Advertentie

7 Mind Control technieken áchter COVID19..!


“Je bent een Opa&Oma-moordenaar.”

“Je bent geen wetenschapper.”

“Jij zou gewoon mensen vermoorden,
om de economie weer te laten herleven.”

“Je moet de experts vertrouwen.”

“Ik wist dat jij weer je toevlucht zou nemen
tot samenzweringstheorieën.”

x

X
X

7 Mind Control technieken áchter COVID19..!

2020 © Stacey Rudin | deze versie/vertaling WantToKnow.nl/be
X

Deze geraffineerd, bovenstaande zinnen hebben allemaal slechts één doel: jou het zwijgen opleggen, om het alternatieve verhaal onder controle te houden. Het feit, dat ze je willen beschamen en intimideren tot naleving van Corona-regels, is alleen al het bewijs dat jouw gedachten gevaarlijk zijn. En daarom té meer reden om ze in dit artikel eens uitgebreid ook uit de doeken te doen.  Daarbij is het essentieel, zeer wenselijk en cruciaal, motieven in twijfel te trekken, deskundigen te bekritiseren en VOORAL VOOR JEZELF TE DENKEN. Als dat niet gebeurt, heerst de kracht van de menigte en treedt er een ramp op.

Hoeveel van ons hebben de waarheidsgetrouwheid van CORONA-beeld in twijfel getrokken? We zagen ze allemaal hun verhaal doen in de media en ze bombardeerden ons met een propaganda-campagne, teneinde ons ervan te overtuigen dat de steun voor lockdown universeel was, in ieder geval heel breed gedragen. Immers, wie zou niet bereid zijn, zich eenvoudigweg uit de ‘keten’ van de infectieverspreiding te verwijderen en op deze manier ‘levens te redden’? De meeste mensen accepteerden het verhaal. En plakten vaak en heel braaf, de ‘Blijf thuis, red levens’-sticker op hun FB-pagina en media profiel.

Ze sloten zich aan bij het team, verzamelden geld voor ‘frontliniehelden’ en de daarbij verbannen buitenstaanders. Niets van dit alles is verrassend: we hebben allemaal toegang tot de eeuwige (social) media, maar slechts weinigen van ons hebben kennis over pandemiebeheer. En precies dát is een heel ‘brandbare’ combinatie. Want wat bleek?

De mediapropaganda verborg de waarheid door ons effectief te overtuigen van het tegendeel: de we de leugen als waarheid dienden te omarmen.. Een ziekte die zo wijdverbreid is, kan niet worden tegengehouden met niet-farmaceutische interventies zoals sociale distantie. Deze ziekte vereist een zg. ‘kudde-immuniteit’, en hoe sneller hoe beter, vooral ontwikkeld door de jongeren en gezonden onder ons, terwijl die immuniteit de hoog-risico’s beschermt. We horen echter dat het niet volgen van dit protocol, zou gaan leiden tot miljoenen onnodige sterfgevallen.

Maar ze hebben ons voor de gek gehouden, en nu staan ze te popelen om hun sporen uit te wissen. Ze bewapenen propagandasoldaten met een scala aan angstaanjagende wapens om ons individueel het zwijgen op te leggen, op uiterst geraffineerde wijze, of gewoon door keiharde en fascistische censuur, waarvan de meest doordringende, geraffineerde boodscchappen/meldingen hieronder worden besproken:

1. ‘Je bent een samenzweringstheoreticus en complotdenker!’
Uit gedegen wetenschappelijke studie blijkt keer op keer dat ‘samenzweringstheoretici’ en/of ‘complotdenkers’ de geestelijk gezondste mensen van allemaal zijn… Er is namelijk in het geheel niets geks aan het vermoeden van een samenzwering. De geschiedenis zit vol van ‘samenzweringen’. Er maar weer een paar noemen? De Enron-affaire, Watergate, Ponzi-schema’s, Iran Contra, de moord op Julius Caesar, bankovervallen, kunstroof, de kruisiging van Jezus Christus – allemaal samenzweringen. (Zie ook illustratie)

Wanneer de omstandigheden niet kloppen, dan kún je en moet je feitelijke de mogelijkheid van een samenzwering overwegen. De methode van de ‘valse-vlag-operatie’ is daarbij een bewezen en geraffineerd wapen gebleken.Kijk eens naar het filmpje van James Corbett, die dit wapen als strategische aanvalsmethode op fraaie manier uit de doeken doet.

