Advertentie

Bill & Melinda Gates: vaccinatiefraude in India..?!


Bill Gates GAVI

x

x

Bill Gates schuldig aan gezondheidsfraude in India..?

2015 © WantToKnow.nl/.be

x

Staat de  Bill & Melinda Gates Foundation in verband met het HPV-vaccin en de onveilige testen die daarmee zijn gedaan in India? Het blijkt dat in 2002 de Bill en Melinda Gates Foundation (BMGF) aandelen heeft verworven in de farmagigant Merck. Iedereen weer dat ome Bill en zijn vrouw Melinda Gates, via hun stichting, samen met de organisatie GAVI  (alliantie gefinancierd door hun stichitng) de agenda pusht, om vaccins o.a. in India te testen. Daarbij spelen ze onder één hoedje met de wereld gezondheidsautoriteiten die vóór het gebruik van diezelfde vaccins pleiten.

De schandelijke waarheid is dat kennelijk Indiase mensenlevens goedkoper zijn dan hun Westerse tegenhangers, de reguleringen simpeler kunnen worden ontdoken. Daardoor worden arme groepen in de Indiaanse gemeenschappen routinematig als menselijke proefkonijnen gebruikt, onderworpen aan testen door farmaceutische bedrijven. We hebben het dan over tests die in het Westen illegaal, duur of zelfs onmogelijk zouden zijn; testen zonder vooraf voldoende geïnformeerd te zijn, soms door dwang, verzwijging of andere slinkse tactieken. (We berichtten er HIER al over in 2009)

india testing ground medicineCritici van de stichting van het echtpaar Gates en hun GAVI (waarvan in beide organisaties bestuursleden van de farmaceutische industrie zitten) hebben protesten geuit over het feit dat BMGF en GAVI samenwerken met de Wereld Gezondheidsraad WHO en UNICEF om het gebruik van vaccins te verveelvoudigen in arme landen (HIER), waar de meeste mensen en overheden, zich deze vaccinaties meestal helemaal niet kunnen veroorloven. Het lijkt erop, dat de grote vaccinatie-industrie in het Westen, door allerlei oorzaken, op z’n retour dreigt te raken; in ieder geval in behoorlijk zwaar weer terecht is gekomen. En zo probeert Big Pharma haar positie probeert te consolideren door samen met de lokale autoriteiten dure en onnodige medicijnen te testen en te pluggen in arme landen.

Een van de activiteiten waarbij men zijn vraagtekens zet is het baarmoederhalskanker-HPV-vaccin, dat wordt gemaakt door Merck, een van de grootste farmaceutische bedrijven van de wereld. De regering van de VS verdient daar overigens ook een aardig centje mee, door (een deel van) de royalties die op elk vaccin dienen te worden afgedragen. Daardoor wordt elke vorm van kritiek of slecht nieuws over dit vaccin, niet alleen ontmoedigd vaak maar compleet verpletterd.

Een voorbeeld hiervan is de bekende Amerikaanse nieuwslezeres Katie Couric, die nota bene publiekelijk haar verontschuldigingen moest aanbieden voor een interview dat zij gehouden had met een moeder wiens dochter overleden was na de HPV vaccinatie. Na afloop van haar excuses werd een chirurg in beeld gebracht die de veiligheid nog eens benadrukte. We bieden je hier een deel van het programma aan van Katie Kuric, zodat je zélf je afweging kunt maken over het karakter van het programma in kwestie..

https://www.youtube.com/watch?v=DjJd2hK76ZY

x
Het feit dat Merck het vaccin zonder scrupules promoot in India heeft ervoor gezorgd dat er een ‘Public Interest Litigation’, een rechtszaak voor de mensenrechten is aangespannen tegen het bedrijf, inclusief de medeaandeelhouder Bill & Belinda Gates Foundation, bij de Supreme Court of India.

Problemen met het HPV vaccin
Het HPV vaccin Gardasil wordt gemaakt door Merck en is in 2009 in India in het district Telengana toegebracht bij 16.000 meisjes. Veel meisjes worden er ziek van, vijf sterven. Er worden meer sterfgevallen gerapporteerd uit Gujarat na de toediening van Cervarix. Cervarix wordt geproduceerd door GSK. De formulieren waarop de toestemming dient te worden gegeven, zijn voor een deel ondertekend met een duimafdruk. Daarnaast zijn er zelf nóg meer formulieren, die alleen de handtekening van een hosteleigenaar hebben, waar de meisjes verblijven… Of een krabbel van vage voogden, mensen die niet eens kúnnen lezen en dus niet weten wat ze tekenen.

Ook uit Colombia komen veel negatieve reacties. Er zijn rechtszaken aangespannen in Spanje en Frankrijk. Volgens een van de artsen die vroeger voor Merck werkte kan het HPV vaccin het grootste medische schandaal aller tijden worden (HIER) In Japan is men inmiddels TOTAAL gestopt met het toedienen van het vaccin, de Japanners vinden dat er eerst meer onderzoek moet worden gedaan naar de veiligheid (HIER). In Israël wil men vanwege de bijwerkingen ook stoppen. Een Public Interest Litigation (PIL) is een rechtszaak die wordt aangespannen om strategisch te kunnen procederen voor de mensenrechten.

Kalpana Mehta medicijn test India
Kalpana Mehta is een van de vrouwen achter het PIL-initatief om Merck te laten stoppen met de HPV-promotiecampagne in India.

PIL tegen Merck
De Public Interest Litigation is door Kalpana Mehta en anderen aangespannen bij de hoogste rechter van India. Door de Economic Times is een uitgebreid rapport over de controverses rondom vaccinaties uitgebracht (HIER). Het heeft veel ophef veroorzaakt op de Sociale Media. O.a Andhra Pradesh, Gujarat, Merck, GSK (GlaxoSmithKline), PATH (Program for Appropriate Technology in Health ) hebben gereageerd. Met de Public Interest Litigation wil men toegang krijgen tot de onderzoeksrapporten, en daarbij ook inzicht in de negatieve bijwerkingen verwerven.

Ook wil men de eventuele medeplichtigheid van PATH (Program for Appropriate Technology in Health) onderzoeken en een strafzaak beginnen tegen de schuldigen. Men wil daarbij de toediening van het HPV vaccin stopzetten en vergunningen die eerder zijn gegeven laten intrekken. Verder wordt gekeken of schadevergoedingen op zijn plaats zijn. (Bron) Klik op de foto van Kalpana Mehta hiernaast, voor een artikel over deze praktijken van de Big Pharma-cowboys uit de Daily Mail.

