Advertentie

COVID-idiotie: vooral NIET naar Zweden kijken..!!


x
x

COVID-idiotie: vooral NIET naar Zweden kijken..!!

2020 © WantToKnow.nl/be

x

Premier Mark Rutte had er niet over gesproken zei hij in de Tweede Kamer, een paar weken geleden. Gewoon weer de RUTTE-LEUGENS, die we van hem gewend zijn. Maar dit keer zijn er 2 miljoen getuigen..! Want in zijn eerste toespraak aan het Nederlandse volk op 16 maart jl., inzake de Corona-ontwikkelingen, spreekt hij over.. (NATUURLIJKE) GROEPSIMMUNITEIT..! Wat is er nu aan de hand, dat hij deze woorden ontkent..?? Mag die natuurlijke groepsimmuniteit niet bereikt worden, omdat anders veel mensen besmet raken..?? Mag het vuur niet onder de ketel, als je water wilt koken, omdat het gevaar van een huishoudelijke brand té groot wordt geacht..??

Laten we het voorbeeld erbij halen, waarvoor we een diepe buiging zouden moeten maken.. De situatie in Zweden. Hierover doet professor Kim Sneppen, één van de meest prominente epidemie-experts van Denemarken een stevige uitspraak. Hij is hoogleraar biocomplexiteit aan het Niels Bohr Instituut in Kopenhagen en maakt over deze unieke gezondheidssituatie in Zweden, dit krachtige statement:

“Het is heel goed mogelijk, dat de pandemie van het coronavirus in Zweden voorbij is. Er zijn aanwijzingen dat de Zweden een zekere immuniteit voor het virus hebben opgebouwd die, samen met al het andere dat ze doen om verspreiding tegen te gaan, voldoende is om de ziekte onder controle te houden.”..!!

In een interview (HIER) meldt hij dat deze overwinning op het virus, te danken is aan bereikte groepsimmuniteit. Alleen is dat op zich al opmerkelijk, omdat minder dan de noodzakelijk geachte grens van 60% van de bevolking besmet is geweest met het virus. De wetenschapper is auteur van een onderzoek waarbij de rol van zogeheten ‘superverspreiders’ in de pandemie is uitgelicht, een minderheid van de bevolking die het virus buitenproportioneel verspreidt.

Een mogelijke verklaring voor de veronderstelde groepsimmuniteit is dat het virus als eerste verspreid wordt door de meest sociale en actieve leden van de samenleving, zo blijkt uit een Zweeds onderzoek dat in augustus gepubliceerd werd. Als deze actieve groep immuun raakt, wordt het virus daardoor veel sterker afgeremd, dan bij besmetting onder de rest van de bevolking. Het zou betekenen dat groepsimmuniteit al bereikt kan worden met 43% procent van de bevolking. Dus het feestvieren van jongeren, is kennelijk precies tot het TEGENOVERGESTELDE in staat, dan waar we hen van betichten..

Zweden registreerde de afgelopen week een dagelijks gemiddelde van 23 gevallen per miljoen inwoners. In Nederland ligt dat gemiddelde op 486. Daar tegenover staat dat Zweden in de maanden april, mei en juni een veel hoger sterftecijfers heeft gekend dan andere landen. “Dat is de prijs die ze betaald hebben. Aan de andere kant zijn ze nu mogelijk klaar met de epidemie.”

Naast professor Kim Sneppen is het zijn Deense collega, biomedicus Dr. Søren Paludan, die constateert dat er steeds meer bewijs komt voor de stelling dat de Zweedse autoriteiten de juiste keuze hebben gemaakt door op groepsimmuniteit te mikken. “Maar ze waren slecht voorbereid op die strategie en konden daardoor de kwetsbaarsten niet beschermen.”

Dr. Anders Tegnell, de Zweedse epidemioloog, waar Marion Koopmans, Ab Osterhaus en vele andere ‘experts’ een KEIHARD VOORBEELD aan kunnen nemen..!

De durfal, de Zweedse architect van deze strategie.
De topadviseur die de architect is van de strategie van de Zweedse regering, epidemioloog Anders Tegnell, hebben we in dit artikel HIER op de site al aan het woord gelaten. Hij werd enkele maanden geleden, geïnterviewd in dagblad Trouw (HIER). Daarin was te lezen:

“Zeker de helft van de coronadoden is afkomstig uit verzorgingstehuizen. Natuurlijk hebben we de bejaardentehuizen in een vroeg stadium gewaarschuwd, maar daar is toch iets grondig misgegaan, al weten we nog niet precies wat. We hebben een onderzoek ingesteld. Het lijkt erop dat de verzorgingstehuizen, met name in de regio Stockholm, niet afdoende zijn ingericht om ziektes buiten de deur te houden.”

Overigens meld Tegnell, dat het nooit het doel is geweest, om groepsimmuniteit te bereiken, maar wel een strategie te volgen, om het virus te vertragens. (HIER) De Zweedse regering ging daarbij tot verbijstering van andere landen, strenge maatregelen -zoals zij die namen- uit de weg. Dat gebeurde met de idee, dat de Corona-bestrijding een zaak zou worden van de lange adem en dat het beleid lang vol te houden moet zijn.

