Advertentie

Corona-serie Janet Ossebaard topkijkhit op internet.. (UPDATE dl. 4)


x

+ UPDATE: dl 4
Corona-serie Janet Ossebaard tophit op internet..

2020 © WantToKnow.nl/be
x

drs. Janet Ossebaard

De productie van documentairemaker Janet Ossebaard over de ontwikkelingen van het Corona-virus, in realatie o.a. tot de ontwikkelingen rondom de ‘Q-Anon-beweging’, gaat als een lopend vuurtje rond over het internet. Janet Ossebaard is de leider van een klein team dat de eerdere serie video’s heeft gemaakt, met als titel ‘De Val van de Cabal’. Een docu over de krachten achter de schermen en de wijze waarop de machtigen het Aardse gepeupel klein houden, uitbuiten en letterlijk consumeren.. Nu heeft ze een docu gemaakt, met een verhaallijn over hoe het coronavirus kon ontstaan en wat en wie er allemaal achter zitten.

Haar documentaire bestaat uit 3 delen en wereldwijd wordt er in reacties al om Engelstalige filmpjes gevraagd. Wat vind jij van alle ontwikkelingen en de ideeën die Janet in haar serie belicht? In ieder geval, zo zou je kunnen zeggen, is het wel allemaal toevallig wat er op dit moment gaande is op de wereld. Een pandemie van ongekende proporties, die een virus toont, dat uiterst sluw en slepend, in de luwte haar weg zoekt EN VINDT..!

Het is belangrijk in deze tijd zeker, dat mensen wakker blijven, ook al kunnen wer er misschien bijna niks tegen doen dan vooral de situatie uitzieken.. Zeker als we horen dat de werkelijke cijfers (bijv. uit China) onjuist zijn en andere cijfers ook zwaar achterlopen op de realiteit. Er bestaat de kans, dat haar kanaal uit de lucht wordt gehaald, vandaar dat we je hier erover informeren.En zoals altijd, bepaal JIJ wat waarheid is en wat jij bekijkt. Hou in ieder geval een open mind..! Wij bieden je graag de 3 delen van deze nieuwe (Corona) docu aan.

Sinds korte tijd staat ook een deel 4 online. Natuurlijk plaatsen we deze hieronder, voor de volmaking van de hele serie. Veel genoegen van het kijken.

https://www.youtube.com/watch?v=5adgBhiQH2w

75 gedachten over “Corona-serie Janet Ossebaard topkijkhit op internet.. (UPDATE dl. 4)

 1. Leuk in elkaar gezet, maar ik tref geen enkel bewijs en echte onderbouwing, alleen maar aannames. Je kunt alles toeval laten lijken. Ik denk dat ze teveel James Bond films heeft gekeken.

 2. Leuk geprobeerd maar óf Janet Ossebaard kan niet onderzoeken óf ze probeert de boel te belazeren. Wat ze bijvoorbeeld suggereert over Bill Gates Tdx 2010: dat hij de wereldbevolking met 10-15% wilt laten afnemen. In werkelijkheid legt Bill Gates uit hoe de hoeveelheid CO2 te laten afnemen met 10-15%. Zie https://m.youtube.com/watch?v=JaF-fq2Zn7I
  4:00 legt hij verschillende scenarios uit om CO2 te verlagen. Slecht van Janet Ossebaard om mensen op deze manier te misleiden…

  1. Bill Gates maakt wel degelijk een fundamentele fout. De pot verwijt de ketel Aboikonie.. Hij heeft het over het verminderen van de wereldbevolking. Waartoe zou CO2-vermindering dan daartoe bijdragen..??? Klinkt als gekakel.

  2. Het is een veelgehoorde misvatting. Bill Gates heeft aangegeven dat als in Afrika voorbehoedsmiddelen worden gebruikt en het onderwijs (ook voor vrouwen) toeneemt en de economie meer kansen biedt, de enorme bevolkingsgroei drastisch kan afnemen.
   Dat is ook erg nodig op dat continent.
   En daar is dan wel eens aangekoppeld 10-15% afname, maar afname VAN DE GROEI.

