Advertentie

Mind Control (3): Brice Taylor’s schokkende boek..


De beide voorgaande artikelen over dit boek handelen over de achterliggende wereld van manipulatie, misbruik en onderdrukking binnen de wereld van Mind Control. We plaatsen dit artikel als hoofdartikel, omdat in dit artikel het feitelijke boek begint. Wil je de voorgaande artikelen inzien/lezen, klik dan HIER voor artikel 1 en HIER voor het 2e artikel. We zullen de komende maanden, hier op de site, het volledige boek in deel-artikelen publiceren.

x

Thanks for the memories Brice Taylor

x

x

De memoires van de mind-controlslavin van Bob Hope en Henry Kissinger

THANKS FOR THE MEMORIES

2015 © deze versie WantToKnow.nl/.be

 x

Brice Taylor
Brice Taylor

DE SCHEPPING VAN EEN MENSELIJKE ROBOT.
Mijn naam is Susan Lynne Eckhart Ford, ik ben 48 jaar oud en geboren in Californië Amerika. Tot 1995 verbleef ik in een conditie die persoonlijkheidsstoornis heet. In 1985 ben ik aan de lange, soms erg saaie en vooral pijnlijke weg van herstel begonnen. Door jaren van therapie en ontwenning van mijn geprogrammeerde innerlijk, wist ik uiteindelijk mijn vele persoonlijkheden terug te leiden naar mijn innere zelf. Het is te danken aan de genade van God dat ik vandaag nog in leven ben om met u mijn waargebeurde levensverhaal en ervaringen te delen.

Deze opsomming van herinneringen zal zo schokkend zijn, en ongelooflijk, dat u het gevoel zal overkomen in een horror film verzeild geraakt te zijn. Velen ontwaken tegenwoordig en noemen dit proces een ommekeer maken in de werkelijkheid. Ik noem het: Weten wat de waarheid is. Maar houdt uw geloof in God en in de samenleving, want zoals mijn vader mij elke dag opnieuw weer vertelde: “De waarheid zal je bevrijden!”

Mijn diverse persoonlijkheden in mij schreef ik aanvankelijk enkel en alleen toe aan seksueel en ritueel misbruik, maar naarmate ik langzaam heelde en mezelf meer en meer uit mijn diep verborgen verleden begon te herinneren, realiseerde ik mij dat seksueel misbruik slechts de traumatische basis was die mijn ritueel misbruikte, geprogrammeerde, pedofiele vader Calvin Charles Eckhart en anderen gebruikten, om mij klaar te stomen voor deelname in het nog steeds actieve streng geheime Project Monarch, het CIA`s witte slavenproject dat verband houdt met MK ULTRA en ontelbare sub-projecten.

Ik ben opgegroeid in de rijke buurt van Woodland Hills Californië, maar gedurende mijn gehele leven misbruikt op vele verschillende locaties zowel in als buiten Californië, zowel in ziekenhuizen, universiteiten als op Amerikaanse leger- en NASA basissen, waar ik werd onderworpen aan programmering op het allerhoogste niveau. Het resultaat van vele jaren mishandeling, opzettelijk uitgevoerd tegen mij, door mijn vader en anderen, om in mij meerdere persoonlijkheden te creëren, was dat ik werd getransformeerd in een geprogrammeerde slaafse robot die zich niets meer kon herinneren, of kon vertellen over wat er met mij gebeurd was.

SATANISMANDTHECIADit alles ten gevolge van het zeer intensieve en zeer geraffineerde Mind Control-programma waar ik me onder bevond. Ik werd regelmatig gebruikt in kinderpornografische producties en voor hele jonge meisjes prostitutie. Toen ik mijn puberteit bereikte, had ik inmiddels diverse persoonlijkheden in mijzelf ontwikkeld om de perfecte seksslavin te zijn. Het ‘Presidentsmodel’ (zoals het in ingewijde kringen heet), waarbij ik met regeringsarchieven en een fotografisch geheugen uitgerust was, om gevraagde informatie feilloos op te dreunen (vrijwel altijd tijdens seksuele ontmoetingen). Sommige boodschappen waren daarbij cryptisch van aard en vrijwel zonder uitzondering voor de top van de regeringsleiders, functionarissen, artiesten en andere wereldfiguren bestemd.

Van 1987 tot 1991 onderging ik een intensieve dagelijkse therapie in Californië, ik herinnerde me een ingewikkelde jeugd. Die intussen bevestigd is, gedeeltelijk door inlichtingendiensten, en CIA, en FBI contacten actief en gepensioneerd – alsook door onderzoeksjournalisten, vooraanstaande geestelijke gezondheidsprofessionals en familieleden. In mijn gevecht om begrip en zelfkennis bezocht ik de Universiteit om mijn doctoraal te behalen in psychologie, maar in april 1991 werd ik gedwongen mijn huis en familie in Californië te verlaten, ten gevolge van een geraffineerd plan en een dreigement om mij van het leven te beroven, als ik zou blijven zoeken naar herinneringen uit het verleden door middel van therapie, en als ik verder pogingen zou ondernemen om te trachten volledig te herstellen van mijn mind control.

Dr. Margaret Paul
Dr. Margaret Paul

Een van mijn therapeuten, Margaret Paul in Philadelphia wie ook een populaire schrijfster is, stelde voor mijn veiligheid voor dat ik althans voor een tijdje zou vertrekken uit Los Angeles. Op haar aanraden ben ik gevlucht naar het eiland Kauai – Hawaï waar ik volledig onwetend nog steeds deel uitmaakte van het mind control project en nog steeds niet vrij was. Nadat ik uit Californië gevlucht was en niet langer leefde te midden van mijn ingeroeste geprogrammeerde misbruik, en ook niet langer meer in regelmatige therapie was, begon ik zeer levendige, gedetailleerde herinneringen te krijgen van zowel te zijn gebruikt als een seksslavin, en als menselijke archief computer voor sommige van onze hoogste bazen in regeringskringen hier in Amerika en in het Witte Huis.

Daaronder waren o.a. John F.Kennedy (seks en boodschappen overbrengen) Lyndon Baines Johnson (seks en boodschappen overbrengen) Henri Kissinger (beheerde mijn volledige interne geheugen met het Amerikaanse- en Internationale regeringsarchief), Nelson Rockefeller (coördineerde mijn geheugen archief in samenwerking met Henri Kissinger ) Gerald Ford ( seks en boodschappen overbrengen). En Jimmy Carter ( boodschappen overbrengen), Ronald Reagan (seks en boodschappen overbrengen), George Bush (gebruik van mijn geheugen archief.Bush is pedofiel en had seks met mijn geprogrammeerde dochter Kelly) en filmsterren en entertainers zoals mijn ‘eigenaar’ Bob Hope bij wie ik ook boodschappen afleverde en met wie ik ook seks had.

Hollywood-acteur Bob Hope
Hollywood-acteur en komiek Bob Hope

Bob Hope, mijn ‘eigenaar’..
De media aandacht rondom de onthullingen omtrent Bob Hope`s geheime leven en de boeken die er geschreven zijn door Arthur Marx ( de zoon van Groucho Marx ) ‘Het geheime leven van Bob Hope’ en het boek van Lawrence J. Quirk ‘Bob Hope ….De wegen goed bewandeld’ beginnen aardig wat smet te werpen op het typisch Amerikaanse, patriottische familie minnende mannetjes imago.

