Advertentie

Sterven en impact ervan..


x

Het moment van sterven en

de impact op het oorspronkelijk bewustzijn

2020 © Marianne Stelling | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Van de auteur van dit artikel, Marianne Stelling, staan al een aantal artikelen hier op de site, dus wellicht is ze een bekende voor je.  Ze beschikt over het talent, de aanleg, om áchter en dóór zaken te kijken. Vooral grotere wereldontwikkelingen, zoals nu met het Corona-virus, leveren haar inzichten op, in deze huidige crisis. Maar ook en vooral haar analyse en beschrijving van de situatie hier in Nederland in het algemeen, en de (vaak energetische) situatie rondom Mark Rutte in het bijzonder, zijn -zo vinden wij- zeer lezenswaardig.

Heb je nog nooit gehoord van cyborg-‘beschavingen’ en/of andere ‘volken’ die onze Aarde bezoeken en vaak beheersen, lees je dan in. Kijk HIER op de zoekopdracht van Marianne’s artikelen. Marianne is haar hele leven feitelijk dwars gezeten in de energetische sferen, die rondom deze Aarde aanwezig zijn en waar ook wij, ook al zijn we fysieke lichamen, met onze geest/mind kunnen vertoeven. Bijvoorbeeld tijdens onze slaap worden veel mensen, energetisch in deze werelden ‘behandeld’ en dwars gezeten, teneinde gedrag te manipuleren en de betreffende persoon volledig te mind-controlen..! Zo ook met Marianne.

Ze kwam een paar jaar geleden -via het zien van allerlei beelden uit haar geheugen- in deze werelden terecht met haar volle bewustzijn. En nee, dat was natuurlijk niet de bedoeling van deze manipulatoren/energetische vampiers. Ondanks hun pogingen Marianne te beletten om ‘weet’ te krijgen van deze situaties, lukt het haar tóch, telkens weer, een bijna volledig beeld te krijgen, van dátgene wat haar héél haar leven al dwars zat..!

Maar ook is zij tegenwoordig dus in staat, als een toeschouwer de energetische ontwikkelingen in de werelden/dimensies áchter deze, waarin wij vertoeven, te schouwen. Ook dit artikel is daar weer een voorbeeld van. Bepaal bij alles wat voor jou resoneert en als waarheid door mag gaan. Maar verdoem in ieder geval niet de postbode om zijn boodschap..

Marianne kan dus, in dit kader, de politieke informatievelden lezen en deze beschrijven. Daardoor is het mogelijk dat we -hoe ongelooflijk het verhaal ook moge klinken- achter de schermen kunnen kijken van het politieke schaakspel. En ja, dan gaan we dingen zien, die het daglicht eigenlijk niet kunnen verdragen en voor ons verborgen dienen te blijven. Onze scheppingskracht zou anders dusdanig invloed hebben op het controlerende veld van deze parasitaire heersers, dat het fundamenteel zou worden aangetast..! En toch is dit verhaal zichtbaar en voelbaar voor heel veel mensen.

Gebruik je voelsprieten en ZIE waar je naar kijkt en HOOR waar je naar luistert..! Wat te denken van de woorden van Rutte: ‘Op weg naar de 1,5 meter-maatschappij’.. En ‘het nieuwe normaal’…! Nog zo’n sluwe mind-control-hersenspoeling..! Marianne Stelling heeft veel inzichten over het onderdrukken van het oorspronkelijk bewustzijn op aarde en in matrixlagen. En het moment van sterven maakt hier geen uitzondering op. Dit artikel gaat over het beschadigen van het oorspronkelijk bewustzijn tijdens dat moment.

De bekende cardioloog dr. Pim van Lommel, verklaart al decennia, dat de mens niet sterft als zijn lichaam dood is.. De gekunstelde term ‘hersendood’ blijkt keihard onjuist, als we een lichaam op de operatietafel heftig zien reageren op het uitnemen van organen..! Maar ons ‘leven’ in lichaam en geest, behelst nog veel meer, dan waarop Van Lommel op duidt..!!

Het fysieke functioneren van de mens
Het moment van sterven bij de mens op aarde is van een grote complexiteit, zo complex dat de medische wereld zich hier eigenlijk totaal geen raad mee weet. Het bewustzijn van de mens is niet toereikend om de complexiteit ervan te kunnen bevatten. Het fysieke functioneren van de mens is een samenhang van vele, voor ons onbekende processen, die ook niet worden gezien in de medische reguliere en alternatieve geneeskunde.