  3. Geen woord over WAAROM hij dan de vaccins meeneemt in zijn vergelijking. Zo moeilijk is het toch allemaal niet wat hij zegt.. En zg. uitrekent..!
   Een fakeryverhaal, om IN YOUR FACE de dingen te gaan doen, die hij doet..!
   De man is een pion voor de écht machtigen in de wereld. Een mannetje die náást zijn tientallen miljarden ook weleens voor VOL wil worden aangezien..
   Er zijn in het verleden veel voorbeelden/aanwijzingen voor zijn aanwezigheid bij topmeetings van dit ‘elitekorps’ geweest..! De man is een loopjongen, geloof mij nou.
   Voelt zich heel belangrijk en zal er zelfs wel in geloven wat ie allemaal aan het doen is.. Zoals Obama zich ook als ‘black boy’ liet ge/misbruiken..!

   Even hier lezen, dan snap je waar ik over spreek! Of had je het idee, dat het allemaal ineens minder is geworden, met 3 miljard mensen extra..?
   Het grote probleem is hun EIGEN HEBZUCHT, om miljarden te verdienen. Kijk naar die idiote Bezos..!
   https://www.wanttoknow.nl/economie/de-wereldelite-vertelt-over-haar-plannen/

  4. Ik ga het verder niet over “het mannetje” hebben, dat is niet zo interessant. Een discussie over Demografisch Beleid is best goed om te doen en zou uit de taboe sfeer moeten. Verder laat ik het maar aan de lezer over er wat van te vinden: https://www.youtube.com/watch?v=0MMifQvuN08
   Doe met de informatie wat je zelf wil, zou ik de kijkers willen zeggen.
   Ciao.

  5. Volgens mij ben jij hier diegene die het niet kan volgen. Gates heeft het wel degelijk over het reduceren van de bevolking. Dit heeft hij nogmaals bevestigd in een interview met de BBC.

  1. Duik in dit verhaal rondom Gates en je ziet dat hij het nog véél bonter maakt. Je snapt dan ook wat we bedoelen met ‘coïncidence’… Een paar dagen VOOR het Corona-virus uitbreekt, is Bill Gates de initiator van HETZELFDE VERHAAL ALS OEFENING..!

   Omwille van de Vrije Wil hier op Aarde, dient manipulerend rapaille ALTIJD de mensheid te ‘waarschuwen’ om deze ‘vrije wil’ geen geweld aan te doen.. Vandaar AL die oefeningen ook bij valse-vlag-aanslagen. Maar dit is wel héél duidelijk. Gates is een klein mannetje imo, die ‘mee mag doen met de grote jongens’, als hij zijn geld ter beschikking stelt.. En ja, hij hoort erbij..!! Duik eens in dit ‘Event 201’..!

 3. Veel mensen vinden juist het verrassende einde veelbelovend. Ikzelf moet eerlijk toegeven, dat ik dit wat suggestief en mogelijk ongeloofwaardig vind (hetzelfde vond ik ook bij de andere documentaire op het einde, maar ik realiseer me dat ook ik last kan hebben van cognitieve dissonantie, of juist een sterke intuïtie?).

  Het klinkt mij allemaal alsof we mogelijk ook in slaap gesust zouden kunnen worden juist met een afremmende ‘geruststelling’ om maar ‘vertrouwen’ te hebben, maar ik geef grif toe dat ik het mis kan hebben (en dat ik de discussie hierover wel interessant en relevant vind).

  Even voor alle duidelijkheid: Janet Ossebaard kan het helemaal bij het juiste eind hebben hier (het overgrote deel van juist de meest shockerende info kan ik namelijk bevestigen uit eigen kennis en externe bronnen helaas..), daarvoor weet ik ook te weinig over die mysterieuze ‘Q’ (en of dit geen desinformatie of controlled opposition is juist), vertrouw ik Trump te weinig nu hij net ook 5G goedgekeurd zou hebben en naast goede zaken ook vreselijke dingen zegt en doet… en verder besef ik terdege dat het een open einde is, zoals het wordt gepresenteerd.

