Advertentie

Dr. Anthony Fauci binnenkort voor de rechter?


*
*

Dr. Anthony Fauci binnenkort voor de rechter?

2023 © WantToKnow.nl/be

x

Met betrekking tot het COVID-woordvoerderschap in de Verenigde Staten, werden de covidontwikkelingen gestuurd door dr.Anthony Fauci, een wetenschapper-arts. De Ab Osterhaus/Marc Van Ranst van Amerika is immunoloog, maar vooral hoofd van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID). Als belangrijkste adviseur van presidenten Obama, Trump en Biden had Fauci een bijzonder grote invloed op de federale en deelstatelijke oorlogsstrategie tegen Covid-19 en de achtergronden ervan. Waar Van Ranst en Osterhaus, de mondelinge strijd aanbonden met anti-vaxxers, grondwetfetisjisten en andere ‘complotdenkers’, is het van hen kant doodstil geworden, rondom één van die ‘complotten’.

Namelijk dat het coronavirus ontsnapt was uit een Chinees laboratorium, dat Anthony Fauci afdeed als een ‘Trumpiaans’ riedeltje met racistische bijklank. In België durfden politici wetenschapper Van Ranst weinig in de weg leggen; hij was immers de ‘expert’, en wie waren zij om de expert tegen te spreken. In Nederland werden de tegenstanders van het Corona-beleid niet aan het woord gelaten, een ándere manier om de ‘wetenschappers’ die wél aan het woord kwamen, als autoriteit te positioneren..!

Maar in de Verenigde Staten klonk de kritiek op deze ‘kopmannen van het Covid-beleid’ luider en scherper, in het bijzonder vanuit rechts-libertarische hoek. En de kritiek zwelt massaal aan, vooral door toedoen van senator dr. Rand Paul, arts uit Kentucky, die momenteel bezig is, aan zijn derde ambtstermijn als senator. Vanuit die positie legde hij Anthony Fauci de voorbije jaren meermaals het vuur aan de schenen. Eén van de wederkerende discussiepunten tussen Paul en Fauci betrof de oorsprong van het coronavirus en de mate waarin de Verenigde Staten hadden bijgedragen aan de wereldwijde pandemie.

Dierenmarkt of laboratorium-ontwikkeling?
Over de afkomst van het virus bestaat vandaag — in tegenstelling tot hetgeen Osterhaus, Van Ranst en Fauci ons vertellen – nog immer géén consensus. De theorie die door de meeste overheden en academici (die vaak in overheidsdienst werken) wordt onderschreven is die van zoönose, de natuurlijke, dier-naar-menstransmissie. Vleermuizen hadden wilde dieren besmet, die op hun beurt op een dierenmarkt in Wuhan (China) marktgangers infecteerden. Marion Koopmans was als lid van een WHO-commissie, na meer dan een jaar, op zoek naar aanwijzingen op de markt van Wuhan..

Een tweede verklaring voor de oorsprong van het coronavirus is de lab leak theory. Per ongeluk ontsnapt uit het laboratorium dus. Deze theorie, die door het gros van het medisch establishment voorbarig werd afgedaan als ‘complottheorie’, legt de schuld bij het Wuhan Institute of Virology (WIV). Je hebt hier op de site veel kunnen lezen, over de GEZAMELIJKE OPERATIE/SAMENWERKING TUSSEN CHINA EN VS op dit gebied.

Het WIV experimenteerde op enkele kilometers van de dierenmarkt met coronavirussen. Het virus zou -nogmaals: PERONGELUK- ontsnapt zijn uit dat lab, waarna het aan zijn dodelijke opmars kon beginnen. Of die ontsnapping in scène werd gezet, laten sommigen in het midden. Er zijn niet genoeg feitelijk aanwijzingen om dit te onderbouwen.