Deze processen reiken verder dan het fysieke lichaam, namelijk tot in de diepe technologische lagen. Deze technologische lagen maken onderdeel uit van artificiële technologie waar de matrixlagen uit zijn opgebouwd. Het fysieke lichaam kent een eigen ritme, dat onder controle wordt gehouden door technologieën van de welwillende beschavingen, uit oorspronkelijke werelden. Dankzij hun technologieën is het mogelijk dat het lichaam een eigen ritme heeft, waardoor het mogelijk is dat er een persoonlijkheid kan worden ervaren.

Het proces van sterven
Het proces van sterven is het afsluiten van dit lichaamseigen ritme. Dit ritme is bij heel veel mensen verstoord geraakt door het geloofssysteem, dat zij als overtuiging in hun leven hebben opgebouwd. Dit geloofssysteem zorgt voor het inladen van, hen niet ten dienste staande overtuigingen over hun lichaam en hun persoonlijkheid. Deze zijn dusdanig krachtig, dat zij zorgen voor verstoringen in het lichaamseigen ritme. Enkele jaren voor het moment van sterven, start bij de meeste mensen een proces van afsluiten van lagen.

Deze lagen behoren bij het lichaam en zijn technologisch van aard. Het afsluiten van de lagen van mensen met een oorspronkelijk bewustzijn, wordt opgestart door hun helpers uit oorspronkelijke werelden. Zij voeren een regie uit, over het afsluitproces en daarmee ook over het moment van sterven.

Het lichamelijk, vanzelfsprekende moment van sterven…
Het is van essentieel belang voor het oorspronkelijk bewustzijn, dat het moment van sterven plaatsvindt, op een, voor het lichaam vanzelfsprekend moment. Op dat moment kan het oorspronkelijk bewustzijn op een natuurlijke manier worden ontkoppeld en blijft het intact. Wanneer het lichaamseigen ritme uit balans is, is het altijd zo dat het moment van sterven op een ander moment plaatsvindt. waardoor het oorspronkelijk bewustzijn op verschillende manieren wordt beschadigd.

Er moet veel technologie worden toegepast om deze beschadigingen te kunnen herstellen, iets wat bijna helemaal lukt. Het lichaamseigen ritme is van essentieel belang om een gezond en gelukkig leven te leiden. Het is er, de niet-welwillende krachten alles aan gelegen, dit levensritme te verstoren, waardoor het oorspronkelijk bewustzijn, tijdens het moment van sterven, wordt beschadigd. Tijdens het leven worden er in het lichaam programma’s ingeladen, waardoor het natuurlijke moment van sterven wordt uitgesteld. Het leven vanuit de persoonlijkheid, in plaats van uit eigen kracht, zorgt per definitie voor een uitgesteld moment van sterven. Vandaar de enorme impact die trauma’s hebben op dit proces.

De wetenschappelijke studies rondom de Bijna-Dood-Ervaringen lichten een tip van de sluier op, van ons fenomeen ‘sterven/doodgaan’..

De loskoppeling van het lichaam
Mensen die lange tijd in coma verblijven en vervolgens sterven, kennen een andere problematiek als het gaat om het loskoppelen van het oorspronkelijk bewustzijn. Het lichaamseigen ritme van comapatiënten is zodanig verstoord, dat het oorspronkelijk bewustzijn tijdens het moment van sterven zódanig wordt beschadigd, dat het eigenlijk niet meer hersteld zou kunnen worden. Ook hier zorgen technologieën van welwillende beschavingen voor gedeeltelijk herstel. Het lichaamseigen ritme is van essentieel belang voor een gelukkig en gezond leven.

Door het invoegen van veel angsten en andere blokkades, wordt dit ritme zodanig verstoord, dat het een eigen leven gaat leiden waardoor het moment van sterven zodanig wordt uitgesteld, dat er een lange lijdensweg aan voorafgaat. Een lange lijdensweg zorgt ook voor veel beschadigingen aan het oorspronkelijk bewustzijn. Deze worden geheel hersteld door technologieën van de welwillende krachten.

Wanneer mensen bijvoorbeeld om het leven komen door/bij een ongeluk, loopt het oorspronkelijk bewustzijn zwaar ingrijpende beschadigingen op. Deze worden zoals gezegd, door technologieën van welwillende krachten, op een specifieke wijze volledig hersteld. Het oorspronkelijk bewustzijn is van essentieel belang voor de heersers van de matrix waarin wij leven en het in bezit hebben en krijgen van onherstelbaar beschadigd oorspronkelijk bewustzijn is hun doel. Zij willen hiermee hun eigen technologieën bouwen, bedoeld om het oorspronkelijk bewustzijn in alle matrixlagen te beheersen.

Marianne Stelling

mariannestelling.nl

matrixlagen.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.