Advertentie

’t Corona-virus-patent is van… Bill Gates..!


x
X

’t Corona-virus-patent is van… Bill Gates..!

2020 © WantToKnow.nl/be

x

Geloof het of niet, de coronavirusstam die zich momenteel in heel China en in het buitenland verspreidt is een gepatenteerd virus dat eigendom is van een entiteit genaamd The Pirbright Institute, dat gedeeltelijk wordt gefinancierd door de Bill en Melinda Gates Foundation. De octrooipagina voor het coronavirus vermeldt dat het ‘kan worden gebruikt, als een vaccin voor het behandelen en/of voorkomen van een ziekte, zoals infectieuze bronchitis, in een levend wezen’. (HIER)
Dit suggereert dat dit virus, gewoon een andere gewapende virale stam is, ontworpen en gefabriceerd, om meer nutteloze, dodelijke vaccins te verkopen, terwijl het tegelijkertijd een paar duizend, of misschien wel een paar miljoen, mensen doodt.

Een blik op de betreffende octrooipagina laat ook zien dat het genoemde ‘Pirbright Instituut’ nog allerlei andere viruspatenten bezit, waaronder één voor het Afrikaanse varkenspestvirus, dat als ‘vaccin’ wordt vermeld. Het is dus geen verrassing dat Bill Gates een financiële steunpilaar is van dit instituut, aangezien hij een van de meest agressieve, vaccinerende ‘filantropen’ op de planeet is.

Overbevolking en vaccinaties, in de ogen van Bill Gates..
De manier waarop deze hele coronavirus situatie vorm krijgt lijkt precies wat Gates ooit voorstelde als ‘oplossing’ voor het vermeende probleem van ‘overbevolking’. Het is het verhaal van de superrijken, die zich het menen te kunnen aanmeten, om tijdens officiële gelegenheden, tussen ‘neus-en-lippen’ door, te melden, dat de wereld overbevolkt is. Een volslagen kul-verhaal. Als jij deze mening ook bent toegedaan, wordt het écht tijd om je eens goed te informeren. (HIER bijv.?). Het gaat niet om het aantal mensen, maar om de omstandigheden waarin ze leven, de manier waarop ze worden behandeld door hun regeringen en medemensen.

Als je alleen al bedenkt dat de overvloed op Aarde dúsdanig is, dat het rijke deel van de wereld bijna 50% van het voedsel wat is gekocht, gewoon kan (en mag) wegdonderen als vuilnis.. Hoe kun je dan over voedseltekorten spreken. Nee, het gaat puur om het ‘verkopen’ van een bepaald beeld, namelijk dát de Aarde overbevolkt is. In dat kader dan maar weer eens de uitspraak van Gandhi over hebzucht.

En ja, laten we wel wezen, dáár zijn de superrijken bij uitstek meester in geworden.. Ook al zijn het dan filantropen en meesters in belastingontduiking en belasting-‘ontwijking’.. Als jij tientallen miljoenen over houdt van je belastingontduiking, kun je (met alleen al een groot deel van de ontduikingsopbrengsten) simpel Sinterklaas spelen en de filantroop uithangen. Maar terug naar Bill Gates.

De TED-talk die Bill Gates ooit hield (februari 2010) verraadde zijn ‘verborgen agenda’.. IN YOUR FACE..! Kijk naar de illustratie boven dit artikel, waarin een letterlijk quote van Gates wordt getoond. Tijdens deze inmiddels beruchte TED Talk, legde Gates uit dat vaccins een van de sleutels zijn tot het terugdringen van de wereldbevolking, en wat is een betere manier om dat te doen dan het gepatenteerde coronavirus op de massa los te laten om er later een gepatenteerd vaccin voor te introduceren? Voor meer gerelateerd nieuws over het coronavirus en andere gewapende virussen die worden losgelaten door eugenetici zoals Bill Gates, moet u outbreak.news bekijken. (HIER)

Het door Bill en Melinda Gates georganiseerde ‘Event 201’
Wat verder interessant is, is dat de Bill en Melinda Gates namens hun gelijknamige B&MGFoundation, afgelopen oktober samen een congres georganiseerd; een event, dat doodleuk beschreven werd als een ‘pandemische oefening op hoog niveau’…! Hier werd o.a. gediscussieerd over hoe ‘openbare en/of particuliere samenwerkingsverbanden nodig zullen zijn, als één van de reacties op een ernstige pandemie, teneinde grootschalige economische en maatschappelijke gevolgen te beperken’.

In de samenwerking met het Johns Hopkins Center for Health Security en het World Economic Forum, is deze laatste poging van Bill Gates op zijn zachtst gezegd zeer verdacht. Natuurlijk vooral, als men bedenkt dat ze net op tijd voor de uitbraak van het coronavirus werd gehouden. Zoals bijna altijd het geval is, bij verdachte ziekte-uitbraken die de media en de academische wereld aan het praten brengen over nieuwe vaccins en publiek-private partnerschappen, zitten de vingerafdrukken van Bill Gates bijna altijd ‘all over the place’..

En dit is precies nu weer het geval met coronavirussen, die veel van de verwachtingen van Gates voor de toekomst zouden kunnen waarmaken, waaronder massale ontvolking, massale vaccinatie en massale consolidatie van de macht van de overheid. “Deze gebeurtenissen nemen toe, en ze zijn verstorend voor de gezondheid, de economie en de maatschappij,” aldus een een aankondiging van ‘Event 201’.  De aankondiging gaat verder:

“Het beheer van deze gebeurtenissen belast de wereldwijde capaciteit al, zelfs zonder pandemische dreiging. Deskundigen zijn het erover eens dat het slechts een kwestie van tijd is voordat een van deze pandemieën wereldwijd wordt – een pandemie met mogelijk catastrofale gevolgen. Een ernstige pandemie, die “gebeurtenis 201″ wordt, zou een betrouwbare samenwerking tussen verschillende industrieën, nationale regeringen en belangrijke internationale instellingen vereisen”.

Dit leest toch als een voorspellend script, over dat wat we nu zien met het coronavirus, nu regeringen over de hele wereld zich inspannen om deze dodelijke uitbraak te ‘managen’ met mogelijk een ‘marschall law’/krijgswet, vaccin fast-tracking, quarantaines en een overvloed aan angstaanjagende middelen als ’tools’.

Met de beruchte quote van Bill Gates lezing, luidend: “Als we echt goed werk leveren op het gebied van vaccins, gezondheidszorg en reproductieve gezondheidsdiensten, kunnen we [de wereldbevolking] met misschien wel 10 tot 15% verlagen”, wordt Gates kennelijk preciés genoeg geciteerd om genoeg te zeggen over diens ware bedoelingen rondom zijn ‘humanitaire’ inspanningen..

Bronnen o.a.:

Patents.Justia.com

Pirbright.ac.uk

NaturalNews.com

NaturalNews.com

CenterForHealthSecurity.org

63 gedachten over “’t Corona-virus-patent is van… Bill Gates..!

 1. (Foto even geleend van Dr.Ir. Coen Vermeeren). Dit is namelijk precies waar ik al sinds zo,n 15 jaar naar verwijs, de geënsceneerde ‘p(l)andemieën’ georkestreerd vanuit de overheden, regelgevingsinstanties en de WHO en andere betrokken partijen (die inmiddels ook door vele andere wetenschappers,onderzoekers en auteurs zijn bevestigd, wel te verstaan).

  Een echte ‘False Flag’ zoals we nu weten dat die geregeld ingezet worden als er democratisch gezien grote weerstand te verwachten is. Problem (creëer zelf het probleem om te ‘managen’) -Reaction (anticipeer en controleer de reacties die dit oproept) -Solution (biedt dan vervolgens zelf de ‘oplossing’ die je voor ogen had om te implementeren en het volk ligt aan je voeten) werkt dan beter, zo is gebleken.

  Pure PR-opaganda dat hele Coronavirus (vallen er weer net zoals altijd meer doden door de gewone griep, was er misschien een ‘oefening’ vooraf?), waarschijnlijk om de absolute aangetoonde waanzin van verplichte vaccinaties uit te rollen, hoor ik u denken!? Of een relatie met 5G die daar is uitgerold?

  Zie foto, het is in ieder geval het zoveelste grote bedrog, een hoax, een farce, een regelrechte belediging en bedreiging (niet het ‘virus’ maar de agenda dus) voor de mensheid. Want ook bij de vorige dreigingen vielen er meer zieken en doden te betreuren door het vaccin zelf…dan door de ‘dreiging’. Net zoals in het verleden wereldwijd verplichte vaccinatie programma’s’ aantoonbaar MOESTEN WORDEN STOPGEZET door de vele zieken en doden NA en DOOR de vaccinaties! Wees alert en oordeel zelf!