Mijn ‘meesters’ en misbruikers waren beslist geen laag-bij-de-grondse criminelen, maar waren juist integendeel de zogenaamde ‘beminde’ leiders en entertainers van het land..! Ik voelde me alleen en doodsbang terwijl ik begon los te raken van de constante controle waaronder ik gezeten had. Catherine Gould in Philadelphia ( een internationaal zeer gerespecteerde therapeute met jarenlange ervaring bij de behandeling van misbruik slachtoffers) legde me uit dat ze niet mijn therapeute kon zijn uit angst dat ze haar vergunning zou kwijtraken of gedagvaard zou worden omdat ze meteen doorhad dat ik een ‘overlevende’ was van het ‘hoogste’ niveau..

Destijds, hoewel ik mezelf begon te herinneren bij Ronald Reagan te zijn geweest, gedurende de tijd dat hij gouverneur was van Californië, en ook bij andere leden van de regering, was het volledig te wijten aan de Mind Control waar ik mezelf nog steeds onder bevond, dat ik geen idee had van wat dat ‘hoogste’ niveau inhield. Het was in die tijd heel normaal onder meerdere therapeuten ( ook voor mijn eigen therapeute Margie Paul ) dat er zich een nieuwe trend voordeed, waarbij plotseling iedere therapeut die zich met slachtoffers van Mind Control bezighielden, hun vergunningen verloren.

Al helemaal bij het behandelen van die slachtoffers die van het ‘hoogste’ niveau waren!
Toen ik in april 1991 naar KAUAI vluchtte kwam ik met Catherine overeen om per telefoon de consulten en de therapie voort te zetten, adviseerde ze me, mijn ervaringen en herinneringen op te gaan schrijven in boekvorm, wat resulteerde in het boek ‘STARSHINE: De dappere ontsnapping van een vrouw uit Mind Control.’

starshine book brice tay;orZij adviseerde me verder ook om de namen, datums en plaatsen op te schrijven waar mijn misbruik had plaatsgevonden en door wie, in een poging om wellicht ooit hiermee naar buiten te komen, en om mijn man, mijn kinderen en mij zelf te bevrijden.
Gedurende het volgende jaar op het eiland vond ik steeds meer van mijn geheugen terug, maar ik was volledig kapot doordat ik gescheiden was van mijn kinderen, en van het trachten me aan te passen aan een radicale verandering in mijn levensstijl.

Los van het feit dat ik nu gescheiden van mijn familie, vrienden en geliefden leefde, had ik ook vrijwel geen geld. Ik was kapot van verdriet en droeg een last met mee waar vrijwel niemand in geïnteresseerd leek om er zelfs maar naar te luisteren. Toch waren er gelukkig enkele mensen die naar voren kwamen om me te helpen op alle manieren die ze maar konden, en boden me emotionele steun en vriendschap, sommige zelfs financiële steun als ik zonder geld zat. Niemand kon me echter veiligheid bieden zolang ik van binnen nog niet vrij was en daarom was ik erg moeilijk te benaderen.

Ik herhaal het nog maar eens, zolang ik niet vrij van binnen was, vormde ik een gevaar voor mezelf, ik was niet veilig. In 1991 begreep niemand waar ik het over had, en er was niemand die me écht kon helpen. Ik zou de heling van binnen uit in mezelf moeten zien te vinden en dat lukte! Gedurende mijn helingsproces begeleiden Engelen mij als ik zelf te bang was om contact te zoeken met Christus vanwege mijn Satanische rituele misbruik dat ik had ondergaan in de kerk toen ik nog een kind was. De Engelen wezen mij constant de weg naar boeken en ongelooflijke mensen, daarmee Gods plan in vervulling brengend voor mijn uiteindelijke vrijheid..!

Omdat er, bij door Mind Control misbruikte en mishandelde slachtoffers, vaak gebruik gemaakt wordt van meerdere generaties, werden mijn drie kinderen Kevin, Kelly en Danny automatisch getraind om in mijn voetsporen te treden als pionnen voor mijn bazen. Met uitzondering van mijn dochter Kelly zitten ze nog volledig vast in hun Mind Control-status ondanks al mijn pogingen om hulp voor hen te vinden. Hun even zeer zwaar gecontroleerde en onder mind Control verkerende vader heeft nog steeds geen notie van alles, en mij is de volledige voogdij voor mijn kinderen ontnomen door de staat Californië.

Een van de vele, vele films en boeken die er over het onderwerp Mind Control zijn gemaakt. (klik voor lead)
Een van de vele, vele films en boeken die er over het onderwerp Mind Control zijn gemaakt. (klik voor lead)

Met het doel voor ogen om mijn kinderen weer vrij te krijgen, heb ik jarenlang doorgebracht met het archiveren van mijn herinneringen, een bezigheid waarvan vele hoog geplaatste regeringsfunctionarissen en entertainers graag hadden gezien dat me dat niet zou lukken. Mijn misbruikers (toen ik nog een kind was) verzekerden zich ervan dat ik ‘uitgerust’ was met een zeer complex programma, dat me zeker de dood in zou drijven als ik mezelf ook maar iets begon te herinneren, of zou gaan verder vertellen.

Maar ondanks het feit dat ik ben geprogrammeerd om mezelf te doden in een ‘ongeluk’ of door zelfmoord, indien ik mij iets begin te herinneren, kan ik alleen maar zeggen: ”Ik ben gezond, ik heb controle over mijn eigen geest en ik heb geen enkele intentie om mezelf iets aan te doen”. Ik neem de meest extreme voorzorgsmaatregelen door o.a. dit autobiografisch materiaal te publiceren, om deze machtswellustelingen te belemmeren in hún pogingen om mij te belemmeren in mijn pogingen om hulp te krijgen voor mijn kinderen. Het is slechts in de hoop, dat ik mijn kinderen, en ook andere slachtoffers van misbruik kan bevrijden, van het juk dat slachtoffers van Mind Control met zich mee dragen, dat ik dit boek schrijf en mijn ervaringen met u deel.

Het opzettelijk toegebrachte en meestal extreme kindermisbruik dat ik te verduren heb gekregen, was de ‘noodzakelijke’ voorbereiding, door middel van ernstige mishandelingen, dat mijn misbruikers beschouwden als allereerste vereiste (zeg maar de vooropleiding) voor mijn creatie als seks/spionage-agente, die dienst moest doen voor de regering en daarbuiten voor een handvol lieden van een overkoepelend orgaan, dat ik hen ook wel de ‘Raad’ hoorde noemen.

Jarenlang ben ik getuige geweest van de pogingen en daden, om niet alleen onze eigen regering naar hun hand te zetten, maar ook regeringen in het buitenland. Het inwijdingsritueel, het geweld en misbruik, de gruwelijke mishandelingen in mijn kindertijd, waren noodzakelijk om in mijn brein meerdere persoonlijkheden te creëren, voor later gebruik door hen. En om zich hun succes te verzekeren van mijn onvoorwaardelijke toewijding en deelname in hun plan om een Nieuwe Wereld Regering te vormen, waar u en ik zullen moeten werken op verschillende niveaus, als gecontroleerde slaven, of zoals zij het noemen als ‘werkbijen’.

