Advertentie

Indrukwekkende lezersbrief over HPV-vaccinatie.


Deze lezersreactie van Irene Schoots op de HPV-vaccinatie-artikelen hier op WantToKnow.nl willen we je graag via deze rubriek ‘NIEUWS’ laten lezen. Wij vinden hem er indrukwekkend genoeg voor. Irene heeft samen met Anneke Bleeker een informatieve website, waar je nog veel meer informatie vandaan kunt halen inzake de HPV-vaccinaties. Informatie, die eigenlijk zó belangrijk is, dat je hem zou moeten lezen, vóórdat je je laat intenten. Informatie over vaccinaties, die je NIET krijgt toegespeeld door de overheidsinstanties..!! Dit is de website van Irene en Anneke. KLIK.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sinds ongeveer twee maanden ben ik mij intensief gaan bezig houden met kanker. Niet omdat ik het heb, maar omdat ik het niet wil krijgen! De aanleiding van mijn interesse was een boek: ‘Chemo? Of kan ik ook zelf kiezen?’ van Drs. H.J. Trentelman.

chemo-boek-irene-schoots
Klik op dit plaatje voor een pharmacie-stuk elders op WantToKnow!

Ik kon mijn ogen niet geloven, hoewel ik natuurlijk ook zelf al mensen in mijn naaste omgeving had verloren aan kanker. Wat mij het meeste schokte in al de studie die ik sindsdien heb gedaan is dat mijn vertrouwen in de regering ernstig is beschadigd.

Ik leefde, net als velen met mij, in de veronderstelling dat als de regering een vaccinatie voorschreef, of als de dokter chemotherapie voorschreef, dat werkelijk het beste voor mij was. Maar uit die droom ben ik hard ontwaakt en ben nu beland in de nachtmerrie die de echte waarheid is:

Er is geen dokter meer die niet opgeleid wordt door de farmaceutische industrie, want er is geen universiteit meer die niet zwaar gesponsord wordt door de farmaceutische industrie. Er zijn zelf leden van de Gezondheidsraad die betaald worden, of werden tot zij een advies moeten uitbrengen, door de farmaceutische industrie. Ik heb bewijzen dat er in Amerika meer lobbyisten zijn voor de pharma-industrie dan dat er congresleden zijn. Ik vraag mij af hoe dat hier is. (Kijk naar Tros Radar, Netwerk en Zembla).

Want, bij alle commotie omtrent de Cervarix vergeten wij één ding:
Hoe is het mogelijk dat een middel dat pas een aantal jaren op de markt is, binnen een zo korte tijd wordt opgenomen in het vaccinatiebeleid voor een ziekte waaraan ‘slechts’ 200 mensen per jaar sterven!

Weet u wat de richtlijnen zijn voor opname in het Rijks Vaccinatie Programma?

 • De ziekte moet ernstig zijn en ‘veel’ voorkomen,
 • de vaccinatie moet vanzelfsprekend werkzaam zijn,
 • het middel (incl. de bijwerkingen) moeten niet erger zijn dan de -te bestrijden- kwaal,
 • het middel mag niet duurder zijn dan andere oplossingen (bijv. het uitstrijkje in dit geval..!) en
 • de vaccinatie moet een urgent volksgezondheidsbelang dienen!

Bepaalt u nu zelf, aan de hand van deze lijst: Voldoet de inenting tegen baarmoederhalskanker aan deze eisen? En besef dat het noodzakelijk blijft dat al die meisjes regelmatig toch een uitstrijkje moeten laten maken en er dus van kostensparing helemaal geen sprake kan zijn?

Dus, ik begrijp de moeders die denken: ‘de regering zal het wel weten!’ Dat heb ik ook altijd gedacht en nog hoop ik heel oprecht dat de regering zich niet echt bewust is van het spelletje dat er gespeeld wordt.

Want in mijn hart wil ik eigenlijk nog steeds geloven dat de regering wel oprecht het goede voor het/ons volk wil. Maar op dit moment zijn zij echt misleidt. Daar heb ik bewijzen voor!

Wij hebben een brief in ons bezit waarin minister Klink aankondigt dat hij van plan is de campagne per 1 september 2009 te starten, wat al heel erg snel was, maar deze is nu al gestart in maart 2009.  En dat brengt mij mijn dringende vraag: Waarom die haast! Het gaat niet om een
cholera epedemie of zo! Van de 200 vrouwen die nu sterven per jaar zal er geen één NIET sterven door deze vaccinatie. In feite is het zo dat de meeste vrouwen sterven rond hun 60e. Dat betekent dus dat wij de resultaten pas zullen zien over 40 jaar.
Tenzij, en daar hopen wij dan maar op, de 35% vrouwen die tot nu toe GEEN uitstrijkje lieten maken, dit nu toch gaan doen, en wij daardoor nu al minder sterfgevallen zullen krijgen. Waarom niet een erg gewenste verlaging van de leeftijd voor uitstrijkjes naar 20 jaar, om zo de jonge meisjes ook een garantie te bieden?

Waarom die haast?

Waarom wordt er niet eerst uitgezocht hoe het komt dat alleen in Amerika al 35 meisjes zijn gestorven en honderden voor de rest van hun leven zijn verlamd? Zij worden onderzocht door de ziekenhuizen, die, weet u het nog, door de farmaceutische industrie worden betaald of gesponsord. Wat denkt u dat er gebeurt met dat ziekenhuis of met die artsen, als zij bekend maken dat zij inderdaad gestorven zijn door de vaccinatie? Nee, ze zijn niet onder een auto gekomen en daaraan gestorven. Dat is makkelijk. Zij, helemaal gezond, zijn gestorven na één of twee weken, soms zelfs na twee weken na de derde vaccinatie en DAT geeft ze de gelegenheid de vaccinatie te scheiden van het sterfgeval.
Ik zou graag een onderzoek zien naar of te bewijzen is dat zij NIET aan die vaccinatie zijn gestorven. Was het niet zo dat je onschuldig bent tot het tegendeel bewezen is?