  Zie foto op: https://www.facebook.com/john.consemulder

 2. “Vaccineren is Naastenliefde”…durft de dalendevaccinatiegraadmetallewanhoopomhoogproberentedrukkende Staatsecretaris van VolksGewondheid Paul Blokhuis (https://www.linkedin.com/in/paul-blokhuis/) te beweren. Pff, het is bijna hilarisch te noemen, als het niet zo ernstig was..De realiteit is namelijk, dat zijn ‘naastenliefde’ oproep vele extra ziek(t)en en mensenlevens zou kunnen gaan kosten!

  Waarschijnlijk heeft hij de Tv-dialoog ‘De Waarheid over Vaccinaties’ nooit gezien (al bijna 100.000 andere bezoekers al wel, dus zeer onwaarschijnlijk dat hij ook niet heeft vernomen dat Nelleke Bakker destijds direct haar ontslag nam
  – bij het RIVM wel te verstaan – na het zien van deze door mij geproduceerde Tv-dialoog, bedoeld om de absolute waanzin om zwangere vrouwen te willen inenten, een halt toe te roepen)!? Zie hier: https://www.youtube.com/watch?v=a5oVnDzxeJA

  Of mijn lezing misschien, waarbij de daadwerkelijke cijfers (en dus niet de pertinente leugens vanuit het RIVM en de Gezondheidsraad – die zelfs een ongezonde omkoping van artsen niet schuwt) onomstotelijk aantonen, dat verplichte vaccinaties uit het verleden moesten worden STOPGEZET, juist vanwege de vele ziek(t)en en doden NA en DOOR de vaccinaties!!! Zie hier: https://www.youtube.com/watch?v=amkh8FEnqdU

  Of is dat misschien het inzicht dat het ‘onverkoopbaar’ zou zijn vanwege deze inzichten, die nu veel mensen hebben bereikt? Tijdelijk..van de baan? https://stichtingvaccinvrij.nl/verplicht-vaccineren-is-tijdelijk-van-de-baan-waarom-en-voor-hoe-lang

  Zie ook deze vaccinatie gesprekken en interviews voor alle informatie: http://healingsoundmovement.com/news/142/everything-you-always-wanted-to-know-about…vaccinations-but-we-re-afraid-to-ask-or-believe.html

  Het simpele feit in de ‘omgekeerde wereld die door draait’ is dat Blokhuis niet al te Christelijk alleen zieltjes probeert te winnen, maar gesteund met goed PR(opaganda) advies probeert op het (SCHULD) gevoel in te spelen. “U beschermt u kind toch wel!?”, was het eerst. “Lijden kan heilzaam zijn” zegt de dominee nu. In de omgekeerde wereld waar vaccinaties aantoonbaar (en aangetoond!) onwetenschappelijk, zeer ineffectief en potentieel levensgevaarlijk zijn… kan dit helaas wel kloppen, maar of dit wenselijk is!? Van vaccinaties is namelijk gebleken dat ze ziektes juist op kunnen wekken en veroorzaken (ook de ziekten waar niet eens ’tegen beschermd’ zou moeten worden), niet te immuniseren maar te sensitiseren, en veel ‘bijwerkingen’ (lees: ernstige werkingen zoals de dood NA en DOOR het vaccin, kanker, auto-immuunziektes, neurologische/immunologische/hormonale verstoringen en ziektes en meer op te leveren na grote ‘kuddeimmuniteit’ – en vooral voor de kwetsbare groepen zoals ouderen, zieken, zwangere vrouwen en baby’s die VOORAL NIET moeten worden gevaccineerd), te veroorzaken. Werkingen dus…

  Interessant is hier, dat Blokhuis, niet gesteund van enige echte kennis, hier de kudde wil manipuleren met een van de grootste leugens van de vaccindustrie (naast de andere grote leugen dat vaccinaties ‘veilig en effectief’ zijn natuurlijk), namelijk dat we ‘beschermd worden’ als er meer gevaccineerden zijn (het is precies andersom dus, laat de echte wetenschap en geschiedenis zien!) Hij meldt schijnheilig het volgende: „Hoe meer mensen zijn ingeënt, hoe minder ziektes bij anderen de kop zullen opsteken. Zij worden beschermd door de ingeënte groep. Het is naastenliefde, omdat je anderen ermee kunt beschermen.” Hem valt een mager applaus ten deel, zegt het artikel…

  Is de ‘kudde’ eigenlijk wel op de hoogte van het feit dat het begrip kuddeimmuniteit oorspronkelijk bedoeld was om NATUURLIJK verkregen (met complete en echte immuunresponse) immuniteit weer te geven? Om vervolgens te worden gestolen als begrip om zogenaamde valse ‘vaccinveiligheid’mee te suggereren (terwijl de meeste ernstige ziekten al een natuurlijke daling lieten zien, VOORDAT vaccins überhaupt werden ingezet, terwijl de ziekten al op hun retour waren!? En weet men dat ware epidemieën (en dus niet de geënsceneerde plandemieën waar men na Sars en Varkens/Mexicaanse griep weer mee aan durft te komen…) juist daar ontstonden (en steeds weer ontstaan), waar men massaal gevaccineerd was of is (en dus NIET waar mensen verstandig waren en gebruik maakten van verbeterde hygiëne, sociale omstandigheden, gezonde voeding, beweging, rust, gebrek aan oorlog en dus alle andere echte ‘welzijn’ zaken waar deze spreekbuis niets van af weet, blijkbaar)?

  Kesteren als bewuste keuze om de ‘publieke opinie te masseren’ , in feite een zwaktebod en knieval, voor iemand die ons meer wil doen GELOVEN, dan goed voor u en uw kinderen is. Houd je van je kind? Houd je van jezelf? Houd je van de ander? Vaccineer dan NIET, dat is pas naastenliefde…

  Heb uw naaste lief als uzelf, zeker als jezelf tot het heldere besef en de logische keuze bent aanbeland om NIET meer mee te doen met deze grote medische leugen van de Medische Kerk die zieltjes probeert te winnen (aangezien deze sekte zelfs de ware feiten en de onafhankelijk studies naast zich neer moet leggen, en vervolgens probeert op het gevoel – paniek en angst zaaien en nu dus het schuldgevoel en sociale wenselijkheid aanspreken – in te spelen, regelrecht uit de koker van een Pr-bureau vermoedelijk) .

  Ik heb het al vaker gezegd: “de gevaccineerde kat in het nauw maakt nu zulke gekke sprongen, dat zelfs een blinde kan zien dat de valse kat al die tijd al in de ruimte aanwezig was”. Delen is…NAASTENLIEFDE!!!

 3. https://www.cnet.com/how-to/false-information-about-coronavirus-here-are-the-top-rumors-spreading-about-it/ Desinformatie? Fake news? Daar waar de officiële overheids instanties het ware ‘fake news” brengen? Factcheckers? Facebook censuur dus? Want wie bepaalt de feiten? Ongewenste waarheden als het nieuwe ‘fake news’?

  Lees dan dit (lachwekkend voor de insiders, onderaan artikel): “One way Twitter hopes to stop misinformation about coronavirus: If you search for the term, the first result is a prompt to visit the Centers for Disease Control and Prevention website” Lees de boeken van dr Len. Dr. Leonard G. Horowitz en je zult nooit meer op dezelfde manier naar ‘officiële’ instanties als de FDA (zie dit boek wat ik beschrijf in mijn boek ‘De Zoete Wraak’: https://www.goodreads.com/en/book/show/1842714.The_Chemical_Feast) en CDC kijken.

  Of lees gewoon het boek dossier Mexicaanse Griep (blz 120) over de zo betrouwbare CDC: “De banden tussen de industrie, de overheid en de commercie kunnen nauw zijn. Van 2002 tot aan het aantreden van Barack Obama als president van de VS, werd de Amerikaanse overheidsinstantie CDC geleid door Julie Gerberding. In 2009 is zij overgestapt naar een topfunctie bij Merck, een van de grootste farmaceutische bedrijven ter wereld. Zij is nu producent van de vaccindivisie. Die beslaat een kennisgebied waarmee zij in haar vorige positie al veel ervaring heeft opgedaan. Voor de divisie, die een waarde vertegenwoordigt van vijf miljard dollar, gaat zij als aanbieder beslissingen nemen over vaccins waarover zij zij eerder als afnemer besliste. Ook wordt zij adviseur voor Edelman, een pr-bureau dat bedrijven helpt ’te navigeren door de communicatie-uitdagingen’ rond de Mexicaanse griep.”

