Advertentie

Bill Gates: ‘Volgende pandemie krijgt écht aandacht’..!


x
x

Bill Gates: ‘Volgende pandemie krijgt écht aandacht’..!

2020 © WantToKnow.nl/be

x

Voor Bill Gates is het gewoon duidelijk, zoals hij alles al enkele jaren van te voren ‘zag’ aankomen.. De man is ook al ruim 2 jaar zichtbaar bezig, om een vaccinatie-paspoort te ontwikkelen. En dan niet van het soort, waar nu over gesproken wordt… Een ‘verklaring’ van wel/niet gevaccineerd zijn. Nee, een digitaal vaccinatiepaspoort, waarop ook je banktegoed komt te staan en je ID, zodat het heel handig is, dat degene die het -ongetwijfeld via de ‘smart’phone…- bij zich draagt, direct te scannen en diens vrijheden te bepalen..

Voor ons stinkt het hele verhaal rondom deze Gates-filantropen. Zogenaamd bereid de hele wereld ‘weer gezond te maken’, door hun mega-miljardenfortuin te stoppen in vaccins en vaccinatie-ontwikkeling. Maar daarbij doodleuk de gevaccineerde kinderen ‘achterlaten’ in een poel van armoede, met weinig behuizing, voedsel en kleding.. Is dat filantropie..? Daarnaast via je vaccinatie-politiek ook nog eens een staart van invaliditeitszaken achter je aan slepen, zoals de B&MGates-foundation in India flikte..?

Waar het in dit artikel over gaat is de ontwikkeling van een nieuwe pandemie, die deze man doodleuk voor de camera presenteert en daarbij met een veelbetekende glimlach met mevrouw Gates, de kijker te kennen geeft, dat hij wel meer kán zeggen, maar het alleen houdt bij die glimlach…! Wat valt er te lachen, glimlachen, als je het hebt over ’the next one’, die vervolgens ook ‘veel aandacht’ zal krijgen.. Let wel, deze beelden zijn van juni 2020, dit jaar dus. Het verhaal past opnieuw in de schandalige manier waarop de wereldbevolking in gijzeling wordt gehouden rondom deze ‘pandemie’. Waar 99,8% van de bevolking in gijzeling wordt gehouden, voor een ‘verschrikkelijke ziekte’.

Waarbij erudiete medici, wetenschappers en andere deskundigen de mond gesnoerd wordt via schandalige censuur, omdat zij kennelijk informatie willen delen, die niet alleen de angstverspreiders onwelgevallig is, maar ook de NORMALE DIALOOG tussen wetenschappers willen aangaan over de ZAKEN DIE GEWOON NIET KLOPPEN..! Wil je een lijst van wat niet klopt.. Kijk dan even naar het verhaal van FvD-parlementslid Wiebren van Haga, hieronder, in zijn toespraak tot de Tweede Kamer, de afgelopen week.

Voor nu laten we je de video beoordelen, waarin dhr. en mw. Gates hun glimlach uitwisselen, die ongetwijfeld een veelbetekender karakter heeft, dat we maar kunnen vermoeden.. In presentaties over mogelijke pandemieën, sprak Gates de afgelopen jaren regelmatig over de terroristische dreiging van het verspreiden van pokkenvirus en dergelijke.. Zit dát er dan aan te komen? Of spreekt hij dat we ‘aandacht moeten gaan geven’ aan de mutant waar nu over gesproken wordt, door de angsthazen in journalistiek en politiek…!! Jij mag het bepalen, wat wáár is en ‘fear mongering’, het opjutten van angstgevoelens, zodat normaal denken wordt geblokkeerd en gedrag leidt (lijdt?) tot geestelijke knechting..!

Voor miljoenen Nederlanders is de lockdown een onbegrijpelijk scenario, of in één woord, een CATASTROFE. Het kabinet Rutte heeft in onze ogen een jaar lang geblunderd en zadelt Nederland nu met de torenhoge prijs op. Bedrijven, vooral het midden- en kleinbedrijf (waaronder de hele Horeca) loopt op het tandvlees en is op sterven na, morsdood aan het gaan. Onbegrijpelijke acties als het toelaten van dichtbevolkte tuincentra, warenhuizen en vliegvelden, in vergelijking met het laten sluiten van café’s en restaurants, die investeringen deden om de ‘corona-regels’ netjes te handhaven. Het is TweedeKamerlid Wybren van Haga die in zijn leven nog nooit een motie van wantrouwen had ingediend, maar deze keer -in zijn ogen- simpel geen andere keus had..!

2 gedachten over “Bill Gates: ‘Volgende pandemie krijgt écht aandacht’..!

  1. Heel blij dat er tenminste nog een overeind staat in deze hoerenkermis. De spullenbaas van deze miserabele troep zal wel weer met die vieze grijns op zijn waffel ontkennen dat Haga weet waar het over gaat…..en inmiddels hoor ik mensen op straat uitlatingen doen zoals “bloedhonden van deze staat”.
    Wanneer komt die woede naar buiten…..is alles wat ik mij nog afvraag. Zet die die M(ulti)P(lurk) dan die bloedhonden in uniform in?…het leger…? Zijn we met zijn allen zo sufgepikt dat we dat toelaten? Laten we de hoernalisten als Pouw/NOS en de rest van die laffe meelopers uit die msm hun gang gaan?
    Waar is iedereen?….bang thuis om een sombere en eenzame kerst te vieren? Te koud buiten om te demonstreren?…..bang voor die NSBers in derlui boa-uniformpjes?
    Ik hoop nog steeds dat de meute wakker wordt. Het is hoog tijd.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.