Advertentie

En zo wordt het Corona-sprookje verkocht..


X
X

En zo wordt het Corona-sprookje verkocht..

2020 © Dr. Fons Vanden Berghe (HIER) | deze versie WantToKnow.nl/be
X

Hoe is het mogelijk dat analist Maurice de Hond, simpel o.b.v. statistieken en het bestuderen van medisch-wetenschappelijke artikelen over COVID-19, de mensen van het OMT mijlenver voor is..??

Nog steeds ligt het aantal Corona-slachtoffers in de wereld op het niveau van de normale seizoensgriep, die elk voor- en najaar over de wereld rondgaat. Let wel, tegen deze griep is een groot deel van de slachtoffers al gevaccineerd, terwijl dat bij de Corona-doden natuurlijk niet het geval is.
Natuurlijk is de besmetting met het Corona-virus heftig en zijn gevolgen van het krijgen ervan, net zó heftig. Maar alles dient in perspectief te worden gezien, waarbij we nu de wereldeconomie volledig hebben ontwricht voor een normaal-patroon-aandoening..

Daarbij is de quote ‘meten is weten’ essentieel. Anders hebben beleidsuitspraken geen draagvlak en is het hoogstens goochelen met cijfers. Kijk naar het verhaal van Maurice de Hond, die aantoont dat deze Corona’pandemie’ GELIJKE TRED houdt met het patroon van de seizoensgriep (HIER). Wij hebben HIER op de site trouwens het vraaggesprek staan, waarin Maurice zijn visie rondom het hele Corona-sprookje uit de doeken doet.

Wij hebben hier op de site de ruimte gegeven aan de informatie van vele deskundigen, medische-wetenschappers en anderen, in het kader van deze pandemie-die-geen-pandemie-is..! We kijken feitelijk allemaal in de muil van het boosaardige dier dat ANGST heet..! Onze eigen angst wordt gespiegeld in wat we gelóven dat er plaats vindt.

“Ik kan mijn ogen niet geloven,
als ik zie hoe het RIVM
naar de gewenste eindconclusie toewerkt.”

Maurice de Hond

En dat angstplaatje wordt keer op keer versterkt door ‘autoriteiten’, die deze kwalificatie/naam feitelijk helemaal niet verdienen. Want het zijn óf net zulke bange wezels, die stoer hun verhaaltje afraffelen, óf het zijn figuren, die wel degelijk weten wat er speelt achter de schermen van deze ziektegolf, en bewust meedoen met het uitrollen van deze agenda.. Lees wat Maurice de Hond schrijft in het hierboven gelinkte artikel:

Ten aanzien van het laatste (het verspreiden van Covid-deeltjes via de lucht red.), maak ik me ernstig zorgen omdat de WHO/RIVM op de foute lijn zitten, ten aanzien van de manier waarop de ene persoon, de andere kan besmetten. Namelijk via direct contact. Terwijl men de besmettingen via de lucht (aerosols) volledig negeert. Dit document van het RIVM van 18 mei (HIER) is daar een droevig bewijs van. Ik kan mijn ogen niet geloven, als ik zie hoe daar naar de gewenste eindconclusie wordt toegewerkt.

Je hoeft mij niet te geloven, maar lees dan dit paper van de Australische professor Lidia Morawska. De titel is “Airborne transmission of SARS-CoV-2: The world should face the reality.”

Vreemd? Nou nee, dan heb je niet gekeken naar de vele, vele mensen, die doorzien wat er WERKELIJK GEBEURT..! Zoals David Icke, die keer op keer bewezen heeft de JUISTE analyse aan te kunnen reiken inzake de globale manipulaties die de mensheid tot in het diepst van haar essentie knevelen. We worden kort gezegd, om het gewoon op z’n Hollands uit te drukken: ‘besodemietert’. Nogmaals, natuurlijk zijn er doden en bestaat er écht iets wat goed in de gaten moet worden gehouden. Maar het hele verhaal wordt monstrueus gemaakt en door het hele verhaal op te blazen, via ‘degelijke’ en voor wereldwijd uniforme boodschappen, lijkt het verhaal héél écht.. En dus gaat weer het verhaal op, dat we in de spiegel kijken van onze eigen angst..