Voorbereidingen tijdens mijn vroege kinderjaren.
‘Liefde verdraagt alles, gelooft alles, vertrouwt alles en hoopt op alles’. Zodat mijn geboorte precies op de dag van de beëdiging van de president zou plaatsvinden (20 januari 1951) werd de bevalling kunstmatig in gang gezet in het St. John`s ziekenhuis in Santa Monica Californië. Mijn ouders noemden mij Susan Lynne Eckhart. Dat de keuze juist op deze dag gevallen was voor mijn geboorte, was van bijzondere betekenis gezien de ‘functie’ die ik ooit geacht werd te zullen gaan vervullen.

Mijn ouders hebben me jarenlang verteld dat mijn eerste woordjes waren: ”I LIKE IKE “ (Ik vind IKE leuk) Al op één jarige leeftijd werd ik getraind om politiek geïnteresseerd te zijn en ze lieten me leuzen schreeuwen in een verkiezingscampagne voor het presidentschap. Toen mijn moeder en ik eenmaal uit het ziekenhuis ontslagen waren, begon mijn vader onmiddellijk met de rigoureuze ’training’ en de opzettelijke marteling, die vereist waren om mijn aangeboren persoonlijkheid volledig te verwoesten, met als doel vele aparte en strikt van elkaar gescheiden persoonlijkheden te creëren voor verdere training, en om gebruikt te worden door anderen terwijl ik ouder werd.

Oorlogsveteraan, generaal Eisenhower, werd president van de VS, eind jaren 1950.
Oorlogsveteraan, generaal ‘Ike’ Eisenhower, werd eind jaren 1950, president van de VS.

Toen mijn moeder mij bij m’n vader achterliet om voor mij te zorgen, onthield hij mij alle voeding totdat ik bijna stierf van de honger. Vervolgens hield hij het flesje voor m’n neus en in plaats van dat hij mij het flesje gaf schoof hij zijn penis in mijn mond om aan te zuigen. Ik voelde dat ik bijna stikte omdat mijn luchtwegen afgesloten werden en ik snakte naar adem. Er volgden vele van dit soort mishandelingen, ik kan eigenlijk wel zeggen: op dagelijkse basis.

Zodat u begrijpt, hoe ik geleerd heb om de dingen die ik me begon te herinneren toen ik op een leeftijd was van 35 jaar, over mijn eerste kinderjaren, ook werkelijk kon geloven, wil ik met u de volgende ervaring delen. In trance begon ik mij kleine dingen te herinneren, in het begin slechts onsamenhangende dingen, zoals de keer dat mijn moeder mij liet verzorgen door mijn vader toen ik 4 maanden oud was. Hij legde mij boven op de eetkamer tafel en keek toe terwijl ik er af viel!!

Ik herinner me duidelijk het gevoel van paniek terwijl ik viel en ik kan me zelfs nog de enorme stekende pijn herinneren van toen mijn lichaam de vloer raakte. Ik kan me zelfs nog de kleur van het tapijt, het patroon van het behang en andere details van de kamer herinneren. We zijn uit dat huis in Santa Monica weggegaan toen ik 6 maanden oud was, en ik heb het sindsdien nooit meer teruggezien.

Niet in staat te doorgronden wat deze herinneringen aan mijn jongste kinderjaren konden betekenen, begon ik te lezen over de ervaringen van Vietnam-veteranen en hoe zij soms volslagen onverklaarbaar de gruwelijkste belevenissen tijdens de Vietnam oorlog in een flits opnieuw beleefden. Ik dacht dat dit een zelfde soort van geheugenfenomeen was.

Om mijn herinnering aan het eerste incident op de proef te stellen, deelde ik deze herinnering met mijn moeder. Haar reactie was er een van stomme verbazing en ofschoon ze erg verward was over de dingen die mijn vader met mij deed, zei ze dat ik ons eerste huis beschreven had en ze was stomverbaasd dat ik mezelf zo precies wist te herinneren, tot in detail, wat zich in dat huis had afgespeeld terwijl ik toen nog maar een zuigeling was. Ik was het derde kind van een moeder met een erg druk bezet leven, er waren nooit enige foto`s gemaakt in dat huis die ik gezien zou kunnen hebben. De bevestiging die ik van haar kreeg, gaf me meer vertrouwen in de andere herinneringen die kort daarna begonnen terug te stromen in mijn bewustzijn.

Mishandeling met het doel om meerdere persoonlijkheden te creëren..
Mishandelingen, te gruwelijk om te verdragen als kind, ontvouwden zich voor mij om mee om te gaan als volwassene. Stukje bij beetje begon ik mij te herinneren en te begrijpen wat er werkelijk met mij was gebeurd als kind, maar de herinneringen kwamen beslist niet leuk verpakt of in chronologische volgorde. De tijd zou het leren terwijl de ene na de andere herinnering op zijn plaats begon te vallen en net als met een puzzel waarbij de stukjes allemaal zijn uitgelegd begon ik een meer compleet maar ontzettend afgrijselijk beeld te zien.

multiple-personalities-paulo-zerbatoGewapend met die eerste bevestiging van mijn moeder en de steun van twee therapeuten begon ik dagelijkse therapiesessies met herinneringen van afschuwelijke martelingen, afgrijselijk misbruik en vreemde details die erg pijnlijk voor me waren, maar erg netjes gerangschikt in de beleefwereld van diverse zowel kinderlijke als volwassen persoonlijkheden die in mijn hersens geprogrammeerd waren. Velen hadden zelfs andere namen. Dit was in 1987, twee jaar nadat mijn eigenlijke ‘bewustwording’ was begonnen en het was pas nu dat ik werkelijk accuraat mijn zuigelingentijd kon herinneren.

Ik werd verwezen naar Stuart Perlman in Philadelphia, een psychotherapeut verbonden aan het Westwood-ziekenhuis en begon hem regelmatig te bezoeken. Enige keren per week tot aan de zelfverminking- en zelfmoordcrisis waar ik mezelf doorheen moest worstelen, die werd aangestuurd doordat ik me dingen begon te herinneren (dingen waarvoor ik geprogrammeerd was, deze te vergeten), totdat dit me noopte om deze sessies op te voeren tot zeven of meer keren per week. En.. daarnaast had ik ook nog wekelijkse sessies met Margaret Paul in Philadelphia..!

Toen ik begon met therapie, was er geen enkele van mijn therapeuten vertrouwd met het verschijnsel van meerdere persoonlijkheden in één geest of de materie van ritueel misbruik. De werkelijk gruwelijk pijnlijke en vaak afschuwwekkende flitsen en het afreageren op de ondraaglijk pijnlijke herinneringen die mij overkwamen terwijl ik in sessie was, maar ook daarbuiten, waren voor alle betrokkene een zeer pijnlijke situatie, iedereen probeerde mij te begrijpen en vroeg zich verbaasd af wat er toch met mij gebeurde.

0Dokter Perlman schreef een artikel over MPD, of ‘Multiple Personal Disorder’ (identiteitsstoornis of persoonlijkheidsstoring) voor een psychoanalytisch tijdschrift waar hij vertelde dat hij langzamerhand geleerd had dat MPD lang niet zo zeldzaam was als dat men hem op school had verteld. Ondanks dat zijn gelaten houding en zijn psychoanalytisch standpunt mij vaak wat ongemakkelijk deden voelen gedurende de therapie sessies met hem, ben ik toch blij dat hij niet de kans gezien heeft om zijn idee dat ik ‘waanvoorstellingen’ had, in mijn geheugen te verankeren. Mijn eerste sessie met dokter Perlman was werkelijk ontroerend toen tranen van zijn wangen biggelden terwijl ik hem het ene na het andere verhaal vertelde over mijn periode van seksueel kindermisbruik. De wijze woorden die hij mij meegaf waren: ”Alles wat jij moet helen zit van binnen, jij hebt alle antwoorden in jezelf zitten”.