Het Hoger Gerechtshof van India heeft aan de medicijn-controlerende instituten ‘Drug Controller General of India’ (DCGI, ) en het ‘Indian Council of Medical Research’ (ICMR) gevraagd, hoe het mogelijk is dat eerder toestemming werd gegeven. De beschuldigingen uit de Public Interest Litigation zijn vooral gericht tegen Merck en GSK. Door hen zijn tests uitgevoerd op kinderen zonder dat er eerst proeven op volwassenen waren gedaan; proeven werden voortgezet ook al werd bekend dat de mensen onder valse garanties waren aangetrokken en economisch zeer kwetsbaar waren; er was geen controlegroep. Er werd geen enkele medische zorg gegeven aan de deelnemers van de proef (Bron – The Liberty Beacon).

X

Bill Gates gives a keynote speech at the 2011 Malaria Forum. The Bill and Melinda Gates Foundation's 2011 Malaria Forum was held Oct. 17-19th at the Grand Hyatt in Seattle, WA. Receptions were held at the Foundation's campus and the Seattle Aquarium.
Bill Gates tijdens een speech op het 2011 Malaria Forum. Niet gehinderd door enige kennis, maar vooral door een overvloed aan geld, heeft het echtpaar Gates nu ineens de visie om de Heilige Graal van Vaccinaties over de mensheid uit te storten. Geen ziekte té gek, of Bill en Melinda willen het vaccin er tégen wel betalen.. Van enen en nullen, naar alléén maar nullen..??

63 gedachten over “Bill & Melinda Gates: vaccinatiefraude in India..?!

 1. Het grootste probleem lijkt wel dat de farmaceuten boetes krijgen opgelegd die bij de mensen als hoge boetes overkomen waarna men denkt dat de farmaceuten daar lering uit zullen trekken.
  Niets blijkt minder waar te zijn want ook al krijgen zij een boete van 2 miljard terwijl de inkomsten van het medicijn hoger zijn dan is dat een koopje voor de farmacie en geen straf.
  En dat geld genoeg aanwezig is bij de farmaceuten bleek vorige week wel door een overname waarbij men over meer dan 100 miljard sprak.
  De enige remedie lijkt dan ook dergelijke firma,s te verbieden medicatie op de markt te brengen en volledig kaal te plukken om de schade mee te betalen welke zij aangericht hebben.

  1. Het probleem is dat we niet met een klein clubje gekken te maken hebben, maar met een klein clubje zeer gevaarlijke gekken. En daar moet je uiterst voorzichtig mee zijn. Daarom duurt het ook zo lang. Maar dat ze nu snel voor de bijl gaan is een ding wat zeker is.

  2. Christina.
   Het is een kleine groep die met geld uit te geven aan hen die daar vatbaar voor zijn alles kunnen doen wat zij willen omdat deze medeplichtigen geld belangrijker vinden dan mens,milieu of dier.
   Als je hoge functionarissen omkoopt zullen velen die onder deze figuren dienen uitvoeren wat gezegd wordt omdat ze anders bang zijn hun baan te verliezen.
   De invloed van deze kleine groep superrijken is enorm en rijkt intussen tot op alle overheids niveau,s.
   Het systeem is vrij eenvoudig overheden maken regeltjes en wetten en telkens komt het erop neer dat de gewone mensen daar het slachtoffer van worden zoals verplichte vaccinatie,diefstal door alles veel te zwaar te belasten,te hoge boetes voor kleine delicten(bv verkeersovertredingen),Gemeenten voor zorgkosten en andere kosten laten opdraaien waardoor telkens de staat meer over houd wat ze dan vervolgens door regeltjes weer via oa de EU in Brussel weer doorsluizen naar de elite.
   Kijk wat Dragi van de ECB van de week heeft gedaan de rente blijft laag en tegelijk willen ze ik meen voor 350 miljard meer staatsleningen opkopen,dit houd in dat landen goedkoop geld kunnen krijgen op zich zou je zeggen dat is niet verkeerd,maar het is je op drijfzand begeven want als landen geld van de ECB lenen zal dat ooit een keer terug betaald moeten worden en daar maakt de ECB misbruik van want eerder hebben ze ik meen 1140 miljard aan staatsleningen opgekocht en daar komt nu dan 350 miljard bij,dat betekend dat Europese landen straks 1490 miljard in het rood staan wat terug betaald zal moeten worden en kunnen we dat niet dan hebben ze deze landen onder controle en kunnen ze eisen stellen en beslag op van alles en nog wat leggen.
   Daarbij komt ook nog dat de rente op geld dat overheden stallen al negatief zijn,eerder was dat – 0,2 % en nu is dat naar – 0,3 % gebracht wat betekend dat overheden moeten betalen om geld bij de ECB te stallen voorbeeld 1.000.000 a – 0,2 % = 2000 wat nu dus 3000 per miljoen is geworden om geld op een rekening te zetten waar je normaal rente over hoort te krijgen.

  3. Eerder hebben we dat gedoe met Ice Save gehad en de DNB heeft daar gefaald (zij hadden moeten waarschuwen maar hebben dat niet gedaan).
   Waarom zou bv Nederland geld op een rekening stallen als ze daar rente over moeten betalen?
   En waarom horen we wederom niets van K.Knot van de DNB?

  4. …en toen kam er een olifant met een grote snuit, en die blies het hele financiele systeem onderuit….

 2. Kreeg ik zojuist toegezonden:

  • Hier de schokkende waarheid over vaccinaties op , met dank aan Marcel
  http://www.disclose.tv/news/murdered_holistic_doctors_discovered_cancercausing_enzyme_being_added_to_all_vaccines/124734

  Met de geheime ingrediënten en welke ziekten/symptomen het bevordert. Wat doet een vaccinatie precies en wat zijn de gevolgen voor het lichaam.

  Ik dacht wel het en en ander te weten over vaccinaties maar dit is gelegaliseerde volksmoord! En daarom lijkt het waarschijnlijk dat de holistische artsen vermoord zijn in Amerika!, zij werkten aan de onthulling van de ingrediënten en hun werking..
  .
  Met andere woorden in het kort: Er wordt aan de vaccinatie een enzym toegevoegd dat er voor zorgt dat Vitaminen D niet kunnen worden opgenomen door het lichaam, met een mogelijk gevolg tot auto-imuun ziekten.

