Advertentie

Onderzoek: COVID-19 NIET via voorwerpen


Duits onderzoek toont aan:

“Covid-virus niet overdraagbaar
via voorwerpen”

2020 © WantToKnow.nl/be
x

De Duitse viroloog prof.dr. Hendrik Streeck

Volgens de Duitse viroloog Hendrik Streeck, mag ná onderzoek in de regio Heinsberg nabij Sittard de volgende conclusie worden getrokken: “Het coronavirus wordt niet doorgegeven via klinken, gsm’s, afstandsbedieningen, katten of in kapsalons of winkels. Het gevaar op besmetting bestaat vooral als mensen urenlang samenzijn in een enge ruimte.” Daarmee zouden dus -om maar eens een dwarsstraat te noemen van de Corona-hysterie- al die lieve supermarkt-, tuincentra- en bouwmarktmedewerkers al ruim 2 weken de karretjes nutteloos schoon te maken.. En heerst er ongefundeerde paniek over het aanpakken van cash geld..!!!

En, professor dr. Hendrik Streeck (42) is niet zómaar iemand. Want hij is directeur van het Instituut voor Virologie van de Universiteit Bonn. In het geval van COVID-19 is hij vooral geïnteresseerd in het effect van het Coronavirus op de mens en zijn immuunsysteem. Hij baseert zich -naar eigen zeggen- alléén op feiten en niet op allerlei algemene rekenmodellen.

Hij was de eerste onderzoeker die met zijn onderzoeksteam van deur tot deur ging, in de zwaar getroffen gemeente Gangelt (Heinsberg). Daar was het virus midden februari uitgebroken, na een carnavalsfeest. Elke Coronapatiënt werd door hen ondervraagd en er werden monsters genomen van de lucht bij deze mensen thuis. En er werden uitstrijkjes van deurklinken, gsm’s, afstandsbedieningen, wc-brillen, enz. genomen. Een degelijk onderzoek zou je kunnen zeggen..!

Wat zij als eersten konden vast stellen, is dat maar liefst 70% van de onderzochte, besmette personen, een paar dagen last hadden van ruik- en smaakverlies. Het is een karakteristieke constatering, de we nu steeds meer om ons heen horen van (ex-)Corona-patiënten. Afgelopen week maakte professor Streeck zijn nieuwe bevindingen kenbaar in de ZDF-talkshow Lanz.

Daarbij verklaarde hij onomwonden:

“We weten nu zeker dat Covid-19 geen contactbesmetting is. Er is geen enkel levend virus aangetroffen op voorwerpen, ook niet bij de zwaarst geïnfecteerde gezinnen. Er is ook geen enkele bewezen besmetting bij het inkopen, bij kappers of in restaurants.
Een deurklink kan alleen besmettelijk zijn als iemand in zijn handen hoest, direct daarna deze klink vastneemt en meteen daarna, iemand anders de klink aanraakt.”

De grote uitbraken van Corona zijn er volgens hem gekomen op plaatsen waar veel mensen langere tijd samen waren, zoals al die tijd ook al gedacht werd. En dan gaat het om plekken als bij de après-ski in Ischgl, het voetbal in Bergamo en de carnavalszitting in Gangelt.

Van wezenlijk belang voor de EXIT-CORONA-strategie.
Kort geleden is Streeck gestart met een vervolgstudie, samen met een team van 20 onderzoekers, op uitnodiging/verzoek van de deelstaat-regering van Noordrijn-Westfalen. Het team gaat bij ca. 1000 inwoners na, of de Coronatesten juist waren en hoe de mensen besmet zijn geraakt. Het onderzoek gaat ca. 4 weken duren en moet resultaten opleveren die nuttig zijn voor de preventie van Corona in héél Europa.

Vanuit zijn kennis van het virus, is viroloog Streeck voorstander van een exit met strenge maatregelen. Hij neemt daarbij landen als Zuid-Korea en Zweden als voorbeeld, landen waar -in  tegenstelling tot Nederland bijv.- géén uitgaansbeperkingen werden ingevoerd. Zijn raad in deze blijft: afstand houden en de handen wassen.Hij zegt daarover:

“En wie ziek is, blijft thuis. Je moet daarvoor niet een heel land lamleggen. Het gevaar van dit virus zit vooral in ziekenhuizen, verpleeginstellingen en rustoorden. Daar moeten we het personeel goed testen om de zwakkere groepen te beschermen”.

