Advertentie

En nu is het genoeg!! -Lezersbrief-


Het is niet onze gewoonte om commentaar van een andere site te halen en dat hier te plaatsen. Deze uitzondering bevestigt daarmee deze regel.

Maar het is dan ook meer dan de moeite waar(d).

John … (achternaam niet bekend) heeft dit indrukwekkende commentaar achtergelaten op Niburu, en hij verwoordt in dit kort stukje de ESSENTIE van onze aanwezigheid in de fysiek op deze Blauwe Planeet.

Het is een waardevol idee volgens on om zijn verhaal hieronder te becommentarieëren en met anderen ook te delen. Het is het waard!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

  En Nu Is Het Genoeg!

Als wij wakker worden door de waarheid, de waarheid van wie wij echt zijn, dan zal de wereld er voor iedereen heel anders uit gaan zien, en zo ook de situatie waar de wereld in verkeert- en vooral de uitdagingen die ons gegarandeerd te wachten staan, of die we voor onszelf zo maken.

Probeer het eens. Probeer te stoppen jezelf te identifceren wie je bent met je lichaam, naam, en wat de spiegel laat zien. Probeer deze identificatie te zien als zijnde een ervaring, en niet als wie je feitelijk bent. Probeer het leven te ervaren als zijnde wie en wat je echt bent: eeuwig Bewustzijn, – Alles dat is, is geweest, en nog kan komen in onze illusie die wij “tijd” noemen.

Verander je observatiepunt en je verandert je werkelijkheid. Wat meer heb je nodig om Eenheid te beseffen!?
Verander je observatiepunt en je verandert je werkelijkheid. Wat meer heb je nodig om Eenheid te beseffen!?

 

Verander je punt van observatie, en alles verandert.

Ik ben Alles dat IS

Jij kunt Mij geen Vrijheid geven, of het mij laten “verdienen”

IK “BEN” VRIJHEID

Het eeuwige Bewustzijn in het bewustzijn van zichzelf oordeelt niet, niet over wat eerlijkheid is, wat liefde is, wat aardigheid is, wat vijandelijkheid is.

BewustZIJN is zonder angst. Als wij dit niveau kunnen intregeren, dan pas kunnen we er van uit gaan dat we handelen uit Bewustzijn, en niet wat onze mind doet.

Zoals Albert Einstein al zei: “You cannot solve problems with the same level of consciousness that created them”, en hij heeft gelijk. We kunnen onze wereld niet veranderen door in dezelfde gedachtenset te blijven.

Wij als mensheid, gaan met een sneltreinvaart richting het Oog van de Storm dat al jaren geleden geplanned is: de totale controle van de mensheid. Als slaven. Door 1 overkoepelende organisatie die nu steeds sneller controle krijgt over ons eten en drinken, onderwijs, medicatie etc. We hoeven dit niet te accepteren.

Datgene wat nu gaande is MOET gestopt worden. Ongeacht waar je nu in gelooft, of waar je voor staat. Dit is in het belang van IEDEREEN, en niet alleen nu, maar ook de vele levens die na ons nog zullen volgen. Wij hebben de verantwoordelijkheid over alles wat er gebeurt in deze wereld.

Rassen, culturen, religies en inkomens zijn slechts een paar van de illusionaire labels waardoor we ons verdeeld voelen, en daardoor dus ook onder controle van de elite staan.

We kunnen samen komen, we MOETEN samenkomen, zet nu eens al die ideeën opzij die al duizenden jaren zorgen voor niets anders dan oorlog en bloed. De ideeën van rassen, culturen, religies, inkomens etc. Dit zijn slechts illusionaire labels waardoor we ons verdeeld voelen, en daardoor dus ook onder controle van de elite. We zijn allemaal mensen en we hebben dezelfde kleur bloed en we ademen allen dezelfde lucht. Wij zijn Een met alles, wij zijn allen een stukje van God, of de Bron.

We moeten samen komen in wederzijdse steun, omdat zij met hun zieke gedachten en dichtgetimmerde harten er klaar voor zijn om alles op ons af te schieten om totale controle over ons te krijgen. Of hun krankzinnigheidzal zegevieren is niet in hun handen, maar in die van ons. Het zijn WIJ die de kracht hebben als we daarvoor willen en durven te kiezen.

Wij zijn 1 Bewustzijn; misleid om te denken dat we allemaal “ikjes” zijn.

Als wij realiseren dat we allen Een zijn, en vanuit daar handelen met moed, liefde, vriendelijkheid, vrede en empathie voor iedereen die nog slaapt en het nodig heeft, zullen de muren van de elite neervallen.

“If there are many things you would like to do in a room, but the room is dark and you can’t see, what is the fundamental first step to anything else happening? You have tot turn on the light and then all the rest becomes possible.