  Nogmaals, begrijp me niet verkeerd, hoop in ‘bange dagen’ is fantastisch, maar laat het geen valse hoop zijn! Beware of false prophets? Het blijft lastig met diverse belangen en agenda’s die voor ons niet (goed) inzichtelijk of te controleren/verifiëren zijn (onderscheidingsvermogen, iemand?), hooguit misschien achteraf. Daarnaast weet je niet of iemand (als die al desinformatie zou verspreiden of aan ‘controlled opposition’ zou doen!) bewust of onbewust ons gebruikt (of misschien zelf wel gebruikt wordt, met of zonder ‘informed consent’).

  Kortom, ik kan er weinig van zeggen, maar ik heb mijn vragen bij het einde juist. Het laatste wat zou moeten gebeuren is dat wij ons vertrouwen weggeven en vergeten dat wij zelf de oplossing zijn, met of zonder ‘steun’ of ‘leider’ of ‘kosmische helpers’.

  “We are the ones we’ve been waiting for”? Maar misschien is dat juist wat hier geschetst wordt? Wie zal het zeggen, we gaan het meemaken (het bewijs is in de pudding, zullen we maar zeggen) 😉 Wat denken/voelen/willen jullie zien als einde???

  Update: antwoord Janet Ossebaard (wij kennen elkaar, ter info dus ik deel het voor de transparantie): “Ik snap wat je schrijft, zeer zeker. Maar er zijn 2 dingen: 1 je kunt pas echt iets zinnigs over Trump zeggen als je het hele Q fenomeen grondig hebt bestudeerd. En ik snap dat bijna niemand dat doet want het is Mega complex. En 2…ik geloof absoluut in het kiezen van tijdlijnen vanuit je bewustzijn. En ik kies met heel mijn hart en ziel voor een happy end. John, jij snapt ongetwijfeld vanuit de kwantumfysica wat ik bedoel… 😉❤️”

  Mijn antwoord: “Zekers wij dienen allemaal een mooie uitkomst te kiezen. pas als een ieder zijn/haar individuele unieke plek/bedoeling/zingeving/opdracht vervult, zal de puzzel op zijn plaats vallen vermoed ik…Daarom zijn er ook diverse mogelijkheden vanuit al die individuele keuzes. Wat er dus collectief gebeurt is interessant.”

  Hoe voelt het voor jullie? Zijn er mensen hier die veel over de Q-anons volgen en weten? Wat willen jullie hierover delen?

 4. @John,
  Neem het aan van iemand die de hele Q beweging en fenomeen van dag 1 heeft mee gevolgd en beleefd. Het is zo echt als maar kan zijn. QAnon’s zijn naar mijn ervaring de meest intelligente en meest gedreven onderzoekers die er zijn. Elke Q drop wordt minutieus bekeken en onderzocht, dit wordt door Q zelf ook reeds jaren aangeraden, geloof geen enkel bron zomaar op zijn woord.

  In de afgelopen jaren is ook meermaals bevestiging vh Witte Huis gekomen dat zij wel degelijk achter deze informatie stroom zitten. Na verloop v tijd zie je echt in dat onze realiteit elke fictie overtreft. WWG1WGA
  Peace!

  1. Dag KoCo, ben het eens met je. Super intelligent, maar is dat een doorslaggevende factor..??
   Van alle beweringen, vermeende arrestaties, etc. etc. en vooral etc. is er toch nog geen donder te zien in de openbare kanalen..? Iedereen zou gearresteerd zijn, overgebracht naar Guantanamo. En idd die hele blackboy Obama is nergens meer te zien.. Zit ie daar dan? En nu is het weer het ouwehoerverhaal over de FED, die genationaliseerd zou zijn. Tot hoever gaat deze onzin? Of is dit verhaal niet van Q afkomstig.

   Het is leuk puzzelen hoor en intelligente puzzels heb ik helemaal een zwak voor, maar what the hell.. KOM IN DE OPENBAARHEID MET MINSTEN ENKELE GELOOFWAARDIGE ZAKEN. Heb je die voorhanden..?

