Advertentie

Advocaat Bernie Sanders dood gevonden…


De kans is zeer groot dat Hillary Clinton, met behulp van de leiding in de democratische partij, zeer zware fraude heeft gepleegd, inzake het elimineren van mede-democratische presidentskandidaat Bernie Sanders. De uitermate populaire Sanders is waarschijnlijk met een schandalige stemfraude opzij gezet. Tevens gaan er berichten rond, dat hij ook zwaar bedreigd zou zijn, middels indringende telefoongesprekken. Hoe dan ook, het was voor Sanders aanleiding genoeg, juridische hulp te zoeken, om deze fraude aan te pakken.

Alleen… Deze juridische adviseur was al weer snel terug te vinden op de lijst vermoorde/dode personen, die ALLEMAAL, in verband kunnen worden gebracht met het aan het daglicht brengen van negatieve/manipulatieve daden van Hillary Clinton. Zódanig dat in dit verband al over ‘Killary Killtown’ wordt gesproken. Hier bespreken we de dood van Sean Lucas. Binnenkort een artikel met de dodenlijst zoals die nu op internet circuleert..!

x

bernie-en-hillary

x

x

Advocaat Sean Lucas dood gevonden in badkamer vriendin..
x

Advocaat Bernie Sanders dood gevonden…

2016 © WantToKnow.nl/be

x

clinton-2016Zoals je weet, is Bernie Sanders de oud-concurrent van Hillary Clinton in de Democratische Partij. Samen streden ze in de ‘halve finale’ van de uiteindelijke verkiezing van de democratische presidentskandidaat, om de eer, deze finale te winnen. Al snel nadat Hillary was verkozen, bleken er veel mensen in de partij uit de school te klappen, dat deze verkiezingen waren gemanipuleerd. Zódanig, dat Killary met een grote meerderheid, véél groter dan verwacht, tot democratische presidentskandidaat verkozen werd, door de DNC, de Democratical National Convention.

Bernie Sanders heeft het er niet bij laten zitten en is bezig met juridische stappen. Nu blijkt echter dat één van de advocaten die aan het werk was, om deze zaak te bestuderen en informatie aan het verzamelen was rondom deze zaak, dood is.. Deze jurist, Sean Lucas, had ook al documenten ingevuld, waarin hij de voormalige voorzitter (ten tijde van deze verkiezingen), Debbie Wasserman Schultz beschuldigde. Deze juridische aanklacht bestond uit een fraude-beschuldiging tegen de Democratische Partij, inzake de behandeling van Bernie Sanders supporters.

Zoals we uit de Wikileaks-e-mails kunnen opmaken, blijkt ALLES wat de supporters van Sanders hebben gezegd over de DNC, wáár is; de verkiezingen zijn Sanders ontstolen. En nu is Sean Lucas dood. Onbevestigde berichten meldden dat Lucas gevonden is, liggend op de badkamervloer in het huis van zijn vriendin. Zij vond hem ’s avonds, afgelopen 2 augustus. Toegesnelde ambulancepersoneel kon niets anders doen dan de dood constateren. Er zijn veel onbeantwoorde vragen die overblijven.

Sean Lucas stond bekend als één van de vele gefrustreerde democraten, die zagen hoe Hillary Clinton, eigenlijk vooraf al degene moest zijn, die de DNC ging winnen. Hij was het die 22 juli 2016 de genoemde dagvaarding had laten bezorgen bij de DNC, waarin de fraude werd genoemd, die Hillary het presidents-kandidaatschap heeft opgeleverd of opgeleverd zou hebben. Kijk naar deze video over deze zaak:

De alsmaar groeiende dodenlijst rondom Bill & Hillary ‘Killtown’..
Om een kleine indruk te krijgen van de diepte van de smeerput, waaruit Hillary voortkomt, raden we je aan, zo je dat nog niet gedaan hebt, het artikel HIER op de site te lezen. Het woord ‘misdaad’ is dan wel kinderspel, vergeleken met de daden die dit echtpaar op haar kerfstok heeft staan. Kijk gerust eens naar deze video.