Het verhaal in breder perspectief
Viroloog Steven Van Gucht van het onderzoekslab Sciensano, noemt dit Duitse onderzoek ‘zeer interessant’ en hij zegt ‘uitermate benieuwd te zijn’ naar het eindresultaat van het onderzoek in Nordrhein-Westfalen. Van Gucht:
“Deze bevindingen komen overeen met wat we altijd zeggen: geen te dichte en langdurige contacten, maximaal afstand houden en opletten met de handen. Ik volg Streeck als ie zegt, dat het virus niet eeuwig blijft leven op voorwerpen. De testen tot nu in laboratoria zijn wellicht in ideale omstandigheden gebeurd.”

Viroloog Steven Van Gucht

Vergelijken met Zuid-Korea of Zweden heeft volgens Van Gucht weinig zin. “De Zweden zijn niet gaan skiën in Noord-Italië, die gaan meestal naar Noorwegen. Na de krokusvakantie zijn wij door de terugkerende skiërs geconfronteerd met een massale infectie van het virus dat zich in enkele dagen tijd heeft uitgezaaid over heel België, en niet het minst in Limburg. Het enige wat we nog konden doen, was de kraan van het virus dichtdraaien.

En als je op duizend plaatsen tegelijk besmettingen krijgt, riskeer je achter de feiten aan te hollen met een voorzichtige aanpak. Kijk naar de VS of het Verenigd Koninkrijk. Ik besef wel dat onze aanpak grote gevolgen heeft voor de economie. Daarom zullen we de maatregelen ook versoepelen eens we controle krijgen over het virus. De resultaten van het onderzoek in Heinsberg zijn waardevol en kunnen we in aanmerking nemen bij onze exitstrategie”.

27 gedachten over “Onderzoek: COVID-19 NIET via voorwerpen

 1. kijk naar de idee van Rudolf Steiner , dan snap,je gelijk dat contact niet besmet. Bovendien leven “virussen” niet, het zijn dode stukjes RNA, die alleen in een levende gastheer voorkomen, het is gewoon afval. Het hele idee van virussen als ziekmakers is idioot, het is een 180 graden draai van de werkelijkheid,het virus is het resultaat van een vergiftiging,niet de oorzaak.

  1. Hoi Marcel.
   Leuk dat je weer terug bent maar ik mis nog een paar mensen zoals Cozmic en anderen.
   Dat er veel niet klopt ivm dat corona virus wordt steeds duidelijker zoals eerst was het maar een soort griepje wat ondertussen vooral door de politiek en hun handlangers aangewakkerd is.Mijn mening is dat dit gewoon een oorlog is tegen het MKB zodat alleen de grootste bedrijven kunnen overblijven en natuurlijk de banken die nu in een moeilijk pakket lijken te zitten want aan de ene kant is de kans aanwezig dat zij vooral boeren weg willen hebben waardoor ze nauwelijks leningen verstrekken en ook restaurants verkopen meestal redelijk fatsoenlijk eten terwijl een groot bedrijf juist kunstvoer wil gaan opdringen.
   Ook klagen boeren al over de digitalisering wat ervoor zorgt dat banken traag werken terwijl ze vroeger gewoon naar de bank zelf konden gaan waar ze door een persoon die iets voor hen kon betekenen werden geholpen,maar ja die zijn allemaal wegbezuinigd net zoals dat ook met zorgpersoneel en anderen is gebeurd.Overigens las ik nadat eerst iedereen aangemoedigd werd om te klappen voor de zorgmedewerkers juist zij nu de schuld krijgen dat zij de grootste verspreiders kunnen zijn van Corona.Ambtenaren staan erom bekend dat zij niet de snelste werkers zijn en nu is dat door digitalisering nog erger geworden en dat geldt ook voor banken en andere sectoren.

  2. Ja Marcel, het is wat met die intoxicatie HA NA. Maar ja, uiteindelijk moet je toch ergens aan sterven nietwaar. Ben benieuwd naar je (Virus-) reactie op het hele epistel wat aan je gericht is 🙂

  3. @ janb
   een volk dat zijn vrijheid afgeeft voor schijnveiligheid, is geen vrijheid en veiligheid waard. Juichend laten wij ons het leven afpakken door de angst voor de dood. Worden we uit het nu en uit onze eigen kracht gewerkt. We zijn net angstige kinderen die zijn verteld dat er een monster onder het bed ligt , en alleen als je in bed blijft ben je veilig . Ben je slim genoeg om even zelf te kijken krijg je straf.Beste JanB blijf vooral alleen de MSM geloven leg de verantwoordelijkheid voor je leven maar in handen van de staat, en stop met dat gevaarlijke zelf nadenken, heb een fijn leven.

 2. Told you so! Hier de bevestiging dat we besodemieterd worden met de ‘1,5 Meter Samenleving’ en het ‘Nieuwe Normaal’…

  “Pagina 78 en 79 (en nu wordt het interessant!): “Maar alweer, iemand die een beetje griep heeft is beslist niet in staat alle passagiers van een tram te besmetten, tenzij hij deze stuk voor stuk in het gelaat hoest of niest”… Pardon? Alle ‘intelligente’ lock-downs zijn niet alleen enorm mensenrechten beperkend, vrijheid ontnemend, maar vooral zinloos en en overbodig dus!?