  1. Beste Irma Schiffers,

   hoe dan ook zij vinden dat er teveel mensen leven op deze planeet, en dit is één manier, om de bevolking in te dammen.
   Verder beste Irma, ondanks jouw inzet, en vele vele anderen gaat dit maar gewoon door, heb jij dan ook niet zo als ik zelf dat ûnheimliches gevoel soms, dat wij er helemaal niet toe doen, of aan kunnen doen, als toekijken, tot je tijd gekomen is, groet Jenne

  2. en net godzijdank weer effe net op tijd oprecht goedgemaakt met Anna11, niet onbelangrijk, had ineens een lokale pokkenbui van hier tot tokyo, ben er weer doorheen gelukkig, bellen doet wonderen, mentale smpijnklantjes onderelkaar moeten elkaar dat maar gaan leren vergeven vind ik zo langzamerhand, heb ik haar uitgelegd, snapt ze wel, dusszzzz euh Moon kom op, tijd voor Wtk ComeBack !! of zal ik eens ‘pffffff’ tegen je zeggen, vind ze leuk (haaaaaaah), oh sjit humor en opwellingen zijn verboden.

  3. Blijf alsjeblieft wie je bent Hyper. De rest kan het dak op…
   Maar dan als Sinterklaas, hebben ze echt wat te geven 😉

  4. O ja Hyper blijf alstublieft ieder één vermaken op WTK, kleine pestbui zei je toch, hoe kan dat nou, bij zo’n karakter vaste Twentenaar, met alles achter zijn achterhoekse ellebogen.
   Zorg dat je bemind blijft, dat van onbemind etc. etc. ken je wel, jij en enkele anderen zijn de fonkelend sterren aan het WTK firmament, de zogenaamde krenten in Guido’s pap.
   Vriendelijke groet Jenne, ook ik zoek dagelijks de zin van mijn leven, en ben bezig er een punt aan te draaien, moeilijk geen echte toekomst, in de wacht kamer als het ware nog niet gekoeld gelukkig !

  5. Odette en niet te vergeten Irma De Grote we maken er wat van tot de laatste snikken en verder beyond daarover heen, dat is beloofd, wtk de beste zingevende school en scholing van de toekomst die nu is, ooit ever uitgevonden en Jenne desnoods uiteindelijk bezoek je over de grens van leven en dood heen onze huis tsjennelhengelaar CozzieWozzie of een andere tita tovenaar doorgeefluik om pokhout door te wtk’en in de andere dimensies, net als Eric en Jamie en zo, en bij leven hebben we ons al onsterfelijk gemaakt, hopen dat er ergens in een noorse koelzaden gmo bunkert een goede backup van wtk is gemaakt voor als het net het tijdelijk begeeft vanwege de zonnestralingen van Elize haar meest zwarte predictor voorspellingen van nostradamus met z’n paarse strakke broek die hem erg goed stond als ik het goed begrepen heb;

   Hans Teeuwen – Met een Breierdeck – Nostradamus
   https://www.youtube.com/watch?v=sOgu0rjCdnM

   https://nl.wikipedia.org/wiki/Catharina_II_van_Rusland

   Quote: “Gedurende bijna haar hele leven had Catharina zich voorbereid op regeren; ze las Machiavelli en voerde correspondentie met bekende filosofen uit het tijdperk van de verlichting, zoals Voltaire en Diderot. Hoewel ze elkaar nooit ontmoet hebben, maakte Catharina met haar brieven een grote indruk op Voltaire en hij noemde haar De ster van het noorden en Semiramis van Rusland.”

   http://www.thefreedictionary.com/beyond

   Quote: ” 1. On the far side of; past: Just beyond the fence.
   2. Later than; after: beyond midnight.
   3. To a degree that is past the understanding, reach, or scope of: an evil beyond remedy.
   4. To a degree or amount greater than: rich beyond his wildest dreams.
   5. In addition to: asked for nothing beyond peace and quiet.

   1. Farther along or away.
   2. In addition; more: wanted her share but nothing beyond.
   1. That which is past or to a degree greater than knowledge or experience; the unknown: “Sputnik, the first satellite to enter the great beyond of space” (Dale Russakoff).
   2. The world beyond death; the hereafter. ”

   ik had het er met Anna11 gisteren nog over via de good old telefoon, van als je overtuigd bent van tramrails in de lucht zorg dat je het aantoont zwart op wit, bedenk een strategie maak er een project van, bouw een drone die hoog genoeg komt en neem een sample en zorg dat er een lab analyse van wordt gemaakt; hou deze uitdraai voor de neus van de meest hardnekkige ontkenners; in die zin snap ik de insteek van space Martijn die aangeeft dat het Doen in deze zeer belangrijk is, liefst tezamen, komt allen tezamen met kerssemus.

   Kerstliedje: “Komt allen tezamen” met tekst!
   https://www.youtube.com/watch?v=-ofSJsoxXbs

   Jamie Butler channels Erik about the Afterlife, Ancient Egyptians, ET’s and Feminine Future. Part 2
   https://www.youtube.com/watch?v=juDwtBEo8Tg

   neuh zelfvermoordering is totaal niks voor mij, er zijn er die dat wel als mogelijke escape zien helaas, niks voor mij. tot de aller aller laatste snik en dan pas beyond is mijn devies adagium. en liefst nu beyond in vlagen.

   https://nl.wikipedia.org/wiki/Adagium

   Drenthe Jenne, wel een 7 en een half jaar in Twente vertoefd.

 3. Die van Facebook begint nu ook al te strooien met geld
  Niet te vertrouwen, waar hij net als die gates niet al mee bezig Zijn?
  Heeft mededingers op facebook belangrijk achter zich kunnen scharen!
  Welke gedachten prikkelen deze figuren?
  Belangenbehartiging?
  Filantropie?
  Het lijkt el een Ziekte? De

 4. Houd dit ooit nog op? Wordt zwaar depressief van al die zaken die steeds maar weer fout gaan in de wereld en de schaapjes die vrolijk meelopen. Gisteren nog een mail gekregen of ik zo vriendelijk wou zijn een petitie wou ondertekenen om een pil voor de preventie van HIV overdracht goedgekeurd te krijgen in Canada. Dus daar willen ze gezonde mensen aan een pil zetten (kassa!) om de verspreiding van een lullig retrovirusje waar je gewoon antistoffen voor aanmaakt en het dus onschadelijk wordt, tegen te gaan.

  Voor diegene die nog steeds de fabeltjes rond HIV en AIDS geloven.
  http://www.liveleak.com/view?i=ad5_1380511909

  En 2 dagen terug dacht ik bericht op het nieuws over dat ze nu daadwerkelijk publiekelijk (via MSM) lopen te pushen om zwangere vrouwen te vaccineren. Spontaan schoot er een boze kreet uit waarvan de kat wakker schrok toen ik het bericht onder ogen kreeg. En het wordt weer gewoon zonder blikken of blozen gewoon aangenomen zoals het gebracht wordt door alle sheeple onder ons.