Mijn vertrouwen in de regering is dus geschokt. Nu wil ik echt niet beweren dat alle ministers bewust ervoor kiezen het volk te misleiden. Ook zij zijn, net als ik was, ervan overtuigd dat de commissies die zij raadplegen de waarheid zeggen. Zij hebben misschien niet de mogelijkheid zelf op onderzoek uit te gaan. Zouden zij daar de tijd voor hebben, dan zouden zij al snel, net als ik, op heel verontrustende berichten komen, zoals dat de FDA zelf zegt dat helemaal niet bewezen is dat HPV-infectie de oorzaak van baarmoederhalskanker is. En vele andere zeer opmerkelijke feiten. Dan zouden zij ook weten dat de echte cijfers over genezing door chemotherapie 3% zijn, en dat er 2-300 goede alternatieve therapieën zijn die een genezing van 80% opleveren.

Zij dienen in feite alleen maar over de grens naar Duitsland te kijken (het enige westerse land waar dit mogelijk is) om te zien dat heel veel mensen op alternatieve manier genezen. Dan zouden zij zich misschien, met mij, afvragen waarom wij in Nederland die rechten niet hebben? Waarom word ik min of meer gedwongen chemotherapie te krijgen als ik geen geld heb om naar Duitsland te gaan en het zelf te betalen? Misschien weten zij dit alles niet, en daar hoop ik dan maar op, want wat je niet weet, kun je wel leren…

Ik heb door deze campagne, ook aandacht gevraagd aan de Tweede Kamer, en kreeg van Groen Links en de Partij voor de Dieren een heel positief antwoord. Jammer dat de CDA weer alleen kon zeggen: “de Gezondheidsraad en de minister weten wel wat zij doen”. Van de Gezondheidsraad geloof ik dat onmiddellijk, maar de minister geef ik het recht van de twijfel.

Jammer is ook dat de hele regering niet bereikbaar is! Als ik de regering de bewijzen kon laten zien die ik heb, wie weet zouden zij dan besluiten de vaccinaties te stoppen tot er meer duidelijkheid is. Dat zou, als bijkomstigheid, ook nog een flinke ontlasting zijn van het uitgavenpaket.

Dus, ik begrijp die moeders die denken: de regering zal het wel weten! Dat heb ik ook altijd gedacht, en nog hoop ik heel oprecht dat de regering zich niet echt bewust is van het spelletje dat er gespeeld wordt. Want in mijn hart wil ik eigenlijk nog steeds geloven dat de regering wel oprecht het goede voor het volk wil. Maar op dit moment zijn zij echt misleidt. Daar heb ik bewijzen voor.
Wat zou het fijn zijn als wij dichterbij konden komen bij de volledig afgeschermde verantwoordelijken in ons land! Wie kent wie? Ik roep u op, al is het privé, wie kent u?

Ik wil geen paniek zaaien! Ik wil duidelijkheid en die duidelijkheid wil ik niet krijgen door af te wachten wat het experiment op de jonge meisjes oplevert. Die duidelijkheid wil ik vooraf!

Toen ik hiermee begon was ik verontwaardigd, nu ben ik haast… perplex. Ik krijg van alle kanten steeds meer afschuwelijk materiaal toegestuurd. Kent u deze website Zeer interessant!!

Irene Schoots
ikbengeenproefkonijn@gmail.com

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

NU BIJ WANTTOKNOW.NL/.BE:

2 UITSTEKENDE INFORMATIEVE DVD’S OVER VACCINATIES: KLIK HIER!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

35 gedachten over “Indrukwekkende lezersbrief over HPV-vaccinatie.

 1. Enkele citaten heb ik uit het artikel van de link gehaald. Lees hoe de vork echt in de steel zit!!!!
  http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M4&s=M22&ss=P246&l=NL

  ik plak hier wat stukjes uit de tekst:
  Citaat:

  ‘Dr. Mark Randall’ is het pseudoniem van een voormalig onderzoeker die jarenlang werkzaam was in de laboratoria van grote farmaceutische bedrijven en Nationale Gezondheidsinstellingen van de Amerikaanse regering. Hij is nu gepensioneerd en heeft aarzelend toegestemd zich uit te spreken. Voor zover ik weet komt zijn getuigenis overeen met alle andere claims die ik de afgelopen jaren heb onderzocht.

  Het interview dat volgt is niet alleen belangrijk vanwege Dr. Randall’s grondige kennis van vaccinatiegevaren, maar ook door zijn getuigenis over het inside-functioneren en de doofpotaffaires tussen de regering en de vaccinindustrie – de twee bronnen die Amerikanen proberen te overtuigen dat ze te vertrouwen zijn. Dit belangrijke fragment is misschien wel de beste afzonderlijke geschreven samenvatting van het ondersteunende bewijs voor de zaak tegen immunisaties.

