Advertentie

Mondkapjes-idiotie en no-know Rutte..


x
x

Mondkapjes-idiotie en no-know Rutte..

2020 © WantToKnow.nl/be

x

Als je als premier het hele land op z’n kop zet voor een ‘pandemie’, die dat helemaal niet is, hoor je toch minstens de cijfers paraat te hebben, van de dodelijkheid van het virus.. Toch? Hoe groot is de impact van het virus op de bevolking, met name hoeveel mensen sterven aan Corona. Waarbij we dan gewoon maar meenemen, dat 2 van de 3 overledenen -zo blijkt keihard uit de cijfers- zogenaamd ‘onderliggend lijden’ vertoonden. Wat wil zeggen, dat deze overledenen ook leden aan ándere kwalen, die hun gezonde immuunsysteem al fundamenteel had ondermijnd. Corona heeft dan waarschijnlijk het ‘laatste zetje’ gegeven, zodat deze persoon overleed.

Ongeveer 1 miljoen Nederlanders hebben volgens onderzoek van de bloedbank al corona gehad. Dat betekent dat het sterftecijfer laag ligt. Lager dan we eerst dachten. Precies dit sterftecijfer is de belangrijkste graadmeter om te weten of de huidige regels proportioneel zijn.. Want we leggen onze hele maatschappij plat, om het verschrikkelijke virus te bestrijden. Is dat ‘proportioneel’..? Dat is de simpele vraag, waarop vele miljoenen Nederlanders inmiddels het antwoord weten: ‘NEE, dit is NIET proportioneel’..

Hoe bizar is het, dat je de ernst van deze ‘pandemie’ afmeet, aan het aantal IC-bedden dat we in Nederland hebben..? Een paar jaar terug hadden we 2000 IC-bedden…nu hadden we er zelfs na opschaling nog minder. Niet dit milde virus, maar bovenal het beleid van Mark Rutte is de reden dat we dit IC-probleem hebben. En voor de duidelijkheid: natuurlijk is er iets aan de hand, en ja, natuurlijk zijn er zeer ernstige gevallen van overlijden te melden.

En de zeer ernstige ziektegevallen, steken af tegen de nauwelijks waarneembare Corona-ggevallen, waardoor het verschil voor experts nog niet duidelijk is, waarom de ene persoon wel heftig geraakt wordt, en de andere alleen voor kortere tijd, last heeft van bijvoorbeeld uitval van reuk- en smaakzin. Die heeft dan ook Corona gehad, heel simpel. Maar om hoeveel zeer ernstige gevallen leggen we dan onze hele economie stil..? Dus zijn het niet deze Corona MAATREGELEN die een enorme impact op de samenleving hebben, Mark Rutte, maar dus niet Corona zelf..!

Kijk eens naar de volgende discussie in de Tweede Kamer, waar Thierry Baudet van FvD de essentiële vraag stelt aan Mark Rutte, over dit overlijdenspercentage als gevolg van deze ‘verschrikkelijke pandemie’. Thierry Baudet probeert het uit, want hij weet zelf de cijfers en zet Rutte dus feitelijk voor het blok. Die probeert zich er handig uit te manoeuvreren, maar slaagt daar, door de vasthoudendheid van Baudet, volstrekt niet in. Oordeel zelf en kijk vanzelfsprekend ook naar de schokkende uitkomst in de door Baudet genoemde cijfers:

Hoe pijnlijk is dit, als je als premier van een land, dit essentiële cijfer niet paraat hebt. Maar het is niet zo verwonderlijk allemaal als je het volgende filmpje bekijkt, waarin het zwalkbeleid van het Kabinet Rutte ook weer keihard wordt geïllustreerd. In dit geval gaat het dan over de mondkapjes-discussie. Het lijkt wel of er massaal een Corona-angst is in Nederland, die voor een deel gesust zou kunnen worden, door het instemmen met de ‘mondkapjesplicht’.. Bijna schaapachtig gedrag, dat -zo blijkt weer overduidelijk- NERGENS op gebaseerd is, dan angst..

Mondkapjes blijken nog steeds niet bewezen veilig te zijn, temeer ook, omdat de effectieve professionele mondkapjes NIET verplicht zouden zijn, maar elk stukje in elkaar genaaide stof dat als zodanig dienst doet, WEL voldoende zou zijn. Wat is dit voor een bizar en diep ontgoochelend verhaal..? We weten natuurlijk niet hoe jij er tegenover staat, maar we kunnen ons niet voorstellen, dat jij OOK NIET je gezonde verstand gebruikt in dit kader..! Kijk naar deze compilatie van uitspraken, inzake de ‘mondkapjes-discussie’..