  En dan spelen er ook nog van zo’n zaken als Dutch FilmWorks die volgend jaar ons het zwaard van Damocles boven het hoofd wil hangen wanneer je op internet eens een zogenaamde “illegale” download binnen haalt (en ondertussen betalen we nog steeds gewoon thuiskopieheffingen (en meer)). Vanaf volgend jaar moet je haast wel verplicht een VPN gaan gebruiken om nog redelijk veilig te kunnen internetten zonder steeds over je schouder te hoeven kijken.
  http://tweakers.net/nieuws/106587/filmbedrijven-willen-met-illegale-downloaders-schikken-voor-150-euro.html

  De doctor van m’n pa die nog steeds doodleuk statines blijft voorschrijven ook al heeft ze de onderzoeksresultaten voor haar neus gehad die aantonen dat het de kans op hart en vaatziekten helemaal niet verlaagt en juist de kans op andere ziekten verhoogt waaronder diabetes waar hij ook mee te maken heeft. En voor hem is die witte jas nog altijd heilig.

  En natuurlijk is er ook nog altijd haast geen voedsel te krijgen zonder langzaam vergif erin verwerkt. Daarnaast nog het excessieve gebruik van plastic.

  Zucht…

 5. En dan de reclame van Nestle over babyvoeding. Iets van extra enzymen bla bla. Ze laten een natuurkundig plaatje zien, waarbij deling van stoffen/enzymen te zien is. Babyvoeding gaat uit de schappen, omdat het personeel zich bedreigd voelen(China). Dus je moet het via internet gaan bestellen. Wie is de baas over internet? Globalswitch.
  Het begint dus enge vormen aan te nemen, die pharma industrie, waar babyvoeding ook onder valt.
  Men is dna aan het veranderen. Dus niks nada zweverige gedoe over 4 en 5 dimensie, die jou zelf daar brengt. Wij worden daar heengebracht. Vooral het nageslacht.
  Heb het al eerder verteld. Het web(wifi,zendmasten enz.) boven ons zorgt ervoor dat wij zonlicht niet meer direct in onze huid opnemen. Dus vitamine D opname wordt bemoeilijkt.(dus steeds meer ziektes) Wij leven steeds meer op kunstlicht.(reflectie licht) Het web boven ons zorgt ervoor dat licht weerkaatst/blokkeert. Daarom hebben we van die rare luchten/wolken/halo’s/bij zonnen enz. Druk verandert stoffen. Radiofrequentie is energie en kun je dus als druk zien. Als druk constant is(en dat is het nu bij ons/wifi), dan komen de stoffen/atomen/moleculen in beweging(rood en blauw) en veranderen van structuur. Dus ook je bloed, zuurstof enz. Reflectie licht werkt als licht op een spiegel, dus je verbrandt. Je kunt vuur maken met een spiegel of een stukje glas. Niet voor niks zie je boomtoppen, bladeren(in je tuin) enz. onnatuurlijke verbrandingsplekken hebben en waarschuwt men voor huidkanker.
  De natuur kan dit ook(maar zal dat altijd in harmonie uitvoeren), maar wat we nu zien is menselijke klimaat/weer verandering. (Een mens/technologie kan nooit de natuur overnemen) Een overspannen lucht dus. We zitten dus letterlijk onder de dome. Niet voor niks een serie van, want wie bezit de film/media industrie? Voor-programmering noemen ze dat.
  Het was bekend dat de pharma in het westen verlies leed, dus gaat men nu naar andere continenten. In een Duits filmpje over wat anti-biotica met ons gedaan heeft(schadelijke veranderingen in DNA aangebracht), kwam dit ter sprake. Men liet een statistiek zien, dat de pharma industrie hier zijn tijd wel heeft gehad.(sorry, dat ik de link niet kan geven, maar geloof mij gewoon)

  1. Veel mensen die geloven in andere dimensies zullen technologisch aangestuurd worden. Telepathie via technologie. Je hebt helemaal geen technologie nodig om telepathisch te zijn. Kijk maar naar de Aboriginals.(die al jaren als primitieve mensen worden neergezet) Sterker nog: we worden afgesneden(onder de dome) om op natuurlijke wijze telepathisch te zijn. Dus in verbinding te staan met de melkweg. Onze voorouders.
   En alle mensen die van die cursussen geven over frequentie enz. Die verdienen gewoon geld over de rug van een ander. Sorry, ik weet dat men zelf geld moet verdienen, maar in feite doe je precies wat het systeem wil. Als je mensen uit je hart wilt helpen, dan doe je dat gratis en voor niks.
   Wij/al het levende worden nu systematisch gewoon langzaam gedood. Het systeem droogt zelfs op. Wij drogen op. Al het levende droogt op en verbrandt. Alles wordt zwart. De natuur zal hier een uitweg in vinden en zal alles wegvagen. Storm, wind, bliksem, zondvloed enz, De waarheid is keihard en als we dit niet onder ogen durven te zien, dan vernietigen wij onszelf en zal de geschiedenis zich weer herhalen. Dus technologie moet weg, om de natuur weer zelf te laten functioneren.
   Wat we dus nu zien is dat alle sectoren bezig zijn met een geplande Niburu. De trias waaruit wij zijn ontstaan:geboorte/leven/sterven. Zoals Mars(man/blauw) en Venus(vrouw/rood) de aarde(kind/roze) heeft geschapen door invloed van andere planeten, die weer voor die druk heeft gezorgd.(zie eerder verhaal blauw en rood over veranderingen van moleculen/atomen) Dus de gebeurtenissen op de aarde is bezig met een volgende trias. Maar die trias is niet natuurlijk gestuurd, want technologie is niet natuurlijk. Het leeft niet.

  2. eeeh. dus de aarde lost het op… maar toch ook weer niet want technologisch gestuurd… Met het geloven in brainwash/ grid enz enz enz sta je dus controle toe. Break out.

  3. Dat xandernieuws zal ook wel slechte kijkcijfers halen. Ma nman wat een dosis ellende die zien wat er helemaal niet is. Het lijkt de Telegraaf wel. Steeds minder mensen geloven dat nog.