Without the light you are thrashing around in the dark and falling over the furniture. That is what “humans” are today and have been for so long. The have been manipulated to believe they are their bodies and their names when those are just the experiences of who they truly are – eternal Conscousness”David Icke

Voor alle mensen, ongeacht religie, beroep, of wat dan ook: BESEF NU EENS HEEL GOED dat wij geen samenleving zijn. Dit zijn gewoon de middeleeuwen, alleen in een andere vorm, BESEF NU EENS wat de Egyptenaren, Maya’s en talloze van dit soort beschavingen al niet wisten. Wij zijn een miniscuul puntje op de tijdlijn, en maar denken dat wij het allemaal zo goed weten.

BESEF nu eens wat Quantum Mechanics, en de huidige wetenschap allemaal zeggen.

“…..all matter is merely energy condensed to a slow vibration, we are all one consciousness experiencing itself subjectively. There’s no such thing as death, life is only a dream and we are the imagination of ourselves”Bill Hicks

Als jullie er voor kiezen om niet te geloven in wat er allemaal gaande is – dan moet je ook de gevolgen aanvaarden die hier uit voortvloeien.

Je bent hier niet geboren om te werken tot je 65ste, je bent hier gekomen uit pure Liefde, uit Eenheid – want dat houdt alles bij elkaar. Tenslotte neem je niets mee als je lichaam hier niet meer functioneert. Heb je daar dan je hele leven voor gewerkt, en je zorgen gemaakt over van alles en nog wat?

Wees niet bang om religie, atheisme, of wat voor vorm dan ook los te laten.

Er is maar 1 speler in dit Universum en dat ben jij – en jij zal er ALTIJD zijn, want je BENT altijd al geweest. Je voelt je misschien thuis bij die gedachtengoeden zoals religie, omdat mensen om je heen dit ook doen. Uit angst om achter gelaten te worden of “bestraft te worden in de hel”. Laat mij je vertellen dat je nooit alleen bent…. “alleen” wil eigenlijk zeggen dat je “Al Een” bent.

Thuis blijven zitten, en hopen dat het allemaal weggaat is geen optie meer.

Dat is nooit een optie geweest.

John

8 gedachten over “En nu is het genoeg!! -Lezersbrief-

 1. Oh, wat is dit mooi! Om regelmatig even over te lezen, inderdaad dé essentie van ONZE nieuwe wereld… Pràchtige tekst! Wie o wie is deze John?

 2. Bijna gehele artikel is te herleiden naar uitspraken van David Icke. Dit is op zich niet erg, want de intentie is goed. Deze persoon heeft duidelijk een openbaring gehad en wil dit graag delen met de wereld. Een zeer positieve ontwikkeling. Voor mensen die zich meer in de wetenschappelijke benadering van dit onderwerp willen verdiepen zouden eens moeten zoeken naar lezingen van Nassim Haramein, een briljant wetenschapper die zeker mijn ogen heeft geopend.

 3. Er is maar 1 speler in dit Universum en dat is God – en Hij zal er ALTIJD zijn, want Hij is er altijd al geweest. IK voel me thuis bij die gedachtengoeden zoals ware geloof, liefde, geborgenheid, religie,biddend zodat mensen om mij heen dit ook doen. Uit de wetenschap niet achter gelaten te worden maar gered te worden uit de hel”. Laat mij je vertellen dat ik nooit alleen ben maar samen met God, niet omdat ik zo goed ben maar omdat Jezus voor mijn zonden is gestraft en daardoor kunnen wij “een” zijn met God die is “het AL”. Ik wil eigenlijk zeggen dat als je “Een” bent met God Die Alles WAS en IS en Komt ,(kort weg het “AL”) en God komt op de eerste plaats dan hebt je ook “AL-een”

  Thuis blijven zitten, en hopen en bidden dat het allemaal niet voor niets is wat er nog gaat gebeuren maar dat er vele tot geloof komen en gered worden en het dan door mailen zoals ik nu doe is ook een optie meer.

  Dat was vroeger geen optie geweest.

 4. Niets nieuws onder de zon hoor.
  Als we onze focus i.p.v naar buiten heel logisch naar binnen richten, stellen we in eerste instantie de juiste vragen, waarop als vanzelf juiste antwoorden zich aandien. Dat heet IN-zicht.
  En inzicht leidt vanzelf weer tot uit-zicht en over-zicht. Het is de basis van het fascinerende levensspel om zo goed mogelijk dood te gaan. Heel normaal.
  Voilà!

 5. jep, ik ga gaan zeilen
  droom ik al jaren van,
  nu nog een bootje, liefst iets oud
  en nog goed leren zeilen, en dan: weg

  ik blijf niet thuis zitten, verdorie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.