   En je weet, dat wij hier op de site de hele Q-beweging en ook de Q-Anons een heel warm hart toedragen; maar als je het niet erg vindt, blijven we graag met de benen OP de grond, dan in de grond of ergens fladderend tussen allerlei gedachtenkronkels met intelligente ‘ankers’ zoals al die puzzels..!!
   Maar gewoon maar even de vlag gehesen hoor.. HIER

  2. “Thy will know them by their fruits”…het fruit hangt laag, waarom wordt er nog niet geplukt? Dat is de vraag, die dan alleen insiders kunnen beantwoorden (good guys or ‘bad’ guys)? Dan maken we ons dus weer afhankelijk van een of andere ‘heiland’, ‘profeet (al dan niet vals of zuiver), of (al dan zichtbaar of onzichtbaar) hogere macht? Of is het aan ons. Alle hulp voor een betere wereld is welkom lijkt mij, dus laat maar komen al dat fruit. Trump die 5G en vaccinatie omarmt lijkt me rot fruit, totdat het tegendeel bewezen is (en ik zeg niet dat dit niet kan gebeuren). “Beware of false prohets”?

   Wie weet. Vandaag poste ik dit zojuist (misschien relevant mbt de ‘zekerheid van onzekerheid’ in tijden als deze)::

   En dan bedenk ik me ineens: De ‘werkelijke werkelijkheid’ is non-dualitisch, non-lineair en multidimensionaal, waarbij de ‘onzichtbare wereld’ meer de ‘realiteit’ vormt dan de wereld van materie als hardnekkige ‘illusie’.

   Wat zou dit te betekenen hebben voor de wereldwijde ‘crisis’ (als ondergang of kans?) en de ‘wereld’ waar we ons nu in bevinden?

   Ik heb het gevoel dat we in een fascinerende, turbulente, verrassende en onvoorspelbare tijd leven, en dat dit ook geldt voor degenen die denken dat ze de de nabije toekomst kennen of kunnen verklaren of voorspellen. En misschien is dat maar goed ook…

 5. Nou, ik houd van simpele taal, die iedereen begrijpt, zoals Janet. Hier is een plaatje van deja-Q: methttps://astrologymemes.com/i/star-trek-the-next-generation-s3-e13-deja-q-0-39-02-826304b093094148af2894adf522ca25 Q=CIA=Jezuïeten, Trump heeft Jezuïeten-onderwijs gevolgd. Engeland en zoontje Amerika werkten samen aan “Corona” en zijn nu overgenomen door ? Rusland, Maleisië, China ? Uk en Us zeiden beiden dat niemand zich zorgen hoefde te maken over het virus pas geleden en opeens 180 graden gedraaid! https://thebasesproject.org/bases-54-seven-part-2-corona-to-5g-glo eerste 2 minuten. Trump is een toneelspeler, de anti-Christ is AI. Hier in Nederland heb je zelfs een liedje over Q: https://www.youtube.com/watch?v=NziFvHjUXdI

  1. Volgens de laatste berichten zou het in Wuhan (China) de goede kant op gaan en het aantal besmettingen en doden afnemen en dat is goed nieuws natuurlijk,maar wat is daar intussen gebeurd?
   China heeft het niet zo op mensen die de straat opgaan wanneer ze het niet eens zijn met Chinese plannen en volgens bepaalde bronnen zouden dit soort mensen opgepakt of verdwenen zijn wat de vraag oproept wat waar en niet waar is.
   In Frankrijk hadden we de gele hesjes en nu ook totale isolatie wat natuurlijk de mogelijkheid aan de Rothschild handlanger Macron geeft om ook deze mensen mogelijk op te sluiten of geheel te doen verdwijnen en ook hier de vraag of dat nu gaande is of niet? Macron heeft duidelijk banden met de Rothschilds want hij heeft op een Rothschildbank gewerkt. (Wie dat niet geloofd kan het gewoon natrekken via internet).
   Hoe kan een overheid besluiten dat iedereen in huis moet blijven behalve wanneer ze in bepaalde bedrijven of bedrijfstakken werkzaam zijn? Komen die mensen na het werk niet thuis bij hen die binnen moesten blijven? Is er dan geen kans op besmetting? en waarom is het risico genomen dat vliegtuigen en de inzittenden (op minder dan 1,5 meter van elkaar) dat virus uit besmette gebieden wereldwijd kunnen hebben overgebracht?
   Het lijkt erop dat bewust dat virus verspreidt moest worden en nu zal mensen dwingen thuis te blijven niets meer helpen want iedereen kan besmet zijn en wanneer dat zo is dan komt dat later wel uit.Bill Gates heeft vaccinatieprogramma’s in Afrikaanse landen gepromoot en nu verwachten ze grote sterfte cijfers in bepaalde Afrikaanse landen wat volgens de MSM door het Coronavirus zou zijn.(tegenwoordig is zowat alles volgens de MSM de schuld van Corona dus mogen vrouwen wel oppassen dat ze niet ineens zwanger raken) maar zou het kunnen komen door juist die vaccinatieprogramma’s?
   Verder is mijn mening dat de overheid niet het ene bedrijf wel en het andere bedrijf niet mag sluiten en mensen kunnen dwingen in huis te blijven.Laat het gewoon aan de mensen zelf over want zoals ik al eerder schreef zij die angst hebben voor besmetting zullen uit zichzelf wel in huis blijven en zij die daar geen angst voor hebben kunnen gewoon doorgaan met hun bedrijf en/of dagelijkse leven.Wanneer zolang in vliegtuigen mensen op minder dan 1,5 meter van elkaar mogen zitten dan kan men zeker in de horeca mensen op die 1,5 meter afstand naast elkaar de horeca laten bezoeken zodat de overlevingskansen voor die bedrijfjes groter wordt en dat geldt ook voor andere bedrijfjes.