  Precies de belangenverstrengeling en ‘draaideurenpolitiek’ die ik dus uitgebreid heb aangetoond in mijn boek, zie http://healingsoundmovement.com/news/125/te-koop-met-korting-via-ons-de-zoete-wraak-de-farmaceutische-en-voedingsindustrie-doorgelicht.html) Nu gaat het even niet om mijn boek, maar het aangetoonde FEIT dat deze link beschrijft hoe mensen met dus echte ‘fake news’ naar een aantoonbaar corrupte regelgevingsautoriteit worden gelo
  odst…Snap je? Net zoals dit bij de FDA, RIVM, CBG, Gezondheidsraad dus aangetoond het geval is. niet al te betrouwbare informatie..Facts gechecked? …

  Misschien een eye-opener voor het echte nieuws? Things are not what they seem in de PR-wereld van systematische verdraaiing van de feiten, desinformatie en pr-opaganda en ‘spin-doctors’ die de ‘publieke opinie masseren’ en dus de beeldvorming manipuleren, iets waar de industrie al vele jaren aangetoond dankbaar gebruik van maakt…Trap er niet in dus…

  1. John Consemulder.
   Wegens privéaangelegenheden heb ik mijn aandacht voor andere zaken nodig gehad vandaar dat ik enige tijd niet gereageerd heb,maar wel ben ik “zaken” blijven volgen.
   U schrijft over fakenews en wie dan bepalen wat fakenews is terwijl de meeste desinformatie van overheden zelf komen of zelfs door overheden en hun handlangers niet eens in het nieuws komen.(Dat laatste miste ik nog bij uw uitleg,maar als voorbeeld geef ik de omgang van de Franse ordetroepen en hun optreden tegen brandweermensen en natuurlijk de gele Hesjes).Afgelopen week heb ik op NPO politiek een “debat” gevolgd wat over kweekvlees ging en ik ben met stomheid geslagen omdat er geen activist naar voren is gekomen om protest aan te tekenen tegen de manier waarop dieren ernstig mishandeld worden door bedrijven die dat kweekvlees ter vervanging van natuurlijk gegroeid vlees op de markt willen brengen.Wanneer ik het goed begrepen heb worden niet geboren kalfjes uit de baarmoeder van de koe gesneden waarna ze met een naald een bloedserum uit het hart van het ongeboren kalfje halen omdat dat nodig zou zijn voor kweekvlees.( De voorstanders van kweekvlees ontkennen dit want dat was vroeger zo maar nu niet meer beweren zij.Ook hier waren het weer een D66 er en ik meen een VVD er die zelfs Carola Schouten probeerden te bewegen wetgeving aan te passen en belemmeringen weg te halen zodat zij dit kweekvlees met bijbehorende schofterige praktijken konden op de markt brengen).Gelukkig ging Carola Schouten daar tot nu toe niet in mee.
   Ook zag ik een debat tussen Thierry Baudet en de leider van D66 Dhr Jetten over de rechterlijke macht in Nederland en daarbij viel vooral op dat Thierry Baudet door vooral de presentatrice in de rede gevallen werd terwijl zij toch echt zelf vragen had gesteld maar kennelijk vond zij het niet beleefd om Thierry Baudet ook ongestoord te laten antwoorden.Het ging over de uitspraak van een rechter die zijn/haar boekje te buiten zou zijn gegaan ivm de Co2 problematiek.Volgens Thierry Baudet is er geen wet waarin staat dat de Co2 reductie 25% moet zijn en die rechter zou dat wel hebben aangedragen.Natuurlijk vond Jetten dat niet want dat past natuurlijk wel in zijn straatje.
   Nou vind ik D 66 een partij die niet voor menselijke fatsoenlijke oplossingen kiest maar sterven ondersteund zo hadden we eerst de donorwet en nu wil Pia Dijkstra niet zozeer de oorzaak wat de aanleiding kan zijn voor de doodswens bij veel ouderen wegnemen maar juist helpen om het leven te beeindigen.(Mogelijk zorgt de politiek er juist voor dat ouderen zichzelf als zinloos en overbodig zien waardoor ze eruit willen stappen).Kennelijk heb je alleen recht van bestaan wanneer je geld opbrengt en maakt het niets uit wanneer je je levenlang hebt afgebeult en betaald hebt voor een goede oude dag.
   Wat betreft dat fake news en wie er dan beslist wat fake news is of niet,toevallig kreeg ik bericht van de provider dat zij met een spam filter willen voorkomen dat ik e-mail krijg wat als spam gezien wordt.Een paar dingen hierover.1.Wil iemand kunnen bepalen wat e-mail spam is dan zal hij of zij of de machine eerst de e-mail inhoud moeten lezen en dat is inbreuk op de privacy ben ik van mening.Dit gebeurd ongevraagt maar gaat verder want dit wordt gerapporteerd en verstuurd alleen wanneer er spamberichten zijn achter gehouden.Vervolgens zou ik wanneer ik de rapporten niet meer wil ontvangen iets kunnen aanklikken om mij af te melden DAARVOOR.Nergens wordt de mogelijkheid geboden om alle bemoeienis van de provider met mijn mailverkeer te stoppen.Ook gaat men volledig voorbij aan het inloggen wanneer ik die rapporten zou willen lezen.
   Ze zijn wel zo slim om gelijk te melden dat op deze mail niet gereageerd kan worden en dat e-mails niet worden beantwoord.Dit is ondertekend door een directeur Telecom die mogelijk ook de opdracht kan geven negatieve mail over bv 5G tegen te houden.
   Waar zijn die privacy waakhonden of dierenrechten activisten nu ivm met dat kweekvlees?

  2. https://nos.nl/artikel/2320995-minister-overheid-hoeft-voortouw-niet-te-nemen-bij-kweekvlees.html Ter aanvulling en om te laten lezen hoe bloedafname bij ongeboren kalfjes naar mijn mening als iets pietluttigs wordt afgedaan.Die meneer de Groot van D 66 had het ook over start ups terwijl die juist geen laboratorium hebben en daarmee ook niet de kennis die bv een groot bedrijf wel heeft vooral nu met veel bombarie de opening is geweest.
   De smoes dat het goed zou zijn voor start ups is onzin en waar de Groot voor pleit is het belang van een multinational en niets anders ten koste van mogelijk boeren en nog erger onze natuurlijke voedselketen kan in gevaar komen waarbij we volledig afhankelijk zouden zijn van kunstmatig gemaakt eten en bedrijven als Unilever.Dergelijke gasten dienen naar mijn mening geen toegang te krijgen tot de markt maar achter slot en grendel gezet te worden.

 4. Ben jij ook nog de mening toegedaan dat aangetoond corrupte en belangenverstrengelde regelgevingsinstanties en overheidsinstellingen als CBG, Rivm en Gezondheidsraad (die ons dus behoren te beschermen) te vertrouwen zijn?

  Of de reguliere media, die gekocht worden en het echte ‘fake news’ verspreiden (ook aangetoond)? Dat noemen ze dus conspiracy fact (ook wel feiten of waarheden genoemd). Een waarheid die je niet wenst te accepteren (vanwege angst, ongeloof, ontkenning, weerstand of cognitieve dissonantie, maakt niet uit) maakt het daarom nog geen ‘conspiracy’ (zie ook: https://www.wanttoknow.nl/inspiratie/t-verhaal-achter-de-samenzweringstheorieen/)

  Zonder angst juist je gezond verstand (en niet gecorrumpeerde wetenschap, overheid of media) gebruiken, dat lijkt mij nu juist verstandig.

  https://www.amazon.com/Journalists-Hire-How-Buys-News/dp/1944505458 https://www.amazon.com/Gekaufte-Journalisten/dp/3864451434 , https://www.bol.com/nl/f/journalist-te-koop/9200000052047762/, https://www.wanttoknow.nl/nieuws/udo-ulfkotte-overleden/

 5. Bedankt John voor je passie om mensen duidelijk te maken in wat voor zieke Evil wereld waarin we leven..
  Alles is exact het omgedraaide als het ons wordt verteld.
  Oordeel zelf vind ik zelf niet de juiste uitdrukking, wordt wakker mensen en doe zelf iets en kijk naar de feiten die er niet om liegen.
  Waarom wordt er nog steeds het woord planeet gebruikt daar snap ik niets van, is zoiets simpels nu nog niet duidelijk dat er nergens curvature te detecteren is op onze Plane waarop we leven ?!
  Niemand kan het bewijzen en we zijn zo verlost van dit kwaad als deze grootste leugen in het bewustzijn van de mensen komt.
  Schorem daar hebben we mee te maken die de waarheid altijd in open zicht laten zien en vertellen, en ze lachen je gewoon uit.
  Trek alles in twijfel ook de wereldbevolking, het aantal mensen wat er op aarde leeft, die zogenaamd overal verantwoordelijk voor is.
  En bijna iedereen trapt er nog in om zich schuldig te voelen..