Mijn andere therapeut dokter Paul en ik, waren constant perplex over de vraag wat al die herinneringen te betekenen hadden. We hadden er geen antwoord op, totdat ik een jaar later zelf alleen een bijeenkomst in New Jersey bijwoonde van VOICES of ‘Victems Of Incest Emerge as Survivors’ (slachtoffers van incest staan op als overlevenden), toen ik een vrouwelijke minister hoorde spreken over satanisch ritueel misbruik. Aan het einde van haar lezing voelde ik mij als verdoofd, doordat de spreekster zovele martelingen had genoemd die hetzelfde waren als wat ik me herinnerde uit mijn kindertijd. Het prachtige sprookjesleven dat ik ooit gedacht had te leven begon aan alle kanten af te brokkelen. Herinnering op herinnering. Het volgende stuk is een nauwkeurig samengesteld verslag van mijn verleden.

mind control brainMijn verleden ‘revisited’..
Toen ik zes maanden oud was, besloten mijn ouders om naar het platteland te verhuizen om hun jonge gezinnetje op te voeden. Mijn broer Jim was toen acht jaar oud en mijn broertje Rick was vier. Ik zelf was zes maanden oud. Mijn vader leende geld van mijn oma om een 3-slaapkamer-boerenhuis te kopen in het midden van een walnootbos in Woodland Hills in Californië. Dit ’thuis’ zou de geheime basis worden voor mijn extreme foltering en mishandeling, gedurende de volgende 19 jaren. Deze jaren van mishandeling zouden genoeg geweest zijn om minstens tien kinderen te vermoorden, maar op de een of andere manier heeft het mij niet gedood…

Mijn vader vertelde me iedere keer als hij mij pijn deed, dat hij dat deed om mij harder te maken en mij sterker te maken voor de toekomst. Als resultaat hiervan splitste ik mezelf op in diverse persoonlijkheden om de overweldigende fysieke en psychologische pijn en verraad te kunnen verdragen. Mijn vader werkte tot 1957 als lasser voor opdrachtgevers, toen hij besloot om eigen baas te worden met als vooruitzicht zijn eigen lasbedrijf en werkplaats te beginnen
Dit bedrijf, Eckhart’s Welding Shop, zat aan de Pico Boulevard in West Los Angeles en was aanvankelijk de enigste bron van inkomsten voor ons, sinds dat mijn moeder besloot volledig thuis te blijven om het huishouden te doen en voor ons te zorgen.

We leefden eenvoudig van het geld dat mijn vader verdiende met zijn werk. Als door een vlijmscherp mes gesneden, waren de twee werelden van elkaar gescheiden, het voor het oog van de wereld gewone gezinnetje, en de hele duistere, geheimzinnige en pijnlijke werkelijkheid die in ons onderbewustzijn altijd aanwezig was, net zoals de helse pijnen. Ik zal vele van deze ‘sneetjes’ duisternis met u delen zodat u als lezer kunt begrijpen hoe een en ander in z`n werk ging.

Toen ik een jaar oud was legde mijn vader mij in een dekentje dat aan een touw bevestigd was aan het hoge plafond en draaide me rond, rond, rond, rond en rond totdat ik compleet duizelig was en volledig verward. Dan bracht hij mij helse pijn toe door iets scherps in mijn vagina te steken en mijn jonge geest knalde uit elkaar, splitste zich in een compleet nieuwe andere persoonlijkheid om de pijn te kunnen weerstaan. Hij begon zijn seksueel misbruik al op mij in mijn eerste maanden door dingen in mijn vagina te stoppen.

Geleidelijk aan werd vervolgens de grootte ervan opgevoerd, zodat ik op de leeftijd van twee jaar in staat zou zijn een volwassen penis te ‘ontvangen’. Ik werd als een ‘bruidje’ voorbereid op kinderprostitutie, pornografie en een belangrijke plaats bij de ‘ingewijden’ binnen de kerk. Mijn moeder kon zich nog herinneren dat ze me gillend over moest dragen in de armen van haar broer John, die me voor een week mee zou nemen naar Santa Barbara. Als ze me vertelde over dit incident liet ze het altijd op mij overkomen alsof ze geen keus had, geen enkele vrije wil van waaruit zij zelf kon beslissen dat niemand haar pas geboren baby van haar weg kon nemen.

Santa Barbara, nog steeds té heftig om te herinneren..

De ongelooflijke kracht van onze geest is in staat het lichaam op slot te zetten; de sleutel hebben we DUS ook altijd bij de hand om onze geest te bevrijden..
De ongelooflijke kracht van onze geest is in staat het lichaam op slot te zetten; de sleutel hebben we DUS ook altijd bij de hand om onze geest te bevrijden.. Met dezelfde tools die het in eerste instantie ’toelieten’..

De herinnering aan wat er gebeurd is in Santa Barbara bij oom John, is tot op dit moment nog steeds niet toegankelijk, maar ik weet dat het veelbetekenend moet zijn geweest. Ongelukkigerwijs, zoals u al zult begrijpen, had mijn arme, hersengespoelde, niet al te snuggere moeder nooit enige kans en was zelf ook totaal gemanipuleerd door mijn vader van wie ik denk dat ook hij zelf leed aan MPD en ook ritueel misbruikt was en hoogstwaarschijnlijk zelf ook onder Mind Control was.

Maar toch, heel veel van de tijd samen, was mijn moeder een lieve, zorgzame en vriendelijke vrouw, maar ook zij werd ‘gestuurd’. Overdag was ze als bezeten bezig met poetsen, het strijken van alles dat brandschoon gewassen werd, vloeren schrobben, ramen lappen, koken en zorgen dat wij niets te kort kwamen. Na het eten deed mijn moeder de afwas en zat mijn vader televisie te kijken of de krant te lezen. Terwijl hij zich ontspande boog mijn moeder zich over de boekhouding van mijn vader`s bedrijf.

Ze was altijd bezig en nam nooit eens even pauze totdat ze meestal rond elf uur ’s avonds ‘instortte’ en naar bed ging. Toen ik er bovenop begon te krabbelen in de 80er jaren, vroeg ik mijn moeder hoe het toch kwam dat alles wat ze destijds deed, alleen maar poetsen was en schrobben en dat ze nooit eens tijd had om haar aandacht te geven aan mij als kind, was haar antwoord:” Sue, denk eens terug, ik had altijd het gevoel dat er iets heel erg smerigs was met ons huis.” Mijn moeder kon juist dát heel goed voelen, wat haar niet was toegestaan om over na te denken en ze had gelijk! Er was iets heel erg smerigs met dat huis!

Het onderbewustzijn loste het probleem op, op de enige manier die het kende, door het weg te poetsen. Ze sliep er ofwel doorheen, was ofwel verdoofd, onder drugs, of onder mind control als ik werd misbruikt, of wanneer ze zelf werd mishandeld door mijn vader of misbruikt door anderen, Ze was er zelf nooit écht met haar gedachten bij. Ze luisterde als bezeten naar muziek die haar op de een of andere manier hielp om ‘uit’ te schakelen en waar ze min of meer beneveld van raakte.