Op dit moment behandelt de maatschappij de CORONA-uitbraak als de Zwarte Pest; een gemeenschappelijk type virus dat de volgende kenmerken draagt:

 1. Het virus heeft een wetenschappelijk vastgestelde overlevingskans van 997/1000 = 0,03% kans op sterfte..! (En dat voor de mensen die in een stadium komen, dat ziekenhuisopname nodig is.’
 2. De gemiddelde leeftijd van COVID-overlijdens, ligt boven de normale gemiddelde levensverwachting!
 3. De overledenen hebben voor 99% te maken met 2 to 3 ANDERE FACTOREN, die we als ‘onderliggend lijden’ betitelen/co-morbiditeiten
 4. Deze corona-griepgolf veroorzaakte geen significante overmatige sterfte in landen in relatie tot de normale seizoensgriep.
 5. Deze coronagolf, doodt wereldwijd minder kinderen, dan blikseminslagen dat jaarlijks doen.
 6. Buiten bijna alle nieuws blijft de CONSTATERING DAT COVID ZICH in 60+% van de gevallen toont, en er nauwelijks symptomen te traceren zijn
 7. Het blijkt dat van de mensen die NIET HEFTIG worden geraakt, zo’n 80% reeds bestaande t-cel immuniteit heeft!!

Het zal ieder weldenkend mens ZEER DUIDELIJK ZIJN, dat er iets is, wat dit verhaal aandrijft. En zouden we niet ALLEMAAL moeten proberen uit te vinden wat dat iets is. Welke verborgen agenda ligt onder deze wereldwijde manipulatie..? En kijk hoe ze erin slagen voor ANGST de grote drijfveer te laten zijn van de sociaal-economisch-maatschappelijke, bijna dodelijke verkramping..!

2. “Je bent toch geen wetenschapper?”
Deze trieste kleine verklaring is vaak het laatste redmiddel van een in het nauw gedreven opponent, waarmee je als gezond-verstand-mens de degens kruist. Maar het verhaal is héél simpel: je hoéft geen wetenschapper te zijn om gegevens te interpreteren, te begrijpen hoe ziekten werken, en te onderzoeken hoe pandemieën moeten worden beheerd. Gebruik je gezond verstand en dan zal blijken dat dit vaak al genoeg is om de malversaties en manipulaties te doorgronden. Veelal gebeurt dit op het gebied van vertekende statistieken en het vertellen van halve waarheden. Maar mensen doen dit ‘leren’ continue. De hele tijd, elke dag, hun leven lang.. Iedereen met het vermogen om te lezen en met een nieuwsgierige geest, en de toewijding om te begrijpen kan de puzzel van COVID19 ontcijferen. INFORMEER JEZELF..! En loop niet achter elke overheidsmaatregel aan..

3. “Je moet de experts leren vertrouwen!”
Een vaak genoemd argument; laten we zeggen ‘Het autoriteitsargument’.  Waarmee natuurlijk wordt bedoelt: ‘Heb blindelings vertrouwen in experts, zonder de mogelijkheid om hun aanbevelingen inhoudelijk te testen!’...  Dit is natuurlijk een misvatting van retoriek en logica. Want neem het van ons aan: je zou met gemak een evenzo gekwalificeerde expert kunnen vinden, die álles wat hun expert zegt, volledig tegenspreekt..!

Neem uit ‘De fabels uit het rijk van COVID19’ het voorbeeld van Anthony Fauci (VS) tegenover de visie van Anders Tegnell uit Zweden. (HIER) Zij hebben elk hun geloofsbrieven, fervent fanclubs, en volledig uiteenlopende benaderingen van COVID19. Fauci houdt van de lockdown; Tegnell zegt dat deze onhoudbaar zijn en dat jer moeilijk weer vanaf komt, als deze eenmaal is uitgevoerd.