  Interview met een voormalige vaccinonderzoeker
  Vraag (Jon Rappoport): Ooit was u er zeker van dat vaccins het kenmerk waren van een goede geneeskunde.
  Antwoord (Dr. Mark Randall): Ja, dat is waar. Ik werkte mee aan de ontwikkeling van een aantal vaccins. Ik vertel niet welke.
  V: Waarom niet?
  A: Ik wil mijn privacy beschermen.
  V: U denkt dus problemen te krijgen als u zich openlijk zou uitspreken?
  A: Ik denk dat ik mijn pensioen zou verliezen.
  Einde citaat.
  Nog een citaat:
  V: Nu komen we tot het ware speelveld.
  A: Degenen die vaccins willen, kunnen ze nemen, en degenen die geen vaccins willen, hoeven dat niet. Maar zoals ik al eerder zei, je kunt het spel niet eerlijk spelen als het veld vol leugens zit. En als er baby’s bij betrokken zijn, nemen de ouders alle beslissingen. Die mensen hebben een flinke dosis waarheid nodig. Hoe zit het met kind waar ik het over had, dat aan de DTP-injectie stierf? Door welke informatie lieten de ouders zich beïnvloeden? Ik kan u vertellen dat de informatie zwaar aangezet was. Het was geen echte informatie.
  V: Samen met de media jagen medische PR-mensen ouders de stuipen op het lijf met ijzingwekkende scenario’s over wat er zal gebeuren als hun kinderen niet worden ingeënt.
  A: Ze doen alsof het een misdaad is als je vaccinaties weigert. Ze stellen het gelijk aan slecht ouderschap. Dat kun je bestrijden met betere informatie. Het is altijd een uitdaging om tegen de autoriteiten in te gaan. En alleen jij kunt besluiten of je dat doet. Het is ieders eigen verantwoordelijkheid om zijn [haar] besluit te nemen. En het medisch kartel houdt van zo’n weddenschap. Het is er zeker van dat de angst zal overwinnen.
  Einde citaat.

  Nou mensen trek uw eigen conclusies maar. Geld moet rollen en zeker in deze beroerde tijden met de geldcrisis en zo. De grote graaiers liggen echt niet wakker van uw en/of over uw gezondheid. In deze barre tijden kunnen zij de angst voor enge ziekten alleen maar goed gebruiken om de kassa te laten rinkelen. Gauw vaccin voor HPV gaan halen, ook nu werd opnieuw de angst voor een grote griepepidemie deze week aangekondigd. Nog meer vaccinaties. Toe maar jongens Kassa!!!
  Overheid bezorgd om uw gezondheid? Oh ja? Waarom zit er overal gif, medicijnenresten, antibiotica,hormonen in? In het HPV zit kakkerlakkengif zei iemand van de GGD in een interview. Waarom zit er kakkerlakkengif in? Gaat er dan bij niemand een belletje rinkelen? Als de overheid zo bezorgd is om uw gezondheid dan begint men met alle troep uit voeding enz. te halen!! DAN PAS ZIJN ZE DAADWERKELIJK BEGAAN MET DE VOLKSGEZONDHEID!!!! Zolang men dat niet doet is het allemaal blabla!!

  Bij ouders valt zomaar een brief op de deurmat over een vaccinatie die meer vragen oproept bij mensen dan dat er zekerheden worden gegeven. ( om over de inhoud van deze folder maar niet te spreken) Het is van de zotte dat de ongerustheid van moeders wordt genegeerd en afgedaan wordt met internet verhalen en/of “indianenverhalen”. Ik vind het ook nogal arrogant dat men er zomaar vanuit gaat dat de hele bevolking als makke schapen achter die vaccinatie gaat staan. En nog arroganter is het dat men verbaasd is dat er mensen zijn die nadenken en niet alles pikken wat de overheid hen voorschotelt. En dat men min of meer boos wordt als mensen willen weten hoe het met de veiligheid en effectiviteit van dit middel zit is toch wel het toppunt te noemen! De hele media wordt nu opgetrommeld om de bezorgde moeders te mond te snoeren lijkt het! De media die maar beperkt kritische vragen stelt en min of meer in gebreke is gebleven bij het ONAFHANKELIJK informeren van de ouders van deze jonge kinderen!!
  Gelukkig hebben deze WIJZE MOEDERS hun zorgen omgezet in DADEN en een taak verricht die eigenlijk door anderen gedaan had moeten worden!!!! HULDE VOOR DEZE MOEDERS!!!

  Mensen in de tijd van het gebruik van Softenon en DES was het ook niet waar dat er gezondheidsrisico’s waren. Weet u nog wat er gebeurd is nadien? Deze generatie van jonge mensen weten het niet maar gelukkig zijn er mensen die het nog wel weten en het niet vergeten zijn!!!

  Is deze oproep voor deze HPV een test om te kijken hoe volgzaam het volk is? Gaat men ons straks met allerlei andere oproepen over vaccinaties bestoken? Men is op allerlei vlak bezig om vaccin’s te ontwikkelen, over een vaccin tegen longkanker heb ik ook al iets gelezen. Straks kan / moet je misschien overal een prik voor gaan halen? Waar gaat dit naar toe? Deze angst voor Baarmoederhalskanker heeft al het nodige aan angst teweeggebracht.
  Angst is een slechte raadgever. MENSEN LAAT U NIET LEIDEN DOOR ANGST MAAR LAAT U LEIDEN DOOR ONAFHANKELIJKE INFORMATIE.
  EN BIJ TWIJFEL DOE HET NIET!!!!!

  Anneke en Irene deze reactie heb ik ook bij Nova forum geplaatst.

  Succes met jullie actie.

  1. en na zoveel jaren wordt er nog steeds gespoten. Een anti-vaccinatie mars ipv monsanto mars, dat zou heel Nederland doen schudden.
   MAM is uiteraard ook heel belangrijk en lijkt effectief te zijn geweest.

 2. ‘k Vraag me wel eens af of mensen eigenlijk wel eens zelf surfen op het internet naar informatie…

  ’t Heeft er in ieder geval alle schijn van dat zij klakkeloos in de overheid vertrouwen…
  Een overheid die elke keer weer het vertrouwen weet te misbruiken…

  Wat men behoort te weten?