Last but certainly not least.. Kijk naar deze dodenlijst… HIER

* * *

 

 

25 gedachten over “Advocaat Bernie Sanders dood gevonden…

 1. de hoeveelste van de rij (nog ??)
  zag afgelopen avond voor de 4e keer Angels & Demons..
  snap nu wat er met de witte rook bedoeld wordt

  Inferno nu in de bios, snel heen

  goede zondag allen hier en .. m et het oog op morgen;
  yesterday starts 2 morrow.. 2 morrow starts 2 day!

  goede zondag allen

 2. Iedereen zal uiteindelijk verantwoording moeten afleggen voor zijn/haar daden!!! Het is te walgelijk voor woorden hoe makkelijk er tegenwoordig over een mensenleven gedacht wordt.
  De macht is allemaal bedacht en wordt in stand gehouden met geld!!! Bahhhhhh, wordt r ziek van…

 3. “Shawn Lucas” was zijn naam…

  Breng tenminste het respect op om zelf onderzoek te doen. Dat had je tenminste zijn naam correct gespeld. In het geval je het niet gezien hebben; zijn naam staat ook in het 1e youtube filmpje welke jullie zelf geplaatst hebben. (0:13)

 4. ik vind het geweldig wat jullie aan het licht brengen maar ik wacht met smart totdat jullie de genocide van de wereldwijde chemtrail aanpakken. Hoe stoppen wij deze massamoord in vredesnaam

  1. fijn…maar niet heus, dan hebben we binnen de kortste keren een nucleaire oorlog, daar is ze dol op die Hillary…IK niet gelukkig? Jullie óók niet gelukkig….! That’s the way uhuh uhuh she likes it, uhuh uhuh

  2. De thermonucleaire oorlog komt eraan.

   “Ideas are more powerful than guns. We would not let our enemies have guns, why should we let them have ideas.”

   – Joseph Stalin

   Ik zeg dit al 3 jaar tegen een goede vriend van mij. Dat ideeen het gevaarlijkst zijn. Vandaag kwam ik deze quote van Stalin tegen. Grappig hij dacht dus hetzelfde erover!

   Ik heb ideeen die de hele wereld 10.000 jaar in brand kunnen zetten. Maar eerst maar even die thermonucleaire oorlog. Het idee is verspreid er komt vanzelf iemand in de buurt van een thermonucleair wapen die het een goed plan vind. Londen gaat eraan.

  3. Volgens Assanges mag Trump niet winnen van de schaduwregering en wordt het Clinton

 5. Deze lijst met “dodelijke ongevallen” kan niet los gezien worden van het Mena schandaal met daarbij de moord op Barry Seal :
  http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/the_crimes_of_mena.htm
  met uittreksel :
  “THE CRIMES OF MENA
  By Sally Denton and Roger Morris
  Barry Seal – gunrunner, drug trafficker, and covert C.I.A. operative extraordinaire – is hardly a familiar name in American politics. But nine years after he was murdered in a hail of bullets by Medellin cartel hit men outside a Salvation Army shelter in Baton Rouge, Louisiana, he has come back to haunt the reputations of three American presidents.
  Seal’s legacy includes more than 2,000 newly discovered documents that now verify and quantify much of what previously had been only suspicion, conjecture, and legend. The documents confirm that from 1981 to his brutal death in 1986, Barry Seal carried on one of the most lucrative, extensive, and brazen operations in the history of the international drug trade, and that he did it with the evident complicity, if not collusion, of elements of the United States government, apparently with the acquiescence of Ronald Reagan’s administration, impunity from any subsequent exposure by George Bush’s administration, and under the usually acute political nose of then Arkansas governor Bill Clinton.”
  Uit het voormelde citaat blijkt dan ook de collusie tussen democraten en republikeinen.
  Het voormelde kan dan evenmin los gezien worden van de Iran Contra gate zaak :
  http://www.counterpunch.org/2016/03/11/clintons-contras-and-cocaine/
  met enkele korte uittreksels :
  “It was Jackson Stephens who brokered the arrival of the Bank of Credit and Commerce International (BCCI)–the bank later identified as an institution of preference for global criminals and drug peddlers–into this country in 1977……
  By the mid-1980s, Arkansas was a crucial link in the contra war against Nicaragua being masterminded from Washington. One scheme for maintaining a cover-up for Oliver North’s network was, it appears, played out in the Governor’s mansion occupied by Bill Clinton……..
  Arkansas’s role in the contra war and in an arms-for-drugs supply network goes back to the early 1980s and the airport at Mena, Arkansas…”.
  Met de Clintons zitten we dan ook in het epicentrum van alle schandalen in de USA van de laatste 40 jaar. Het geeft dan ook een verklaring voor de lange lijst doden. Iedereen die een gevaar was, werd opgeruimd.
  Bij dit alles komt dan nog de Franklin zaak :
  http://altereddimensions.net/2016/the-franklin-child-abuse-scandal-potential-boys-town-pedophile-cover-up-child-prostitution-ring
  http://educate-yourself.org/cn/franklincoverupexcerpt.shtml
  Een van de belangrijkste doelen van dit netwerk was chantage :
  http://altereddimensions.net/2016/the-franklin-child-abuse-scandal-potential-boys-town-pedophile-cover-up-child-prostitution-ring
  met uittreksel :
  “In 1993, a film crew from Yorkshire Television in the UK travelled to Omaha, Nebraska to make a documentary about a pedophile ring. The project was funded by the Discovery Channel and set to air in 1994 in the UK and in the United States a year later. To their horror, filmmakers uncovered a vast operation functioning throughout the country that supplied children to the wealthy and political establishment for purposes of molestation, drug trafficking, and blackmail.”.
  Een chantage waarvoor de Clintons dan ook de ideale doelwitten zijn.