  Bill Gates Admits Vaccines Are Used for Human Depopulation
  https://www.youtube.com/watch?v=6WQtRI7A064

  Je immuunsysteem heeft geen kans tegen vergif wat direct in je lichaam wordt gespoten en bij sommige babies heeft dit desastreuze gevolgen.
  Ken persoonlijk een vrouw die een autistisch kind heeft.
  Was in een winkel, maakte een praatje en ze vermelde dat haar kind autistisch was.
  Mijn vraag was, is u kind autistisch geboren ?
  Nee, dat is gekomen na een vaccinatie, ik ging door de grond toen ik dat hoorde.
  A Shot in the Dark – (2020 Documentary)
  https://www.youtube.com/watch?v=B2N35yVQcSk

  En Stop alsjeblieft met het benoemen van de aarde waarop je leeft met planeet, Peter vereecke heeft ook gewoon gelijk dat er geen bewijs is dat we op een planeet leven en anders bewijs het maar eens wat je niet kunt !!
  Eindelijk wakker aan het worden of nog niet, snap niet dat het zo moeilijk is.
  Al wat je ziet om je heen mits je wakker bent is op leugens gebaseerd.
  Cognitive dissonance, het beste voorbeeld ervan en ja je mind is als een parachute, die niet werkt als hij niet open is.
  Je bent medeverantwoordelijk van de vooruitgang die naar een beter wereld leid en die ons verlost van de leugens en het bedrog.
  Of vind je van niet ?

  The Greatest Deception – (2019 Documentary)
  https://www.youtube.com/watch?v=JOqc63Pp9OA&t=987s

  Hibbeler Productions | 1, 2, & 3
  https://www.youtube.com/watch?v=LpLjfQ-E1sw&t=48s

  Michael Tellinger & The Lies we Live with.. NASA, Flat Earth, History, Free Energy, etc
  https://www.youtube.com/watch?v=n16rv9a86U8&t=6499s

  Kennis is macht wordt er altijd gezegd, niet dus !
  Je moet eerst weten dat je in een wereld leeft die totaal gebaseerd is op leugens.
  En als je dat in de gaten hebt dan kun je de echte waarheid ontdekken, dan heb je de echte macht.
  Gewoon de echte waarheid verspreiden alstublieft, doe het dan voor de toekomst van u kleinkinderen..

  1. Jij vind het schijnblijkelijk aardig om mensen de oren te wassen wanneer ze ‘nog niet’ zo goochem zijn als jij maar waarom dweep je dan wel met Michael Tellinger?
   Ik ken mensen die dit onderzocht hebben en aan den lijve ondervonden in Z.Afrika. Ik zal hun namen niet noemen, daar komen ze zelf wel mee als zij dat nodig vinden.
   Of de Aarde nou een planeet is of een omgebouwd spookhuis, ik weet het niet maar griezelig is het bij tijd en wijle zeker. Niet in de laatste plaats omdat te maken hebt met de eigen onmacht, en… dat ben ik wel met je eens, te veel mensen wegkijken.
   Daarom een filmpje van deze gozer welke keer op keer gecensureerd wordt door de onvolprezen bende van Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=ISApWYk5jhQ&feature=youtu.be

 6. Nog even voor de duidelijkheid, ik heb het tegen Guido waarom hij in zijn geschreven stuk nog steeds het woord planeet gebruikt ?!
  Een ieder mens die een beetje weet wat er aan de hand is in de wereld zoals jij Guido, weet gewoon wel beter of zou beter moeten weten na dit onderwerp bestudeerd te hebben .
  Ben je het met de titel eens dat dit de grootse leugen is trouwens?

 7. @arnold 2: Toevallig schreef ik net dit over ‘fake’ news en waar men ons na wat spindoctoring (lees verdraaiingen en omkeringen leugens en medische misleiding dus) naar toe stuurt als ‘betrouwbare’ bron? Het CDV! Ha..

  https://www.cnet.com/how-to/false-information-about-coronavirus-here-are-the-top-rumors-spreading-about-it/ Desinformatie? Fake news? Daar waar de officiële overheids instanties het ware ‘fake news” brengen? Factcheckers? Facebook censuur dus? Want wie bepaalt de feiten? Ongewenste waarheden als het nieuwe ‘fake news’?

  Lees dan dit (lachwekkend voor de insiders, onderaan artikel): “One way Twitter hopes to stop misinformation about coronavirus: If you search for the term, the first result is a prompt to visit the Centers for Disease Control and Prevention website” Lees de boeken van dr Len. Dr. Leonard G. Horowitz en je zult nooit meer op dezelfde manier naar ‘officiële’ instanties als de FDA (zie dit boek wat ik beschrijf in mijn boek ‘De Zoete Wraak’: https://www.goodreads.com/en/book/show/1842714.The_Chemical_Feast) en CDC kijken.

  Of lees gewoon het boek dossier Mexicaanse Griep (blz 120) over de zo betrouwbare CDC: “De banden tussen de industrie, de overheid en de commercie kunnen nauw zijn. Van 2002 tot aan het aantreden van Barack Obama als president van de VS, werd de Amerikaanse overheidsinstantie CDC geleid door Julie Gerberding. In 2009 is zij overgestapt naar een topfunctie bij Merck, een van de grootste farmaceutische bedrijven ter wereld. Zij is nu producent van de vaccindivisie. Die beslaat een kennisgebied waarmee zij in haar vorige positie al veel ervaring heeft opgedaan. Voor de divisie, die een waarde vertegenwoordigt van vijf miljard dollar, gaat zij als aanbieder beslissingen nemen over vaccins waarover zij zij eerder als afnemer besliste. Ook wordt zij adviseur voor Edelman, een pr-bureau dat bedrijven helpt ’te navigeren door de communicatie-uitdagingen’ rond de Mexicaanse griep.”

  Precies de belangenverstrengeling en ‘draaideurenpolitiek’ die ik dus uitgebreid heb aangetoond in mijn boek, zie http://healingsoundmovement.com/news/125/te-koop-met-korting-via-ons-de-zoete-wraak-de-farmaceutische-en-voedingsindustrie-doorgelicht.html) Nu gaat het even niet om mijn boek, maar het aangetoonde FEIT dat deze link beschrijft hoe mensen met dus echte ‘fake news’ naar een aantoonbaar corrupte regelgevingsautoriteit worden geloodst…Snap je? Net zoals dit bij de FDA, RIVM, CBG, Gezondheidsraad dus aangetoond het geval is. niet al te betrouwbare informatie..Facts gechecked? …

  Misschien een eye-opener voor het echte nieuws? Things are not what they seem in de PR-wereld van systematische verdraaiing van de feiten, desinformatie en pr-opaganda en ‘spin-doctors’ die de ‘publieke opinie masseren’ en dus de beeldvorming manipuleren, iets waar de industrie al vele jaren aangetoond dankbaar gebruik van maakt…Trap er niet in dus…

 8. Wacht even..waarom vaccineren we dan nog!? Zie het volgende: “Wat zeker is, is dat polio niet meer bestaat, en dat het niet te danken is aan het poliovaccin. De uitvinder van het poliovaccin, Jonas Salk, heeft in 1977 verklaard dat de paar gevallen van polio in de verenigde Staten het gevolg waren van het poliovaccin en niet van de eigenlijke ziekte (Science Abstracts, 4 april 1977)

  Zelfs het CDC (ja die CDC ja, red.) heeft toegegeven dat alle gevallen van polio in de Verenigde Staten door het vaccin zijn veroorzaakt en niet door de ziekte” (Cody, C. MD et al)

 9. Zie dat mijn reactie van vanochtend niet is doorgekomen. Nog een keertje proberen:
  https://stichtingvaccinvrij.nl/coronavirus-pandemie-en-vaccinatie/?utm_source=Nieuwsbrief&utm_campaign=44c87c7319-RSS_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_b82845e552-44c87c7319-175970601

  Ging het bij nepnieuws/fake news (waarom toch al dat Engels?), maar louter om onjuist weergegeven feiten of citaten, in plaats van om een steeds dwingender sturing in de richting van steeds minder vrijheid.

 10. Beste John Consemulder ,
  Ook jij hebt nog een globe in je informaties en jullie praten er allemaal overheen .
  Zie nog steeds geen reactie van Guido en John haal de Flat Earth ook maar even aan want te debunken is het niet .
  Ik snap dat dit onderwerp over vaccinaties gaat en heb zelf ook een zeer informatieve video daarover geplaatst .