Met de wetenschap die ik nu heb, denk ik dat ze geprogrammeerd was om naar bepaalde muziek te luisteren die men haar had in-geprogrammeerd om haar herinneringen heel diep naar een plekje in haar onderbewustzijn weg te voeren, ver weg van het werkelijke leven. Muziek die haar programmeerde om het ‘perfecte’ familieleven ‘werkelijk’ te houden door melodieën en/of songteksten in de muziek, die een betekenis hadden voor haar.

tvMijn vader mixte medicijnen voor mijn moeder en mijn moeder slikte alles, volgde zijn raad, advies en commando`s slaafs op. Plichtsgetrouw aan haar programmering leverde ze mij af op adressen, haalde mij op van adressen, waar ik werd voorbereid, getraind, misbruikt, geprogrammeerd en mishandeld, zonder dat ze het geringste besef had van waar ze mee bezig was. Tot op de dag van vandaag huilt mijn moeder hierover als ik ernaar vraag, maar blijft volhouden dat ze, hoewel ze het gevoel heeft dat de beschuldigingen op grond van waarheid berusten, zij zich er totaal niets van kan herinneren..!

(Inzet: Al eerder in dit boek is bebleken dat slachtoffers van mind-control geprogrammeerd werden vanaf het allereerste begin om zelfmoord te plegen als ze zichzelf ooits iets zouden herinneren, bij de een werkte dat programma blijkbaar doeltreffender dan bij de ander. En nu we toch uit bovenstaand verhaal begrijpen dat ook muziek een belangrijke rol speelde in het hele programmeringsproces, wil ik u vragen eens opnieuw te luisteren naar het nummer: ‘The Sound of Silence’ van Art Garfunkel en Paul Simon. Iedereen in Nederland heeft dat nummer honderden keren gehoord, het was jarenlang een hit en behoort intussen tot de klassiekers. Maar heeft ook iemand écht geluisterd..? Ik dank een goede vriendin voor dit materiaal en de gouden tip. Muziek zal hierna nooit meer zomaar muziek zijn. Hier is de YouTube en ik geef je de songtekst en daarna de NL-vertaling.

The Sound of Silence.
Hello darkness my old friend, i`ve come to talk with you again
Because a vision softly creeping, left it`s seed while i was sleeping
And the vision that was planted in my brain, still remains within the sound of silence.
In restless dreams i walked alone, narrow streets of cobblestones
Beneath the halo of a streetlamp, i turned my collar to the cold and damp
When my eyes were stabbed by the flash of a neon light, that split the night
And touched the sound of silence.

And in the naked light i saw, then thousand people, maybe more.
People talking without speaking, people hearing without listening
People writing songs that voices never share
And no one deared disturb the sound of silence

Fools said i and you we do not know, Silence like a cancer grows
Hear my words that i might teach you, take my arms that might reach you
But my words like silent raindropps fell, and echoed in the wells of silence.
And the people bowed and prayed, to the neon God they made
And the sign flashed out it`s warning, in the words that it was forming
And the signs said, the words of the prophet are written on the subwaywalls
And entertainmenthalls and whisperd in the sound of silence.

Het geluid van de stilte (vrij vertaald)
Hallo duisternis mijn oude vriend, ik kom weer eens met je praten
Een visioen houdt me steeds bezig, plant zijn zaad terwijl ik slaap
Het visioen geplant in mijn hersens, blijft achter in de stilte
In angstige dromen loop ik alleen in smalle straatjes van steen
Onder een straatlantaarn doe ik tegen de kou mijn kraag omhoog

Steken in mijn ogen van de flits van een neonlicht dat de nacht in tweeën splitst

En dan weer het geluid van de stilte
Dan in het volle licht zie ik 10.000 mensen of wel meer
Mensen praten zonder te spreken, horen zonder te luisteren
Mensen schrijven liedjes die nooit door stemmen gezongen worden

En niemand durft de stilte te doorbreken

Idioten zeggen: jij en ik weten niet dat de stilte groeit als een gezwel
Hoor mijn woorden, ik kan je misschien iets leren
Pak mijn handen, ik kan je misschien bereiken
Maar mijn woorden vallen als zachte regendruppels en gaan verloren in de stilte.
En de mensen knielden en bogen voor de Neon God voor hun ogen
En een teken van de profeet flitste nog: pas op!! Maar niemand let er op
Het staat geschreven op de muur, het is te lezen op elke schuur
En te horen in het geluid van de stilte.

De boodschap hierin is:
Als iedereen alleen maar blijft zwijgen… en in stilte zijn Neon God (Computer en TV) aanbidt, dan.. Dan geven we het comité van 300 precies wat ze willen.
Ons hele leven verloopt tegenwoordig via computers. Als je geen computer hebt tel je niet mee, kun je niet bankieren, niet online shoppen, vrijwel elke communicatie loopt tegenwoordig via e mail, als dat plotseling wegvalt, dan heb je geen chat-‘vrienden’ meer, en kun je niet ‘Skypen’ met familie aan de andere kant van de wereld. Dus…….. je kan niet meer zonder.

Maar wat te doen, als plotseling het internet wegvalt? Dat zelfde internet dat ons door de rijksten der aarde is opgedrongen zonder dat we daar weet van hadden. (Straks meer hierover, in een verslag van een vergadering van de Bilderbergers – het Comité van 300 – de Illuminatie – de schaduwregering – de vrijmetselaars – of hoe u ze verder nog noemen wilt. Voor alle duidelijkheid dient gezegd te worden: Het is één en dezelfde groepering.)
Dan nog dit: Niet elke vrijmetselaars is bankier, maar alle (grote) bankiers zijn wel vrijmetselaars..!)

x

* * *

Klik HIER voor deel 4 van deze afleveringen van het boek ‘Mind Control’

Voor meer informatie over Mind Control, hier op de WantToKnow-site, klik HIER

De cover van de Nederlandsse vertaling van het boek van Brice Taylor
De cover van de Nederlandsse vertaling van het boek van Brice Taylor (klik voor lead)

x

28 gedachten over “Mind Control (3): Brice Taylor’s schokkende boek..

 1. Twee gedachten van, van morgen vroeg, één zonder de dogmatische massa religies zou de planeet een betere plaats zijn om te leven, binnen je persoonlijke intuïtieve geloof.

  De tweede door het weg vallen van de archeologische wijze van betalen, in klinkende munt, worden we onverbrekelijke slaven van dit systeem, banken en politieke manipulatie.

 2. Mooi lied en zo waar ! Maar wat gaan we eraan doen ??? Ik ben bereid maar wie nog meer ???? Dus silence blijft ?????? Wij blijven silent ?????Als lafaards ??? Ik kan het niet alleen !!!!

  1. Je hoeft het ook niet alleen te doen, Pietje.
   Laten we vooral blijven bundelen.
   Dat mag bij de Reünie van Vrije Mensen (www.dereunie.info) , maar ook ergens anders waar jij je thuis voelt.
   In de praktijk blijkt dat onze workshop Bureau Jeugdzorg erg effectief is in het afstoppen van bemoeizorg. (dat is wellicht de kracht die van het soevereine logo uit gaat). Wij kunnen met velen veel langer procederen dan wat de budgettair afgeknepen BJZ zich nog kan veroorloven.