  Lees mee: “Sinds de jaren vijftig zijn allerlei experimenten uitgevoerd om na te gaan hoe een verkoudheidsvirus van de een bij de ander terecht komt. En waarom de een wel ziek wordt en de ander niet. Er is daartoe zelfs kleurstof gebruikt. in de neuzen van de snotteraars werd een beetje gekleurd poeder gebruikt. En wat bleek? Binnen de kortste keren hadden zij zichzelf en alles wat zij vastpakten besmet. Vervolgens lieten onderzoekers snotterende kinderenkaart spelen. De inmiddels smoezelige speelkaarten werden na gebruik ingezet tijdens een potje ‘pesten’ door gezonde volwassen vrijwilligers. Maar….niemand werd ziek. Met een verborgen camera kon worden aangetoond dat vrijwel iedereen onopgemerkt aan zijn neus zat of zo nu en dan met de handen in de ogen wreef”.

  “Andere wetenschappers plaatsten eens midden in een kamer een scherm. Aan de ene kant werden snotterende kinderen geplaatst en aan de andere kant gezonde vrijwilligers. Toen werden de gezonde vrijwilligers wel ziek! dat gebeurde nadat er een ventilator bij de kinderen was geplaatst die de lucht vol virusdeeltjes naar de vrijwilligers aan de overzijde blies. Met andere woorden: virusdeeltjes kunnen via de lucht worden overgebracht. Doch alleen in besloten ruimtes. . Een ‘besmette’ wind kan alleen voor infecties zorgen als er sprake is van een situatie waar meer mensen dicht bij elkaar zijn. In een voetbalstadion zou dit verhaal beslist niet opgaan. tenzij de een de ander op de tribune openlijk aan-hoest. Hoe het ook zij, belangrijker dan kou en tocht is iemands weerstand”.

  Zie hier mijn artikel, waar ik het GROTE GRIEP BEDROG al had aangekaart…: http://healingsoundmovement.com/file/301/de-grote-griep-greep-drs-john-consemulder.pdf

  1. ps: Het is erg stil bij @ReneSteenhorst (Twitter) http://healingsoundmovement.com/file/301/de-grote-griep-greep-drs-john-consemulder.pdf En dat terwijl hij zelf in zijn boek bewijs aanleverde dat de “1,5 meter samenleving” berust op een HOAX! Bevestigd door deze viroloog, nadat ik dit feit vorige week al naar buiten bracht…

   Zie ook dit gesprek met Dr. LEN HOROWITZ over het Coronavirus, de relatie met 5G, natuurlijke immuniteit principes en meer. https://www.youtube.com/watch?v=2dfUtEG0ud4

 3. De politiek komt nu wel in een zeer moeilijk pakket terecht al moet ik zeggen dat ze tot nog toe weigeren in te zien dat de WHO gerund wordt door een massamoordenaar.
  https://www.captise.nl/Zorg-Jeugd/ArtMID/504/ArticleID/4305/RIVM-en-WHO-blijf-vaccineren
  Vaccineren lijkt meer een winst genererende hobby dan echte noodzaak te zijn voor farmaceutische bedrijven en bv AB Osterhaus en mogelijk zelfs voor de heer van Dissel.
  Op de teletekstpagina van de NOS staat: Kamerleden willen steun EU voor WHO
  Op dezelfde teletekstpagina is ook te lezen dat die apps onder de vleugels van de EU zouden moeten komen te vallen wat dus inhoud dat de regering gewoon buitenspel gezet wordt.
  Ook al is er in Nederland nog onderzoek naar hoe het virus werkt voor de EU is het al duidelijk en zij zeggen nu (zonder bewijs te leveren) dat het virus tot 2025 op en neer kan gaan,waarschijnlijk ter voorbereiding van die grootschalige vaccinatie terwijl er nog niet eens een vaccin is.Brussel wil zoals voorspeld dus totale controle over iedereen doormiddel van die apps.Ook op dezelfde nos teletekst site is te lezen dat Wiebes (SHELL) bedrijven een plan wil laten maken ivm met die zogenaamde 1,5 meter maatregel anders blijft het bedrijf gesloten.
  Zo kan hij met kornuiten sorteren wie wel en niet open mogen.Dictatuur dus waarbij bedrijven kapot gemaakt worden.
  Uiteraard is D66 voorloper om Brussel zijn zin te geven.
  Nou heeft de MSM al lang iets tegen Trump maar hij laat wel uitzoeken wat de WHO heeft gedaan of juist niet en stopt met geld geven aan deze moordbende.
  Wanneer Het RIVM de WHO blijft volgen en de politiek steun vraagt voor de WHO bij de EU dan kunnen zij dus mede verantwoordelijk gehouden worden voor nog veel meer doden in het uiterste geval en ook de MSM die telkens waarschuwingen negeert maakt zich daar dan schuldig aan.Het enige wat zij moeten doen is nagaan of de waarschuwingen kloppen of niet door die hele WHO aan een onafhankelijk onderzoek te onderwerpen en niet zonder bewijs alles maar complottheorie te noemen.Doen ze dat niet dan is het mij nog meer duidelijk dan ooit aan welke kant de Nederlandse politiek en de MSM staat en wie zij echt dienen.