“Bestudeer de dingen zoals ze in je eigen geest lijken; denk objectief na over wat anderen zeggen, en stel dan je eigen overtuigingen vast. Vertrouw niets en niemand anders dan jezelf.” – Epictetus

Deze concurrerende methodologieën, kunnen slechts eerlijk alleen op hun resultaten worden beoordeeld, en die resultaten komen steeds meer  binnen nu. Het blijkt keihard, dat Zweden veel minder overtollige all-cause sterfte heeft in 2020, in vergelijking met zwaar opgesloten gebieden zoals New Jersey en Michigan in de VS. Het is duidelijk, dat Anders Tegnell’s visie heeft gewonnen. Maar zie je nu waar ‘de expertise van vertrouwende experts’ zoals deze inmiddels zéér omstreden dr. Fauci je zonder twijfel zou hebben gekregen?

4. “Jij zult niet van gedachten veranderen en bent niet objectief!”
Wat een slimme truc om te voorkomen, dat een tegenstander ooit een correct uitspraak zou kunnen doen! Zo wordt getracht, je naar hún mening te brengen. Door op te merken, dat jij moet toegeven dat je het mis had en als je dat niet doet, je dan bewijst dat je het mis hebt/had. Een regelrechte ‘Catch 22’! (Catch22: ‘een problematische situatie waarvoor de enige oplossing wordt ontkend door een omstandigheid die inherent is aan het probleem of door een regel‘)  Als je er zeker van bent dat je vanaf het begin gelijk had, blijf dan keihard staan en besef boven alles uit: je hebt niets te vrezen. Sta recht achter je beslissing. Ze haten dat!

5. “Je bent een Trump-aanhanger!”
We horen dit argument regelmatig.. Maar.. Wat heeft Donald Trump in hemelsnaam te maken met de mogelijkheid om COVID19 in te dammen? Doet hij iets verkeerds, in relatie tot de wijze waarop andere landen het verhaal aanpakken..? Elke vermelding van een politieke stroming in een discussie, laat je eigenlijk weten, dat de persoon die spreekt, het hele COVID19-verhaal ziet als een politieke punt-scorende oorlog. Dus nu weet je meteen, wat hun lockdown-liefhebbende acties motiveert: “winnen!”

6. ‘Je geeft niet om het menselijk leven!’
De lockdown meesterbreinen creëerden een morele en stille paniek, door impliciet iedereen te laten geloven, dat de Lockdowns de dood zouden kunnen gaan tegenhouden. Iedereen die tegen hun gewenste lockdown-actie was, werd min of meer, indirect, bestempeld als een moordenaar. Hierdoor kwam er volledige sociale controle, zonder enige politieactie. Handig! Een psy op voor de leeftijden. Was het niet Rutte die de uitspraak deed, zoals je die hier op de illustratie ziet staan..? Het klinkt wel overtuigend, maar lees je goed wat deze uitspraak impliceert, dan komt het erop neer, dat de overheid bepaalt, hoeveel vrijheid jij nog kunt proeven..!!

Hier is de waarheid: Mensen die geloven in kudde-immuniteit geloven in de wetenschap. Kudde-immuniteit ontwikkeld door de jonge en gezonde mensen is wat het maximale aantal levens van de meest kwetsbaren spaart. En hoe sneller de immuniteit van de kudde ontwikkeld is, hoe sneller de meest kwetsbare ouderen zonder angst kunnen terugkeren naar hun leven. Dit is urgent, omdat ze in veel gevallen aan het einde van hun leven zijn en dus niet veel tijd meer hebben. Dus nee. We willen oma niet doden. Je opponent met al die maatregelen is feitelijk degene die oma doodt..!

