ouders die kennelijk ‘het risico voor lief nemen’ en dus feitelijk hun kind als proefkonijn laten injecteren. De kinderen zijn minderjarig, dus kunnen en mogen niet zelf beschikken over hun lichaam..

Dan de kans op ontsteking van het hart, myocarditis, zoals dat heet. Deze aandoening, die steeds vaker en ook officieel sinds kort, als bijwerking van de mRNA-vaccinatie is genoemd is zeer reëel. Officieel gaat het verhaal, dat áls een kind covid heeft gehad, de kans dat een kind door covid myocarditis krijgt, bij kinderen onder de 16 jaar, 40 keer zo vaak een ontstoken hartspier krijgen als een kind zonder covid. Maar veel van de gevallen bij volwassenen, zoals al die sporters die ineens myocarditis krijgen (HIER), blijkt dat deze mensen gevaccineerd waren..!!

 

‘Mensen worden hier misleid en we moeten ervoor zorgen,
dat we onze kinderen niet van hun toekomst beroven,
door een overhaaste toediening van een vaccin<
dat nog niet eens volledig is getest,
noch volledig is goedgekeurd’

Dr. Teryn Clarke
(America’s Frontline Doctors)

 

 

 

2 gedachten over “Tja, wie laat nou zijn kind vaccineren tegen COVID…?

  1. Gisteren tijdens het corona debat kreeg mevrouw Nilüfer Gündogan van Volt het aan de stok met dhr Jansen (meen ik) van Forum voor Democratie.Zowat alles wat niet in lijn is met haar opvattingen wordt kennelijk door haar als nepnieuws betiteld.Zij drong niet voor het eerst aan om actief iets te doen aan het verspreiden van nepnieuws.Ook zij is dus voorstander van mensen de mond snoeren in plaats van dat zij dat (volgens haar) nepnieuws in het debat tegenspreekt en met behulp van onafhankelijk wetenschappelijk bewijsmateriaal gewoon ontkracht.Voordeel voor haar zou zijn dat ze duidelijk zou maken dat het nepnieuws is en ook wie dat dan verspreid.
    Nu lijkt zij geen middelen te hebben om dat zogenaamde nepnieuws te ontkrachten (want waarom doet ze dat dan niet gewoon?),wat zij dus wel doet is mogelijk iemand onterecht weg zetten als nepnieuws verspreider waarbij ze op basis van lucht ook nog mensen de mond wil snoeren.Zij is onderdeel van Volt of te wel de pro EU partij wat genoeg zegt over waar ze voor staat en waar ze steun aan geeft.Om goede redenen kan ik dat niet begrijpen gezien hun verleden en door /met behulp van wie de EU tot stand is gekomen.We hadden een uitslag van een referendum en dat was een duidelijk NEE tegen de EU grondwet en toch tekende Balkenende dus tegen de wil van het volk in het Lissabonverdrag.Wanneer zij dan steun geeft aan de EU en niets zegt over wat Balkenende gedaan heeft geeft zij blijk dat ze echte democratie kennelijk niets vind.Toen werd het referendum afgeschaft (Ollongren) want tja wat eerder is gebeurd mag zich natuurlijk niet herhalen.Wanneer zij zo duidelijk blijk geeft van tegen vrije meningsuiting te zijn en steun geeft aan een dictatoriaal instituut (EU) dan ben ik van mening dat zij niet in de tweede kamer thuis hoort waar wel de democratische waarden in acht genomen dienen te worden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.