2 Artsen die een persconferentie geven voor journalisten, censureren..?? Wat is hier aan de hand..??

De censuur verraadt de verborgen agenda..
Vele mensen zijn nog niet op de hoogte van de oorlog die wordt gevoerd, in de donkere ruimte áchter social media, waar waarheidsvinders hun bevindingen willen delen. Maar helaas, Facebook, YouTube, Google etc. zijn hier niet van gediend. En niet alleen gewone mensen’ worden gecensureerd op een nog nooit getoond niveau, maar ook deskundigen en zelfs wetenschappelijk geschoolde medici, die uiterst kritisch zijn op het hele Corona-sprookje, worden gecensureerd. Zoals beide artsen, de eigenaren van een medisch centrum met 120 zorg-personeelsleden, in Bakersfield, California, die een simpele PERSCONFERENTIE organiseerden, om hun bizarre ervaringen met 5.000 Corona-patiënten te delen. (HIER op de site het artikel met de door YouTube gebande video, dus KIJK ZELF)

Het is heel simpel.. Je kijkt tegen een monster aan, dat wereldwijd in staat is, een agenda uit te rollen, met behulp van mensen die onbewust of BEWUST meedoen met dit uitrollen. Doordat ze op de essentiële sociaal-maatschappelijke posities zitten, waar het uitrollen van deze agenda in essentiële mate wordt bevorderd. Politici zijn het beste voorbeeld van deze groep, omdat ze de macht hebben om een volk zódanig te manipuleren, dat het allemaal ‘normaal’ lijkt wat er gebeurt..

Inderdaad, het TIJDELIJKE ABNORMAAL heet dan plotseling ‘Het nieuwe normaal’.. Als je daar goed over nadenkt, komt de geraffineerdheid van die woorden tevoorschijn.. Zie en VOEL je dat niet, dan is dat een compliment voor de geraffineerdheid van de woorden van Mark Rutten, die in onze ogen dus PRECIES weet waar hij mee bezig is..!

Het verhaal van dr. Fons Vanden Berghe over de verkooppraatjes

Kijk en dit zijn de Corona-COVID-19-marketingtechnieken..!
Als die verhaal dan ook ‘verkocht’ moet worden, is het aan de PR-specialisten achter de ‘pandemie’ om het verhaal te verkopen. Marketing als instrument om iets te verkopen, is dan een welkome hulp. Maar voor mensen die kijken en zien en luisteren en horen, is het een-en-al marketing wat de klok slaat bij dit Corona-sprookje. Waarbij het sprookje wordt verkocht als de waarheid..!!

Al eerder plaatsten we een artikel op basis van de analyse van Fons Vanden Berghe. Dat ging om het artikel inzake de video van de beide artsen van de afbeelding hierboven. De video die dus door YouTube gecensureerd wordt!. Zijn verhaal in het artikel, vinden we zeer waardevol. (HIER)

Gepensioneerd arts en homeopaat dr. Fons Vanden Berghe

Fons Vanden Berghe is homeopathisch arts (HIER de site) en hij klimt regelmatig in de pen, om ons informatie aan te reiken, die in het verlengde ligt van onze aanpak om onbekende, onderbelichte informatie aan te reiken, aan hen die daarnaar op zoek zijn. We kregen van hem de onderstaande lijst met marketingtechnieken, die hij waarneemt bij de continue stroom van ‘informatie’ omtrent de Corona-COVID-19-ontwikkelingen.

Vooral autoriteiten die in het openbaar uitspraken doen en maatregelen afkondigen, zijn daarbij relatief makkelijk te duiden, doordat ze onmiskenbaar DEZELFDE trucs toepassen om het hele verhaal, het Corona-sprookje ’te verkopen’.. Nogmaals, dit gebeurt onbewust OF BEWUST. Maar je kunt ervan uitgaan, dat wanneer deze informatie op eenzelfde, eenduidige wijze wordt gecommuniceerd, dat er een groter (communicatie/beleids)plan onder ligt..! En dat er dus velen zijn, die BEWUST bezig zijn om het sprookje tot waarheid te maken..!

Fons Vanden Berghe over de marketing van het Corona-sprookje..

Om de angst voor besmetting en dood door corona wereldwijd aanvaard te krijgen moet je eufemismen ontwikkelen, een soort corona woordenschat, en deze als een mantra continu blijven herhalen. Op die manier kan je zaken die anders moeilijk aanvaardbaar zijn mooier laten klinken en verdoezelen. We lopen er een aantal eventjes door:

 • Het erg ‘a-sociale’ vermijden van contact met anderen noem je vanaf nu, de noodzakelijke ‘social distancing’. Mooi woord, klinkt intelligent.
  X