  2. Dan nog even over de belastingdienst: Zij wisten eerder wel wie zij onterecht de toeslag moesten inhouden en wie onterecht terug moesten betalen dat kunnen ze ook omdraaien door iedereen die op die lijst stond nu hun geld te geven zodat deze mensen niet nog verder in de problemen komen.Zoek later maar uit wie dan heeft gefraudeerd.
   Hetzelfde geldt voor hulp aan bedrijfjes die nu onevenredig hard worden getroffen want elk bedrijf staat ingeschreven bij de KVK en dat maakt het makkelijker om te zien welke bedrijfjes dreigen om te vallen en daar komt bij dat de belastingdienst alle inkomens gegevens van iedereen heeft van de afgelopen jaren en daardoor kunnen zij zien welke bedrijfjes moeite hebben met het hoofd boven water te houden dus maak gebruik van die gegevens waarmee de traagwerkende ambtelijke molen omzeild wordt en mensen geen aanvragen moeten indienen die alleen als garantie hebben dat het allemaal erg lang kan gaan duren.Nu hebben velen hulp nodig,niet later want dan is het vaak te laat.

  3. Zijn ze nou helemaal GEK geworden? In de supermarkt maken ze de duwstang van de winkelwagentjes schoon, maar wat van alle producten?; ik controleer de ingrediënten bv en de vakkenvullers vullen de vakken. De thuiszorg die bij veel oudere mensen komt, soms 5X per dag + op verschillende adressen heeft geen bescherming.
   Geen zweethandjes voor Zweden; die doet niet mee aan de bangmakerij. Trump wel; Tussen veel gewauwel in, zei hij doodleuk dat het heel normaal is dat er veel zelfmoorden zouden volgen!!!!! Wat een redder in de nood!
   Actie!!! of zijn we tamme schaapjes die opgehokt worden als de wolf fluistert?
   https://www.youtube.com/watch?v=r1PbffNcbCo

 6. Totale onzin van een wannabee-journalist die maar op 1 ding uit is; aandacht.
  Kijk even naar haar CV: Graancirkels, Alien-healing. En dan nemen mensen dit serieus?

  Het verspreiden van deze informatie is domweg gevaarlijk, als mensen dit soort fabeltjes gaan geloven staan ze binnen de kortste keren andere mensen op straat te besmetten met dit volgens Mw. Ossebaard zogenaamde griepje. Met als gevolg nog meer doden.

  Feiten kloppen niet, haar aannames worden gedaan zonder enige redenatie, er worden totaal geen bronnen vermeld en de hele serie “documentaires” bestaat uit opeenvolgende brij aan afschuwwekkende beelden (waar Janet bovendien geen rechten op heeft) die vooral inwerken op angst van de kijker. Sterk staaltje alu-hoedjes conspiracy theorie, leuk voor een film.