  Baarmoederhalskanker komt het meest voor in de leeftijdsgroep 40 – 45 jaar…

  Het HPV vaccin dat men nu aan meisjes van 12 – 16 jaar toedient werkt slechts 5 jaar en werke bvendien slechts bij 2 van de 15 HPV varianten die ( zoals wordt geclaimd ) baarmoederhalskanker kunnen veroorzaken…

  Het HPV vaccin werkt tegen de 2 voornoemde varianten type 16 en 18 en geeft geen enkele zekerheid dat iemand geen baarmoederhalskanker zal ontwikkelen…

  het HPV vaccin verhoogt zelfs de kans op baarmoederhalskanker met zo’n 44% bij meisjes die vroegtijdig seksueel actief zijn…

  SURF naar de volgende auteurs en/of boeken/documentaires om u te oriënteren:

  Mike Adams – the great hpv vaccin hoax exposed!

  Greg Beattie – vaccination a parents dilemma!

  Dr. Gerhard Buchwald – vaccination a business based on fear!

  Stephanie Cave – childrens vaccinations – what your doctor may not tell you about!

  Dr. Richard Halvorsen – the truth about vaccines – how we are used as guinea pigs without knowing!

  Dr. Leonard Horowitz – emerging viruses aids and ebola!

  Dr. Viera Scheibner – vaccination the hidden truth!

  Dr Viera Scheibner – behaviour problems in childhood the link to vaccination!

  Dr. Viera Scheibner – vaccination 100 years of onorthodox research shows that vaccines!

  Dr Viera Scheibner – vaccinatie!

  Ian Sinclair – health the only immunity the alternative to vaccination!

  Ian Sinclair – vaccination the hidden facts!

  Lynne Mc Taggert – wat artsen je niet vertellen!

  Dr Sherri J Tenpenny – saying no to vaccines!

  Dr Sherri J Tenpenny – vacines what cdc documents and science reveal!

  Of check de volgende site:

  http://worldthechanges.wordpress.com/2009/03/04/gezondheid-hpv-baarmoederhalskanker-vaccinaties/

 3. dat in Nederland wordt gebruikt, wordt volgens de bijsluiter o.a. gemaakt van L1 protein in the form of non-infectious virus-like particles (VLPs) produced by recombinant DNA technology using a Baculovirus expression system which uses Hi-5 Rix4446 cells derived from the insect Trichoplusia ni.
  =gentech
  Dit wil zeggen, L1-eiwit in de vorm van niet-besmettelijke virusachtige deeltjes (VLP’s) door recombinante DNAtechnologie geproduceerd met gebruik van een Baculovirus expressiesysteem waarbij Hi-5 Rix4446
  cellen, afkomstig van Trichoplusia ni gebruikt worden.

  Trichoplusia ni, De ni-uil is een nachtvlinder uit de familie Noctuidae
  Voor meer info zie onder het kopje ” Laatste nieuws” http://www.gentechvrij.nl

 4. punt is aan kanker word verdiend of je nu geneest of niet 300.000 euro steken ze in de zak

  wat ik niet snap is die ipod dat doet mij denken dat deze trend niks te maken heeft met ziekte maar met chippen, misschien vandaar die haast? ik kan gewoon niet hun beweegredenen rijmen met ziekte persoonlijk alles wijst voor mij op een heel andere agenda mja dat ben ik en het is niet mijn bedoeling paniek te zaaien met deze opmerking

  het is misschien interessant om es wat te lezen over het werk van dr. clark zij heeft een radicaal andere aanpak van ziekte waaronder ook kanker waarbij al “terminaal zieke” mensen genezen zijn

  http://www.niburu.nl/index.php?articleID=19856 en er staan nog wel meer artikelen erover ff de zoekfunctie gebruiken

 5. Niet alleen de nederlandse regering roept de bevolking op om vooral meer, veel te laten vaccineren (http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/stelt-maria-vd-hoeven-met-een-pr-stunt-de-bevolking-gerust/)

  Ook onze oosterburen kunnen er wat van en worden ‘opeens’ eh… aktief:
  Bundesgesundheitsministerin Ulla Schmidt (SPD) hat vor Nachlässigkeiten beim Impfschutz in Deutschland gewarnt.
  (http://www.aerzteblatt.de/nachrichten/35678/Schmidt_kritisiert_Impfmuedigkeit.htm )

 6. Goed artikel en het geeft weer dat deze vaccinatie vanuit hele andere gronden wordt gegeven. Geld hieraan verdienen is niet het issue het gaat om iets dat veel verder gaat: bevolkingsremming.

  Kijk maar eens naar dit filmpje van prof. Albert Bartlett (http://www.youtube.com/watch?v=Pb3JI8F9LQQ&feature=channel). De bevolkingsgroei MOET geremd worden om zeer significante problemen in de (nabije) toekomst te gaan voorkomen. Zie het maar als de hofnar die voor bewezen diensten aan de Koning, als beloning, vraagt om 1 graankorrel op het 1e vakje op een schaakbord en na ieder vakje dient deze graankorrel te verdubbelen: 1-2-4-8-16-32 etc…op het laatste, 64e vakje is er zoveel graan neergelegd dat dit het equivalent is van 400 oogsten van het beste oogstjaar 1999!!! Dit gebeurt ongeveer ook met de bevolkingsaanwas. De redenen hebben dus een geheel ander en duister karakter. Verantwoordelijken?: de dames en heren achter de regeringen, de echte machthebbers (illumnati, de Bilderbergers verzin er maar een mooie naam voor). Hitler zei ooit: hoe groter de leugen / het bedrog hoe moeilijker de geconditioneerde mens gelooft dat het niet zo is / kan zijn (9/11 bijvoorbeeld).