 • Een nooit geziene tijdelijke abnormale situatie noem je ‘het nieuwe normaal’. Zodat je vast kunt wennen aan de status quo van de leiders..
  X
 • Mensen die het gevoel hebben, vanuit voorzienigheid, en wat voorraad willen inslaan, noem je ‘hamsteraars’. Etiketje geplakt.
  X
 • De verplichte dwang om voortdurend de handen te wassen en alles wat je aanraakt te ontsmetten noem je ‘levens reddend’
  X
 • Het regeren met volmachten, zelfs volledig het parlement negerend, noem je ‘absoluut noodzakelijk wegens de crisis’. Terwijl de noodzaak niet wordt aangetoond, of een mooi verhaal verkocht wordt om het e.e.a. voor elkaar te krijgen, in het kader van noodmaatregelen.
  x
 • Het wettelijk beperken van alle mogelijke menselijke vrijheden noem je ‘luisteren naar experts’ en maak je aanvaardbaar met de slogan ‘blijf thuis’
  X
 • Het dagelijks herhalen van zoveel mogelijk cijfers over doden, intensieve behandelingen en aantal besmettingen, noem je ‘noodzakelijk objectief wetenschappelijk nieuws’..
  X
 • Het medisch circuit niet overbelasten noem je de curve afvlakken’,
  X
 • En wanneer de extra piek zieken en doden voorbij is noem je het ‘een tweede piek vermijden’
  X
 • Het voorspelbare einde van de epidemie noem je het ‘wetenschappelijk bewijs’ dat de strenge lockdown maatregelen zéér goed hebben gewerkt
  X
 • Je stelt de regels van de wetenschap voor als ‘absoluut zeker en betrouwbaar’, die heel strikt moeten worden gevolgd. Wanneer de regels veranderen of tegenstrijdig zijn noem je dat een ‘hele nieuwe fase in de epidemie
  X
 • Een immuunsysteem dat bij chronische zieken en ouderen faalt of op hol slaat, noem je een immuunsysteem dat ‘veel te hevig werkt’
  X
 • Wanneer de realiteit helemaal anders loopt dan de theoretische voorspellingen of computermodellen, noem je dat ‘voortschrijdend wetenschappelijk inzicht’, of veroorzaakt door ‘de onvoorspelbaarheid van het virus’
  X
 • Kritische meningen die niet stroken met de heersende opvattingen noem je gewoon ‘nepnieuws’ waarbij je iedereen doorverwijst naar de officiële website met het ‘enige echte betrouwbare nieuws’
  X
 • Iemand met een afwijkende mening over het virus noem je een ‘toog’-viroloog. Alsof hij aan de bar zijn alternatieve ideeën verkoopt.
  X
 • Iemand die zich niet strikt houdt aan de opgelegde regels noem je een ‘corona’crimineel’ en geef je een dusdanig heftige boete, dat dit afstraalt op de ‘ernst van de Corona-aandoening’.
  X
 • Wie de regels laks toepast noem je een covid’idioot’, die niet beseft dat hij/zij mensenlevens in gevaar brengt
  X
 • Wie niet overal een masker draagt, kleineer je die persoon en noem je deze persoon, iemand die ‘het nog steeds niet heeft begrepen’ of die geen respect opbrengt voor de zwakkeren in de samenleving’
  X
 • Virologen die zorgen voor een nooit eerder geziene angstneurose, smetvrees en ontsmettingsmanie onder de bevolking, reken je bij de groep zorgverleners die je ‘de helden van de zorg’ noemt
  X
 • Virologen die doemdenken over grootouders die ‘nooit’ meer op hun kleinkinderen zullen mogen passen, over massa bijeenkomsten en festivals die ‘nooit’ meer mogelijk zullen zijn, noem je wijze mensen die weten dat er een periode ‘voor’ en een periode ‘na’ bestaat en dat niets nog hetzelfde zal zijn als vroeger
  X
 • Virologen die beweren dat een toekomstig nieuw vaccin de enige mogelijke oplossing zal zijn voor deze crisis noem je ‘objectieve wetenschappers’, mensen met kritische bedenkingen rond deze stelling noem je ‘anti-vaxxers’, berichten over het versterken van je eigen weerstand noem je gewoon ‘niet wetenschappelijk bewezen’
  X
 • Vergelijkingen tussen Zweden als land zónder lockdown en andere landen mét lockdown noem je vergelijkingen die ‘helemaal niet opgaan’

De huidige corona crisis bewijst weer eens overduidelijk, wat de oudste viroloog ter wereld, de omstreden Louis Pasteur al zei: De kiem is belangrijk, maar de bodem waarop hij valt, is vele keren belangrijker”. De virologen van vandaag kijken enkel naar de kiem en niet naar de zaken die bij mensen het immuunsysteem doen werken: natuurlijke voeding, gezonde leefstijl, gezonde lucht met zuurstof en het bekrachtigen van het zelfherstellend vermogen en de vitale levenskracht.