  GLOBEBUSTERS 24/7 Flat Earth
  https://www.youtube.com/watch?v=e6AUnVe_nB8\

  Ontzettend veel kun je leren hier over de wereld waar je echt leeft, wie wil dat niet zou ik zeggen.
  Ze behandelen ook vaccinaties en ze liggen een stapje voor op het totale bewustzijn van wat er in de wereld aan de hand is maar vind het vreemd dat ik geen reactie Van Guido , krijg .
  Misschien John dan , weet je dat er geen meetbare bewijsbare curvature is op de wereld waar we op leven ?

  1. Je hebt helemaal gelijk @M Fesevur. Dank voor je bijdragen alhier. De Flat Earth is niet meer tegen te houden maar geef mensen als Guido de tijd om het te onderzoeken en te begrijpen. Het bedrog is ook wel heel groot voor sommigen.

 11. In eerste instantie volgde ik ook de verklaring van Mr Consemulder wat betreft de “coronavirus hoax” om er de vaccinaties door te krijgen.
  Intussen duiken er toch meer en meer berichten op die er op wijzen dat het om meer gaat dan om loutere vaccinaties, en die wijzen op een biologische oorlogsvoering :
  https://www.zerohedge.com/geopolitical/coronavirus-contains-hiv-insertions-stoking-fears-over-artificially-created-bioweapon
  Ik verwijs naar de voormelde link, wat de medische aspecten betreft van het virus, en die mijn kennis ver te boven gaan.
  Op de webstek van Zero hedge vond ik de wel volgende reactie met een tijdslijn :
  “8 uren geleden
  Who knows at this stage. Anything goes. But the timeline is concerning.
  2015-16 Wuhan BLS4 lab constructed
  2017 Maryland-based Bioweapons Contractor predicts Wuhan virus outbreak
  2018 Wuhan BLS4 lab begins operating
  2018 Bill & Melinda throw a virus drill
  2019 OCT – Bill & Melinda throw a Coronavirus drill
  2019 DEC – Wuhan Coronavirus outbreak begins (symptoms appear 2020)
  Prediction: https://www.nature.com/news/inside-the-chinese-lab-poised-to-study-world-s-most-dangerous-pathogens-1.21487
  Opening: http://chinaplus.cri.cn/news/china/9/20180107/74886.html
  Drill: http://www.centerforhealthsecurity.org/event201/
  (=einde citaat).
  Over de genetische aspecten, een citaat in een reactie op de webstek Zero Hedge met link :
  “Here is an excerpt from the study –
  We further compared the characteristics of the donors and their ACE2 expressing patterns. No association was detected between the ACE2-expressing cell number and the age or smoking status of donors. Of note, the 2 male donors have a higher ACE2-expressing cell ratio than all other 6 female donors (1.66% vs. 0.41% of all cells, P value=0.07, Mann Whitney Test). In addition, the distribution of ACE2 is also more widespread in male donors than females: at least 5 different types of cells in male lung express this receptor, while only 2~4 types of cells in female lung express the receptor. This result is highly consistent with the epidemic investigation showing that most of the confirmed 2019-nCov infected patients were men (30 vs. 11, by Jan 2, 2020).
  We also noticed that the only Asian donor (male) has a much higher ACE2-expressing cell ratio than white and African American donors (2.50% vs. 0.47% of all cells). This might explain the observation that the new Coronavirus pandemic and previous SARS-Cov pandemic are concentrated in the Asian area.
  Here is the link to the study:
  https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2020.01.26.919985v1
  (=einde citaat). Dit dan vooral t.a.v. van dokter Consemulder.
  Ter illustratie van de meest uiteenlopende berichtgeving een bron :
  http://www.daretoreadit.com/
  met de berichten van 30-31/1.2020 en 01.02.2020. Ik geef dit louter ter info.
  Ik zal dieper ingaan op de achtergronden van dit “coronavirus” in een volgende reactie.

 12. Vaccinaties oa en wat er in zit is de rede wat bewijst dat we in een wereld leven waar de leugen regeert en waarom ons imuunsysteem hierdoor om zeep geholpen wordt met het direct effect om ons zwak of juist ziek te maken .
  Het immuunsysteem is het brilliant ontworpen systeem wat ons helpt om gezond te blijven wat wordt gebombardeerd wordt met de zware metalen zoals Fluoride , Kwik , genetisch gemanipuleerd voedsel wat normaal niet in de natuur voorkomt dus waar het lichaam geen raad mee weet .
  Sinds GMO geïntroduceerd werd is het leaking guts het resultaat geweest want dit is waarom de insecten dood gaan en het dus niet gegeten wordt want de insecten sterven omdat de het de darmwand van de insecten doorboord waardoor bacteriën hun ingang kunnen verkrijgen.
  Dit gebeurt in dezelfde wijze met de mens alleen we gaan er niet dood aan.
  Welk gezond mens staat dit trouwens toe dat we tegen de natuur ingaan en dit voedsel toe te staan?
  Heb deze wijsheid gekregen van mijn univerisitaire plantbased opleiding Cornel .
  En ik hou me niet aan veronderstellingen, het moet uit feiten bestaan omdat we in een wereld leven waar de leugen regeert.
  Logisch toch als de invoering van GMO begint en leaking guts is linked met dezelfde tijd.

  Rob vdz, ja natuurlijk ik ken ook mensen, die Astronauten zijn net als Michelle Taller ze ook kent , die vlieger gaat niet op.
  Met feiten aankomen en niet met veronderstellingen of ik ken mensen.
  Daar is onze wereld de mist mee ingegaan.
  NASA Astronomer’s Globe “Proofs” Debunked (Flat Earth)
  https://www.youtube.com/watch?v=yfutglQk2w0
  En wat een bewijs wordt er gegeven ?
  Geen omdat iets wat niet bestaat niet bewezen kan worden, hou het simpel.
  Mag ik aub Guido en Johns mening horen over de vorm van de aarde die geen kromming heeft ?!
  Dit geeft exact aan in wat voor wereld we leven en waarom we vergiftigd worden, niet alleen met Chemtrails waar Coen Vermeeren een van de bewijzen voor leverde.
  Sta ik dan niet aan dezelfde kant als jullie, ik ben verbijsterd ?
  Oke dan, bestudeer dit beide dan maar aan en kom met jullie reactie .

  200 Proofs Earth is Not a Spinning Ball (HD Remastered)
  https://www.youtube.com/watch?v=qEaHjPF47_E&t=107s

  Durf het maar te zeggen zou ik zeggen..

 13. De ziekte van Lyme wat ook waarschijnlijk uit een laboratorium kwam en vernoemd is naar de plaats Old Lyme waar het toen begonnen zou zijn is waar ik aan moet denken ivm dit Corona virus.
  Er worden dus zelfs patenten uitgedeeld voor ziekte verwekkers die in laboratoria worden ontwikkeld en nu is dus kennelijk ons voedsel aan de beurt wat ze nu ook in laboratoria willen gaan ontwikkelen.In de VS zou deze ontwikkeling al verder zijn en daar heeft men het zelfs over Genen en hormonen die kennelijk ook beinvloed worden of erin verwerkt zijn.
  Wat ik ook raar vind is dat in China complete dorpen/steden volledig afgesloten zouden zijn om te voorkomen dat de “ziekte” zich zou verspreiden wat dan weer de vraag oproept waarom vanuit de EU een vliegtuig naar daar wordt gestuurd om Europese burgers terug te halen want wordt zo de kans op verspreiding juist niet vergroot?
  Of men mensen nu daar terplaatse in afzondering houd of hier in Europa maakt mijns inziens niet zoveel uit mits de mensen als mens worden behandeld,dus waarom het risico nemen op verspreiding terwijl dat niet nodig is? Mogelijk zie ik het verkeerd maar dit is wel wat ik me afvraag.