  4. Hyper: Wat ik allemaal opgeslagen heb in mijn achterhoofd, ik ga de links niet meer zoeken om ze weer te plaatsen want ik weet het al. En waarom zou ik jou moeten overtuigen, die intentie heb ik niet. Dit is mijn grondige vrij feitelijke verslaggeving: Foto Russische onderzeeer bij de kabels van het M.I.C. De olie en geld toevoer naar isis is allang gestopt. Russische fighter jets boven Amerika. o.a. boven LA, Las Vegas’s, U.S. Nellis military airforce base (!) no call sign. Het begint ze te dagen dat de Russen misschien een paar dagen eerder ook al boven grote steden hingen.
   (N.Y? Washington?) maar toen waren de Russen allang ongezien weer thuis. Ze kunnen Wall st. wel een gevoelige klap toegediend hebben met Joost mag weten watvoor high intelligence technics, misschien liggen de geldstromen vanuit Las Vegas wel stil, en waarom vlogen ze boven Los Angeles? Misschien kan geen Grote Ster nog maar een dollarcent pinnen, we weten het niet maar we zullen het spoedig wel weten. Dan kwam de Galactische Federatie met een boodschap en die ging zo: ” We have disabled all your nuclear atomic weapons, and will also disable your guns, military vehicles, fighter jets, drones, artificial cloned androids, marine vessels, underground communication centers and anything thats stands in our way.”
   Verder las ik dat CERN permanent is gesloten. Of dit allemaal waar is, zelf zie ik in grote hoofdlijnen dat die gevreesde WW3 maar niet wil lukken, is voor mij voldoende bewijs dat die nazi’s in wezen al uitgeschakeld zijn. Maar of ze zelf denken het hier van te gaan winnen weet ik niet.

  5. Even een paar details, WiFi en radiogolven houden geen uv licht tegen ivm met de verschillende frequenties en golflengte is dat te vergezocht om aan te nemen.
   Ja ze “storen” plaatselijk met het elektromagnetische veld van de aarde wat voor lichaam en geest alles behalve gunstig is. Wat jij ziet in de lucht is waarschijnlijk luchtvervuiling veroorzaakt door deeltjes, geen golven. Deeltjes trillen inderdaad met een frequentie die afhankelijk van het deeltje bepaalde golflengtes licht tegenhouden vandaar dat wij ook kleuren kunnen onderscheiden.

   Als laatse, de farma maakt in Europa alleen al jaarlijks ongeveer 200 miljard winst op 600 miljard omzet. De dag dat de farma verlies gaat leiden is de dag dat ze goede medicijnen op de markt gaan brengen in het huidige financiële systeem… Misschien een paar jaar later.
   Echter omdat steeds meer mensen (met name artsen) doorkrijgen hoe de farma werkt is het voor hun portemonnee gewoon een stuk beter verderop te vertoeven, waar de wetten niet zo “moeilijk” doen en de mensen een stuk armer zijn waardoor de hele mikmak gewoon cheaper is. Desalniettemin, verlies is iets heel anders dan minder winst.

   Maar het is oprecht een geruststelling om te zien dat mensen nadenken, dank u daarvoor.

   Peace

  1. Sun 13.30: dat is wel duidelijk dat jouw beleving anders is dan de mijne.
   Wat vooral duidelijk naar voren komt is dat degenen die zich niet van het Goddelijk plan bewust zijn, die blijven allemaal steken in wat er door hun liegende controleurs verteld is. En daardoor waarschijnlijk ook alleen maar resultaten zien kwaad wint. Een leugen dus. Gebruik je Godgegeven hersenen en hart, ondersteun de global mass healing. Binnenkort de cabal (nazi) openbaarmaking. Bewijs je aan de Schepper, niet andersom. Vraag de Schepper niet om zich aan jou te bewijzen. Zinloos.

  2. Christina, kijk naar deze link op het WTK http://www.wanttoknow.nl/inspiratie/gastcolumns/frequenties-en-de-ontvangers/comment-page-5/#comment-107891 comment 89 en 89.1 van Sun.
   Hierin beschrijft ze haarzelf én mijn opinie die we samen delen. Oordelen over anderen omdat ze niet in jouw straat passen is niet liefdevol maar schept afstand. Je kan beter de overeenkomsten verwelkomen dan anderen af te branden. En als je er dan toch niet mee eens bent kan je de ander geluk wensen op zijn of haar pad van evolutie zonder je mening op te dringen, hoe goed bedoelt ook.

  3. @ Odette: waar oordeel ik over anderen? Ik zeg dat alles goed komt, dat belangrijke feiten niet gezien willen worden, wat geen oordeel is maar een feit. Omdat dat kennelijk niet in het straatje past. En Sun’s beleving anders is dan het mijne en dat mensen die zich niet bewust zijn van het Goddelijke plan, automatisch achter hun liegende leiders aanlopen bij gebrek aan zelfstandig denken. En dat schept afstand ja. Moet kunnen toch? Wat ook geen oordeel is maar een feit. Verder ga ik dat allemaal niet lezen wat Sun tegen jou zegt of jij tegen Sun. Jullie delen alle opinies, echt gezellige kuddediertjes. En lief dat je het zo voor Sun opneemt. Ik vind het allemaal best jullie opinies. Als ik de mijne ook maar mag hebben en daar lijkt het even niet op. Nu maar hopen dat je dat ook niet als een oordeel ziet, en zo ja dan zit ik daar ook niet mee. Ik wens jullie allebei heel veel geluk en sterkte, dat zullen jullie nodig hebben.

  4. @ Odette 10.2: eigenlijk zijn het valse beschuldigingen die je aan mij richt en dat is niet liefdevol Odette. Je beschuldigingen slaan kant noch wal, ik krijg de indruk dat je niet voor niets zo boos bent. Ik laat het dan ook helemaal bij jou en ga lekker mijn mandje in. Knuf.

 6. Irma, bedankt voor je linkjes.
  Ons gevoel zegt al langere tijd geen vaccinaties en chemtrails zijn schadelijk. Vervolgens horen we wat het nou precies is. Maar het verandert zo weinig aan de situatie.
  Op korte termijn niet, maar voor lange termijn mogelijk wel.
  Tja, met deze info blijkt wel weer eens hoe gehaaid men bezig is om zo onopvallend mogelijk agenda21 uit te voeren.
  Heel veel mensen in korte tijd met bijvoorbeeld micro wave wapens uitroeien, kan natuurlijk ook, maar dat geeft natuurlijk zo’n rotzooi.
  Daarnaast kan er niets verdiend worden aan dode mensen, dus zo lang mogelijk ziek en niet al te pienter is het beste.

  Vitamine D is ons reeds ontnomen door de chemtrails deken waardoor we onvoldoende zonlicht krijgen in vele dichtbevolkte werelddelen. En nu is er dus een extra wapen ingezet om ons vitamine D te ontnemen.
  Langzame vernietiging, lange lijdensweg, geen leefkwaliteit is het resultaat.

  Maar ook hier is een tegenmiddel/ oplossing voorhanden. Alle stukjes info die we onder ogen krijgen, zijn programma’s waarmee we onze DNA bewerken. Door dit schrijven programmeren we onze DNA dat we langzaam ziek worden door een vitamine D gebrek.
  Tevens door het afwezig zijn van daadwerkelijk voldoende zonlicht, ontbreekt er voor onze lichaam een deel van het juiste frequentie-spectrum om in harmonieuze toestand te kunnen zijn.