 4. En dan nog dit Gisteren bij Jinek probeerden ze alternatieve sites van complottheorie te beschuldigen en belachelijk te maken en vanavond deden ze bij Een vandaag hetzelfde.
  Dat is spelen met mensenlevens want wat is erger gewaarschuwd worden voor gevaar of ingelicht worden door bewezen onbetrouwbare publieke omroepen die de spreekbuis van de politiek zijn?
  1.Zelfs een oud medewerkster van de NOS heeft een boek geschreven omdat ze juiste informatie via de reguliere media miste.Zij heeft voor de NOS gewerkt en in totaal meer dan 30 jaar ervaring. https://www.boekenbestellen.nl/boek/ander-nieuws/9789082257106
  2.Udo Ulfkotte heeft voor de Frankfurter Algemeine Zeitung gewerkt als journalist en werd ook omgekocht maar deze persoon was eerlijk (waar veel lef voor nodig is) en schreef ook een boek waar hij alles uit de doeken deed en spijt toonde maar een eerlijk verhaal achterliet. https://www.boekenbestellen.nl/boek/gekochte-journalisten/9789492161086
  3.Weet u nog de boeren die demonstreerden en om zendtijd vroegen aan DHR Gelauff van de NOS maar dat niet kregen? https://tpo.nl/2019/12/18/boeren-op-mediapark-eisen-zendtijd-nos-hoofdredacteur-marcel-gelauff-weigert/ (het paste niet in zijn straatje maar anderen laat hij vaak wel aan het woord).
  4.De heer Gelauff heeft ook iets tegen Russen wat te zien was aan berichten dat Poetin geen tijd vrijmaakte om te antwoorden op vragen terwijl Poetin dat wel degelijk deed en waar Gelauff zelf later voor uitkwam en iets zei in de trant van dat zijn optreden niet echt handig was.
  De telegraaf gaf mensen in Oekraine de naam van moordenaars terwijl zij juist ivm de mh 17 ramp hielpen lichamen te bergen en deze netjes net als de zwarte doos aan de juiste instanties te overhandigen.
  Wie geloofd u alternatief nieuws,NOS medewerkster die wel eerlijk haar verhaal doet, en een journalist die zijn fout eerlijk bekend en waarschuwt voor vieze praktijken of de bewezen leugenaars van de MSM? Vergeet dan niet dat de publieke omroepen vaak geld uit politiek Den Haag ontvangen.

  1. 1. Ze probeert gewoon wéér een keer te cashen
   2. Beter laat dan nooit, of meer van punt 1.
   3. Je kunt alles en iedereen wel zendtijd geven, begin zelf een zender
   4. Daar komt meneer uit Nummer 3 nog een keer langs over een zeer uitgebreid dossier in enkele zinnen.

   Geef mij dan toch maar de MSM

  2. Eerlijk is eerlijk en ik mag niet alleen een negatief geluid laten horen en ook positieve zaken benoemen en dat doe ik dan ook.
   Gisteren donderdag 16-4-2020 zag ik twee journalisten en dhr Gelauff bij Jinek (ik meen dat de ene journalist van het AD was en de ander van de Drentse courant dacht ik) maar daar werd toch enige zelfreflectie getoond en dat is waardevol en leerzaam.
   Helaas weet ik niet wat dhr Gelauff heeft gezegd want ik kwam net terug van de hond uitlaten waardoor ik een stukje gemist heb.Nu is het nooit mijn bedoeling om mensen te beschadigen,maar ik ben wel voor eerlijk zijn en de juiste informatie krijgen en geen propaganda.Ook dat benoem ik dus wat niet wil zeggen dat nu ineens zou vinden dat de MSM deugd.

  3. JanB
   Jij bent net een steenpuist op het achterwerk van een aap want dat bevat ook geen hersenen en het dier (de aap dus) heeft daar ook alleen maar hinder van zoals ook hier mensen jouw gedrag hinderlijk kunnen vinden.

  4. @JanB
   Q. Geef mij dan toch maar de MSM UQ.