 14. Momenteel zie ik geen duidelijkheid over het feit of het hier al of niet gaat over een “corona virus hoax “ en wat de oorsprong en de aard van dit virus ook moge zijn.
  Wat wel duidelijk is m.i. dat zijn de gevolgen voor China.. deze zijn zichtbaar en tastbaar. Ik verwijs naar de steden die plat liggen, al de beperkingen die zijn ingevoerd in het land, de grenzen die worden gesloten door aangrenzende landen, vliegtuigverbindingen die worden verbroken.. enz… !!
  De vraag die ik mij hierbij stel is : Cui bono ?? In dit verband dient men imo te kijken naar de gebeurtenissen op het internationale schaakbord :
  Hong kong, Taiwan, de Zuid Chinese zee met de conflicten met de landen die er aan grenzen over de economische zone van China, de handelsoorlog met de USA, het Huawei conflict, de Silk road met de OBOR, de penetratie van China in Afrika… (=niet beperkende opsomming). Van groter belang lijkt mij echter Iran en Irak !! Hierover vond ik de volgende reactie op Zero Hedge :
  59 minuten geleden (02.02.2020).
  (Gewijzigd)
  Israhell: “I want Iran embargoed and starved to death.”
  US: “Yes, massa.”
  China: “I will buy Iran’s oil.”
  BAM! Trade War + Hong Kong Protests + Pig Ebola + Corona Virus (=einde citaat).
  De voormelde zeer rudimentaire analyse gaat m.i. in de juist richting.
  Deze wordt ten andere uitgebeider bevestigd in de volgende analyse :
  http://themillenniumreport.com/2020/01/wuhan-coronavirus-pandemic-bioengineered-whos-behind-it-why-now-and-why-china/
  met titel :
  “A Complex Psyop Perpetrated to Distract, Enforce MandatoryVaccinations and Coerce China to Comply with American Demands”
  En met citaat :
  “Fabricating global crises is at the very core of these various NWO sub-agendas. Two of the ‘scariest’ manufactured catastrophes are those that severely impact the biosphere (e.g. global warming) and undermine human health (e.g. deadly pandemics). In this way, false pretexts are being cunningly constructed to justify the establishment of an all-powerful One World Government. Toward that end, the NWO globalist cabal knows that they must first sufficiently manufacture consent so that the people demand a totalitarian form of global governance to manage these public health disasters and environmental catastrophes…………..”(=einde citaat)
  Ik verwijs voor het overige naar de inhoud van de link en vooral naar de updates. Deze geven m.i. een meer genuanceerd beeld van wat er gaande is, dan de MSM waar de censuur nog wordt geintensifieerd. Wat ook interessant is in het laatst genoemde citaat, is het verband met het “klimaat…”. Nog een element dat brandend actueel is.

  1. “bacteriële wapens”

   Precies!!! Dank je. Wat we tegenwoordig virus noemen was vroegah gewoon een bacterie. Louis Pasteur vertelde het ons zelf via zijn dagboeken. Kortom virussen bestaan niet en zijn en bedenksel van de corrupte wetenschap aangestuurd door, tja door wie.

  2. Het enige dat van belang is een ijzersterk gezond immuunsysteem. Ieder is er zelf verantwoordelijk om dat op peil te houden. Hoe moeilijk dat ook is in een matrix waar alles er op gericht lijkt zijn om onze natuurlijke weerstand kapot te maken. Het vraagt de nodige wijsheid en intuïtieve kracht om goed voor jezelf te zorgen.

 15. Simon Parkes zegt dat de Coronavirus gemaakt is in Amerika, heeft de papieren op zijn site; China is het testgebied. Wuhan heeft ook 5G tests gedaan en nu willen ze de 5G opvoeren tot het maximum om het virus te muteren zodat het minder gevaarlijk is en als mensen sterven van de hoogste 5G electro-magnetische stralingen is de nepreden: het vieze virus! 2in1 experiment! https://www.youtube.com/watch?v=4q8T70LyeZI minuut 15-20

 16. Als virussen niet bestaan dan moet dit wel een hoax zijn. Welkom in een wereld die bang gemaakt wordt.
  Hoe kan het dat virussen er elk jaar weer anders uitzien. Louis Pasteur vertelde het ons zelf via zijn dagboek. Virussen zijn een wetenschappelijk verzinsel net als de Globe waarop de meeste mensen NOG denken te leven. Waikiwaiki!!!

  1. Als het geen bol is maar een schijf, hoe ziet dan de onderkant eruit of is daar Australië tegenaan geplakt? En als het geen bol is of een schijf, wat dan wèl?
   Of MOET ik mee met de ‘ het is geen bol’ op straffe van door enkelen een volgelogen dwaas genoemd te worden? Of is er misschien nog ruimte? Moet ik iemand die nog geloofd in de maanlanding waarbij het camerateam er kennelijk eerder was dan het mannetje wat uit stapte, niet meer te woord staan, terwijl hij of zij bezig is met het uit het water redden van een drenkeling? We leven in een rare tijd waarbij het mij overkomt als dat men elkaar allerlei vormen van jodensterren aan het opnaaien is. Over jodensterren gesproken, ik heb al de eerste opgenaaide jodensterren gezien m.b.t. de ‘bewust niet gevaccineerden’. De harde kern-mensen hadden zelf bij hun kinderen zo’n ding op de jas genaaid omdat deze werden geweigerd bij een kinderopvang. Oh, wat erg wordt er dan gezegd. Dat is antisemitisme! Huh,.. ben ik nou gek, of heeft dat daar helemaal geen reet mee te maken. Stel je zou als Palestijn ook zo’n ster opnaaien… zouden bij die Israëli’s dan de kwartjes eindelijk eens gaan vallen?

 17. Q “Of is er misschien nog ruimte? ” UQ

  Haha, nee er is geen ruimte. De ruimte zoals ons vanaf de eerste schooldag wordt aangeleerd met zijn planeten en verre sterren is een illusie. Space is fake. Om die reden is de schijf ook een illusie van mensen die hun beeld van het heelal maar niet kwijt kunnen raken. De gecontroleerde platte Aarde oppositie maakt juist hier gebruik van.

  Stel gewoon de vraag “Waar is de curvature (bolling) van de Aarde?”. Indien de Aarde een globe zou zijn zoals ons aangeleerd dan zou de horizon met 8 inch per mijl in het kwadraat moeten dalen. Dat doet die bewijsbaar niet. PUNT.

  1. Waar gaat het in essentie eigenlijk om? De vorm van de aarde of de kwaliteit van het leven op deze planeet? Iedere vorm is een illusie! Vormen zijn slechts in de stof gemanifesteerde geestelijke wetmatigheden. Het oude Chinese boek de Tao Te Tjing zegt daar het volgende over:

   “Het Tao dat genoemd wordt, is niet het eeuwige Tao,
   want de namen die wij noemen, zijn geen eeuwige namen.
   Hemel en Aarde zijn naamloos geboren;
   noemen is enkel de moeder der dingen.
   Wie geen verlangens koestert, aanschouwt hun mysterie;
   wie wel verlangens koestert, aanschouwt hun gedaante.
   De twee zijn in wezen hetzelfde;
   pas dan krijgen ze elk een eigen naam.
   We zouden beide een mysterie kunnen noemen
   en nog geheimzinniger is de poort aller mysteriën.

   De Tao Te Tjing van Lao-Tse, vertaling John Willemsens, 1990/1999”

   In mijn beleving is het dus volslagen zinloos om over vormen te discussiëren.

  2. @Arend Zeevat Als eerste gaat het om het grote bedrog en hoe gemakkelijk het is om de massa voor de gek te houden. Ten tweede en niet onbelangrijk wordt de schepping/schepper/God verborgen gehouden. Tis maar wat je onbelangrijk noemt. David Icke neemt de zelfde positie in omdat hij een luciferiaan is, net als Alice Bailey, Annie Besant, Helena Blavatsky, Aleister Crowley, de VN. Anderen vluchten weer in Dao/Tao/Boedha of shiva zonder de link met de wetenschap. Ik was zelf ook een op de wetenschap georiënteerde atheïst. Door de platte Aarde als concept ben ik het anders gaan zien. En als met alles voeren alle wegen weer naar Rome.
   Lucifer=Vals licht imho.

  3. DonQuijotte.

   Het grote bedrog zit in jouzelf, namelijk het voor waar nemen van alle uiterlijke verschijnselen, in welke vorm dan ook ook. Jouw essentie is het enig Ware, Schone en Liefdevolle. De rest is slechts misleiding.

  4. @Arend Zeevat Dit is een antwoord in de trend van een atoom is voor 99% leeg. Als ik je vertel dat de pijn die ik voel als ik met een hamer op mijn duim sla echt aanvoelt dan ga jij me vertellen dat ik me dat verbeeld. Zo lust ik er nog wel een paar. Bovendien is het atomisme een filosofie van Democritus die door de wetenschap tot sprookje omgevormd is.
   Om dan nu te zeggen dat het bedrog in mijzelf zit is wel heel gemakkelijk.
   Ik heb 1 vraag voor je; Heb jij de muziekvideo bekeken die ik hierboven in een reactie plaatste?
   Ok nog 1; Vind jij het ok dat de roverheid pakumbeet 50% van jouw arbeid/energie inpikt om dat in frauduleuze projecten te pompen. Als dat je niet uitmaakt dan ben ik uitgeluld.

