Advertentie

Brief aan alle GGD-artsen: Befehl ist befehl..? -lezersbrief-


Irene Schoots is als verontruste moeder al tijden aan het strijden tegen meer openheid op het gebied van informatie over vaccinaties. Tijdens de recente HPV-vaccinatie zijn de verontruste moeders helemaal los gegaan.. Samen met Anneke Bleeker houden zij de website Vrontrustemoeders in  de lucht. Irene heeft vandaag een deze ‘open brief’ gestuurd naar de artsen van alle GGD’s in Nederland, op basis van het krantenartikel HIER.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

“GGD straft artsen na prikboycot” Een kop uit het Algemeen Dagblad van 25 mei.

“Befehl ist Befehl”. Dat zijn de eerste woorden die bij mij opkomen als ik dit lees.

Er zijn hele slechte tijden geweest toen mensen dachten dat deze woorden opgevolgd moesten worden. Maar lLeven wij nog steeds in die tijden? Wordt ons nog steeds iets voorgespiegeld dat wij maar klakkeloos moeten volgen en als wij dat niet doen, wij gestraft worden?

imgheaderggdkopieIs het nog steeds zo dat wij mee moeten hollen met de massa en anders als een buitenstaander worden beschouwd en uitgestoten?
Ik kan me wel voorstellen dat het GGD in zijn maag zit met deze situatie, want er zijn veel meer artsen die NIET achter de vaccinatie staan, maar toch voor hun eigen hachje kiezen. Deze artsen hebben misschien ook een gezin en zitten nu in een tweestrijd.

Daarom is het belangrijk dat het Nederlandse volk zich schaart achter de moedige artsen die verder hebben gekeken dan het bevel op te volgen en een eigen verantwoording willen nemen.

Want als wij allen achter deze artsen staan, zullen zij geëerd worden in plaats van verguisd!

Ik roep alle GGD’s op juist die artsen te respecteren, want het zijn de beste van alle artsen die u heeft! Het zijn artsen die verantwoording nemen. Die nadenken en juist voor de patiënten daar zijn! Zou dat niet het streven moeten zijn van ALLE artsen?

Daarom kan ik me ook niet voorstellen dat er ook maar één GGD overweegd die artsen en verpleegkundigen te ontslaan! Omarm ze! Zij zijn de beste artsen die u zich maar kunt wensen!

Mochten de GGD’s zo kortzichtig zijn dit niet te zien, dan weet ik zeker dat hun als arts een grootse carrière te wachten staat. Want Nederland heeft artsen nodig die verantwoording nemen en zich niet onder druk laten zetten door een baas of een farmaceutische industrie.
GGD’s denk goed na, voor u besluit deze artsen te ontslaan. Het zal u het imago van een dictatuur geven en uw geloofwaardigheid ernstig aantasten!

Irene Schoots 27 Mei 2009

website Verontruste Moeders: HIER

Irene@verontrusetmoeders.nl

11 gedachten over “Brief aan alle GGD-artsen: Befehl ist befehl..? -lezersbrief-

 1. @Nikolai
  Doorgaan met iedereen om je heen te informeren over hetgeen je te horen krijgt, praat erover, probeer zoveel mogelijk te weten te komen over dit onderwerp en zeg het voort (sneeuwbaleffect)!

 2. Waar ik alleen zo moe van wordt is dat zelfs je dierbaren JOUW als doemsengel gaan zien als je dit soort zaken bespreekt. En geloof me je brengt het NOOIT goed. Er is altijd wel wat om over te zeiken. Maja, hun probleem ook wel een beetje 😉

 3. @Nikolai,
  Je zegt het zelf al, zij hebben een probleem dat ze niet aanvoelen wat jij hen probeert duidelijk te maken, jij doet wat je kan/voelt en als het niet overkomt, zijn zij er nog niet aan toe… Belangrijk is dat je er zelf van overtuigd bent dat dit de/jouw waarheid is, de rest volgt wel in zijn/haar eigen ritme (of niet)…

 4. @nikolai: je zit er bovenop maar ziet het niet.. Het NU wordt juist bepaald door die discussie.. Het gaat niet om jouw of ‘hun’ visie. Het gaat om de discussie, het bewustworden van elkaars visie. DAN heb je de spiraal naar boven te pakken, als je elkaar laat uitpraten, elkaars mening respecteert, elkaars visie voor je ziet. Niemand heeft de waarheid in petto. In deze gekke duale wereld, lijkt het alsof je moet kiezen; ‘want er zijn toch niet meer ‘posities’?’..
  Er is een helicopterblik, die je STILTE kunt noemen, de beschouwer. Dat is dan meteen de geboorte van Trialiteit in jouw bewustzijn. Als iedereen vanuit zijn hart spreekt, heeft iedereen ‘gelijk’.
  There is my truth, your truth and there is THE truth.

 5. @Nikolai,

  je vraagt hoe kunnen we nog meer helpen?

  Ja je kunt helpen!!!!!

  Zou je een club mensen bij elkaar kunnen krijgen zodat Anneke en Désirée een lezing kunnen geven? Kijk daarvoor op de website verontruste ouders.
  Zij geven gratis lezingen door het heel land.

 6. Dit beleid is “onderdeel” van een groter beleid om alles volledig en absoluut “onder controle” te krijgen ten behoeve van meer geld voor de al superrijken die een programma hebben voor de “onderwerping” van de wereldbevolking.
  Het programma richt zich op totale controle van:
  1) Geld / geldstromen
  2) de Media (TV, Kranten, Internet)
  3) “Medicijnen” en gezondheidszorg
  4) Voedsel
  5) Water
  6) Wegeninfrastructuur en reizen

  Bij totale controle kan iedereen maximaal worden uitgeknepen en gemanipuleerd bv door het opdringen van slechte vaccinaties en “medicijnen”.

  Een gewenst effect van dit alles is ook dat de bevolkingsomvang zo makkelijk kan worden “gereguleerd”.

  Duidelijk is dat het geld al tijden in handen is van hebzuchtige gewetenloze manipulanten, de media zijn eigendom van diezelfde figuren en “spreken” al tijden niet meer de “waarheid”, zie hoe het gaat met opgedrongen medicijnen via o.m. valselijke griepen en idiote vaccinaties, voedsel dat steeds meer rotzooi (letterlijk gif) bevat en verminderd voedzaam is zodat men wel ziek moet worden, water dat veel dingen bevat die daar echt niet in horen, allerlei systemen die zogenaamd voor ons gemak of onze veiligheid zijn die anderen in staat stellen doorlopend te controleren wie waar is op welk moment.

  Dat geeft je toch aardig te denken, niet?

  Het wordt tijd dat we eens wakker worden en ons niet langer gedragen als alles voor zoete koek slikkende sufkoppen, maar gewoon leterlijk op onze rechten gaan staan, en daarmee niet ophouden totdat we ons recht krijgen.

  Geloof en vertrouwen in authoriteiten zullen ze eerst moeten verdienen in plaats van een situatie waarin dat automatisch het geval is.

 7. eureka! Rene Brioul heeft het helemaal goed geformuleerd. gelukkig zijn er meer mensen die verder zoeken dan alleen gemakzuchtigen onder ons die gevoed willen worden door de mainstream. en gelukkig zijn er op internet hele interessante artikelen te vinden. helaas zijn al de massa’s gehersenspoeld mede door een TV(schrikbarend slechte uitzendingen;simpel vermaak a’la Hollywood)en niet te vergeten steeds slechtere onderwijs. en wat kun je hieraan doen? ik ben bang heel weinig.je wordt als een gek aangekeken als je klaagt of het krijgt een label van een conspiracy theory.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.