  Ergens bestaat er een simpele handleiding voor de mens, hoe we eenvoudig kunnen intunen op de juiste frequenties om daarmee alles te kunnen bewerkstelling wat we zouden willen voor een gezond lichaam en een harmonieus welzijn.
  De kennismodules hiervoor zit reeds in onze DNA. Met de juiste ‘streepjes-code’ dwz frequenties kunnen we alle modules die we nodig hebben activeren.
  We hebben de knoppen om op de juiste frequentie in te tunen. Als dit je ingebakken overtuiging is, dan hebben we niets meer te vrezen. Maar dat is persoonlijk en al het leed om ons heen verdwijnt daar niet mee.
  Hoe meer we delen en dus hoe meer we liefhebben en dankbaar zijn voor elkaar, hoe beter we de juiste knoppen gaan bedienen.

  1. Komt allemaal goed Sun. De aarde en wij dus ook, zitten nu in een hogere atmosfeer, negativiteit in welke vorm dan ook krijgt steeds minder vat op ons. En ja daar kun je zelf ook je voordeel uit halen door negatieve berichten, veelal gestoeld op bewuste angstzaaierij en leugens, te negeren. Je intuitie zegt het je wel. Waren er trouwens vorige week ofzo geen tanks opgeblazen door de Russen in Syrie, waar al die U.S. chemtrail troep die speciaal voor ons bestemd was, stond opgeslagen? Waar ik dat filmpje zag weet ik niet meer maar ik ga er telkens blind van uit dat mensen dergelijke belangrijke details ook uit zichzelf onthouden. Dat blijkt ook nu weer niet het geval. Wel met de nieuwe feiten meelopen hoor, anders blijf je maar in negativiteiten hangen en dat is nergens voor nodig.

  2. Christina, ik oordeel niet. Mijn belevenis is alleen anders dan die van jou, zie 12.
   Mogelijk krijg je een glimp mee van wat ik probeer te schrijven. Zie het als de hoog-over plaatje.
   Zoem eens uit op alle media verhalen zoals Syrie, Putin en negatieve gedachten, zoals jij het benoemt.
   See the bigger picture. Denk groter… Als je dit niet kunt, dan praten we 2 verschillende talen en gaat hetgeen ik hier wil delen langs je heen. Maar dat is niet erg, zoals je schrijft alles komt goed. Voor sommige is alles reeds al goed op hun eigen manier…

  3. Wat lees ik nou? Dring ik mijn mening op? En dat zegt Odette!
   hahaha hij is goed!

  4. En Odette op 10.2 en wijs even aan waar ik mensen afbrand. Niet zo liefdevol hoor Odette. Je lijkt wel woest zo tekeer ga je over mijn reacties. Midden in de roos misschien? Je begrijpt dat ik jou maar niet meer serieus neem.

 7. Hierbij mijn kijk op het plan om met behulp van vaccinaties ervoor te zorgen dat men geen vitamine D meer kan aanmaken in het lichaam.
  Voor sommige is dit misschien heel erg ver mijn bed show en lijkt het daarom mogelijk op een off-topic reactie van mij. Maar dat is dan maar zo.

  Alles is frequentie, zoals Tesla ons duidelijk heeft gemaakt.
  Materie welke we kunnen zien en voelen en ook de materie die we niet kunnen zien en meestal niet kunnen voelen heeft een frequentie.
  De mens doet, maakt en manipuleert alles met frequenties. Zoals ook bijvoorbeeld binarie codes, streepjes codes en wireless.
  Alles door de mens bedacht. De mogelijkheden van de mens zijn groot, velen realiseren zich dit niet.
  Kennis en kunde wordt voor ons verborgen gehouden.
  Statistisch gezien worden mensen met kinderen ouder dan mensen zonder kinderen.
  De liefdevolle ouder bereikt dit door wilskracht, intentie en zorg.
  De juiste verhouding van dankbaarheid, liefde en delen zorgt voor een stadium van gelukzaligheid. In deze toestand kan niets je deren.
  Zie het als het hebben van de juiste CHEATS waarmee je het spel snel uit kunt spelen; mens erger je niet, ganzenbord, monopolie etc.
  Met de juiste kennis is onze spel hier op aarde uit. Er is dan niets meer te leren hier op aarde….
  Oefening baart kunst. herhaling, herhaling, herhaling, dat is de kunst.
  Homeopatische middelen, helende muziek, etc, het zijn allen frequenties. Alle programma’s hebben een frequentie; alle programma’s zijn een frequentie.
  Ook dit verhaal over vitamine D. Vind de juiste frequentie in jezelf en kom daarmee in een harmonieus welzijn.
  Of gooi de dobbelstenen en geniet of erger jezelf aan alle omstandigheden in het spel der leven.

  1. “Alles is frequentie, zoals Tesla ons duidelijk heeft gemaakt.”
   –> Alles is energie. En energie trilt op verschillende frequenties.

   “Alles door de mens bedacht. “
   –> Wij “denken” dat alles door de mens bedacht is/wordt.
   Kennis en kunde komt mondjesmaat beschikbaar afhankelijk van de
   trilling van de mens (als groep of geheel)

   “De juiste verhouding van dankbaarheid, liefde en delen zorgt voor een stadium van gelukzaligheid. In deze toestand kan niets je deren.”
   –> Accepteren wat/wie je bent, leidt tot harmonie. Niet uitsluitend één kant benadrukken. ( (Geluk-)zalig zijn de onwetenden)

  2. Hoi Yogi, mooie aanvulling. “de mens”, ja goed punt. ‘de mens’ is slechts een hoedanigheid van hoe we nu hier zijn. Er is veel info waar ik je naar kan verwijzen hieromtrent. ja goh, wat ik als vanzelfsprekend zie, voeg ik uiteraard niet toe aan alle comments die ik hier plaats.
   een paar losse flodders kan ik je geven, maar of je hier iets aan hebt…
   onze zielen maken deel uit van de zielenfamilie van het universum
   ja duh, we zijn niet alleen in het universum
   wij bepalen, maken en manipuleren onze realiteit
   Aan “wij” kan je een eigen kader geven welke het beste bij je past.
   Volledig kun je nooit zijn in een comment. duhh 🙂
   We resoneren allen met een andere frequentie = waarheid…..
   Dus terecht dat van jou er anders uit kan zien dan die van mij; wil niet zeggen dat 1 waar is en de andere niet.
   velen denken voortduren in hokjes en kaders, dat is een beperking.
   alles wat in het klein kan, kan ook in het groot.
   onze invloed is vele malen groter…

 8. Mijn laatste aanvulling op 12, in reactie op vaccinaties, gezondheid en vitamine D.
  In elk spel verwacht je paden die het spel interessant danwel onverwacht maken. Interesses zijn persoonlijk. Wat voor sommige tergend is, geeft anderen een kick. Je maakt je eigen keuzes. Je kunt er bewust voor kiezen om sommige paden te ontwijken, je weet dat ze tergend zijn en veel van je vragen en aan je kunnen blijven kleven waardoor je weer terug naar start kan.
  Ik besteed mijn tijd anders. Van onbewust bekwaam naar bewust bekwaam. Dat vergt wilskracht en oefening.
  Er zijn veel geavanceerde technieken in de wereld, alles door de mens bedacht. We kunnen zo veel meer dan we ons realiseren.
  Alles wat je je maar kunt bedenken bestaat reeds en gebeurt ergens, goed of kwaad. Alles is mogelijk.
  Daarmee is alles wel gezegd.