  Laat je kinderen absoluut niet inenten want de gevolgen laten zich raden: onvruchtbaarheid, kanker, vroege dood etc en daarmee bevolkingsaanwas remming als doel. Ga maar eens op zoek op internet of lees de vele boeken over de ideëen van de duistere genootschappen.

  Natuurlijk verloop is absoluut noodzakelijk anders groeit de wereldbevolking boven op elkaar (binnen 2000 jaar 1 mens op iedere beschikbare m2!!) om nog maar te zwijgen over andere problemen die dan gaan ontstaan. Goed om te zien dat men nu eindelijk ageert tegen klakkeloos verkondigde onzin.

  O ja, dit is natuurlijk maar 1 middel wat ingezet kan worden er zijn vele vele andere manieren om het beoogde doel te bereiken (oorlogen, virusverspeiding (SARS), zenuwgasverspreiding (SARIN). Er staat ons nog wel wat uitdagingen te wachten.

  Groet en hou de zintuigen scherp!

 7. Voorlopig gaat alle aandacht naar dit vaccin; Geniaal!

  ff testen wie er nog wakker is en tegelijkertijd geeft het alvast klaarzetten van andere zaken minder probleempjes.

 8. Bizar en onbegrijpelijk dat mensen hun kinderen in blindelingsvertrouwen laten inenten. Kuddedierengedrag en niet meer in staat om zelf een beslissing te nemen. Alles wordt voor de mens bepaalt, en het wordt steeds meer onder het mom van ‘veiligheid’, gepusht. Het is een vreemde wereld waarin we leven. Een schijnwereld waar de illusie wordt gewekt dat er vrijheid/democratie heerst. Gelukkig dat er steeds meer mensen gaan nadenken en niet klakkeloos alles als waar aannemen! Nee, mijn dochter geen prik.

 9. Hallo allemaal
  Ik ben moeder van 3 kinderen, 2 zijn er niet ingeënt. Zij hebben het polio vaccin via het suikerklontje gekregen en alleen een tetanis vaccin.( Dat hebben we uit Duitsland gehaald met een recept van de dokter. Wat een gedoe was het om uit het systeem te komen. Ik kreeg steeds maar bericht om het toch wel te doen. De kinderen zijn 21,23 jaar nooit ziek. Toen 21 jaar geleden heerste kinkhoest, omdat de oudste van de 2 astma en een voedsel allergie had, werd er op mijn hart gedrukt dat het heel gevaarlijk was als ik hem niet zou inenten. Nu heerst er weer kinkhoest ondanks dat die mensen wel ingeënt zijn. Mijn kinderen zijn nooit ziek. Zelfs de astma is verdwenen. ( lees de boeken van Dr. Moolenburgh maar, beschavingziekten en de medische wetenschap kent geen tranen. Hij was ook tegen de fluor) Ik vond toen en nu nog steeds, dat het een goede beslissing is geweest.

 10. Algemeen rond gezondheidszorg is het voor mij heel klaar dat de kosten daarvoor verder en verder zullen ontsporen dan nu al het geval is. Het klopt toch niet, dat je om “gezond” te worden of blijven zo’n massa’s peperdure hightech medische zorgen nodig hebt (vol bijwerkingen),zoals onder andere gezondheidsbelastende vaccinaties, uitzonderingen daar gelaten. 300.000 euro wordt er verdiend aan een kankerbehandeling, dat zegt genoeg. Ik ben er ondertussen absoluut van overtuigd dat er preventief heel veel kan gedaan worden om te voorkomen dat je die medische molen nodig hebt,door bij de eerste signalen van onevenwicht op fysiek, mentaal en emotioneel vlak reeds de nodige zaken te ondernemen. En dat kan heel goed met emotionele/mentale en op natuurlijke middelen gebaseerde therapiëen. Maar ja, daar wordt maar een fractie aan verdiend dan wat nu het geval is. Dat vraagt zo’n enorme verschuiving in onze maatschappij en economie door die gigantische belangen die er nu mee gemoeid zijn. Ook al werken er vooral goedbedoelende mensen in het medische systeem, het heeft er geen belang bij dat mensen op een eenvoudige manier in een preventief stadium al hun geondheidsevenwicht terugvinden zodat ze geen kanker e.a. moeten krijgen. Stel je eens voor wat een massa aan overbodige jobs en vermindering aan winstexcessen dat gaat opleveren. Zo simpel is het. Als er een nieuw medicijn wordt ontwikkeld heeft de firma er belang bij dat er zoveel mogelijk zieken zijn zodat ze winst kunnen maken. En een systeem dat zo’n scheve vertrekbasis heeft moet je per definitie heel kritisch bekijken.Het medische systeem zou ten dienste moeten staan van de gezondheid en zou beloond moeten worden naarmate er minder en minder zieken zijn.

 11. De meeste mensen zijn goed van vertrouwen en slaapwandelen lekker verder in hun leven.. zij zijn degene die deze kritische artikelen en jullie reacties jammerlijk nooit zullen lezen, want ze zijn absoluut niet op zoek naar deze waarheid in het leven.
  En dat laatste is nu precies wat de overheid wilt..want je weet het, je moet in de ochtend vroeg de deur uit, (8 uur of langer) hard werken, doodmoe thuis komen, eten koken, huishouden doen, nog even onzinnige tv kijken en weer naar bed en vooral niet nadenken…
  want stel je voor..