   Hiermee geef je aan hier bij WTK alleen te zijn om te trollen. Ik vind het heel goed dat ze je je gang laten gaan zodat wij waarheidszoekers kunnen zien hoe pisvlekken als jij te werk gaan. Ik doe hetzelfde op mijn blog. Jullie zijn zo dom dat je het niet eens in de gaten hebt. Je zult ook de prijs moeten betalen straks. De prijs zal hoog zijn.

  5. Vooral ook zijn/haar uitspraak ” App macht frei” doet wijzen in een bepaalde niet zo frisse richting wat aangeeft wie of wat we voor ons hebben.
   Wat betreft die App,daar wordt door de overheid niet zoveel aandacht besteed aan onze privacy wat het volgende resultaat opleverd,ik citeer:De negen specialisten die nu naar buiten treden,naast de Raad onder meer oud-journalist Brenno de Winter,hoogleraar Ronald Leenes en hoofd technologie bij Waag Tom de Meyer,trekken in een brief hun handen van het resultaat af.”We kunnen ons vanuit onze professionele integriteit niet verbinden aan de uitkomsten”.
   Net als bij vaccinaties,5G en nu die App’s wordt totaal niet geluisterd naar experts,wetenschappers,artsen en andere deskundigen en in het geval van die App’s wordt dan ook nog de bemoeienis vanuit Brussel voor het gemak maar vergeten die te kennen hebben gegeven dat zij de App’s willen controleren (beheren).Die totale controle moet en zal er komen hoe dan ook wat anderen zeggen telt niet mee. https://nos.nl/artikel/2330845-experts-uiten-kritiek-op-procedure-voor-corona-apps.html

   Nou werd afgelopen week bekend dat in een zorginstelling de helft van de mensen is overleden en dan heb ik toch een vraag.De mensen die overleden zijn die moeten dan toch eerst in een kritieke fase hebben verkeerd eer zij overleden zijn ,waarom lagen deze mensen dan niet in een ziekenhuis op de IC afdeling? Ik kan het mis hebben maar toch….
   https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2330102-stille-ramp-in-verpleeghuis-de-ouderen-gaan-hier-een-voor-een-dood
   Hugo de Jonge is dan wel aan het sms en met lady gaga maar hij zou beter zijn werk doen namelijk zorgen voor beschermingsmiddelen voor zorgpersoneel en anderen die dat nodig hebben waar hij niet zo,n haast mee maakt. Hulp aan het bedrijfsleven wordt ook niet gegeven (behalve dan aan KLM bv terwijl er nu weer een discussie over een bonus voor de topman van KLM gaande is ik dacht dat het om een bonus ging van 500.000 Euro)
   Toch opvallend dat juist multinationals snel heel veel geld krijgen van de overheid zoals ook een multinational dat kreeg omdat ze inkomsten mislopen ivm het dichtdraaien van de gaskraan in Groningen. Werkelijk niets lijken wij te hebben aan deze grote bedrijven want ze kosten de belastingbetalers alleen maar geld terwijl ze zelf jarenlang niets of heel weinig aan belastingen hebben betaald.Nou wordt er al weken gedebatteerd in de kamer over mondkapjes maar nu lijkt het mij toch echt tijd voor een spoeddebat waar de zittende coalitie nu eens echt verantwoording aflegt en de oppositie zich niet met een kluitje het riet in laat sturen.Werkelijk een schande wat Rutte en consoorten toe gestaan wordt.

  6. Deze Quote was een reactie op comment #4. Vandaar ook het woordje ‘DAN’. Je moet zoiets wel in z’n context kunnen lezen anders wordt het zo uit z’n verband gerukt en dat gebeurt wel vaker door enkele van de commentatoren op deze site. Eén zinsnede ergens uitlichten van wat je leest op Internet en er dan op los gaan, zonder het in de context van de rest van de paragraaf ervan te (willen) zien.
   Voor mij zegt de jouw gekozen nickname en zo’n comment #5 eigenlijk al genoeg. Helaas voor je is niet iedereen (ofwel vrijwel iedereen niet zoals je zelf door je nickname al aangeeft)) het eens met ‘jouw waarheid’ of zoals sommigen hier ook wel eens zeggen ‘juiste’ informatie. Waarbij ‘juiste’ natuurlijk de informatie is die ze zelf dan als zodanig verwerkt hebben.

  7. Jan B 4-7.
   Jan ga lekker met jezelf spelen of zo in de hoop dat jij je verstand nog eens zal krijgen (en dan moet je het daarna ook nog weten te gebruiken natuurlijk) alleen vrees ik dat het bij jou niet zal werken want als jij ooit je verstand krijgt vrees ik dat je weer gek van blijdschap wordt.
   FIJN LEVEN NOG JAN.

