Advertentie

Big Pharma verhult problemen met HPV-vaccins..!


Prof. Dr. Van Leeuwen, toenmalig directeur van het Antonie van Leeuwenhoekziekenhuis in Amsterdam, was vanaf het begin één van de vele deskundigen, die tegen de overhaaste HPV-campagne van het RIVM was. En de farmaceutische industrie lachte kennelijk in haar vuistje?.

x

x

Big Pharma verhult problemen met HPV-vaccins..!

2018 © WantToKnow.nl/be (bron: HIER)

x

Medische onderzoekers hebben medicijnproducten ervan beschuldigd, dat ze ‘vuile spelletjes’ spelen om de werkelijke schade te verbergen, die is toegebracht aan jonge meisjes, die met de ‘bijwerkingen’ van HPV-vaccinaties werden geconfronteerd. Zoals je weet is het HPV-virus verantwoordelijk voor het ontstaan van baarmoederhalskanker en is er zo’n 10 jaar geleden, in een soort overdrive, besloten om tot de vaccinatie van deze jonge vrouwen over te gaan, via het nationaal vaccinatieprogramma in Nederland. Maar wereldwijd werd plotseling dit nauwelijks geteste vaccin als een ‘ei van Columbus’ omarmd.

De bijwerkingen die Big Pharma wenst te verhullen en waar de medische onderzoekers nu over spreken, zijn de dood, permanente afwijkingen in het lichaam en levensbedreigende reacties. Deze ‘bijwerkingen’ zijn verborgen, geminimaliseerd, gefalsificeerd door ‘wetenschappers’ die voor de vaccinatie-industrie werken. Deze ‘wetenschappelijk onderzoekers’ hebben daarnaast hun manipulatiekunsten toegepast, door aluminium, een zenuwgif, toe te voegen aan het placebo, dat zou moeten bewijzen, dat de afwijkingen bij de HPV-tests wel meevielen, ten opzichte van de placebo-proef. Regelrechte fraude en wetenschappelijke manipulaties dus.

Vanaf het begin van de HPV-hype, was er genoeg wetenschappelijke informatie te vinden die de wereld aan het denken had moeten zetten.. Is er een blind geloof in vaccinaties? Of spelen er opnieuw weer mega-miljarden-belangen??

En ondanks deze placebo vs. vaccin test, stierven méér jonge meiden in de VS, nadat ze het HPV-vaccin hadden toegediend gekregen (14 op 2881 vaccinaties), dan de sterfgevallen via placebo’s ( 3 van deze groep). Daarnaast had 3% (212 meisjes) van de groep die de hoogste dosis HPV-vaccin toegediend had gekregen ( 7.071 personen), te lijden van ernstige reacties op de vaccinatie.

Nader onderzoek
Dit alles was reden genoeg voor een groep onderzoekers van het ‘National Institute of Cardiology’ in Mexico, om nog eens 28 studies opnieuw te bekijken. Studies die zich hadden gericht op de impact van de 3 HPV-vaccins, die tot begin januari 2017 op de markt waren. Slechts 2 van de 16 random-studies, waar het placebo werd getest tegenover het actieve vaccin, gebruikten een trage saline-oplossing. De rest van de placebo’s waren ‘bijgevuld’ met aluminium.. Om op deze manier de kans te vergroten dat het toegediende placebo een reactie teweeg zou brengen, die het werkelijk vaccin minder ‘schuldig’ zou doen lijken..! Simpel en duidelijk: regelrechte manipulatie en een misdadige handeling..!

Nu hebben onafhankelijke studies uitgewezen, dat de bevindingen van deze Mexicaanse onderzoekers juist zijn. Spaanse onderzoekers ontdekten zelfs 10x hogere heftige reacties op de HPV-vaccinaties, dan in vergelijking met andere vaccins. Terwijl Canadese wetenschappers concludeerden dat 1 : 10 HPV-gevaccineerde meisjes een spoedbehandeling dienden te ondergaan in een ziekenhuis, binnen 42 dagen ná de HPV-vaccin toediening. En ja, het feitelijke effect van de vaccinaties kan nog steeds niet worden gemeten. Het blijkt dat het vaccin overigens werkzaam is, tegen enkele van het 32-stammen tellende HPV-virus..!

(Bron: Clinical Rheumatology, 2017; doi: 10.1007/s10067-017-3768-5)

1 gedachte over “Big Pharma verhult problemen met HPV-vaccins..!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.