  In de loop van de week zal er op Youtube een tegenreactie volgen om deze misselijkmakende en uiterst gevaarlijke video’s van Mw. Ossebaard naar het land van de fabelen te verwijzen.

  1. Een neutrale beschouwing van haar werk zit er kennelijk niet in? Iemand klein maken met woorden en belachelijk maken, om jezelf te verheffen kennelijk?
   Kom simpelweg met INHOUDELIJKE ARGUMENTEN, die je kennelijk wel hebt gevonden…? Anders zou je toch niet zo’n commentaar hier plaatsen..

   Maar ga een ander niet belachelijk zitten maken ten faveure van je eigen EGO en/of visie..!

   Je opstelling is simpel als hooghartig te classificeren. Waarbij dan meteen ook weer de waarde wordt onderstreept van het gezegde:
   ‘WAT PIET ZEGT OVER KEES, ZEGT MEER OVER PIET DAN OVER KEES’… Fijn dat er ook een ’tegenactie’ volgt, dan kunnen we idd even kijken waar de schoen wringt voor deze buttonfreak die het kennelijk allemaal preciés weet.

  2. Janet Ossebaard heeft wel voor elkaar gekregen dat velen ontwaakt zijn en met andere ogen naar het Corona gebeuren kijken. Los van Q. Daarom komen er nu allerlei webredacteuren reageren op de verschillende blogs. Ze zijn BANG, jij dus ook @buttonfreak. Toch wil ik je bedanken voor het feit dat je het zo opzichtig doet. Daar gaat een belangrijke boodschap van uit.

  3. @Buttonfreak
   Zou er geen Youtube filmpje aan besteden hoor, dat geef alleen maar weer aandacht. Nu staat het alleen maar ergens op het web waar toch bijna niemand komt.

   Maar ja dit virus komt echt van Aliens af. De verkenners van Nibiru zijn hebben dit virus op aarde gepland omdat de aarde en de mens nodig gereinigd moet worden. En zoals je wel weet @Button die Nibiru maakt een ovale beweging door het heelal en komt nu bijna ons zonnestelsel in, maar eerst gaat de aardas nog kantelen en blijkt dan plat te zijn, bijna plat dan want er zitten ook nog allerlei figuren in de binnenaarde te wachten tot de mens een beetje normaal wordt.
   Het is allemaal écht waar hoor en binnenkort wetenschappelijk bewezen. Écht waar, kan het niet vaak genoeg herhalen. écht waar!

  4. @ Guido, nu komt de onvermijdelijke vraag op wie Piet en Kees zijn! En waarom ze dat zijn en doen wat ze doen. Piet en Kees, wie kent ze niet, nog mysterieuzer dan ‘Q’ (no pun intended) 😉

  5. Je vindt alles onzin en komt zelf. met geen enkele onderbouwing. ik denk dat mensen zoals jij gevaarlijk zijn. heb der ook een naam voor struisvogels!!
   ze laat dingen zien. die je op jou media bronnen nooit zou hebben gezien . vraag me dan ook af of je in de gaten hebt dat je zelf bent besmet !!!

  6. Wanneer het over Buttonfreak gaat heb ik daar ook een naam voor namelijk landverrader die kennelijk voorstander is van dictaturen en een hekel heeft aan democratie en vooral vrijheid van meningsuiting.Door veel nepnieuws te noemen willen dergelijke lieden voorkomen dat zaken die niet in hun straatje passen het grote publiek bereikt.Dit zal leiden tot een Nederland zonder regering die nog baas in eigenhuis is omdat door staatsleningen en (mogelijk leeggeroofde pensioenpot) terwijl de kosten enorm zijn de banken juist vanwege die leningen (omdat nu de rente nihil is en Rutte zegt dat het verstandig is om te lenen op weg om echt te lenen) de banken de dienst kunnen gaan uitmaken en niet meer de regering.Wanneer het land financieel geplunderd is zal zeker wanneer die leningen een feit zijn en de rente stijgt nooit afgelost kunnen worden en denken de banken waarschijnlijk de dienst uit te kunnen maken.In de kamer staan ze intussen hun tijd te verknoeien met geouwehoer en herhalen wat al tientallen keren eerder is gezegd terwijl ze zich van geen gevaar bewust lijken te zijn.Het staat ook in de protocollen van Sion dat regeringen veranderd zijn in praatarena’s.