 12. Ik ben zo vrij geweest om het verhaal wat op Niburu stond door te sturen in een verhaal in De weekkrant.
  Incluis linken.
  Als antwoordt op het verhaal van Irene stond dit als Reactie in de krant (bij het artikel).van Maria.
  Lees het maar eens

  januari 06 maart 2009, 21:08:29

  Beste Irene Schoots,

  Wat ik lees in je stuk is dat je wel enige informatie hebt, maar deze erg negatief inkleurt.

  Ik ben zelf werkzaam in de kankergeneeskunde en heb vele vrouwen met baarmoederhalskanker behandeld en helaas zien overlijden, vaak jonge kinderen achterlatend. In de derde wereld is dit een nog veel vaker voorkomend probleem. Daarnaast behandel ik wekelijks jonge vrouwen met voorloper stadia van baarmoederhals kanker, gelukkig krijgen zij dan geen kanker, maar ze hebben daarna wel meer risico’s als ze zwanger worden.

  Al jaren zijn we op zoek naar mogelijkheden kanker te bestrijden, de nobelprijs is dit jaar uitgerijkt aan de man die het verband tussen baarmoederhalskanker en het HPV virus ontdekte. De farmaceuten hebben geweldig knap werk geleverd nu een vaccin te ontwikkelen tegen twee van de HPV types die het vaakst baarmoederhals kanker veroorzaken. Wij zijn als werkers in het veld zo blij dat er eindelijk een doorbraak is. Ruim 6 jaar is er onderzoek gedaan naar dit vaccin. Iedereen in het veld is verheugd dat deze vooruitgang geboekt is. Ik heb nooit en nimmer geld gekregen van welke farmaceut dan ook. Ik vind de beschuldiging zo onterecht.
  Wel is er door een aantal mensen bezwaar gemaakt tegen de keuze om het vaccin in het rijksvaccinatie programma op te nemen op basis van de door jou genoemde criteria. Zij hadden het geld liever aan iets anders besteed. Maar de regering heeft gekozen specifiek voor de vrouwen in ons land, om hen te beschermen tegen deze voor vrouwen ernstige ziekte. Als westerse landen dit doen hebben we kans dat het vaccin goedkoper zal worden en straks ook betaalbaar wordt voor de derde wereld landen, waar vrouwen nog steeds een verschrikkelijke dood sterven aan deze ziekte. Daar is geen radiotherapie, daar is geen screening. Deze vrouwen worden dikwijls verstoten en gaan moederziel alleen dood stervend in hun eigen poep en plas die op het laatst uit een cloaca loopt waar ooit een vagina, anus en plasbuis zat. Wij als westerse wereld kunnen hiermee een voortrekkers rol spelen. De farmaceutische industrie mag dan een slechte naam hebben, zij zijn wel noodzakelijk voor het ontwikkelen van dergelijke vaccins. Zij moeten die ontwikkelkosten ook terug kunnen verdienen. Zij zijn dit gaan ontwikkelen op basis van de vraag uit de medische hoek. Zo komt de geneeskunde vooruit. Wees alstublieft genuanceerd in wat je schrijft. Jonge meisjes en hun ouders zijn al zo onzeker. Het is werkelijk zo dat je in deze de overheid, de gezondheidsraad en het RIVM kunt vertrouwen. De genoemde acherdocht is echt niet terecht.
  geschreven door Maria

 13. Mooi dat ik dan zo’n moeder ben die ondanks dat ze maar heel gewoon huisvrouw is, wel verder kijkt dan wat de overheid voorschrijft!

  Mijn dochter laat ik zeer zeker niet inenten!!

 14. Graag wil ik informatie doorgeven over de GNM en hoe we al 28 jaar kanker hadden kunnen genezen zonder chemo en operaties. Je kunt hier lezen waarom en hoe dit werd tegengehouden: http://www.gnm-nl.be en lees dan ook de briefwisseling tussen een betroffen persoon en het Koningin Wilhelmina Fonds. http://www.gnm-nl.be/index.php?option=com_content&view=article&id=313:briefwisseling-kwf&catid=50:lezenswaardigheden&Itemid=99
  Toen wij dit hadden gelezen hebben wij onmiddellijk onze donatie stopgezet mét de reden.

 15. Geachte heer Strobos. Ik ben het helemaal met u eens dat het een gevaarlijke ziekte is, en kan me voorstellen dat je je als arts erg machteloos voelt.
  Dat neemt niet weg dat b.v. extra aandacht aan uitstrijkjes ook het aantal slachtoffers kan halveren, als je rekent dat 35% van de vrouwen dat niet laten doen. Wat mij b.v. erg interesseert is of de vrouwen die deze ziekte hebben gekregen allemaal wel regelmatig ter controle zijn gegaan, want dan zou het des te schrijnender zijn dat zij toch ziek zijn geworden. Ik zou willen weten hoe hun gezondheid was, hoe hun leven was, hoe hun seksuele leven was. Hoe oud zij waren. Waren zij goed gezond of ontvankelijk voor een ontstaan van kanker. Gewoon een paar vragen.
  Maar… dat wil nog niet zeggen dat daarvoor dan 380.000 meisjes moeten worden ingeënt met een middel dat de farmaindustrie ZELF een experiment noemt. En dan moet u bedenken dat al die meisjes drie keer met een hoeveelheid aluminium worden ingeënt, die grote schade aan de hersenen kan opleveren. Daar wordt nooit over gesproken.
  Dat de farmaindustrie dan uiteindelijk de vaccinatie in de derde wereld goedkoper kan gaan geven gelooft u toch zelf niet, gezien de resultaten daarbij voor AIDS.
  U heeft het over de Nobelprijs die uitgereikt is aan de uitvinder van het bewijs dat baarmoederkanker door het HPV virus wordt veroorzaakt. Weet u ook dat er een aanklacht loopt tegen de Nobelprijscommissie omdat zij steekpenningen hebben aangenomen om deze man die prijs te geven? Steekpenningen? Van wie? Ja, u raadt het al! Misschien is googelen naar Nobelprijs en HPV een oplossing. Dan hoef ik eigenlijk al niet meer te zoeken naar wie eigenlijk het onderzoek van die Nobelprijs winnaar heeft betaald.
  Ik weet, u kan ook niet alles weten, maar als de echte waarheid u interesseert, meldt u zich dan even bij mij. Ik heb heel goede informatie die u misschien niet kent. Mocht u die willen hebben?
  ikbengeenproefkonijn@gmail.com of gewoon googelen naar HPV en gevolgen van HPV en voornamelijk engels en duits.
  Of kijkt u even op mijn website: http://www.helemaalgezond.eu/baarmoederhalskanker.html
  En… misschien kunt u praten met het meisje dat naar ik gehoord heb nu op intensive care ligt vlak na de vaccinatie.
  Ik geef u het recht van de twijfel, oprecht, maar ik vraag u niet alleen uw informatie te halen bij de bron die hier aan verdient.
  Vriendelijke groeten
  Irene Schoots

