Advertentie

Het smerige dubbelspel van Tony Fauci..!!


X
X
Het smerige dubbelspel van Tony Fauci..!!

x
2021 © WantToKnow.nl/be
x
Prof. dr. Peter Götsche. (auteur van het boek: ‘Dodelijke medicijnen en georganiseerde misdaad’).

De respectabele professor dr. Peter Gøtsche, waarvan je HIER op de site een prachtig artikel over de farmaceutische industrie kunt vinden, is duidelijk in zijn oordeel rondom de DUBIEUZE dr. Anthony Fauci. Een oordeel dat na zorgvuldige bestudering van deze zaak tot stand kwam. Volgens Peter Gøtsche is Anthony Fauci ernstig zijn boekje te buiten gegaan, samen met zijn mededirecteur Francis Collins bij het NIH. Beiden hebben ze volgens Gøtsche, uitgesproken dat het NIH geen enkele financiële betrokkenheid heeft bij het ‘Gain of Function’-onderzoek in Wuhan.(HIER)

Professor Gøtsche gaat zover in zijn artikel (HIER pdf), dat hij de bewijzen laat zien, o.a. via deze link (HIER) en dat hij daarbij opmerkt dat DE WAARHEID NIET LANGER KAN WORDEN ONDERDRUKT..! (HIER)
x
Links- of rechtsom, wát je hier ook van vindt, een feit is, dat als de BEWEZEN frauduleuze dr. Fauci schuldig wordt bevonden aan het liegen over de financiering, creatie en doelbewuste vrijlating van Covid-19, hij de doodstraf kan krijgen voor verraad..!
x
Achter dit verhaal speelt natuurlijk de ‘kleffe’ relatie die Joe Biden heeft met de leiding van de Chinese Communistische Partij. Deze club zou natuurlijk maar wat graag Amerika/de VS neerhalen en het communistisch maken. Fauci is FEITELIJK net betrapt op liegen, onder ede, over het helpen bij het financieren en uitvoeren van het onderzoek om COVID-19 te maken en uit te brengen. In diplomatiek-politieke taal kun je zeggen dat Dr. Fauci zeer waarschijnlijk VS-regels en -wetgeving overtrad, toen hij als eindverantwoordelijke, het Wuhan-lab -(onderzoek) financierde, om door te gaan met coronavirusprojecten die in 2014 in de VS verboden waren. (HIER 00k)
x
Het is voorbedachte massale genocide. GEPLAND.
Gefinancierd door de Amerikaanse burger. Door een topambtenaar geaccoordeerde financiering; zelfs door de belangrijkste ziektespecialist, waar het grootste deel van Amerika en het CDC (Amerikaanse GGD’s) dagelijks advies van krijgen. Dr. Fauci liet het zich ontglippen op het Politifact-kanaal, met al zijn mislukte retoriek, zeggend dat COVID-19 mogelijk afkomstig is uit een laboratorium, en dat het ‘ongelukkig’ is dat Senator Rand Paul het onderwerp ter sprake bracht voor Amerikanen om erover te horen.
x
Senator Rand Paul klaagt Fauci aan voor het financieren/helpen van riskant ‘GainOfFunction’ (GoF) ‘functieversterkend’ onderzoek dat COVID besmettelijk maakte van dier op mens, en dus van mens op mens..! Fauci heeft ze -slim genoeg- nooit ontkend, toen hij werd geconfronteerd met zijn manipulatieve daden. Hij zei:“Het is echt niet nuttig om iets naar voren te brengen” en dat het “jammer is dat hij dat naar voren heeft gebracht.” Wacht, wat? Dan geeft Fauci alles toe en zegt:
x
“Het doet echt niets anders dan de zaak vertroebelen van wat we proberen te doen. Dus het was gewoon jammer dat hij (bedoeld Senator Rand Paul) dat zei.”

Nou, ja, het vertroebelt de kwestie van wat ie probeert te doen, deze meneer Fraudulent Fauci, want WAT hij natuurlijk KEIHARD PROBEERT/PROBEERDE te doen, is een ziekte pandemisch verspreiden. Om vervolgens iedereen, wereldwijd te injecteren met splinternieuwe vaccins, die ongekende gevolgen hebben/creëren in het menselijk lichaam. Fauci heeft dus KEIHARD GELOGEN: We weten nu dat de NIH, onder Fauci’s leiding, onderzoek naar virussen in Wuhan Labs in China financierde…

Kijk de man loopt/liep er gewoon mee te koop..!! Kennelijk een té groot geheim/complot om in je eentje te dragen.. Opgewonden als een klein kind..??