  1. Op sommige sites zijn ze al langzaam en gestaag acties begonnen om trollen te weren. Dat scheelt ook in de ontwaking van de mensheid. Als je bij die club hoort hoef je ook niet zozeer iets te kunnen, maar het wel fanatiek altijd met de baas eens zijn. Daar hebben ze graag veel geld voor over. En die stumperds maar denken dat ze iets gepresteerd hebben, omdat ze zoveel verdienen… Daar komt die eigendunk en zelfvoldaanheid waarschijnlijk vandaan. Best interessant om te volgen overigens.

 9. Omdat de gehele cyclus vergiftigd(het water/minder zuurstof enz.) is wordt iedereen dement en al het levende langzaam(dieren/planten(ons voedsel) vernietigd. Hersenen hebben bepaalde voedingsstoffen nodig om goed te werken. Krijgen we die niet meer binnen(goede eiwitten/enzymen) dan sterven ze af en worden we dement. We denken dan niet meer in tijd en ruimte. Het heet niet voor niks dementie. Dus mijn vraag aan Sun is: Hoe weet nu dat je in de 4 de of 5 de dementie bent, als je dement bent en we allemaal van jong(peuters zitten al aan de i-pad enz.) tot oud dement zijn? Hoe kun je herstellen(dna) als je bloed en zuurstof in je lichaam constant onder druk staat door wifi en andere shit? En hoe meer DNA strengen je hebt, hoe meer fouten er in kunnen ontstaan.
  Voor mij geldt nog steeds: technologisch worden gestuurd versus via natuurlijke weg gestuurd worden. En dan kies ik voor het laatste. Tenzij ik volledig technologisch gestuurd wordt, maar dan weet ik het zelf niet meer, dus maakt het niet meer uit. Tot die tijd, geniet en voel ik.

  1. dementie dementors is ongekozen verstening verhokking verlaging in verdichte lagen, daardoor moeten kiezen voor een sterke leider zoals trompetterende triompf trump rampetamp isis rampen bestrijder fascisten leider voor babies genaamd paniekerige dementerende rokand-drol hamburgers die het geheel kwijt zijn en nog maar 2 vingers over hebben om naar de duvel te verwijzen hoe beschikbaar ze zijn voor overname en s’avonds gefingeerd slaafs v*ngeren-voor-t*kens.

   dimensie is een nieuwe laag binnen kunnen treden met je mind en mork body from ork op je eigen zelfstandig, ter verheldering en mogelijk zelfs verlichting, en daardoor het achter je kunnen laten van zombie dementerenden lamenterenden onteerden wanhopigen

   aFSChot van dementonteerden hulpelozen is in die zin een natuurlijk evolutionair proces waar je zelfs hitthemhardman en Alex-triompf man en zelfs isis de schuld niet van kan geven, wat dood is dat was al dood, kijk in de straat, is there anybody there? yoehoeeeh; jah een handjevol verlichte gedimensioneerden op een miljoen, so de triompf trumps can do whatever they want, net als vroeger in de geschiedenis, nothing ever changed.

   http://www.encyclo.nl/begrip/lamenteren

   http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2015/05/29/10/292C823B00000578-3098002-In_the_Harry_Potter_franchise_Dementors_pictured_flying_towards_-a-3_1432890722518.jpg

   http://www.encyclo.nl/begrip/triomf

  2. Interessant ook dat ze vaak wollig, off topic, warrig en vaak lang, heel lang van stof zijn. Waardoor je als vanzelf tussen de regels door leest wat ze vooral niet willen of mogen zeggen.

  3. Het is dezelfde stijl als Sun en Odette maar Elize is de wolligste.
   Wollig: verdoezelend, met veel woorden iets onduidelijks zeggen.

  4. Bedankt Guido voor de leuke interessante en boeiende jaren hier, was echt leuk. Alles is gezegd en gedaan. Het is duidelijk nu tijd geworden om te vertrekken. Tijden om mijn standpunten te verdedigen heb ik geen behoefte meer aan. Ik wens jou en allemaal nog een hele fijne decembermaand toe en een fijn ‘uiteinde’.
   En zoals Cosmic zou zeggen, “See you on the flip side”! 😉
   Hartegroet, Odette

  5. Odette, je laat je toch zeker niet wegjagen door dat verzuurde teringwijf? Het gedrocht speelt zeer duidelijk steeds op de man/vrouw en heeft daarnaast eigenlijk niks zinnigs te melden, laat zo’n ziek stuk vreten niet de boel vergallen door haar te laten winnen. 1 druk op de ban-knop en we zien haar/het nooit meer.

  6. Boring Jah ik weet ut Christina schattebout, ik ben maar een simpele baviaan van de aanmodder bagger planeet genaamd aarde, met beperkte verstandelijke vermogens en nul komma nul spirrie-kirrie, een typische earth dweller, dat dit hoogst waarschijnlijk niet waar is weten de oudere wtk lezertjes die me al wat langer kennen, het enige sterretje dat ik heb is in mijn voorruit (geintje). Maar je bent een Venus Vrouw dusz das sowieso compleet toppie wat mij betreft, zeg jij nou maar gewoon duidelijk hoe het wel zit volgens je eigen, ik vind het prachtig en niet gelogen, en ik wist effe niks origineels als antwoord repliek op jouw Xander interpretatie, daarom niet getreurd, ik lees je wel hoor, mocht ik ineens inspiratie krijgen kom ik weer tevoorschijn. Maar euh Christina, klinkt als naam van de dochter van Adam Curry, maar euh de volgende vraag schiet mij te binnen; heb jij Project Camelot een beetje gevolgd en of hoe komt dat bij jou over? mocht je niet weten wat dat is zoek ik wel een weblink adres voor je op.

   http://blog.routemobiel.nl/wp-content/uploads/2014/05/breuk1.jpg

   http://www.wareliefdevinden.nl/wp-content//2012/06/lichaamstaal-vrouwen.jpg

   https://interthing.files.wordpress.com/2007/05/baby_gillette.jpg

   http://www.thesaurus.com/browse/earth%20dweller

  7. Hyper 14.7: Even rechttrekken, nee ik ben niet de dochter van Adam Curry, ik moest ook meteen aan haar denken toen ik de naam Adam om mijn naam heen zag staan. Geestig dat anderen dan ook die meteen link leggen. Dat ik pappa zei was maar een grapje. Dat ik Tophit zei niet.