 16. Nog even meneer Strobos
  Ik moet u gelijk geven. Ik geef negatieve informatie. Ik hoef geen positieve te geven, want de farmaindustrie en de regering hebben daar al genoeg geld en tijd aan besteed. Maar jammer genoeg hebben ZIJ niets gezegd over de negatieve kanten, dus voelde ik mij daartoe geroepen.
  Ik zelf ben echter een grote optimist en hoop dat door mijn negatieve informatie, veel mensen positief gaan denken 🙂

 17. De spijker op de kop Irene. HET ACHTERHOUDEN VAN INFORMATIE DOOR DE OVERHEID, IS EEN LAAKBARE, EN WAARSCHIJNLIJK STRAFBARE, DAAD VAN MISPLAATSTE ARROGANTIE!
  Zekerheid uitstralen, waar voorzichtigheid is geboden. Die voorzichtigheid toont zich niet, door de vaccinaties vrijwillig te maken, zo simpel is het niet!! Het gaat om het uitstralen van het gevoel van ‘zekerheid’. Dat mensen de overheid vertrouwen, legt een enorme verantwoordelijkheid bij deze mensen VAN de overheid. VOLLEDIGE INFORMATIE IS HET MINSTE DAT JE DAN KUNT BIEDEN!

 18. ik had een stukje naar het dagblad van het noorden geschreven en volgens mij hebben ze dat niet geplaatst .
  maar als men vind dat ze wel hun dochter in moeten laten inenten vraag voor de zekerheid of ze willen tekenen voor als er toch wat mis gaat ,het zal je dochter maar zijn die gehandicapt, of dood gaat,, zijn .
  hou een dagboek bij voor het geval dat je onvruchtbaar wordt van de inenting.
  misschien moeten we wat meer die kant op en de farm industrie,of overheid, laten betalen met een claim.

 19. Hallo allemaal,

  Ik lees veel verontruste ouders na de uitzending van Radar en de vraag waarom dit niet eerder is uitgezonden!! Nee, ik ben niet van Radar, maar een ongeruste moeder die samen met een hele groep andere mensen bezig is om de media wakker te schudden. Wij zijn al bijna 3 weken bezig om dit op de t.v. te krijgen, we hebben al uitzendingen gekregen bij omroep Friesland en gesprekken gevoerd met verschillende kranten. Maar de trein komt langzaam op gang en dat is frustrerend. Er moet eerst iemand heel ziek worden van de prik om de media wakker te schudden lijkt wel!
  We zijn dan ook heel blij dat Radar hier eindelijk aandacht aan heeft besteed en zijn nu bezig met de NPS en Pauw en Witteman. Mw. A. Bleeker en mw. I. Schoots zijn hier bijna dag en nacht mee bezig om dit in de media te brengen en de regering wakker te schudden!!
  Dus: u heeft gelijk, waarom nu pas?? Maar we komen er aan!! Dus houd de media goed in de gaten en beslis pas als u zich goed heeft laten voorlichten! Dit is pas het topje van de ijsberg!!
  Voor meer informatie kijk op:

  http://www.helemaalgezond.eu/baarmoederhalskanker.html

 20. Afschuwelijk als iemand in je naaste omgeving dit krijgt. Je wenst het inderdaad niemand toe!!
  Maar als niet is getest of dit vaccin goed is voor onze kinderen, dan is het toch niet vreemd dat we eerst meer onderzoek willen hierna. Wat als over 10 jaar blijkt dat er allemaal haken en ogen aan zitten? Terugdraaien kan niemand dat dan meer. Als blijkt dat het effect heeft en veilig is prima, maar tot nu toe zijn maar aan 2 van de 7 voorwaarden voldaan om een vaccin op de markt te mogen brengen en dat is toch wel zeer opmerkelijk!! Als moeder van een dochter van 13 met ook kankergevallen in de familie zeg ik dan toch: eerst goed onderzoek en dan kan iedereen voor zichzelf de beslissing nemen om te laten vaccineren of niet, maar nu wordt ons een schijnveiligheid voorgehouden en dat vind ik zeer kwalijk van onze regering.

