Advertentie

Mind Control: ’n Emotionele ‘liefdesband’ met autoriteit..


Marianne ondergaat al járen, waarschijnlijk al vanaf haar vroege jeugd, allerlei Mind Control-experimenten. Geen ‘leuk verhaal’ maar wel een situatie die ze onder ogen wil zien, om zichzelf te kunnen bevrijden. Door vooral haar autoriteit weer te claimen over zichzelf. Over haar ‘mind’, haar geestelijke constitutie, die de stuurman is van je eigen leven. Deze autoriteit terug claimen is niet zo eenvoudig, zeker niet als die ‘andere kant’ probeert om preciés hetzelfde spel te spelen. Door JOU heel duidelijk te maken dat JIJ dient te luisteren en helemáál de baas niet bent.. Sterk in je schoenen staan met zelfvertrouwen? Of je bang laten maken en je energie ‘weg geven’..?? Marianne over dit proces, waar ze al 2 eerdere artikelen over schreef. (HIER het laatste/vorige artikel)

“Ik ben al bijna 20 jaar bezig met bewustzijnsontwikkeling, nadat ik het besluit had genomen, meer en meer van binnenuit te gaan leven. Dit was eigenlijk een noodzakelijk pad, door een grote fysieke en emotionele onbalans. Een situatie die ik nu ook kan verklaren door de gebeurtenissen in het mind control programma waar ik hier in het artikel over schrijf. Veel trajecten heb ik hierin doorlopen. Bij artsen en therapeuten, op gebied van o.a. homeopathie, magnetiseren, emotioneel evenwicht, reïncarnatie, readings, lichtwerker-workshops, DNA-healing etc.

En al zo’n 3 jaar bestudeer ik de informatie die door Martijn van Staveren wordt gegeven op het gebied van mind-control. Hij praat o.a. over zijn ervaringen in andere realiteiten, over het invaseren van deze realiteit, over ons bewustzijn is gehackt en over de manipulatie van ons gevoelsbewustzijn. Toen ik voor het eerst naar een interview met hem luisterde, voelde ik meteen, dat dit het is waar het werkelijk om gaat, dat deze info de essentie is. Mijn essentie is.

Dit heeft er allemaal toe geleid, dat ik mezelf vanuit een ander perspectief ben gaan bekijken, dat ik veel meer de bronkracht in mezelf heb geactiveerd. Het gevolg is dat ik nu ook spreek en deel over onderwerpen zoals in dit artikel en mensen hierbij ondersteun. Moge het je bijstaan in onze groei van bewustzijn en de realisatie van een ‘betere’ wereld..!”

x

* * *

x

x

Emotionele ‘liefdes’band met de man in de witte jas..

2018 © Marianne | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Het verborgen mind control programma heeft als doel mensen te programmeren en een persoonlijkheid in hen te creëren, zodat zij hier op aarde leven volgens deze programmeringen en persoonlijkheid om te voorkomen dat zij vanuit hun eigen bronkracht gaan leven en creëren. Niet-welwillende krachten willen dit voorkomen omdat hun doel orde en voorspelbaarheid is. Het creëren door mensen uit een bronwereld heeft hier een verstorende werking op, omdat dit gaat om creativiteit en onvoorspelbaarheid.

Veel meisjes worden in het mc programma getraind om een dienstbare rol te vervullen in hun relatie met een man, zodat zij hun leven ten dienste stellen van hem (seks, zorg, huishouden e.d.) zodat hun aandacht volledig is afgeleid van zichzelf. De trainingen zijn van die aard dat het kan zijn dat je subtiel wordt geprogrammeerd zodat je later in je leven het eigenlijk nauwelijks of niet door hebt dat je volgens die programmeringen leeft. Er zijn nauwelijks of geen trauma’s, je leeft een leven waarbij je je wel tevreden en misschien ook wel gelukkig voelt en er is derhalve geen noodzaak aanwezig om een zelf onderzoek op te starten waarom je zo leeft.

Ook kan het zo zijn dat je wordt getraind om een leven te leiden met een narcistische man. Hierbij word je dan volledig afhankelijk gemaakt van hem op gebied van eigenwaarde, het nemen van beslissingen, financieel, seksuele handelingen e.d.

In beide voorbeelden wordt er een band opgebouwd met de voor jou verantwoordelijke mind controller, de verantwoordelijke arts, de man in de witte jas. Het betreft een soort liefdesband waarvan het de bedoeling is dat je die later gaat hebben met de man of de mannen met wie je een relatie hebt.

Ik zelf ben geprogrammeerd om een of meer relaties te hebben met zeer narcistische mannen, om een leven te leiden volledig ten dienste van hen met een zeer vernauwd bewustzijn, afhankelijk zijn wat betreft eigenwaarde, besluitvorming, financieel, waarbij het dan ook de bedoeling was dat ik SM leuk zou vinden en dat zo’n narcistische man dat op mij zou toepassen. De band die ik dan voor zo’n man zou voelen en de diepe gevoelens die ik dan voor hem zou hebben, moest mij ervan weerhouden te stoppen met een dergelijke relatie.