  5. Jij kunt pas werkelijk vrij zijn als jij je bevrijdt hebt van alles dat je meent te weten. Want al dat weten is 2e-hands. Je hebt er kennis van genomen via anderen. Alleen de directe waarneming van het weten dat in jouw essentie aanwezig is, kan de werkelijke Waarheid onthullen. Die Waarheid is alomvattend en maakt kennis tot wijsheid!

  6. Ja, ik heb die video bekeken en vond hem fantastisch. Het enige is, dat ook die beelden in mijn beleving bijdragen aan het in stand houden van de grote misleiding. De werkelijke Waarheid is namelijk niet te benoemen. Deze is slechts te ervaren, net zoals een pijnlijke duim slechts te ervaren is. De pijn in die duim verdwijnt niet door deze te benoemen. Het gaat dus om wat de beleving/ervaring met je doet. Hoe je deze integreert in jouw ZIJN.

  7. @Arend Zeevat Mijn insteek is dan ook dat al dat ik weet is dat ik niets weet. Ik heb de gifbeker ook leeg moeten drinken als Socrates. Laat onverlet dat ik wel mijn ervaringen heb. Het gaat mij niet om beelden, kennis e.d. maar om ideeën. Socrates, Plato en Aristoteles hebben imo dan ook niet echt bestaan maar het verhaal dat ze vertellen vormt mijn inziens de basis van onze realiteit. Ik ben voor mijn gevoel wel uit de grot gestapt met haar schaduwen zonder in een nieuwe grot met nieuwe schaduwen te belanden. En ja daar hoort de platte Aarde bij. Jij bent nog niet zover want je spreekt over onze PLANEET!!! Wie heeft jou verteld dat we op een planeet leven?

  8. Ik kan dat filmpje niet bekijken zonder gevaarlijke software te downloaden. Zal het later bekijken op een andere computer. Beloofd.
   Dan nog een vraag die per ongeluk op een verkeerde plek uitkwam.

   @Arend Zeevat Ik heb nog 1 vraagje over dat filmpje. Dank btw dat je wel de moeite nam het te bekijken. Kun je me vertellen waar je denkt dat die zanger vandaan komt?

  9. Ach ja DonQuijotte, ook jouw woorden zijn slechts woorden. Ik ken jou niet en weet niets van de achtergrond die jou gevormd heeft. Wat hier dus plaats vindt is een uitwisseling van ideeën en eventuele meningen, die gevormd zijn op basis van een individuele identificatie ermee. In feite doen ze er niet toe. Jij bent een mens en ik ben een mens, dat is wat de overeenkomst is tussen ons. Laten we dus de gemeenschappelijkheid van het gezamenlijk Mens ZIJN vieren, in plaats van te strijden over meningen en opvattingen. Ik voel in ieder geval daar de behoefte niet toe.

  10. @Arend Zeevat Tja als niets er toe doet waarom schrijf je dan artikelen? ZIJN kun je ook lezen als I Am. I rest my case. Verstoppertje spelen deed ik vroeger toen ik klein was.

   Dat je mijn woorden en dus mijn ideeën afdoet op deze manier vind ik een zwaktebod. Maar ach wie ben ik. Who am I.
   Als dank voor de moeite die je nam om mij te beantwoorden een gedicht in muziekvorm “Who am I”. Let op de zin “Do as thou wilt”.

   https://www.youtube.com/watch?v=prlqT0ptpTI

  11. Hierbij de tekst van het gedicht om na te lezen.

   Who am I? I cannot say.
   
You see my seasons they change from day to day

   Poet – priest – assassin – thief
   
My magic suspends my disbelief


   Who am I? I’m just a pack of lies.
   
I’m a tower of cards, I’m the yarn of a bard

   I’m the jest of a fool, a glittering jewel
   
I’m just a candy coated castle in the sky


   But this little self is just a daydream of an angel
   
It’s the shadow of a rainbow
   
It’s the twinkling in the inkling of a blink
   
Of an all seeing Eye


   Tear down your lying idols, and let your truth spring free
   
Stop searching and find
   stop listening and hear
   stop looking and simply see
   
Do what thou wilt and no other thing
   Wander alone in the crown and sing
   
And fear not the taunts of the man and his masses
   cos when disaster comes knocking
   it’s us fools who’ll be laughing


   Now Noah and his folks were the neighborhood joke
   
Till the rain started falling and the levees broke
   
And too late, the profane saw the error of their ways
   
At the end of their tethers and the ancient of days
   
So don’t get manic and panic when terror turns titanic
   
Just don’t stand and stare at the wave as it breaks
   
Do what thou wilt, whatever it takes
   
Follow lord fortune wherever he leads
   and petition your daemon to tend to your needs
   
Go crazy, go wild, get wasted, get wise

   Wake up from your nightmares, stop believing their lies
   
Get active, get radical, get real and get magical

   Aspire to your heights and embrace all your lows
   Give in to desire, Let the flood of lust flow
   

Let experience, unjudged, be your teacher, supreme
   in the mystical marriage of the king and his queen

   for devotion delivered from lust of result
   
destroys the delusions of the personal cult
   
And the seed of the apple, the snake gave the dove

   That was Shakti and Shiva, united in Love
   
Now the fruit of the knowledge of good and ill
   was a necessary evil, but a bittersweet pill
   But the fruit of the tree of eternal life
   is the salve to alleviate our mortal strife
   
See the kiss of the cobra both kills and cures
   and the only defense is a heart that’s pure
   
It’s a drug to unhinge the temples door
   and the key to the kingdom where love is the law


   The word of sin is restriction
   so give in to a sacred addiction
   
Get drunk on the wine of the light divine
   so bright that it bites and burns your mind blind


   Divorced from mistaken identification
   to all but to love in the grace of creation
   Witness each breath with this passionate wonder
   that wants here and now in the blissful blue yonder
   Honor the body, as the bride of a King
   and nurture the spark of desire within
   Let reason and passion be your left and your right
   no more divided then day is from night
   Then unite by your art, your head and your heart
   for emptiness ends where eternity starts
   Let go, and let rip
   Take a ride, take a trip
   Get to work, get to bed
   get a life, get a grip
   Take leave of your senses, your cunning pretenses
   Pick up your beds and tear down your defenses
   and retrace the course of the spring to it’s source
   in the time before mine, where God only knows
   in the Garden of Eden, where the tree of life grows
   —-
   I tried my best to write the words. It may not be entirely correct.

  12. DonQuijotte.

   Waar heb ik geschreven dat niets er toe doet? Jij bent belangrijk, evenals ik en alle anderen. Waar het mij om gaat is om mij te bevrijden van ideeën, ideologieën en alle andere mentale concepten waar over te strijden valt. Het gaat mij dus om de essentie in mijzelf en anderen, van waaruit een wezenlijke verbinding tot stand kan worden gebracht. Het is mijn beleving dat dit mogelijk is en daarom schrijf ik dus artikelen. Deze zijn slechts een weergave van het innerlijke proces dat ik doormaak en daarmee de verbinding die ik voel met hetgeen er op Aarde plaatsvindt. Het is een weergave van hoe ik mijzelf en de wereld ervaar. Ik dank jou voor je reacties, want deze zijn voor mij weer een fantastische inspiratiebron voor mijn volgende artikel.

   Het filmpje van Estas Tonne en de anderen is fantastisch. Ik kende het al. Wie ben ik is een heel wezenlijke vraag, die niet te beantwoorden is. Daar degene die je bent tijdloos en onveranderlijk is. Ramana Maharshi heeft zich het grootste deel van zijn leven bezig gehouden met de vraag: Wie ben IK?

  13. Dank je wel Arend. Ik vind het ook gewoon wel eens fijn om los te gaan. Sorry Guido dat ik zoveel ruimte inneem nu onder dit artikel.

  14. Fijn dat je de vrijheid hebt gevoeld om eens los te gaan. Dat is een vrijheid die wij allemaal zouden mogen nemen! Je hoeft je daar echt niet voor te verontschuldigen.

  15. Estas Tonne is een virtuoze gitarist waar ik al langere tijd van geniet. In mijn beleving neemt hij ons via zijn muziek mee in zijn mooie en creatieve ervaring van het leven.

 18. Wat is het belang van mijn weten betreffende waar die zanger vandaan komt? Hij is die hij is en brengt zijn gevoel van waarheid op zijn individuele wijze naar buiten, zoals we dat allemaal trachten te doen. Waar hij vandaan komt is voor mij daarom totaal onbelangrijk.

  1. Ok geen antwoord. Ik vroeg het om jouw gelijk aan te tonen. Dat gaat nu dus niet dus kan ik je geen gelijk geven. Je zou de polletiek in moeten, daar ontwijken ze ook altijd de moeilijke en gevaarlijke vragen. Ik haat de polletiek. Ja Arend ik weet, haat is een verkeerde emotie. Politieke correctheid haat ik nog meer. Ik lijk wel een mens.