  De GGD’s hebben last van alle negetieve berichtgevingen. De opkomst ligt steeds maar rond de 50% en dat ik toch een teken aan de wand. Nu gaan zij een tegenactie voeren, want de vaccins zijn al betaald en blijven nu liggen, dat gaat geld kosten!!
  Dus gaan ze nu de scholen langs om meisjes te informeren (eenzijdige info. ben ik bang).
  De kans is dus aanwezig dat meisjes die twijfelen alsnog overgehaald gaan worden.
  Ouders, blijf je eigen gevoel volgen en laat je vooral goed informeren, we laten ons niets opdringen door de regering. Bij twijfel:
  Zou ik het gewoon niet doen!! Wacht eerst af wat de ontwikkelingen zijn, we hopen de minister zo ver te krijgen dat de vaccinaties stoppen en er gedegen onderzoek naar gedaan gaat worden. Daarna kunt u altijd u dochter nog laten vaccineren. Er staat geen straf op als u niet gaat, het is uw en uw dochters beslissing!!

 21. BESTE CHARLOT!!

  JIJ HEBT OP HET FORUM VAN ZEMBLA EEN REACTIE GESCHREVEN OP WOENSDAG 4 MAART, DAARIN SCHREEF DAT HET ZO SLECHT GING MET JE DOCHTER NA VACCINATIE (ZIE ONDERSTAAND BERICHT).
  WIL JE A.U.B. CONTACT MET MIJ OPNEMEN!! IK BEN ERG ONGERUST OVER JOUW BERICHT EN WIL JE GRAAG HELPEN. IK BEN MET EEN GROTE GROEP MENSEN BEZIG OM DEZE VACCINATIE AAN DE KAAK TE STELLEN EN HOOP DAT JE JE VERHAAL MET MIJ WILT DELEN ZODAT WE JOUW KUNNEN HELPEN IN JE STRIJD. HOPELIJK GAAT HET GOED MET JE DOCHTER, WIL JE A.U.B. LATEN WETEN HOE HET GAAT??

  JE KUNT CONTACT MET MIJ OPNEMEN:

  ANNEKE BLEEKER TE BERGEN:
  vine-enterprises@hetnet.nl

  Charlot
  Geplaatst op woensdag, 04-03-09 14:39

  Ik ben zooo verdrietig omdat mijn dochter meteen na het krijgen van de hpv-vaccinatie een stuiptrekkings-aanval kreeg en een dag later met ernstige ademhalings problemen in het ziekenhuis is beland. Ze ligt op de intensive care en doktors vrezen voor haar leven.
  Ze was voor die rot prik kern gezond, was sportief, gelukkig en stond midden in het leven. Nu allemaal dankzij zo’n “goedbedoelde” prik in 1 keer voorbij. Die IPOD mogen ze van mij in hun rxxx steken….

  Als deze prik uiteindelijk haar leven neemt zal ik de regering persoonlijk verantwoordelijk houden, ik zal me hard maken om de onderste steen boven te krijgen waarom onze kinderen in godesnaam zo’n giftige rotzooi krijgen toegediend. Ik ben op dit moment in verwachthing en ik kan je nu al zeggen dat deze kleine NOOIT en te nimmer ook maar 1 prik zal krijgen. Ik ben WOEST !

 22. Toen ik vorig jaar hoorde van deze vaccinatie, heb ik direct al besloten om mijn dochter niet te laten prikken. Liever steek ik mijn energie in het voorlichten over veilig vrijen als het zover komt, en de noodzaak van uitstrijkjes maken. Helaas hebben de klasgenootjes van mijn dochter een andere mening, namelijk “dat ik heeeel veel spijt zal krijgen als mijn dochter later baarmoederhalskanker krijgt”, maar dat neem ik ze niet kwalijk, daarin hoor ik de onwetendheid van hun moeders.Na heel veel informatie te hebben gelezen op internet ben ik alleen maar meer overtuigd de juiste beslissing te hebben genomen, zeker gezien de enorme verdeeldheid in de medische wereld en het feit dat menig arts zijn/haar dochter (nog) niet laat inenten.

 23. vandaag stond er weer een artikel in het dagblad van het noorden.
  de leraren waarschuwen op scholen dat mag niet volgens het rivm ,hoezo vrije meningsuiting.
  ze mogen wel op de inentings papieren zetten dat de dochter ook zonder toestemming van ouders de prik mogen komen halen .
  wat raar toch wil je een medische handeling moet er altijd toestemming van de ouders zijn .
  wat mij trouwens op viel bij de voetbalwedstrijd van onze dochter dat er meiden waren die ziekig ?grieppig waren geweest ,toevallig een inenting gehad ?
  en ze presteerden onder de maat.
  hoe gaat dat verder?
  in drenthe gaan ze nu van start .
  mensen laat u goed informeren en neem een goede beslissing.
  misschien voor leraren een idee om bij te houden hoe het gaat met de meiden die ingeent zijn en met gegevens naar buiten te komen wat voor gevolgen de inenting hebben op het mentale en lichaamelijke vlak?
  het doet meer kwaad dan alleen maar gehandicapt of nog erger.
  wij hadden in onze vorige woonplaats ook een kind wonen die na de inenting gehanicapt is geworden ,hoor je niks over .
  trouwens ik zelf ben niet ingeent voor de pokken omdat mijn tante er gehandicapt door is geworden en later is gestorven .

 24. Onlangs (maart 2014) sprak ik een collega over een vriendin van zijn dochter die sinds kort opeens frequente ernstige epilepsie-achtige aanvallen krijgt. Ik vroeg aan hem, misschien onlangs HPV vaccin gekregen? Hij keek me met grote ogen aan en zei, dat klopt.

  Deze reacties hier grijpen me stuk voor stuk aan. Waar zijn we nu na al die jaren? Nog steeds wordt er geprikt en heeft 90% van de bevolking het niet door.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.