 5. Vanmorgen zag ik bij WNL (waar ik eerder ook commentaar op had) toch ook iets zinvols.
  Eerdmans van de gemeente Rotterdam zat aan tafel en pleitte ervoor dat Boa’s (handhavers) beter bewapend zouden moeten worden en gelukkig zat er tegenover hem iemand die zich hardop afvroeg of dat wel de oplossing zou zijn.Nee dat is het niet en Eerdmans vergeet kennelijk een paar belangrijke zaken terwijl geweld geweld juist aanwakkerd.
  Rutte heeft de politie afgebroken en nergens heeft hij geld voor over,behalve voor multinationals,banken en de aandeelhouders.
  Boa’s en handhavers horen niet op straat om politie taken over te nemen want de politiemensen hebben een lange opleiding en weten hoe zij mensen moeten benaderen (op een aantal machtswellustelingen na die ervan lijken te genieten wanneer ze weer eens iemand de les lezen en een boete kunnen uitschrijven) Vroeger waren er dorpsagenten en de jeugd had daar net zoals over het algemeen ook oudere mensen respect voor. Zij die er prat opgaan en trots zijn wanneer ze mensen kunnen kleineren en zonodig moeten laten zien dat zij wat te vertellen hebben met het bonnenboekje in de hand horen niet thuis bij politie en andere ordediensten.
  Voor velen is het een optelsom waardoor velen het gevoel krijgen/hebben dat we in een dictatuur/politiestaat leven.De optelsom is:
  1.overal camera,s waarmee elke beweging vast gelegd wordt van wie dan ook.
  2.digitalisering en het koppelen van computers waardoor ze alles van iedereen weten over inkomen,gezondheid en andere zaken.
  3.Dreigen met boetes zelfs wanneer iemand per ongeluk een “fout” maakt en bij de minste poging om zichzelf te verdedigen ook daadwerkelijk een boete uitgeschreven wordt.
  4.Het zijn nog net geen militairen maar Boa,s (handhavers) op straat geven wel hetzelfde gevoel van bespioneerd worden wat mensen ook hebben wanneer er overal militairen zouden lopen om ze in de gaten te houden.
  5.Door die “bezuinigingen” van Rutte is jarenlang alles op z,n beloop gelaten en toegelaten en daar zit de fout.
  Laatst zag ik zelfs op TV een politiewoordvoerder op TV vertellen dat de politie voor bepaalde zaken geen voldoende mensen had waarmee hij hen die daar van gebruik kunnen maken juist uitnodigd om dat dan ook te doen en dat is niet verstandig maar juist ontzettend dom.
  Boa,s zijn de oplossing niet en daar is wel geld voor want ook die moeten betaald worden en dan lijkt het mij verstandiger om dat geld aan opgeleide politiemensen uit te geven inplaats van aan hen die een opleidinkje krijgen en vaak prat gaan op hun macht die ze ineens krijgen.
  Eerdmans zou toch moeten begrijpen dat wanneer de politiek de problemen heeft veroorzaakt hij daar ook de oplossing moet zoeken? Boa,s bewapenen lokt meer agressie uit en geeft mensen een onprettig gevoel van bespioneerd worden wat vaak nog meer aangewakkerd wordt door oproepen om mensen die iets zien gebeuren aan te moedigen om daar melding van te maken wat ook nog levens gevaarlijk kan zijn voor hen die gehoor geven aan dergelijke oproepen. Een monteur sleuteld,een bakker bakt,en een slager zorgt voor vlees omdat ze daarvoor geleerd hebben en dan kun je niet elke werkloze politiewerk laten doen omdat hij/zij dan iets doet voor een uitkering bv zonder gedegen opleiding en wanneer er wel geld is voor die onzin besteedt dat dan liever aan de politie en maak er werk van dat hun reputatie beter wordt zodat iedereen het respect krijgt wat verdiend wordt.Wakker geweld niet aan.