 3. Zolang het de meeste mensen niet raakt zullen ze niets ondernemen pas als het te laat is zullen ze zich afvragen hoe dat heeft kunnen gebeuren.
  Menig maal heb ik geprobeerd mensen te wijzen op het gebruik van computers,GSM en tv dat dit mensen afleidt van wat er echt gebeurd en telkens krijg ik het antwoord dat het nu eenmaal de tijd hiervoor is en dat ze niet anders kunnen want iedereen doet het(net als betalen met pinpassen gemakkelijk is)alleen hebben ze niet in de gaten dat de banken(elite)precies weten wat iemand zijn koop gedrag is en dit kunnen misbruiken en dat dit de elite ook de kans geeft cash geld uit te bannen waardoor men zichzelf onder curatele van de elite zal plaatsen.
  Niet anders kunnen omdat iedereen het doet is natuurlijk flauwekul en gemakzucht want in de jaren 80 had Doe maar al een liedje namelijk er zit een knop op je tv.

 4. Allemaal waar, maar voorlopig ben ik wakker geworden door datzelfde internet en heb zoveel informatie kunnen vinden die ik nooit van het 8 uur journaal had kunnen vinden, en ik blijf lekker doorzoeken

  1. Arnold bedoelt vermoedelijk voornamelijk de bagger, die uit de televisie komt… En terecht.
   Een juist gebruik van internet is een zegen.
   Maar soms weet ik ook niet wat ik denken moet als -Boer zoekt Vrouw- meer dan 2,5 miljoen kijkers trekt, terwijl er massaal “wij willen het niet weten” gedrag is bij serieuze maatschappelijke problematieken, zoals bij dit topic van Mindcontrol.

  2. Kees/Luca.
   Elke dag kijk ik indien mogelijk even naar teletekst op NED 1en RTL 7
   Telkens als ik dat doe kijk ik met een soort filter en haal eruit waarvan ik denk/vermoedt dat het wel in het plaatje past van waar ze mee bezig zijn en belangrijk is voor onze toekomst.
   Ook ga ik regelmatig naar de Belg die is vaak direkter en minder zorgvuldig met wat ze uitzenden.
   Op jongeren die zichzelf klem zuipen en vervolgens in beeld staan te kotsen en Boer zoekt vrouw zit ik echt niet te wachten dat is alleen maar afleiding net zoals veel programma,s van de tros dat zijn misschien wel leuke dingen om te zien maar ze houden de mensen dom er is geen les uit te trekken.

  1. Geloof het maar, Bella.
   Ik ken enkele slachtoffers persoonlijk. (je zou er eentje zelfs live kunnen spreken op onze ontmoetingsdag van 21 juni)
   Mijn leven is na die ontmoetingen nooit meer “de oude” geworden…..

 5. Ik ben het zo zat, dat zelfbeklag, wat ons allemaal wordt aangedaan, terwijl wij rustig verder gaan met ons leventje en net doen of er niets aan de hand is, en dan het moment venu, van hoe kan dat nou, gods water over gods akker laten kabbelen.
  Hou op met dat geweeklaag, of doe er wat aan !

 6. …doet ze toch…(jou is toch niets aangedaan, in de zin van mk-ultra?) ze schreef een boek en maakt ermee mensen ervan bewust. Meer als begrip hebben voor iedereen die het is overkomen, en weten dat er veel satanistische zieke geesten, pedo’s rondlopen, ook en vooral in de politiek en in de showbizz, en op je kinderen letten, kunnen we niet doen.

 7. Bundelen, bundelen, bundelen!!!
  Waar of met welke mensen of organisatie dan ook.
  Al geloof ik alle bescheidenheid dat we het bij de Vrije Mens zowel kan aantallen als qua juridische procedures tegen BJZ goed voor elkaar hebben.

 8. De meesten willen hier allemaal niets van horen, de gene die weten wat er plaats vindt, en dat is niet van gisteren of vandaag, vechten tegen de bierkaai.
  Een kleingroepje die aan dit roepen in de woestijn een boterhammetje verdiendt, zijn in wezen geen haar beter als die vijanden van de mensheid.
  Het lijkt en blijkt dat veel perversietijd zit ingebakken in de mens, wat je kunt doen “” indien mogelijk “” binnen je leefkring hier stelling tegen nemen, en dan nog, de mensen willen dit niet zien, ze zijn er bang voor.
  Wat ik een goed voorbeeld vindt, dat bijvoorbeeld, de Kabijlen familie van mijn schoonzoon, buiten familie ontmoetingen, ook nog een jaarlijkse familie réunie houden, waardoor ieder één elkaar kent, en ook kunnen helpen met daad en raad, veel problemen lossen zij op, die zich in iedere familie voordoen,
  wij in onze geperfectioneerde egoïstiese samenleving, bakken er niets van in onze sociale welvaarts staat, huilen en duiden, oordelen veroordelen, en het blijft zo als het was.
  Onderwijl draaid de elite zijn programma af, van de NWO, en blijkt nu op eens dat ieder één er achter staat, gosimijne wat hebben ze ons genaaid!

  En denk er om wat er aan komt is gewoon het kale Nazi denken, facisme dus, wat Hitler niet is gelukt, gaan zij nu vervolmaken, als er s’morgens vroeg op je deur wordt geklopt, en ze je vragen om mee te komen, begrijp je dat zij ook de WTK site in de gaten hebben gehouden, en dan kunnen we onze discussie mondeling voeren gezeten in de bak van de vrachtwagen, persiflage !
  Al weer een Amerikaanse klokkenluider vermoord, Michael Collins Piper, if ” war is the Jew’s harvest ” then killing must be their speciality.
  Hij was de man die uit heeft gezocht, dat tenenover de genoemde 6 millioen Joden, er zeker 6 millioen Duitsers zijn gedood tussen 1945 en 1950 !

 9. Nu waarschijnlijk overleeft Kerry de minister van buitenlandse zaken van de USA de aanslag wel op hem gepleegd door Moslim extrimisten, in Frankrijk.
  Hij is nu overgevlogen naar Bosten, in een vliegend USA hospital globe master, van uit Ramstein via Geneve naar Boston, waar Obama hem heeft ontmoet.

 10. Hey Rutte ” LAMLUL” Hoe is het nu met die onderste steen van je en waar blijft ie ???

  Het verdwijnt wederom zoals vakkundig gepland naar de achtergrond, het word wederom erg stil rond de MH17 !!! DE Zwarte dozen ” hebben we ook nooit meer wat van gehoord”
  Stelletje viezerikken !!!!
  Bij germanwings werden de dozen uit een totaal vernietigd toestel binnen een paar dagen uitgelezen … EEM MOTIE VAN WANTROUWEN ZOU WELVERDIEND ZIJN….