Tijdens een gesprek met een linkse pundit op een extreem linkse nieuwsshow, probeerde Fauci zijn verraderlijke acties te minimaliseren door toe te geven: “Dus in een zeer kleine samenwerking als onderdeel van een sub-contract als onderdeel van een subsidie, hadden we een samenwerking met enkele Chinese wetenschappers.” Meneer heeft dus ‘alleen maar’ gechat met deze dubieuze club en hen een ‘klein beetje’ geld gestuurd? Voordat ze op rooftocht gingen en duizenden mensen over de hele wereld vermoordden? Klinkt volkomen onschuldig toch?

Dr. Anthony Fauci geeft het allemaal toe, op zijn eigen onhandige manier, dat het virus misschien niet afkomstig was uit de natuur, en dat de Verenigde Staten wel degelijk CCP onderzoek in Wuhan laboratoria financierden met door hem geaccoordeerde NIH-subsidies, waar Fauci dus wel degelijk voor heeft getekend!! Hij moet het toegeven, want de papieren bewijzen het!!

Dus dr. Fauci heeft onder ede gelogen tijdens een getuigenis in de Senaat, rechtstreeks en recentelijk, in antwoord op deze beweringen van verraad en massamoord. De vergelijking met de ‘Smith Act’-processen, tegen communistische partijleiders in New York City in de jaren 50, en de executie van de Rosenbergs tijdens de Koude Oorlog, dringt zich op..!

Als onderdeel van de Koude Oorlog met de Sovjet-Unie.
Leiders van de CPUSA (Communistische Partij van de Verenigde Staten, nu bekend als de Democratische Partij) overtraden de Smith Act, die het voorstaan van de gewelddadige omverwerping van de Amerikaanse regering verbood. Het ging tot aan het Hooggerechtshof, en na een proces van bijna een jaar werden elf communistische leiders schuldig bevonden en in de federale gevangenis gezet.

Dan waren er Julius en Ethel Rosenberg, spionnen die tijdens de Koude Oorlog werden geëxecuteerd. Hun misdaad? Ze zouden informatie over de Amerikaanse atoombom hebben doorgespeeld aan de Russen. In die tijd was er minder bewijs voor de schuld van de Rosenbergs dan er nu is voor het verraad van Fauci. Het echtpaar werd op 19 juni 1953 geëlektrocuteerd in de Sing Sing gevangenis in Ossining, New York, omdat ze zogenaamd ’toezicht hadden gehouden op een spionagenetwerk‘ dat bomgeheimen had gestolen en doorgespeeld aan communisten.

De relatie van Joe Biden met de Chinese partijleider XiPing dan in dit plaatje..!!?
Als vice-president onder Barack Obama, was het voor iedereen zichtbaar, dat Joe Biden dikke maatjes werd met de Chinese Communistische partijtop. Op een van zijn reizen naar China, werd zijn uiterst labiele en omstreden zoon Hunter Biden meegenomen in de Airforce One, om daar -zo bleek later- een particuliere miljoenendeal te doen, onder de vleugels van vader-lief..!!

Wat denk je? Deze ‘pandemie’ is erger dan een bom.
Net als de smerige Covid-19 vaccins trouwens, sorry, we kunnen het niet anders kwalificeren. Dus wat zal Fauci’s lot zijn? Zal hij berecht worden en schuldig bevonden worden aan verraad? Krijgt hij er de doodstraf voor? Laten we er een stemming over houden van alle Amerikanen, maar deze keer geen post-in ballots en geen stemmachines. Stem uw internetfrequentie af op Pandemic.news voor updates over hoe u zich kunt voorbereiden en voor uw lichaam en geest kunt zorgen met superfoods, supplementen en volledig organisch voedsel, nu en tijdens de komende communistische apocalyps.

Kijk hieronder hoe Fox News en senator Tom Cotton de valse beweringen van Fauci ontkrachten en besef in hemelsnaam wat hier speelt!! Dit zijn geen wappie-verhalen of complotdenkers-theorieën, die afkomstig zijn van volledig losgeslagen mensen.. Dit zijn vragen die in de Amerikaanse Senaat worden en werden gesteld en die DE WAARHEID TONEN..!!

DURF IN HEMELSNAAM DEZE ZAAK OP Z’N ESSENTIE TE BEKIJKEN.. Kijk naar dit trio oplichters… WHO-voorzitter Dr Tedros (HIER), dhr. Bill Gates (HIER) en… deze Dokter Fauci (HIER) Eigenlijk is deze virtuele rechtszaak al beklonken. In de rechtspraak in de VS, heet het veroordelen van personen op basis van INDIRECT BEWIJS.. Circumstancial Evidence.. Nou als er ooit sprake was van dit fenomeen, dan is het hier bij deze uiterst dubieuze figuren..

De onzichtbare macht van deze 3 ‘gezondheidsautoriteiten’, maar vooral hun ONZICHTBARE AGENDA(‘s) nopen niet alleen tot voorzichtigheid, maar zouden wereldwijd voor een massaal ‘ontwaken’ aanleiding moeten geven..!

Advertentie

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.