Maar, 66% van de Amerikaanse bevolking gelooft (HIER) — tot consternatie van Dr. Fauci — dat het coronavirus ‘uit een laboratorium komt’. En.. maar liefst 86% van de Republikeinsgezinden is die mening toegedaan. Maar ook 62% van partij-onafhankelijken en 54% van Democraten vindt de ‘lab leak’ het meest waarschijnlijke startschot van de pandemie. En van opzettelijke verspreiding, is 46% van het Amerikaanse volk  overtuigt; zij denken dus, dat het virus ‘met opzet’ op de wereld werd losgelaten..!

‘Gain of function’..
Tijdens een reeks hoorzittingen in Washington D.C. beet dr. Rand Paul zich vast in de rol die Anthony Fauci en, bij uitbreiding, de Amerikaanse overheid hadden gespeeld bij de ontwikkeling van het coronavirus. Paul vroeg Fauci of de National Institutes of Health (NIH), waarvan Fauci’s NIAID deel uitmaakt, ooit ‘gain of function’ (GOF) onderzoek aan het Wuhan Institute of Virology had gefinancieerd. Over de correcte definitie van ‘gain of function research’ wordt nog steeds gekibbeld, maar dit soort onderzoek kan over het algemeen omschreven worden als het doen van proeven met genetische modificatie van virussen tot doel, inzake ziektebeeld, overdraagbaarheid en/of dodelijkheid.

Tijdens één hoorzitting verklaarde Anthony Fauci dat zijn agentschap nooit GOF-onderzoek aan het Wuhan Institute of Virology had gefinancierd. Senator Paul claimt dat Fauci met die bewering loog tegen het Congres, een misdrijf waar een stevige gevangenisstraf op staat. Als directeur van het NIAID kende Dr. Fauci immers fondsen toe aan het WIV, een instituut waarvan Fauci wist dat het zich bezighield met experimenten op coronavirussen.

Fondsen toewijzen, de smoking gun..!
Anthony Fauci is geen domme man en koos zijn woorden zorgvuldig. De directeur van het NIAID zei immers niet dat zijn agentschap geen geld had gegeven aan het WIV, noch dat het WIV zich niet had ingelaten met gain of function research. Hij beweerde enkel dat het NIAID geen geld had voorzien voor GOF-onderzoek aan het WIV. Amerika gaf dan wel miljoenen dollars aan een Chinese overheidsorganisatie die experimenteerde met vleermuisvirussen, het gaf die centen niet om te experimenteren met vleermuisvirussen.

Een advocaat leest in deze verwoording een juridische handigheid, een bedrijfsleider vindt ze flauwekul. Externe financiering van bepaalde activiteiten maakt intern immers geld vrij voor andere activiteiten. De centen die het Wuhan Institute of Virology normaliter had moeten voorbehouden voor ‘niet-GOF-onderzoek’, konden dankzij de Amerikaanse kapitaalinjectie herbestemd worden voor GOF-onderzoek. Een economische waarheid die ook wetenschappers begrijpen.

De onzichtbare macht van deze 3 ‘gezondheidsautoriteiten’, maar vooral hun ONZICHTBARE AGENDA(‘s) nopen niet alleen tot voorzichtigheid, maar zouden wereldwijd voor een massaal ‘ontwaken’ aanleiding moeten geven..!

Brief..
In een brief (HIER pdf) aan de openbare aanklager voor het District of Columbia zet Paul uiteen hoe Fauci loog tegen het Congres. De senator vraagt de procureur dan ook een onderzoek te openen naar mogelijke inbreuken op de federale strafwet. Eén bepaalde geldstroom tussen het National Institute of Allergy and Infectious Diseases en het Wuhan Institute of Virology zouden de Verenigde Staten immers, ondanks de ontkenning van de NIAID-directeur, rechtstreeks linken aan gain of function research.

