Advertentie

7 Covid-feiten die Tony Fauci achterhield..!!


*

7 Covid-feiten die Tony Fauci achterhield..!!

2023 © WantToKnow.nl/be

x

Republikeinen in het Huis hebben maandag 9 januari jl. opdracht gegeven voor een speciaal onderzoekspanel dat zich richt op de coronavirus pandemie. Daarbij hopen ze dat wetenschappers en federale functionarissen, waaronder ene Dr. Anthony Fauci, danig onder druk komt te staan over het ontstaan van deze volksgezondheidscrisis en de reactie van de overheid daarop. Dit voorspelt niet veel goeds voor Fauci en degenen die betrokken zijn bij de doofpotaffaire.

Het was met name senator Jim Jordan (R-Ohio) die afgelopen zijn tijd in de hearings gebruikte om zeven feiten te noemen rondom deze ‘plandemie, ‘die Dr. Anthony Fauci kende, en, nog belangrijker, zaken die Fauci deed, en niet deed, toen hij op deze feiten werd gewezen en/of ze te weten kwam..

Natuurlijk is ook ‘niets-doen’ een vergrijp, wanneer je schade kunt beperken door wél in actie te komen. Dit zijn die 7 feiten:

 1. Fauci begreep dat Amerikaans belastinggeld naar de zg. organisatie ‘EcoHealth Alliance’ ging en dat dit geld werd doorgesluisd als onderzoeksfondsen naar het Wuhan Institute of Virology (WIV) lab in China. (zie HIER en HIER bijv.)
 2. Fauci wist dat deze EcoHealth Alliance een vrijstelling om weer gain-of-function onderzoek te gaan doen, terwijl dit onder president Obama ten strengste was verboden en op basis daarvan een ‘pauze’ werd ingelast. (‘Gain-of-function’ wil zeggen, dat er in laboratoria wordt geëxperimenteerd met virussen en bacteriën, teneinde ‘nieuwe functies’ aan die microben toe te voegen (via DNA-mutaties bijv.) zodat er ‘officieel’ méér kennis ontstaat over.. Je snapt dat dit  ook een giga-camouflage-operatie kan zijn, voor het kweken van microben voor allerlei donkere toepassingen.)
 3. Fauci wist dat de veiligheidsnormen in dat WIV lab in China volledig ontoereikend waren.
 4. Fauci wist dat ook dat deze EcoHealth Alliance zich niet hield aan de eisen voor subsidie rapportage en zich niet aan het wetenschappelijk-onderzoeks-contract hield.
 5. Fauci wist ook dat gain-of-function onderzoek in feite werd uitgevoerd in het WIV lab in China.
 6. Fauci wist dat het standaard P3CO beoordelingsproces, hierbij niet werd gevolgd was, bij de goedkeuring van de subsidie aan EcoHealth Alliance.
 7. Fauci wist dat het virus waarschijnlijk afkomstig was van het lab waar Amerikaanse belastinggeld naartoe werd gestuurd… in de stad waar dat lab is, breekt een dodelijk virus uit dat uiteindelijk wereldwijd zes miljoen mensen zou doden..

EcoHealth Alliance’ dat hier in het artikel wordt genoemd, is een Amerikaanse non-profitorganisatie. Zij hebben tot doel, het ontstaan van nieuwe besmettelijke ziekten te ‘voorkomen’. Zo heeft  het -met financiering van de National Institutes of Health (NIH) waar meneer Fauci directeur van was- onderzoek gedaan naar coronavirussen die verband houden met vleermuizen. De camouflage-theorie over de ‘zoönose’; het overspringen van virussen van dier-naar-mens.

Dr. Tony Fauci heeft er het zwijgen toegedaan.
Een FEIT, dat natuurlijk véél verder reikt, dan je zo op het eerste gezicht wellicht zou denken/vermoeden. Want door te zwijgen, lijkt het alsof de man volledig NIET-betrokken is bij het onderzoek. Belangrijk is dan, wat Fauci deed, hoe hij handelde, toen hij deze informatie onder zich had?