7. “Deze ziekte veroorzaakt langdurige gezondheidseffecten!” / “Er is zoveel dat we niet weten!”
De kracht van een orkaan is niet relevant voor de vraag of we het kunnen stoppen of niet. En moeten we de stad tot de grond toe afbranden om ‘stormschade’ te voorkomen? Want dat is wat de lockdowns doen; we hebben het allemaal aan den lijve meegemaakt. Met de onbewuste angst en de sluimerende wanhoop, doden we duizenden en duizenden mensen wiens leven had kunnen worden gered. Kijk naar de doden in verzorgings/verpleeghuizen, waar het allemaal volgens ‘protocol’ ging en vele duizenden stierven.

De hele bevolking krijgt COVID, in minder of zwaardere mate, lockdown of geen lockdown, en het blijkt dat op dit moment het grootste deel van de lockdown-gevolgen voor de arbeidersklasse is en de arme bevolkingsgroepen, terwijl jonge professionals de communicatie simpelweg via ‘Zoom’ vervolgen. Feitelijk gewetenloos en walgelijk en dat discrimineren van de armsten onder ons moet ophouden.

“Er is zoveel dat we niet weten.” Inderdaad, en dit zal nooit veranderen. We zullen nooit zeker weten wat COVID19 of een ander virus voor ons in petto heeft. De onzekerheid hoort bij het leven; IS HET LEVEN.. Zelfs als we elk detail wisten, konden we de natuur niet tegenhouden. Dus vecht gewoon door en vertel de waarheid als je die tegenkomt. En laat je niet tot zwijgen brengen via de bovengenoemde mind-control-truuks bijvoorbeeld..

Laten we tot slot de Griekse filosoof Epictetus aan het woord..
Hij was een stoïcijns filosoof uit de 1e eeuw. (50 -ca. 130 na Chr.) Samen met andere Romeinse filosofen behoorde Epictetus tot de leidende figuren in de stoïsche filosofie. Epictetus onderwees dat filosofie niet slechts een theoretische discipline is, maar een levenswijze. Epictetus geloofde dat alle externe gebeurtenissen door het lot worden bepaald en mensen daar dus geen invloed op hebben; we zouden alles wat gebeurt kalm en nuchter moeten accepteren. Maar eenieder is wel verantwoordelijk voor zijn eigen daden, die we door strenge zelfdiscipline zouden moeten onderzoeken en beheersen.

Zijn ethische opvattingen zijn opmerkelijk consistent en krachtig en zijn onderwijsmethodes zijn zeer effectief. Hij hield zich vooral bezig met integriteit, zelfdiscipline en persoonlijke vrijheid. Deze bepleitte hij, door van zijn studenten te eisen, dat ze twee centrale ideeën grondig onderzochten:
1. de eigenschap die hij ‘wilsbesluit’ noemde en
2. het juiste gebruik van indrukken/verkregen informatie

Epictetus:

“Als je eenmaal hebt beraadslaagd en hebt vastgesteld,
dat een bepaalde handelwijze verstandig is,
breng dan nooit je oordeel in diskrediet.
Sta recht achter je beslissing.

De kans is groot dat er inderdaad mensen zijn,
die je bedoelingen verkeerd begrijpen
en je zelfs veroordelen.
Maar als je naar je beste oordeel
juist handelt, heb je niets te vrezen.
Neem een standpunt in.”

 

10 gedachten over “7 Mind Control technieken áchter COVID19..!