  FF WAT INFO VOOR DIE ONDERSTE STEEN VAN JE RUTTE…
  Er is een heel groot verschil met de bewijsvoering rondom de vorig jaar juli neergestortte vlucht MH17 tussen de manier waarop het Westen daar mee omgaat en hoe Rusland dat doet. Het Westen heeft geen enkel stuk geloofwaardig bewijsmateriaal gepresenteerd. Niets concreets anders dan oneindige geheimhouding, of wat voor getuigen dan ook.
  Voor de Westerse mainstream media is het evangelie betreffende informatie over de neergstorte vlucht MH17, de “onderzoeken” van een blogger Elliot Higgins op de website Bellingcat. We schreven eerder deze week dat we hier niet te maken hebben met een nerd die onderzoek doet, maar met een betaalde overheidstroll die schrijft wat Westerse overheden willen horen. Naar het schijnt is deze zelfde Bellingcat inmiddels zelfs door de Duitse Spiegel ontmaskerd als een hoax.

  Ondertussen zijn de Russen wel op de proppen gekomen met een ontzettend belangrijke getuige. Een die al anoniem vorig jaar december zijn verhaal had gedaan in Rusland. Afgelopen december schreven wij hierover het volgende:
  Het Russisch Onderzoekscomité dat onderzoek doet naar de ramp met MH17 heeft het verhaal van de Oekraïense getuige bevestigd die vertelde dat hij een SU-25 vliegtuig zag vertrekken op 17 juli, uitgerust met twee air-to-air raketten en dat deze zonder deze wapens terugkeerde op de basis. Volgens de woordvoerder Vladimir Markin heeft het Comité afgelopen dinsdag de getuige ondervraagd. Tijdens deze ondervraging was de getuige gekoppeld aan een leugendetector. Deze gaf geen enkele aanwijzing dat de getuige loog. Al met al is het Comité van mening dat de man een betrouwbare getuige is.

  De getuige die bekendstaat onder de schuilnaam Alexander, zal door Rusland in beschermende hechtenis worden genomen omdat men voor zijn leven vreest. De geheimedienst van de Oekraïne heeft ondertussen bevestigd dat er een Captain Voloshin in dienst is bij de Oekraïense luchtmacht. Maar, zeggen ze erbij, deze man vloog geen missies op die bewuste dag. Rusland heeft de Oekraïne dan ook verzocht de logboeken van de vliegers en betrokken vliegtuigen ter beschikking te stellen. Inmiddels hebben de Russen besloten om de identiteit van de getuige bekend te maken, vooral omdat er door diverse media werd getwijfeld aan het bestaan van de getuige. Zijn naam is Evgeny Agapov en hij is vliegtuigmechanicus in de Oekraïense luchtmacht. Dat wat Evgeny Agapov verklaart, is volledig in overeenstemming met wat wij enkele dagen na de ramp publiceerden:

  Wanneer je op de volgende afbeelding kijkt dan zijn het gaten die zijn veroorzaakt door een inslag van buiten naar binnen, vanwege het naar binnen toe omgebogen metaal. Een schade aan de vleugel die moet zijn veroorzaakt door iets boven het toestel, niet eronder. Zoals de ex straaljagerpiloot ons e-mailde: “Dit kunnen alleen straaljagers hebben gedaan op 10km hoogte”

  Hier nog een deel van de getuigenverklaring van Evgeny Agapov afgelopen december, toen hij nog bekendstond onder de schuilnaam Alexander: Op de vraag van de krant aan Alexander of de piloot zich misschien vergist had in het vliegtuig, zei hij: “Dat zou kunnen. Hij was op een behoorlijke afstand en had misschien niet goed gezien om wat voor vliegtuig het precies ging.”
  Om deze air-to-air raketten met succes te kunnen afvuren, hoeft het vliegtuig niet vlak in de buurt te zijn want deze raketten hebben een bereik van meer dan tien kilometer. Hij vertelt verder dat deze air-to-air raketten eigenlijk helemaal niet meer gebruikt worden en dat ze al waren afgeschreven. Echter, ongeveer een week voor die bewuste dag in juli werden ze plots weer actief in dienst genomen. Terwijl ze al jarenlang niet meer waren gebruikt en eigenlijk een overblijfsel zijn uit de Sovjet tijd. Hij geeft ook de naam van de vlieger van de SU-25 die zonder air-to-air raketten terugkwam. Het zou gaan om de ongeveer 30-jarige Captain Voloshin. Verder bevestigt Alexander dat de Oekraïne loog over dat ze die dag geen militaire toestellen in de lucht hadden. Er werden dagelijks missies gevlogen en zo ook die dag.

  Naast het bekendmaken van deze uiterst belangrijke getuige, kwamen deze week ook de resultaten naar buiten van het zelf uitgevoerde onderzoek van de BUK fabrikant Almaz-Altey. Wij kennen uiteraard niet de motivatie van de fabrikant om bijna een jaar na dato hiermee naar voren te komen. Hun conclusie is dat als er al BUK projectielen zijn gebruikt dit alleen de oudere BUK M1 systemen geweest kunnen zijn. Systemen die niet meer worden gemaakt in Rusland en ook niet meer gebruikt. Wel worden deze systemen nog volop ingezet door voormalige Sovjet landen zoals Oekraïne. In de onderstaande video zie je ook daadwerkelijk beelden van de ondervraging van Evgeny Agapov.

  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=9379:rusland-presenteert-kroongetuige-mh17-ramp&catid=20:het-complot&Itemid=33

  1. Hoewel ik je verontwaardiging deel, Marc, en we met zowel het burgerinitiatief als een aantal hele vervelende verzoeken Wet Openbaarheid v Bestuur ingediend hebben, die Mark Rutte niet af kan wijzen, gaat dit topic over het nog veel ergere onderwerp Satanisch Kindermisbruik.
   Misschien kun je daar met een zelfde gloedvolle betoog ook iets over met ons delen?

  1. Het boek is wel degelijk verkrijgbaar, René. Juist wel zelfs!
   Schrijver/vertaler Quasimodo heeft er jaren werk in zitten.

   En heeft zich bereid verklaard om het boek nader toe te lichten en nadere zaken te onthullen op de Ontmoetingsdag van Vrije Mensen op 21 juni (www.dereunie.info/index.php/ontmoetingsdag). Tegelijkertijd is er ook de hele andere kant van het spectrum die dag, met het uitroepen van de soevereiniteit van het (micro)staatje Wonderland.
   Zoals in een eerdere reactie al geschreven, is het geen fijne kost vlak voor het slapen gaan. Het is onthutsend en mijn voorstellingsvermogen ver te buiten gaand, wat mensen baby’s en jonge kinderen bewust aan willen doen om aan hun gerief te komen…..

  2. Het boek is via deze site te koop kost 29,95 plus verzendkosten het is niet in de winkel te koop ik heb het boek ook via deze site gekocht klik op de link.

 11. ik heb er al veel over gelezen maar dit is echt schokkend. Het is zó onbegrijpelijk dat je er fysiek misselijk van wordt. Dit monsterlijke gezwel MOET verdwijnen en de reptielen die het veroorzaken dienen vernietigd te worden. Belangrijke stappen hiertoe zijn gezet en met universele liefde en licht zullen we onze planeet weer terug krijgen.
  IK BEN SOEVEREIN EN NIEMAND MAG MIJN ENERGIE NEMEN.

  1. Het hebt gelijk, dit boek is afschuwelijk, lijkt wel ziekmakende fantasie. Echter om agressie en geweld te gebruiken voor deze zieke geesten? Zal alleen maar meer ellende en narigheid voortbrengen. De mensheid moet gaan beseffen dat ze een moraal wezen is, beseffen dat iedereen gelijk is, en zo elkaar gaan behandelen. Een goede leidraad hierin kan zijn de kosmische natuurwetten. Ik heb sinds kort geleden een boek gelezen “het meest gevaarlijke bijgeloof” van Larken Rose. Dit liet mij de waanzin van het geloof ik gezag zien. Dit geloof komt op mij ook over als manipulatie. En de waanzin is, dat iedereen er in geloofd…..