  2. Tja DonQuijotte, mijn antwoord is het enige antwoord dat ik vanuit mijzelf geven kan. Ik kan niet anders en vertik het om een door een ander gewenst antwoord te geven. Bovendien gaat het mij niet om mijn gelijk te krijgen of aan te tonen. Als men meent gelijk te hebben, dan hoeft men het toch niet meer te krijgen. It’s all one big mindfuck.

   De waarheid ligt besloten in het hart en is van daaruit slechts te beleven.

  3. @ Arend Ik wilde dus aantonen dat alles een mind fuck is. Dit is een Engelsman die spreekt met een vet Engels accent. Alleen voor zijn platte Aarde muziek doet hij voorkomen een platte Amerikaan te zijn. Dat was dus mijn opzet in deze. Geen kwade bedoelingen.

 19. Aldus dit artikel

  https://www.the-scientist.com/news-opinion/lab-made-coronavirus-triggers-debate-34502

  zou het heersende coronavirus gemaakt zijn in een lab. Indien dit het geval is stel ik me ernstig vragen over de werkzaamheden van onze wetenschappers. Welk doel dient het maken van dergelijke virussen en wie betaalt dit? Betekenen onze wetenschappers hier niet een groter probleem dan het probleem welke ze pogen te bestrijden?Een open vraag welke je mijn insziens niet dient te beantwoorden. Gezien alle vuiligheid waarmee onze moderne wereld ons omringt, is het mij overduidelijk wie hiervoor verantwoordelijk is. Tevens toont me dit ook aan hoe waardeloos al die organisaties zijn welke ons dienen te beschermen. Keer op keer bemerk ik dezelfde methodiek hoe men te werk gaat. Als het in onze ‘rijke’ wereld , met kennis en wetenschap onderlegt , al niet meer mogelijk is mensen gezond te houden, tot wat dient dan die kennis. We zijn allen verslaaft aan legale drugs, ons opgedrongen door deskundigen , die ons meer ziek maken dan gezond. Wie neemt tegenwoordig geen medicatie meer????

 20. “…als ‘oplossing’ voor het vermeende probleem van ‘overbevolking’.

  Wat?! Hoezo ‘vermeende probleem’?

  Diersoorten sterven uit en hebben steeds minder ruimte om te gedijen, koraalriffen sterven af, ecosystemen zijn ontregeld door zware buitensporige vervuiling. De wereld is naar de klote aan het gaan door…. ons! Ja, door ons omdat we met veel en véélste veel mensen zijn. Overbevolking is de kern van misschien wel alle wereldproblemen. De pandemie op aarde is geen virus, dan zijn wij zelf…

  1. Het is logica die niet logisch is DenniS. Dat we er een rotzooi van maken, wil niet zeggen dat dat door overbevolking komt. Wat te denken van de struggle van 90% van de aard-bewoners om simpel te overleven; terwijl er GENOEG (MÉÉR DAN zelfs) is voor iedereen.. Het is precies het verhaal zoals de elite wil dat we gaan uitspelen. Het is HEBZUCHT en ONDERDRUKKING van een aantal mensen, dat maakt, dat het een rotzooi is. Wat te denken van de 9 rijkste mensen die 60% van de eigendom in de wereld hebben..!!?
   Wat te denken dat we van al ons voedsel, méér dan 50% wegdonderen? Wist je niet? Dat betekent alleen al, dat er DUS 50% mensen bij kunnen, die van dat voedsel kunnen leven. Simpel gezegd, want deze mensen hebben ook huizen etc. nodig, maar gewoon even de reikwijdte van dit getal m.b.t. voedsel!!

   Andersom gezegd: je vindt het wel fijn dat het een rotzooi en er nu -via bijv. dit virus- wat uitsterft..?? Lekker ding ben je dan..!

   Mag ik je aanraden, gewoon dit artikel HIER eens te lezen? Het gaat simpelweg om je ‘ecologische voetafdruk’.. Nooit van gehoord kennelijk?

 21. De Aarde niet overbevolkt?

  Moeten we maar doorgaan met gewetenloos reproduceren totdat we heel de aarde leeggeplunderd hebben en er ècht geen natuur en dieren meer over zijn?!?

  De wereld is zéér zeker overbevolkt als je bekijkt hoeveel land en zee er nodig is om al die mensen te voeden en van producten te voorzien om te kunnen overleven en dan praat ik nog niet over het verwerken van ons afval en alle vervuiling die we veroorzaken. Ik vond het weerzinwekkend als mensen zo asociaal en kortzichtig kunnen denken, zonder acht voor de leefomgeving en de toekomstige generaties die we een schone, veilige wereld zouden moeten kunnen bieden.

  Bekijk het eens vanuit het ecologisch perspectief. Praktisch ieder mens hier op aarde is een grote vervuiler door dit primitieve destructieve systeem en deze oppervlakkige op consumptie en genotzucht gerichte levensstijl. We zijn nu met 7 miljard. Het lijkt me een goed idee om een plan uit te werken om de bevolking binnen een eeuw te reduceren naar de helft. Geboortebeperkende maatregelen zijn nodig anders gaan we straks met 10 miljard mensen ten onder.

  Eens was de aarde één groot natuurgebied waar allerlei prachtige wezens in harmonie met elkaar konden samenleven. Daar is weinig meer van over. De natuur heeft al veel te veel plaats moeten maken voor ons.

  1. Ga heen en vermenigvuldigt u.
   Gewoon doen @DenniS. Domheid moet bestraft…

   Alternatief is jezelf van kant te maken om onze platte Aarde te redden.

   Verder goed gezond hoop ik @DenniS

  2. Niet de meest intelligente wijze van reageren, noch van het overbevolkingsprobleem aanpakken DenniS. (vanwaar die kapitaal ‘S’ overigens?)
   Het gaat niet om overbevolking, want op deze planeet kunnen MAKKELIJK 20 miljard mensen leven. Vanuit hun behoefte is er ruimte zat, vanuit de hebzucht is er ALTIJD overbevolking..!
   Je ziet het niet kennelijk; is niet érg hoor. Maar stel je perspectief bij. Wellicht met deze illustratie? (KLIK voor vergroting)

  3. Nu ga ik iets heel klefs zeggen. Stel nou es dat mensen echt van elkaar zouden houden.
   Gewoon innig zoals bijen dicht opeen gepakt met z’n 20.000en de winter overleven en daarna de lente ingaan (zoals ik dat met eigen ogen zie gebeuren) en vervolgens als één voor allen en allen voor één bezig zijn te zijn.
   Als mensen dat kunnen opbrengen omdat hun ego’s die kolossale aura niet nodig hebben en dat groot niet per sé mooi hoeft te zijn en veel niet per sé ook lekker, dan zul je zien dat er veel makke schapen in een hok gaan. Makke schapen is nou niet direct het beste voorbeeld maar in vroeger jaren leefden grote gezinnen van min. 8 kinderen in een arbeidershuisje en grote gezinnen in een roefje van een tjalk, nu kan dat àbsolúút niet meer! Wat is er gebeurd? Simpel, we hebben een monster van een ego ontwikkeld die steeds mėėr nodig heeft en waarbij het nooit genoeg is en die ook nog lult over uitdunnen van de bevolking. Die gedachte alleen al is al een ziekte uitting.

 22. Hoi Arend,
  De zin>>Ramana Maharshi heeft zich het grootste deel van zijn leven bezig gehouden met de vraag: Wie ben IK?<< Ja, de laatste woorden wie ben ik? die pakte mij , en laten mij denken en voelen.Zijn wij alleen onze naam , ons aardse leven , onze persoonlijkheid? Nee, de woorden, wie ben ik, in mijn gedachte nemend laten mij voelen, de geest open, oneindig, en met alles verbonden. En weet je, deze paar woorden waren voor mij persoonlijk belangrijker dan de overige reacties.
  Mvg

  1. Mooie reactie ikzie, want wat jij beschrijft is exact waar het in wezen om gaat. Het brengt je direct terug naar de essentie. Ter onderbouwing de volgende opname van een satsang van Hans Laurentius die het ook over dit thema heeft,

   https://www.youtube.com/watch?v=4rYwnuP3xRE

 23. Arend, bedankt voor je reactie,maar ik moet je eerlijk bekennen,de satsangs van Hans Laurentius die doen mij niets. En waarom niet? Als tiener nu vele jaren geleden was ik al opzoek naar het spirituele en paranormale leven,en alles wat ik schrijf op het spirituele of paranormale haal ik uit mijn eigen ervaringen, zowel paranormaal of uit het leven .

  Mvg

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.