 6. Ik weet dat ik veel schrijf en volgens sommigen misschien teveel,ik vraag alleen begrip ervoor dat schrijven het enige is wat ik kan doen om op te komen voor mezelf en andere mensen die bang zijn voor hun gezondheid en andere zaken.Ik ben geen schrijver van beroep en doe dit geheel belangeloos.Ik ben altijd werkzaam geweest in de techniek tot ik als oud vuil aan de kant werd gezet omdat ik door dat werk ziek ben geworden zoals ook veel anderen dat overkomt.
  Zelfs militairen ondervinden last van Burnpits en Chroom 6 terwijl juist zij deden wat de overheden van hen vroegen en zie eens hoe daarmee omgegaan is/wordt.
  Dat de Overheid alleen maar doet wat ze (vaak in achterkamertjes met gesloten deuren ingefluisterd krijgen) zal velen wel duidelijk zijn en bv de inval van Irak destijds was een gevolg van verkeerd handelen want uit veel onderzoeken blijkt dat die inval onterecht was en dat er helemaal geen vrachtwagens met chemische massavernietigingstroep werd gevonden.
  Wie de protocollen van Sion leest en begrijpt kan daaruit halen dat regeringen zich buiten spel zullen zetten en dat chaos verwacht wordt wat ze dan zullen laten sudderen om vervolgens als redders de macht over te nemen.Dit hoeft u niet te geloven maar alleen het aanwezig zijn dat dit kan zou toch genoeg moeten zijn om over na te denken?
  Nou zag ik vanochtend Hart van Nederland en dat was interessant want daar kon ik een paar zaken uit op maken.
  1.Hugo de Jonge kon alleen maar schande spreken over wat er gebeurde en had het alleen maar over Corona en dat hij daar mee bezig was.
  Wie geen verband ziet tussen 5G en Corona dat kan ik begrijpen maar wanneer men verder kijkt dan zou corona op de markt van Wuhan ontstaan zijn omdat het uit een laboratorium ontsnapt zou zijn.Dat is dan door een regering mogelijk gemaakt omdat die dergelijke zaken financieel ondersteunen met belastinggeld waarschijnlijk en ook 5G wordt door hen ondersteund.
  Is het geen toeval dat de symptomen van stralingsziekte en dat virus ongeveer identiek zijn?
  Dat alleen al geeft de mogelijkheid alles wat nu gebeurd op corona af te schuiven maar waar is het bewijs? 5G wordt overal uitgerold op dit moment en mensen die bang zijn of denken dat 5G de oorzaak is worden nu zwartdenkers genoemd (eerder complotdenkers maar dat blijkt nu mogelijk zelfs te complimenteus te zijn) vandaar nu zwartdenkers.
  Hugo de Jonge besteed kennelijk meer aandacht aan zijn schoenen dan dat hij aandacht heeft voor al die mensen die zich zorgen maken over gezondheidsrisico’s en dan vind ik zijn reactie wel erg magertjes.
  2.Maurice de hond gaf aan dat de overheid en het RIVM niet over de juiste gegevens zouden beschikken en dat hij steeds meer wetenschappelijke onderzoeken tegenkomt die dat bevestigen.(ook de virologen die met het RIVM werken zouden dat vergeten of niet weten).
  Dan was er een zekere Marianne Zwagerman die vond dat haar geschreven columns niet gelezen werden door mensen die haar bedreigden.Nou is mijn mening altijd al dat geweld en bedreigingen krankzinnig zijn en dat keur ik absoluut af want met elkaar het gesprek aangaan is beter en zal in samenspraak ook meer positief resultaat geven maar wanneer overheden dat niet doen en telkens de burgers negeren wat rest dan nog voor die burger?
  Wekenlang zie je bijna dagelijks de “kleutercresh” oftewel de politiek debatteren over mondkapjes die maar niet komen en altijd heeft de voorzitter/ster de klok in de hand en is er maar zoveel spreektijd wat ze dan ook nog verknoeien met veren in elkaars r..t te duwen en bedankjes en herhalen en nog eens herhalen zoals je ook ziet met tv programma’s.
  Dan hadden we nog Jort Kelder die ooit een echt briljant idee had en daar rijk mee geworden is en nu denkt dat hij overal verstand van heeft en zelfs zei dat er mensen zijn die lang gerookt hebben en nog meer van die kolder om goed te praten (wat hij hardop zei) dat er dan maar gesorteerd moest worden omdat die mensen GELD kosten dat is zeer eenzijdig want wanneer zijn vriendjes en vriendinnetjes geld krijgen voor niets doen zoals banken en de bekende bedrijven dan hoor je hem niet.
  Boeren liepen weg omdat Rutte en Carola hun zin doordrijven en er niet naar die boeren die vechten voor hun bestaan geluisterd wordt.
  Hetzelfde zien we met die APP,s waar ook IT deskundigen wegliepen en zich niet konden verbinden met de overheid.Mensen die 5G gevaarlijk vinden worden ook genegeerd en zo zijn er tal van zaken.
  Dan ondertussen worden wet en regelgeving snel aangepast meestal ten nadele van de burgers
  en als klap op de vuurpijl komt dan ook nog de EU met Timmermans voorop die ook nog eventjes een aanslag op de belastingbetalers pleegt ivm zijn GREENDEAL.
  En ondertussen vechten ze in Den Haag elkaar de kamer uit waarbij dan ook nog snotneuzen als Klaver en Jetten hun kans schoon zien en misbruik van de situatie maken met popijopi gedrag inkluis. Dat moest ik even kwijt.