Vertelde Fauci aan Donald Trump, toenmalig president van de VS, en opperbevelhebber van de US-strijdkrachten, dat er een dodelijk virus was uitgebroken in China in Wuhan, waar dus ook Amerikaans belastinggeld naar toe was gestuurd. naar het micro-biologisch lab, dat niet aan de code voldeed en dat niet goed functioneert? NEEN, de man zweeg, omdat er kennelijk een ‘andere agenda’ lag, die uitgerold diende worden.

 • Heeft Fauci het de stafchef verteld?
 • Heeft Fauci het zijn directe baas verteld, de toenmalige minister van Volksgezondheid Alex Azar?
 • Heeft hij het andere hoge gezondheidsfunctionarissen verteld? Zoals Dr. Robert Redfield, Dr. Deborah Birx en/of Dr. Brett Giroir?
 • Nee, niks daarvan. Maar Fauci organiseerde op 1 februari 2020 om 14.00 uur wél een conferentiegesprek deze toppers, met Francis Collins en 11 virologen uit de hele wereld aan wie hij jarenlang Amerikaanse belastingcenten had uitgedeeld…
 • Vóór dat gesprek zeiden vermaarde virologen, waaronder Kristian Andersen, dat er vreemde dingen te ontwaren werden. Zoals “Het virus ziet er gemanipuleerd uit”, “Het virus komt niet overeen met de evolutietheorie.” Op de dag van het gesprek zei deze dr. Andersen: “Ik weet niet hoe dit in de natuur gebeurt, maar in een lab kan dit wel eenvoudig zijn gefabriceerd.” (overigens preciés de conclusie die prof.dr. Luc Montagnier had getrokken inzake de oorsprong van het ‘virus’..!)
 • Maar in deze conference call, werd hun verhaal recht gezet. Kennelijk was de druk afkomstig van organisator Tony Fauci. En drie dagen later veranderden deze mensen, die riepen dat dit ‘ding’ wel uit een lab moest komen, hun toon en draaien als een blad aan een boom. Sterker nog, ze beweren dat iedereen die deze lab-theorie ophangt, gek is ….!!
 • In een e-mail van EcoHealth Alliance had Fauci veel dank al ontvangen! “Dit is geweldig, we zijn blij om te horen dat onze gain-of-function onderzoeksfinanciering pauze is opgeheven” …

Maar wat beweerde de magische dr. Fauci, onder ede zelfs, tijdens het US-Congres-hearings:

 • het waren niet de Amerikaanse belastingcenten die waren overgemaakt naar China
 • er was geen sprake van gain-of-function onderzoek aldaar
 • nee, er was ook geen lab lek in Wuhan.
 • En het verhaal dat mRNA-gevaccineerden geen COVID-19 zouden kunnen krijgen en absoluut ‘veilig’ zouden zijn.
 • dat mRNA-gevaccineerden het C-19-virus ook niet zouden overbrengen.
  En wellicht het meest kwalijke van alles, de man loog over de natuurlijk afweer van het menselijk lichaam:
 • Er bestaat niet zoiets als natuurlijke immuniteit als het gaat om dit virus…!

Het Amerikaanse volk en het parlement, heeft simpelweg de mensen die hen de juiste informatie hadden moéten geven niet kunnen vertrouwen, want ze wisten deze zaken KEIHARD VANAF HET BEGIN! Als er vervolgens een regering is, die je niets hebt verteld, is dat iets dat goed dient door te dringen, zodat het in elk geval niet weer gebeurt.

Niet alleen dat er weer een vreselijk virus gebeurt, het parlement, zo verklaart Jim , wil niet dat de regering en regeringsfunctionarissen ons misleiden over een virus. Vanaf volgende maand gaat het onderzoekspanel aan de slag. Jim Jordan vindt, dat ze ervoor moeten zorgen, dat het land de feiten krijgt zoals ze deze hadden moeten krijgen op 1 februari 2019.

Luister naar zijn betoog.


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.