 1. Ik heb al menige vrienden op de ex-lijst kunnen zetten omdat ik het niet kon verenigen met het feit dat ik de ene dag sta te demonstreren in Den Haag en de andere dag als genodigde de gebraden haan zou moeten uithangen op een door en door covid-protocol, trouwfeestje.
  Ik word gezien als egoist door niet aanwezig te zijn, terwijl er alles aan gedaan is om het ‘zo veilig mogelijk’ te houden. Dus alle debiele en absurde maatregelen tot opm het bot, volgen.
  Dat is m.i. zoveel conformisme en verwrongen braafheid dat ik niet verwacht dat hier sprake zou kunnen zijn van een ‘feestje omdat mensen gaan trouwen’. Dus blijf ik weg en word vervolgens verrot gescholden. Wie heeft nou geen respect voor iemand anders z’n mening? Want dat is waar het om gaat. Als je meent aan de linkerkant van het politieke spectrum te staan maar aan de andere kant slikt wat schoft Kutte zegt, dan ben je in mijn ogen een rechtse knecht.
  Over tweedeling in de samenleving gesproken… Dit begint zich nu duidelijk af te tekenen.
  Je ziet ze, de terugdeinzers, die zich tegen een gevel drukken met een angstig gezicht terwijl er iemand langskomt. Of die idioten die in hun eigen auto, in hun eentje, met muilkorfje op achter het stuur zitten.
  Gezien er héél veel domme, bange, slaafse, gehoorzame burgers zijn is dit leed voorlopig nog niet voorbij maar het legioen mensen die het door hebben, neemt óók met de dag toe! Strekt tot hoop.

 2. Wat als alles negatief wat we nu zien gewoon de uiting is van de ongelooflijke paniek van de zogenaamde elite van de huidige wereld?
  Wat als hun laatste pogingen zijn om ongelooflijke angsten in ons op te wekken om ons alsnog te proberen te controleren?
  Wat als je wakker bent en je boosheid en ongerechtigheid voelt, is dat dan niet net zo erg als er mensen zijn die angst voelen?
  Wat als jezelf in ‘het oog van de storm bevindt’ inhoudt dat je je goed voelt, liefde voelt, geniet, en meer van dat soort positieve gevoelens in jezelf weet op te roepen en deze vast te houden.
  Dat je van de mensen houdt, ongeacht of ze in angst zijn of boos zijn en zoveel mogelijk probeert om het goede te zien in iedereen ongeacht hun uiterlijk vertoon, goed of kwaad.
  Als je beseft dat we in transitie zijn van het tijdperk vis naar waterman dan is alles wat nu gebeurd prachtig te verklaren. Als je dit beseft dan begrijp je wat er nu gebeurd en waarom je negatief voelen alleen maar erbij toedraagt om het oude systeem te proberen in stand te houden.
  Dit zijn waanzinnige moeilijke tijden maar het feit dat jij hier bent nu is heel speciaal want je hebt hier vele levens op Aarde naartoe gewerkt.
  Het allermoeilijkst is toch wel dat we de afbraak van het huidige systeem mogen ervaren en we geen uitzicht hebben op wat eraan staat te komen.
  Voel je goed en sta in je ik-kracht want fantastische geweldige tijden komen eraan maar eerst moeten we door de allerlaatste momenten van duisternis, de allermoeilijkste tijden van alles en dat is geen kattepis maar voel je sterk, dit is waarom je al vele levens hier op Aarde bent geweest om te trainen voor dit examen.
  Kijk om je heen. Ervaar dit zo en voel je innerlijke kracht. Zoek die op en je weet dat wat we nu meemaken het einde van een duistere periode is, een periode die nodig was en ons ervaringen gaf die nodig waren voor het collectief genaamd mens.
  Hoe kun je zeggen dat je weet wat het is om mens te zijn als je een kant uitsluit.
  We moeten het in zijn totaliteit ervaren, goed, slecht, duisternis, licht, eigenlijk is er alleen maar ervaring en niks anders.
  Waar we naartoe gaan is niet slecht, niet goed, maar een nieuwe ervaring.
  We hebben de duisternis de afgelopen 2500 jaar mogen meemaken, nu is het weer tijd voor het licht. De ying en yang, bij licht hoort duisternis, bij duisternis hoort licht, het een kan niet zonder het ander, ben dankbaar voor al je ervaringen want in pijn zitten ook hele mooie dingen en zo zit er ook pijn in licht.
  Probeer bij elke ervaring erbij stil te staan dat elk nadeel zijn voordeel heeft en je gaat het zien.
  Ik zou zeggen, feel good, en bij de slechte dingen zeg tegen jezelf, het is wat het is, we gaan gouden tijden meemaken tot ze gaan vervelen en we weer gaan verlangen naar de duisternis. Het is de aard van dualiteit, what goes up must come down, zo zal onze Aarde nog miljarden jaren doorgaan in dit spel.