Dr. Fons Vanden Berghe

30 mei 2020 |

homeopatischcentrumvandenberghe.be

 

 

1 gedachte over “En zo wordt het Corona-sprookje verkocht..

 1. We blijven te lang ziek rondlopen zeggen homeopaten en roepen op om bij eerste symptomen meteen te behandelen. Tot minstens 5 dagen na de besmetting en zelfs daarna is corona perfect te behandelen.
  Wetenschap? We staren ernaar, maken grafiekjes lezen ze voor in het nieuws en deden niks hetzij hopen, we denken, als, volgens de statistieken en in het buitenland. Voor de rest mag de patient het zelf opknappen.Corona valt te genezen met homeopathie Kost een fractie en is natuurlijk niet patenteerbaar. Dat is de kostprijs als plus therapie, je hoeft de dr voorschriften niet opzij te zetten. Natuurlijk staan dokters , virologen en politici niet te springen het zijn zij die het verboden.
  Als iedere dode er één teveel is en ze in de klassieke geneeskunde lijdzaam toezien en enkel verzachten en niet genezen. Waarom dan geen homeopathie door mensen met een graad in deze specialiteit? Van die extra suikerbolletjes, volgens de klassieke artsen, gaan de patiënten heus niet dood van corona wel. Dus stop de komedie.
  Nog iets, wie ging er stalen nemen van de virussen 1000 km van het lab? Viro-logen. Wie roerde er in urine, stront en bloed van die dieren? De viro-logen. Wie kwam lezingen geven op TV en in universiteiten en andere media? De viro-logen. Wie vertelde op de TV dat als ze besmet waren dat ze vrijwillig in quarantaine gaan? een Chinese viro-loog. Wie zet de WHO onder druk? De Chinezen. Deze dieren leven al duizenden jaren samen met de mens. Pas nadat viro-logen ermee begonnen is het zover gekomende eerste besmettingen gebeurde in november 2019 en niet op de markt.
  De persoon was al besmet voor hij naar de markt ging. Het Wuhan corona virus is gerelateerd aan twee andere virussen CoVZ45 en CoVZcC21 afgezonderd van vleermuizen in Zhaushan door het People’s Liberation Army.
  Tijd om de factuur naar China te sturen dus?
  Waarom dan geen homeopathie door mensen gegeven met een graad in deze specialiteit? Van die extra suikerbolletjes(volgens de klassieke artsen) gaan de patiënten heus niet dood van corona wel. Het juiste middel werkt efficient, onmiddellijk en zonder bijwerkingen. Al weken pleit ik hiervoor en van dit als plustherapie te geven bij de klassieke behandeling. Blijkbaar is er maar één streven bij farmaceutische bedrijven en dokters ons allemaal tot chronische patiënten maken.Homeopathie voorgeschreven door een ervaren homeopaat. Simpel, goedkoop effectief binnen de 48 uur genezing ingezet maar niet patenteerbaar. Wereldwijd verketterd door zijn effectieve werking in pandemieën.Andere ontluisterende cijfers Tyfus in 1813 behandelde Dr. Hahnemann 180 patiënten, met slechts twee doden. Conventionele behandeling dood 30%. Cholera-epidemie van 1830 dood 40 – 80%, afhankelijk van de locatie, homeopathie 1%. Dus van die zo gezegde suikerbolletjes ga je huis niet dood.De echte wetenschap is dat we in de homeopathie we alle varianten van covid kennen met hun bijpassend middel om te GENEZEN. Zonder bijwerkingen effectief en bijna kosteloos. Homeopathie werkt, is goedkoop, niet patenteerbaar en door een klassieke arts aan te leren binnen de 8u en daarom genegeerd. Toch wel opvallend de hetse en aanpassen van de wetgeving tegen homeopathie tot vlak voor de crisis en dit wereldwijd.

  Zet het televisienieuws op en wat hoor je? Er is geen effectieve behandeling voor coronavirus. En het is waar, in die zin dat de geïndustrialiseerde landen het voor homeopaten moeilijk of onmogelijk hebben gemaakt om deze ziekte openlijk te behandelen. Het VK, Frankrijk, Italië, Spanje, Australië, de VS, Belgie en anderen hebben hard gewerkt om homeopathie te onderdrukken, de enige medische wetenschap die er historisch gezien in is geslaagd dodelijke epidemieën, waaronder virale, te behandelen. Dankzij desinformatiecampagnes en wetten beperken en verbieden ze homeopaten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.