Of de door Joe Biden benoemde U.S. Attorney veel appetijt heeft voor nóg een politiek gevoelige rechtszaak, valt evenwel te betwijfelen — met de vervolging van de deelnemers aan de bestorming van het Capitool heeft hij immers al de handen vol. En niet te vergeten, met de a.s. rechtszaak tegen zijn zoon Hunter Biden. Maar ‘niets doen’ met het verzoek van dr. Rand Paul kan ook niet..! We gaan het zien de komende tijd!

(klik voor link naar onze bookshop)

De gevaarlijkste Dr. op aarde..
In dit schokkende boek, waarvan je hiernaast de cover ziet van de NL-vertaling, beschrijft Robert F. Kennedy Jr. (1954) het wereldwijde web van corruptie, misleiding en zelfs misdaad dat Big Pharma samen met geheime diensten en het militair-industrieel complex heeft gesponnen: een web waarin artsen, ziekenhuizen, wetenschappers, universiteiten, overheden, vakbladen en media gevangen zijn geraakt.

Allen zijn zij betrokken bij de immorele en nietsontziende structuren die in naam zijn gericht op verbetering van de volksgezondheid, maar die in werkelijkheid meer weg hebben van een maffia die letterlijk over lijken gaat en louter belust is op financieel gewin, macht en controle.

Het actief blokkeren van werkzame medicijnen tegen Covid-19, de toediening van nauwelijks geteste vaccins, de bewust misleidende of zelfs valse berichtgeving over de pandemie, de internationale voorbereiding en coördinatie ervan, de mondkapjesgekte, de verzwegen bijwerkingen van de prikken, de maatschappelijke ontwrichting en de schaamteloze zelfverrijking van de superrijken over de ruggen van de bang gemaakte bevolking: dat alles komt in dit boek voorbij met gedetailleerde onderbouwing en een uitgebreid voetnotenregister.

Maar het coronabedrog is slechts het meest recente voorbeeld.
Nog veel meer ruimte wordt in dit boek gegeven aan de schandalige gang van zaken rondom AIDS-bestrijding, de meedogenloze proefnemingen op kinderen in Afrika en Azië, de dodelijke verstrengeling van Pharma met het militaire apparaat, de gewetenloze ontduiking van het uit 1972 stammende biowapenverbod en het duivelspact dat de Amerikaanse volksgezondheidspaus Anthony Fauci sloot met Bill Gates, de onmetelijk rijke, door machtslust en eugenetica bezeten Tech- en Mediatycoon, die ook hoofdsponsor is van de Wereld Gezondheidsorganisatie (WHO).

In ‘De Gevaarlijkste Dr. op Aarde’ wordt je als lezer meegenomen op een gruwelijke reis, een griezeltour die moeilijk te geloven was, ware het niet dat alles in detail met naam en toenaam en met een overmacht aan referenties en verwijzingen gestaafd wordt. In de Verenigde Staten werd dit boek een alle records brekende bestseller, ondanks het feit dat geen enkele grote uitgever zich hier aan durfde te wagen en de grote mediaconcerns het werk vrijwel compleet doodzwegen.

* * *

1 gedachte over “Dr. Anthony Fauci binnenkort voor de rechter?

  1. Wat mij steeds blijft beindrukken is hoe de tijd z’n gegevens achterlaat op ons gelaat.
    Hoe het afloopt zal wellicht duidelijk zijn maar wat exact de gang der dingen is, is mij nog voor een deel duister. Allereerst het geklooi met de types die het duister dienen is mij onduidelijk. Maar de gang van zaken in de Eu lijkt volledig duidelijk evenals de types die zij geprikt.
    Voor mij is het klaar dat de VS uiteindelijk klaarheid zal komen geven over hoe de Eu uit de rommel vandaan moet geraken en dan niet met medewerking van de lui daar die deel blijven uitmaken van “het kwaad” maar juist deel uitmaken van de tegenpartij. Hetgeen nu duidelijk zichtbaar is en zich sterker en sterker laat zien als de club die het gaat worden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.