  8. En Hyper ik heb project Camelot niet echt gevolgd, zet maar een paar links neer die jou verbazen of waarvan jij denkt dat het nuttig is om te weten.
   Alvast bedankt.

  9. Leuk geprobeerd Stien.
   Waarom, waarom, zijn de bananen krom. Pfffff. 😉

   En waar heb je dan precies pappa ‘Adam Curry’ gezegd?????

 10. Ik kon iemand(is overleden) met dementie van dichtbij. Die persoon zag kaboutertjes, elfjes enz. De elf frequentie(onze wifi frequentie)/dimensie. Het geloof eert de elfde van de elfde. Deze dimensie dus. Het paradijs dat je telepathisch met dieren, planten enz. kunt praten. Ook heb ik gezien dat deze mensen in die dimensie aan het strugglen waren. Mensen die kwaadaardig werden. Dus zo geweldig is het niet in die dimensie. Ook daar heb je te maken met dualiteit. Reinheid van geest behouden is heel belangrijk, ook in andere dimensies. De noordse mythologie legt heel duidelijk uit hoe de dimensies in elkaar steken. Hoe die tot stand zijn gekomen en hoe het zal eindigen. Met meester Suert. De zwarte(onze zwarte piet) Hij zal aan alles een einde maken. icl. de huidige technologie/satellieten.
  Ik accepteer dit lot, maar wel vanuit de aarde dimensie.
  Het punt is dat ik weet dat je nu al/lang geleden voor de technologie met dieren, planten, mensen telepathisch kunt communiceren. Je hebt die andere dimensies helemaal niet nodig. Dus ik hoef niet naar de 4de en 5de dimensie en volgens mij is dit gewoon een uitvlucht, omdat je je lot als mens niet wilt accepteren.
  De NWO regenboogkleuren(paradijskleuren) zijn er voor na de niburu. Wij zitten nu in de laatste fase. Die van zwart/wit/rood.(kleuren die nu veel gebruikt worden) Verdwijnt rood(die zorgt ervoor dat wit nog roze kan worden). Dus nieuwe dingen, geboorte. Verdwijnt rood uit het beeld, dan blijft zwart en wit nog over.(vallen niet onder kleuren) Dan breekt de hel hier op aarde los. Dus ik zou nu maar nog even genieten van de rust in deze dimensie(het hier en nu) en niet teveel kijken/focussen op een uitvlucht naar andere dimensies.

 11. N.a.v. 2 , Irma Schiffers
  “Nagalese disables the immune system. It’s also known to cause Type 2 Diabetes.” Volgens http://www.disclose.tv/news/murdered_holistic_doctors_discovered_cancercausing_enzyme_being_added_to_all_vaccines/124734

  Naar mijn smaak toch een beetje kort door de bocht. Zie
  https://en.wikipedia.org/wiki/Gc-MAF
  Natuurlijk kun je het spulletje in een reageerbuisje proppen http://www.wikigenes.org/e/ref/e/12062184.html en kijken wat het doet. En natuurlijk kun je het spulletje meten in een levend organisme. Maar wat zegt het over oorzaak en gevolg? En wat doen macrofagen met een voor hen onbekende stof (in dit geval het enzym), hoeveel is van het enzym nodig om effect te hebben?
  Vaag, vaag allemaal.

  Ja, ik geloof in de schadelijkheid van vaccineren, maar dit… 🙄

  Stel dat het enzym is toegevoegd, dan i.m.o. meer als suffe toevoeging om de productie in de entstof op te schroeven.

  Voor mij leidt het de aandacht af van bijvoorbeeld overal kwistig rondgestrooide pesticiden die in combinatie met vaccinaties een nogal droevig makend effect hebben. Het is niet of, of. Het is en, en.

 12. Kijk KarlHeinrich, heerlijk dat je er weer bent man. Fijn dat je ook voldoende tijd hebt om hier de graftak uit te hangen. Houd mij als zweefteef maar vooral egotripper weer even op juiste scherpte. Bedankt dat je ook bij de club nu hoort. Geniet van je dag nog.

 13. Odette lieverdje je laat ons niet in de steek nu! Punt…. Mens we houden van je en ik zou mogen willen je wijsheid te willen hebben of te kunnen snappen. Doe dan af en toe een klein minuscuul berichtje zodat het ook voor jou en voor iedereen hier die je wel gruwelijk waardeerd nog te behappen is. jij blijft, trol kan ergens anders echtwel terecht. Alleliefs van mij, Heleen.

 14. Hoi Elise49 (14), kun je misschien je vraag aan mij herformuleren? Ik kan nu alleen maar gissen wat je vraag precies is.
  Wat betreft dementie kan ik me wel vinden in wat je schrijft. Onze hersenen hebben het zwaar te verduren met Wifi en alle neurotoxinen waar we dagelijks aan worden blootgesteld.
  Je hebt het ook over dimensies. Over dimensies heb ik niet zo veel te melden. Over frequenties kan ik wel veel melden. Maar goed, dat heb ik reeds gedaan.
  Ons lichaam en onze ziel zijn 2 verschillende dingen. De frequenties die we uitzenden komt oorspronkelijk uit onze ziel. Deze geeft dat door aan onze lichaam.
  Als onze hersenfuncties zo vertroebeld worden door de vervuiling, dan heeft dit een reflectie op onze ziel. Wat je schrijft over het genieten is onze krachtigste instrument tegen de degeneratie.
  Met de frequenties van liefhebben, delen en dankbaarheid kunnen we een hoop van onze lichaam weer herstellen. Veel liefs.

  @Odette, kinderen zijn schattig en kunnen ook heel vermoeiend zijn. Af en toe een rustmomentje doet wonderen.

 15. Hoi Odette, ik las net andere reacties hier op de site en zag idd dat je wel behoorlijk wordt lastig gevallen door dat kind. Gebrek aan aandacht waarschijnlijk. Het Archonten-detox van Koekje kan mogelijk nog zijn vruchten afwerpen. 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.