Deze notoire leugenaar heeft zich weer kandidaat gesteld om weer 4 jaar ‘uw minister-president’ te worden/blijven.. Een volk krijgt kennelijk de leiders die het verdient..! Want als je zelfs de Tweede Kamer durft voor te liegen, met 2 miljoen getuigen, die je leugen ontmaskeren kunnen..

En.. Van een lockdown is in Zweden NOOIT sprake geweest en het maatschappelijk leven is zoveel mogelijk doorgegaan. Economisch en cultureel zal Zweden gerust adem kunnen halen, want de letterlijke krampachtigheid is weg. Helaas is het verhaal van Zweden, geen aanleiding voor de Nederlandse regering om überhaupt maar over te spreken. Maar de hardnekkigheid waarmee dit goede nieuws bestreden wordt, is opvallend. Zie ook eenzelfde verhaal met de opmerking van Rutte, over ‘groepsimmuniteit’. 

Tegengeluiden zijn er ook
Maar er zijn ook bosjes mensen, die dit Zweedse verhaal niet willen of kunnen geloven, wat natuurlijk uitermate zorgelijk is!! Kennelijk zijn zij zó bevangen door angst, dat ze zelf niet meer nadenken, en als hulpelozen achter wat voor beleidsmaatregelen dan ook aanhuppelen..! En dat is dan weer begrijpelijk omdat het volledig in overeenstemming is met het geldende ‘Corona-gevaar’, dat er hier dagelijks wordt ingestampt. Chronische angst en cognitieve dissonantie op zijn hevigst..!

Andere experts wijzen erop, dat het nog veel te vroeg zou zijn om conclusies te trekken. In meerdere landen waar het virus bedwongen leek, is het weer bezig aan een opmars. In Denemarken waarschuwde het hoofd van de volksgezondheidsbescherming onlangs, dat er helemaal geen sprake is van een tweede golf omdat de eerste nog steeds aan de gang is… De inhoudelijke motivatie voor deze beweringen zijn flinterdun. Het is hun ‘gevoel’ tegenover de KEIHARDE FEITEN van de Zweedse situatie..!

Veel Nederlandse oplettende speurneuzen, vragen om aandacht hiervoor!
Hij is één van de vele Nederlanders, die gewoon op sociale media, aandacht vraagt voor deze Zweedse REVOLUTIONAIRE SITUATIE. Bedrijfseconoom drs. Ad Broere, die eenzelfde oproep doet aan overheid en beleidsmakers: KIJK NAAR DE SITUATIE IN ZWEDEN..! In zijn woorden, te lezen op zijn blog (HIER):

Drs. Ad Broere

“Herhaaldelijk heb ik op de situatie in Zweden met betrekking tot covid-19 gewezen. Er is daar geen lockdown en er worden als de ontwikkeling blijft zoals deze nu is, ook geen maatregelen genomen. Dit zeer tot ongenoegen van hen die nog steeds van mening zijn dat Zweden de verkeerde keuzes heeft gemaakt. ”

Laten we eindigen met de constatering, dat we wel héél erg ver van huis zijn, als deze Zweedse situatie NIET MAG WORDEN BESPROKEN als serieuze optie, om de Corona-situatie de baas te worden.. Welke verborgen agenda zit hier achter..?? Een simpele vraag, geen complotdenken, maar GEZOND VERSTAND..! WAAROM?? Willen we Corona-doden vermijden, in ruil voor andere hartkwaal-, kanker- en vele andere doden..? In ruil voor een verwoeste economische en culturele STRUCTURELE AFBRAAK..!?!? Worden deze afwegingen überhaupt wel gemaakt, of is het de angst, of zelfs een steeds waarschijnlijker wordende VERBORGEN AGENDA, die dient uitgerold te worden..!!?

 

2 gedachten over “COVID-idiotie: vooral NIET naar Zweden kijken..!!

 1. Misschien is Zweden wel om een toch wat meer duistere reden gevrijwaard gebleven van de vrijheidsbeperkende Corona-psychose. Het volgende artikel op NIburu.co geeft daar wellicht wat meer achtergrondinfo over:

  https://niburu.co/het-complot/15597-de-werkelijke-reden-dat-zweden-geen-lockdowns-kent

  In het artikel wordt verwezen naar een artikel op de site van Henry Makow, dat men via de volgende link kan lezen:

  https://www.henrymakow.com/2020/10/sweden-spared-lockdown.html

  Tja, ogenschijnlijk is toch niets wat het lijkt en lijkt niets op wat het is.

 2. Als ik in gesprekken wel eens naar Zweden verwijs, dan is het antwoord altijd hetzelfde, nl. dat de mensen zo ie zo allemaal mijlen ver uit elkaar wonen.
  Wat zou daarop mijn weerwoord kunnen zijn?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.