 6. Donald Trump lijkt ook een pion te zijn voor de Zionisten. Dit is natuurlijk ook de reden, dat hij het constant over Iran heeft. Dat Amerika meer dan 1.5 miljard aan Iran heeft betaald, maar zwijgt over de enorme jaarlijkse financiële steun aan Israël. Wie er ook gekozen wordt oorlog wordt het sowieso.
  Als dit waar blijkt te zijn, is mijn geloof in het systeem definitief voorbij. Misschien willen de globalisten dit ook wel, dat mensen zich totaal machteloos voelen. Donald Trump MASK OFF
  http://www.youtube.com/watch?v=xlGztzYObRM

  1. Dat dacht ik dus eerst ook. Maar er is nu zo’n puinhoop in de VS dat het geen mogelijkheid meer is dat hij aan hun lijntje loopt. Donald Trump wordt waarschijnlijk een dezer dagen vermoord.
   Zo is het nu eenmaal. Dat kan ook mijn lot zijn.
   Maar ja, 80 kinderen in MH17 zijn belangrijker. Ook belangrijker dan jouw leven. Wen er maar aan. Gewoon doorgaan. Amerika wordt sowieso door Noord-Korea aangevallen met thermonucleaire wapens. Dat weet ik al 4 jaar. Meer zeg ik niet.

  2. Top Democratic Operative Resigns From Clinton Campaign After Being Exposed By O’Keefe Investigation
   http://townhall.com/tipsheet/mattvespa/2016/10/18/dropping-like-flies-another-top-democratic-operative-resigns-from-clinton-campaign-undercover-video-sting-n2234276

   BREAKING VIDEO : CNN Pressured to Report on Undercover Video Exposing Clinton Campaign FRAUD
   http://truthfeed.com/breaking-video-cnn-pressured-to-report-on-undercover-video-exposing-clinton-campaign-fraud/30418/

 7. Er zijn ook bronnen die vertellen dat De Hilarie die we zien een cloon is sinds zij bij die zwarte auto in elkaar zakte.
  Het uploaden van herinnering van al die moorden zal wel niet gebeurd zijn in haar ‘kunst’ software-brein.

 8. In de persoonlijke horoscoop van Dhr. Trump staan de berooerde aspecten die zoveel negativiteit over hem bloot gaven precies op datum!
  Op 8 en 9 november staan er zeer positieve aspecten die duidelijk wijzen op een overwinning.
  Het kan zijn dat Trump zich terug moet trekken, of dat plan heeft.
  In ieder geval ; president op de 8e november of juist niet, hij heeft daar een zeer gelukkige dag.
  Het kan dan zijn dat Hylari niet de verkiezingen heeft gewonnen en waarschijnlijk Bernie Sanders naar voren wordt geschoven en president wordt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.