 12. Kijik maar wat er nu weer bekokstoofd wordt over onze hoofden heen, dat G7 gezwel met die zieke moordenaar aan kop, drinkt zijn nazi biertje en eet zijn nazi worstje, onderwijl gaat het moorden voort, ziekmakend, erger kan het niet, o wat een klein komeetje al niet voor geluk kan brengen, teken van de créateur, die een welbehagen schept in de mensheid, wel iets anders als dat deze psychopaten de mensen aan doen.

 13. It never ceases to amaze me that having lived in the US for over 51 years and being well informed it takes the Dutch to find any sordid cult-like sites to concentrate on as providing a reality rather than looking at their very own representatives as to what THEY can do to more represent their own population rather than follow American orders…. There is lots of money to be made from nuttery and the understanding that the feeble minded gravitate towards this nonsense and swallow everything.
  Comments on this site reflect a total absence of rational inquiry as to the posible truth or BS in this article or the women.
  Anyone coming here for een alternative to the lying MSM will find here lies about sordid stories which are as much dysinformation as he MSM is.
  We are replacing one religion with another. Bleggh!!
  Is this news or is this posted for mere sensationalism which has NO basis in fact but are the psychopatic ramblings of a women who’s discovered a big money making business. Talking nonsense. America is full of these folks. I’m interested in NEWS not drivvel.

  1. Gerry 1211

   Het internet is een hobby, is even lekker je menig neer schrijven, is even laten zien hoeveel je wel weet, en hoeveel je niet weet; klaagmuur en doorgeefluik tegelijk.
   Ben je boos Gerry, uit je woorden blijkt een zeker boosheid, maar mijn beste dat leid tot niets, hier lezen de mensen niet wat anderen schrijven, maar schrijven wat anderen niet lezen.
   Ben al heel lang niet meer in de states geweest, en ik moet zeggen het trekt me niet, hoe het was hou ik ingedachte, mooi groot land met aardige mensen.
   Vriendelijke groet Jenne.

  1. het desbetreffende ietwat hoogdravend geschreven Duitse zeer lijvige ietwat over de top corpulente breedsprakige artikeltje heb ik met wat moeite op advies vandaag intensief doorgenomen Jenne, hier alvast een korte nachrichten samenvatting in hiepertranskriet;

   http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/06/09/arroganz-des-westens-die-welt-vom-gipfel-aus-regieren/

   De grote politiekers op de G7 in Tirol gaan het even regelen voor de toekomst van de wereld, en vooral met het oog op de arme landen, want die armlastige schuldenaren verbruiken nog veuls te veel vieze energie tijdens die decadente middellandse boot reisjes van zuh, omdat ze zo arm zijn stoken ze nog koeie vla in het vooronder van hunnen dampende wrakkige scheeps dieseltjes zonder apk, en wij de arro lepe plof dwangvoeding levergansjes van het westen hebben daar natuurlijk al lang breeduit windende duurzame molen oplossingen voor uitgevonden, en schaliegas is nog minstens veel schoner natuurlijk, zoh duurzaam sustainable en transparant doorzichtig als gelei, in Afrika hebben ze dat vooral nodig, Frau Merkel en Obozo gaan dat even fijn voor zuh regelen alvast, door nu doortastende diplomatische overeenkomsten te gaan produceren op papier, trans pacifistische partnership richtlijnen, daar kan je later nog alle kanten mee uit, het luistert niet zo nauw, tis nauwelijks een contract of overeenkomst te noemen zo’n partnership pamflet. Omdat die armen toch niks nada kunnen betalen krijgen ze leningen van vele miljarden schuld alvast voorgeschoten, kunnen ze die schone energietjes straks van ons gemakkelijk aankopen en zo redden de grote G Zevens van deze aarde ons dankbare bangelijke burgertjes van het te hete oven klimaat. Vooral voor de ijsberen goed nieuws, want die kunnen op zich goed zwemmen maar dat ziet er niet uit een ijsbeer op water promo.

   Wat tegelijk ook heel vervelend is als je net plaatselijk fijn aan het bombarderen bent met milieu en gebouw vriendelijke precisie neutronen wapens dat die ongeregelde vervuilende bootreizen maar blijven toenemen, op het journaal was net dat zelfs vrachtwagens niet meer veilig zijn voor die milieu onvriendelijke onontwikkelde armen, ze willen vooral naar Engeland mee rijden omdat die geen Euro geld hebben maar wel de rest van Euroland zo to the max kunnen uitzuigen door vrije wisselkoersen, daar moet je als armlastige maar van willen profiteren en dat is erg egoïstisch van die reislustige arme scheeps liefhebbertjes, die moeten voortaan onder dwang op een milieu vriendelijke manier terug begeleid worden naar hun kapot gebombardeerde dorpjes zo dat zuh op een biologische manier conform nauwkeurig uitgeschreven Isis richtlijnen verantwoord en schoon afgeslacht kunnen worden op het dorpsplein, als lichtend voorbeeld voor de achterblijvers. Er is momenteel geen vierkante meter meer in Duitsland waar nog geen windende molens staan. De zware industrie heeft daardoor inmiddels dusdanige tekorten opgelopen dat besloten is om die stil gevallen fabrieken in z’n geheel over te plaatsen naar Bangladesh en omstreken waar mindere strenge milieu regels gelden tot op heden en daar kost een arbeider nog niet veel omdat ze nog geen 18 zijn, rond 20 gaan ze daar dood namelijk, dat is milieu vriendelijker goedkoper en dusz beter voor het klimaat van de aarde, net als bij ons in de supermarkt, daar moeten wij hier in het westen ook meer naar toe, vervroegde terugtredende versterving. Onze grote leiders voor een betere wereld hebben dat zeer goed bekeken op die G7 in Tirol.

  2. Net luisterde ik eventjes onverhoeds vluchtig tussen de citroendubro afwas bedrijven door naar radio 1 op mijn klassieke stand alone portable transistor wereldontvanger die onder handbereik handig in de keuken op de koelkast geparkeerd staat, blijkt dat onze jhournaille dit slecht geschreven G7 milieu klismaat sprookje voor de armzaligste Afrikaanse vluchtelingetjes die nog rokerig zonder ultrafijne nano deeltjes op ongeraffineerde hybride koeie vla moeten stoken wel degelijk zeer serieus neemt, Frau Merkel wil daar alvast 100 miljard voor gaan uittrekken, vlak na dit item wordt de door overheidsterreur onderhouden zelfcensuur op Chinees Intranet besproken, hoe hilarisch, aan zelfcensuur doen wij wause westerlingetjes zogenaamd niet… 100 Miljard ! zal wel weer uit het niets uit de hoge hoeden getoverd zijn, Griekenland redden kan zogenaamd niet, maar dit wel..

   http://www.radio1.nl/item/296415-Op%20weg%20naar%20Parijs.html

   http://www.encyclo.nl/begrip/onverhoeds

   http://www.encyclo.nl/begrip/geraffineerd

   http://neologismen.nl/waus/

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.