  1. Ps.
   Als ik wat gelogen heb of onwaarheden beschrijf dan stel ik het op prijs wanneer u dat hier te kennen geeft en ik weet zeker dat we er samen wel uitkomen.

  2. Ja, je schrijft wel veel Arnold, maar voor mij is het wel handig omdat ik geen tv kijk maar wel het Alternatieve nieuws een beetje volg. Ik dacht: wie is Hugo de Jonge ook al weer? Krijg je meteen Lady Gaga die een bedankje tweet stuurt aan hem! https://www.telegraaf.nl/entertainment/973471048/lady-gaga-bedankt-hugo-de-jonge-in-tweet. Gisteren: One world together at hOme; 8 uur lang liedjes zingen en promotie voor de verhaallijn van de Nieuwe Wereld Order; ziet meteen iedereen die in het leugenweb zit! Lady Gaga uit Amerika heeft het bedacht? Wij kijken naar Amerika omdat dat land het moeilijkste onder controle te krijgen is, was; veel natuurlijk land met zelfs beren en krokodillen, vrije mensen van overal en privé wapens. Hier is Elton John, is het een kloon? https://www.youtube.com/watch?v=NCLagU-dr9A.

  3. akoeta 7-2.
   Omdat je geen tv kijkt heb ik nog wat namelijk dat de NPO op NPO politiek nu oude debatten laat zien over Hirschi Ali en Zalm en Rita Verdonk en toen ik zo zat te kijken viel mij op dat daar toen nog veel oudere politici aanwezig waren die ervaring hadden in vergelijking met wat nu in de kamer zit.Zo hadden we toen nog bv Andre Rouwvoet die goede vragen stelde aan Zalm.Ook zag ik dat de coronacrisis gebruikt wordt om video vergaderen te introduceren in plaats van Kamerdebatten waar continu een camera op gericht staat.
   Volgens Sigrid Kaag was dat iets wat wel goed is volgens haar.Natuurlijk vergaderen via internet is interessant wanneer je dingen wilt schrappen of niet wilt uitzenden met andere woorden dan kunnen ze censureren.Van de huidige coalitie hebben meerdere lieden de Bilderbergers bezocht en mogelijk kunnen ze daar door meestal oudere lieden hun opdrachten hebben gekregen en dan is de oppositie in mijn zienswijze totaal geen partij voor Rutte en consoorten zoals Ollengren die ook weer terug is.
   ook sprak men op NPO politiek over een enorm grote lijst met aangevraagde onderwerpen die behandeld zouden moeten worden en nu gaan ze sorteren en alleen de hoognodige zaken eruit halen die wellicht in het voordeel zijn van de coalitie en hen die zij dienen zoals de EU en natuurlijk hen achter de schermen.Vergeet niet dat de zittende coalitie niet is gekozen maar is samengesteld zodat de PVV eruit gewerkt is. Waar moeten we volgend jaar op stemmen wanneer ze nu al allemaal ruzie met elkaar hebben waar anderen handig gebruik van maken?

  4. De hele politiek is één pot nat, al die partijen zijn hèt voorbeeld van verdeel en ga naar de geldheer. Sigrid Kaag was vorig jaar aanwezig bij de bb-club, nou dan weet je wel aan welke kant zij staat en zit. Voor de bewindslieden weer eens gaan ver gaderen zou een 10 minuten stilte ingelast moeten worden om de Goddelijk kracht op te nemen en zo tot het beste resultaat te komen. Ten dode opgeschreven, de hele maatschappij!!! Ze laten het ons zien zodat we de teugels eindelijk in eigen handen nemen en geen babysitter meer nodig hebben. Hier is de corona-luchtspiegeling in de Olympische Spelen 2012: https://www.youtube.com/watch?v=F4AzTVegOy8&feature=youtu.be Na min.39 alleen crypto-verrijking reclame.

 7. Goed, zie mijn vorige post over de waanzin van de ‘maatregelen’… Als ’tegengif voor deze desinformatie en vaccin-propaganda hier een zeer interessante en relevante lezing over (de zeer onwetenschappelijke, ineffectieve en potentieel levensbedreigende, zoals zij ook kan bevestigen) VACCINATIES.

  Georganiseerd door ondergetekende, opgenomen in ons Centrum Zonnewijzer en verzorgd door een van de weinige echte vaccinatie ‘experts’; auteur, spreker, research journalist en radio/tv host DESIREE ROVER. zie hier haar presentatie vol met de echte vaccinatie geschiedenis en ware feiten: https://www.youtube.com/watch?v=0N6Mvucvl08

  Delen? Graag! Want wat mij betreft mag deze vaccinatie waarheid viraal gaan, om weer een beetje evenwicht te brengen in de waan van de dag…Delen, delen, delen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.