  1. Lokiban 2.
   Vaak wordt gezegd dat mensen positief moeten blijven.Het “probleem” daarbij kan zijn dat mensen moeilijk het “negatieve” wat ons raakt/treft als positief zullen zien.
   Dat we eerst nog zware tijden moeten doorstaan eer we een betere wereld krijgen,daar ben ik nog niet zo zeker van.
   Wie het boek “De dertien satanische bloedlijnen” heeft gelezen en de protocollen van Sion zou daar uit kunnen halen dat de “elite” nog redelijk op schema lijken te liggen.
   In de protocollen staat onder andere (vrij vertaald uit het hoofd) dat boeren door belastingen in de problemen worden gebracht en dat de staat = elite dan deze bedrijven zal overnemen en kijk wat er gebeurd bedrijven worden overgenomen door de staat.
   Eveneens is beschreven dat landen diep in de schulden worden gebracht zodat die landen aan de wensen van de “elite” moeten voldoen omdat die landen een schuld zouden hebben uitstaan aan bv de ECB.
   Wiebes en Hoekstra praten al over 20 miljard,Rutte heeft de EU toestemming gegeven om geld te gaan lenen wat wij allen zullen moeten terug betalen.Ook komt er een potje bij de EU van 750 miljard wat Nederland per jaar ongeveer 1 miljard gaat kosten (stond vanmorgen op nos teletekst).
   In de protocollen staat ook dat Europa met enorme aantallen werkelozen te maken gaat krijgen mede veroorzaakt door bedrijven die in het bezit zijn van de “elite” en dat klopt toch aardig lijkt mij. Juist bij de grootste bedrijven vallen op dit moment enorm veel ontslagen. Door de coronacrisis gaan veel MKB bedrijven failliet wat ook nog eens enorm veel banen kost.De optel som is dan makkelijk: Veel mensen moeten een uitkering aanvragen wat voor rekening komt van de belastingbetaler,Door nu veel geld te gaan lenen (hiermee bedoel ik de staat) en de EU de vrij hand te geven om te gaan lenen komt er nog een gigantisch bedrag bij dat door de belasting betalers zal moeten worden opgebracht terwijl er steeds minder belastinginkomsten binnen zullen gaan komen bij de staat en zij die vaak de meeste mensen ontslaan betaalden en betalen nog steeds nauwelijks belasting (wat nu niet zal veranderen omdat zij aan Brussel belasting mogen gaan afdragen) en we weten dat Brussel het verlengstuk van de multinationals,banken en de aandeelhouders is.Bewust worden landen met miljarden schulden opgescheept wat garant staat voor slavernij in een modern jasje omdat we die schulden nooit meer zullen kunnen aflossen dus zullen ze (de elite) eisen gaan stellen aan ieder van ons.
   Dit kan alleen omdat we het met ons allen toestaan en corona is een handig hulp middel voor vele zaken die alleen maar nadelig zijn voor het “klootjesvolk” en daar maken ze gretig gebruik van.
   Wordt het zo langzamer hand eens geen tijd dat de regering ons minder beperkingen oplegt ivm corona en de keuze aan de burgers zelf overlaat?
   Zij die angst hebben voor corona kunnen zich isoleren om besmetting te voorkomen (zij kunnen binnen blijven) maar zij die geen angst hebben kunnen gewoon doen wat ze willen en daarmee zouden een hoop banen gered kunnen worden omdat minder MKB bedrijven zullen omvallen.Laten we het aan de staat over waarbij te zien is dat we richting afgrond gevoerd worden of gaan we het gezonde verstand gebruiken om te redden wat nog te redden is? De staat geeft niets om haar “onderdanen” getuige de door Ollengren toegestane huurverhogingen voor mensen die hun baan kwijt raken,het niet breed hebben en vaak aan de voedselbanken staan waar de staat ook niet veel aan doet zoals ze ook niets doen voor de Groningers die door gasboringen schade hebben opgelopen terwijl de staat haar zakken vulde,getroffen ouders in de toeslagaffaire zullen waarschijnlijk ook lang moeten wachten als er al ooit betaald gaat worden aan hen.De Duitsers werden beschuldigd van roven maar is dat nu anders? Worden we nu niet door regeringen en de EU beroofd? (denk bij de EU aan oud nazi’s die aan het begin van de oprichting van de EU stonden zoals zij ook hun invloed bij de NAVO hebben gehad).