Vanaf jongsaf ben je ‘hun doelwit’..
Met het opbouwen van deze band werd reeds begonnen toen ik nog een klein kind was. Het gebeurde regelmatig dat de arts bij mij op een stoel op schoot kwam zitten, zijn armen om mij heen sloeg en dingen tegen mij ging zeggen, op een manier die ik grappig vond, zoals eerst iets in mijn ene oor zeggen, dan in het andere. Ook zei hij vele malen tegen mij dat hij van mij hield of ‘jij bent mijn lieve meisje’. Ook werd ik geprezen om mijn lichaam en bepaalde lichaamsdelen (om mij dus hiermee te laten identificeren). Ook gebeurde het dat hij mij langdurig in de ogen keek. Een en ander werd dan opgevolgd door het verrichten van seksuele handelingen dat in meerdere keren rustig aan werd opgebouwd.

Op een gegeven moment werden er SM-handelingen aan toegevoegd, zoals vastbinden met touw (eerst alleen polsen, later vastbinden aan stoel) en tape (afplakken van mond, later ook ogen en oren). De gebeurtenissen op de stoel werden opgevolgd met handelingen op een bed, eerst zonder en later met touw. Er vonden verkrachtingen plaats, eerst rustig en daarna steeds ruwer en heftiger. Het gebeurde ook dat hij mij eerst lange tijd op bed liet liggen, vastgebonden en met mond, ogen en oren afgeplakt, waarna hij mij plotseling ging verkrachten.

Weer wat later werden deze gebeurtenissen opgevolgd door SM handelingen waarbij ik tegen een muur werd vastgezet. En op een gegeven moment was er ook sprake van groepsverkrachtingen. Wat hier gebeurde is dat ik gevoelens van een soort liefde, een diep houden van, aanhankelijkheid en ook een gevoel van “vallen voor” ging krijgen voor de arts omdat hij dingen zei en deed die ik als kind leuk, plezierig en prettig vond. Langzamerhand werd dit gekoppeld aan steeds harder wordende seksuele (SM) handelingen, terwijl die diepe gevoelens steeds gevoed en onderhouden bleven worden, ook later in het programma.

Het is de strijd om het bezit van de (jouw) geest van mensen.

Creatie van afhankelijkheid van de autoriteit..
Er ontstond ook een afhankelijkheid van alleen maar goed voelen om de dingen die hij zei en er ontstond ook een afhankelijkheid überhaupt om de dingen die hij mij zei en opdroeg dat zich ontwikkelde tot meegaandheid, onderdanigheid en slaafsheid. De man in de witte jas was de enige persoon met wie ik een band voelde. Dit werd bereikt door mij heel geïsoleerd te laten voelen door het zaaien van onderlinge verdeeldheid en jaloezie tussen de kinderen en ook het creëren van superioriteitsgevoelens. Er was ook een betrokkenheid van andere mind controllers maar daar werd een dergelijke band niet mee opgebouwd.

Ik heb eerder geschreven dat de man in de witte jas iemand werd die ik als een toevluchtsoord beschouwde. Wat ik hiermee bedoel is dat ik hij ook een redder werd uit benarde situaties, zoals het heel lang moeten zitten in geïsoleerde warme ruimtes. De wetenschap dat ik hier ooit uit gehaald zou worden door hem gaf op een bepaalde manier rust en veiligheid (hoe gek dat ook moge klinken, hij was ook de veroorzaker van dit feit). Het feit dat ik überhaupt een band met iemand voelde gaf mij ook dit gevoel van rust en veiligheid.

Het zorgde er dus ook hier weer voor dat er een afhankelijkheid ontstond tussen de aanwezigheid van deze man en het in mij voelen van rust en veiligheid. Het moest er dan hier op aarde voor zorgen dat ik in de relatie met de zeer narcistische man mij ook zo zou voelen, waardoor het nog moeilijker voor mij zou worden om uit deze relatie te stappen.

Omdat ik al in mijn eigen bronkracht stond, heb ik niet de scenario’s geleefd die de mind controllers voor mij hadden bedacht. Ik heb mij kunnen ontdoen van mijn zeer benauwde bewustzijn wat daar  is ontstaan. Dit deed ik door mijzelf te ontwikkelen door te studeren en te werken en ook door met mijn bewustzijn bezig te zijn. Ik heb hiermee ruimte voor mijzelf gecreëerd om mij te ontdoen van heel veel inserties en programmeringen en ervaren hoe ik steeds meer vanuit mijn eigen kracht hier op aarde ben gaan leven.

X
* * *

 

2 gedachten over “Mind Control: ’n Emotionele ‘liefdesband’ met autoriteit..

  1. Ik vind het echt bewonderingswaardig Marianne, hoe je aan jezelf gewerkt hebt en je bewust bent geworden van de africhting die ze je hebben gegeven.
    De daadwerkelijke africhting ligt immers een hele (of meerdere) stap(pen) dieper dan de trauma’s. En hun manieren moeten aan het licht gebracht worden.
    Ik lees de artikelen van jou en van Brice vermoedelijk op een beetje andere manier dan de meeste mensen. Ik kijk eigenlijk vooral naar twee dingen. Het eerste is: Wat herken ik? En het tweede is: Wat deden ze om te genezen. Daar gaf jij in je eerdere artikeltjes meer informatie over.
    Dat is altijd informatie waar ik blij mee ben en waar in de toekomst nog veel mensen baat bij kunnen hebben.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.