Vind je het gek dat vriend en vijand zich steeds meer opwinden over de met veel bravoure gebrachte noodmaatregelen, die onze maatschappij wel even zullen helpen het virus onder controle te krijgen.. NEE, meneer Rutte en meneer De Jong, dat virus wordt alleen bestreden door ONSZELF, via een goed werkend immuunsysteem, met goede voeding, etc. etc. Die zaken kortom, waar TOTAAL geen aandacht aan besteed wordt..! Het veelprezen a.s. EXPERIMENTELE RNA/DNA-vaccin, is ook NIETS ANDERS dan een prikkel voor het IMMUUNSYSTEEM van ieder mens.. Het vaccin maakt niemand beter..! Enfin, het zijn dus de half-zachte heelmeesters die deze stinkende maatschappelijk wonden maken..! Als je een greintje gezond verstand hebt, zie je dat deze hele situatie VOLLEDIG DISPROPORTIONEEL is verworden.

Kijk naar dit oude bericht uit de Volkskrant, aan het begin van de hele pandemie, een half jaar geleden. De idiotie die in het bericht te lezen is, als verslag van de officiële richtlijnen,

Tot slot een gezond geluid
In het internetprogramma Groot Nieuws bespreekt David Groot op een scherpe manier belangrijke en actuele onderwerpen. Het blijkt -gezien het aantal bezoekers van zijn presentaties, dat hij daarin in een behoefte voorziet, voor opinie, politiek en actualiteit. Deze uitzending bespreekt hij het onderwerp, waarover het de afgelopen tijd in de media veel is gegaan: ‘complottheorieën’. Daarbij ook de vraag, of onze beleidsmakers beïnvloed worden door een dergelijke complottheorie.

In deze video van Groot Nieuws legt David Groot uit wat een complottheorie is, in relatie met name tot deze Corona-pandemie. David Groot is, wat je een ‘slimme jongen’ kunt noemen. Een mens waar veel volwassenen nog een voorbeeld aan kunnen nemen. David maakt hier een analyse van het Coronabeleid en wijst op de overeenkomsten tussen het overheidsbeleid en complottheorieën. Een uiterst neutrale en interessante video-presentatie die we je van harte aanraden. ZEKER in relatie tot de klinkklare onzin die we hierboven van de firma De Jong & Rutte hebben gezien! De indeling van deze video:

  • Intro 00:00
  • Wat is een complottheorie? 00:19
  • Is dit beleid gebaseerd op een complottheorie? 04:02
  • Waarom is dit zo belangrijk? 12:14
  • Wat voor beleid hebben we nu? 14:37
  • Afsluiting 22:24

Als laatste brengen we hier de laatste video van Robert Jensen graag onder je aandacht. Kijk ook deze video eens rustig..! Met name het verhaal over het goochelen met griepcijfers en Corona-doden is een essentieel verhaal aan het worden. We worden besodemietert, om het maar gewoon straight te zeggen, met Corona-doden, die geen Corona-doden waren..!

Kijk naar de cijfers, zoals die officieel gepresenteerd werden over het griepseizoen 2019/2020. Er vind heel simpel gezegd, een fundamentele manipulatie plaats.. En als dan het ‘excuus’ is dat we Corona-doden niet van griepdoden kunnen onderscheiden, zeg dat er dan bij. En doe niet alsof griepdoden BIJ DE CORONA-DODEN ZIJN GETELD..! Kijk naar het plaatje hiernaast, waar geen enkele onduidelijkheid in staat. Waarom komt déze info niet op mainstream-media..?

Enfin, Robert Jensen doet het in onze ogen, in deze presentatie, opnieuw weer uitstekend uit de doeken. Kijk en oordeel vooral zelf. Met een aanbeveling hierbij, om ook zijn Jensen Show’s op YouTube te gaan volgen. Niet alleen neemt Jensen geen enkel blad voor de mond, maar hij haalt van heinde en verre, informatie tevoorschijn, die je niet uit andere MSM-bronnen zult kunnen halen, om de simpele reden, dat ze het gewoon niet publiceren.

Deze poll stond vanaf 19 juli tot eind september op de homepage van deze site.
De uitgesproken resultaten van de vragen, daarbij:

 

2 gedachten over “Mondkapjes-idiotie en no-know Rutte..

  1. Stopcontact-virus, de wedstrijden gaan door voor de nr.1 contact-sport: Rugby, mensen mochten juichen, nu gestopt, ook samen douchen is voorbij. Waar is het gezond verstand? Gestopt,Voorbij!!!
    Groot gezond verstand van David, Jensen ook gekeken; toch niet zo’n schreeuwlelijk, we hebben dat rammetje hard nodig! De t-shirts zijn subliem; 2 woorden en alles is gezegd! Hier is nog wat gek gezang: https://www.youtube.com/watch?v=LoG04Nyea8w Poor little boy.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.