 3. Of niet! Want dat is de comfortabele uitleg. De loop der dingen kennende hier op Aarde, laat een heel ander schema zien. Verplaats je in de rol van de duivel en verplaats je in de rol van God en dan zie je dat er geen comfortabele rol is weggelegd voor de mensheid die op de zeef gelegd wordt om zo het verschil te zien wie wat kiest met z’n vrije wil.
  Voor het duister wat mag bestaan bij de gratie Gods, zal er alles aan doen om de slag te winnen. En de schepper, de Bron, wil nu wel eens zien waard de schapen lopen en waar de bokken.
  Het ‘filter’ zit ‘em in de vaccinaties. Wie wèl wil doet aan 666 en zit in het ene kamp, wie niet, krijgt het hevig te verduren met alles erop en eraan. Kijk naar de grote afdrukken van Auswitz-Birkenau en zie zijn stille verlangens (Hugo met de schoenen). Uiteindelijk gaat iedereen die niet wil, de pijp uit. Groot gejuich onder de ‘willenden’. Die euforie is van korte duur en verdampen allemaal samen met alles wat op satanische leest geschoeid is. ALLES!
  Dan staan de getrouwen op uit de dood en zien de nieuwe wereld zoals deze ooit beloofd is met alle schitter en glans waarbij echt degenen die stand hielden tot in de dood als enigen overblijven. Dood gaan doen we allemaal maar dit keer is het voor z’n echie.

 4. Er bestaat een kans dat de kudde-immuniteit nooit zal worden bereikt. Dit omdat AstraZeneca een forse tegenslag heeft moeten incasseren. Tijdens de testfase heeft een proefpersoon ernstige bijwerkingen ontwikkeld, waardoor het verdere testen voorlopig moet worden stopgezet.

  https://www.xandernieuws.net/uncategorized/testfase-minister-de-jonges-covid-19-vaccin-opgeschort-wegens-ernstige-bijwerkingen/

  Maar wie weet is in dezen Rusland de ‘reddende’ engel met het daar ontwikkelde vaccin, dat door Putin wordt aangeprezen.

  https://duckduckgo.com/?q=Putin+pushes+Russian+made+vaccination&t=h_&ia=web

  Het laat gelijk zien dat Putin heerlijk meewerkt aan de NWO-agenda.

  1. Neem aan Aarend dat je bedoelt, de kudde/immuniteit die ze met vaccins willen bereiken..
   Het is namelijk een biologisch principe, ontdekt aan het begin van de vorige eeuw.

  2. Je hebt gelijk Guido. Ik doel inderdaad op de kunstmatig geschapen kudde-immuniteit van het RIVM. Bedankt voor de verheldering die de tekst in de afbeelding biedt.

 5. Mooi artikel, goed om deze argumenten even op een rij te hebben en weerlegd te zien
  Ik kan niet begrijpen dat zoveel mensen die ik ken als nadenkend en verstandig, zich toch van deze drogredeneringen bedienen en braaf in het officiële verhaal meelopen.

  Ik zie een foutje, als de overlevingskans 997 op 1000 is, is de kans op sterfte 0,3 % en geen 0,003 %
  In werkelijkheid is het sterftepercentage natuurlijk een stuk lager als je kijkt naar het aantal sterfgevallen afzet tegen de positief geteste mensen. Maar het lijkt me beter voor de geloofwaardigheid als de berekening in ieder geval klopt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.