  7. Wanneer komt de tegenreactie over bovenstaande video’s op youtube ?Ben benieuwd.

  1. Dàt lijkt me grappig. Alle boomworteltjes komen boven te liggen en de binnenaarrdmannetjes zien dan ineens met z’n allen de zooi verschijnen. Is niet erg, zoalang ze maar 1,5 mtr afstand houden en een winkelwagentje pakken en zich ook net zo bang laten maken.!

  2. Ben meer voor verlenging van de Mass Sleepening. Ieder jaar of in ieder geval drie jaarlijks een maand of twee, drie een lockdown.
   Dat komt dan in plaats van het vasten en de ramadan. Het nieuwe geloof zullen we maar zeggen.

  3. Nou ben ik absoluut tegen Nazipraktijken zoals verplicht onvruchtbaar maken van mannen en vrouwen al moet ik toegeven dat wanneer ik de reacties van JanB en buttonfreak lees ik daar toch enige twijfels bij begin te krijgen.( Kennelijk is het weer tijd voor trollen).
   Nou heb ik enige informatie opgezocht en dan vraag ik me toch af of regeringen niet onnodig in paniek zijn.
   Nou is het beleid van de regering van de afgelopen jaren natuurlijk zelf voor een deel schuldig aan deze paniek omdat ze de zorg hebben overgedragen aan lieden die voor de winst gaan met als gevolg 75.000 ontslagen in de zorg en nu mogen ze in hun handen wrijven dat er zoveel mensen terug in de zorg vrijwillig hun eerder naar de prullenbak verwezen diensten aanbieden.
   Enige cijfers.
   Volgens de Volkskrant 28-3-2020 waren er op dat moment in Nederland 639 doden te betreuren.Een stukje citaat uit deze krant: In totaal zijn er nu 639 mensen in Nederland overleden aan de gevolgen van besmettingen met het coronavirus.De groei in sterfgevallen is lager dan gisteren,toen het dodental met 112 toenam. (einde citaat).
   Nou ging ik vergelijken en toen kwam ik het volgende tegen.
   https://www.volksgezondheidenzorg.info/onderwerp/influenza/cijfers-context/sterfte
   Citaat:Ruim 1.200 sterfgevallen door influenza in 2018.
   In 2018 zijn volgens de CBS Doodsoorzakenstatistiek 1.207 mensen(513 mannen en 694 vrouwen) overleden met influenza als onderliggende doodsoorzaak (ICD-10-codes J09-J11).Veruit het grootste deel van deze sterfgevallen (96%) betrof mensen boven de 60 jaar.Deze cijfers geven echter een onderschatting omdat influenza niet altijd wordt gemeld als onderliggende doodsoorzaak.Modelberekeningen schatten een gemiddeld aantal sterfgevallen door influenza van bijna 2.000 per jaar in de periode 1999-2010.(einde citaat).
   Hoe kan dan de paniek zo groot lijken terwijl er tot 28-3-2020 helaas 639 mensen overleden waren ten gevolge van het coronavirus? Waarom deden ze dan niet hetzelfde in de periode 1999-2010? Ik beweer niet dat er niets aan de hand is want dat is het natuurlijk wel maar vanwaar nu ineens deze (althans zo lijkt het paniek) waar is dat op gebaseerd?
   Ik wil absoluut niets bagetaliseren of insinueren maar stel wel vragen omdat in andere jaren rond de 2.000 mensen aan influenza zijn overleden en toen was er niet zo,n ophef met zulke enorme gevolgen voor iedereen.

 7. Ik heb het filmpje gezien, en inderdaad, alleen maar suggesties en aannames maar geen enkel bewijs. Bijvoorbeeld: je gaat 22 generaties terug om aan te tonen datGates sinds de Middeleeuwen van de adel afstamt. Nou ja, het zij zo. In de negentiger jaren is in anature een artikel geplaatst waarin staat dat 30% van de westerse bevolking ergens wel van de adel afstamt. De adel neukte er wat buitenechtelijk op los in die tijd.

  Ossebaard maakt er van: “ik ben terug gegaan in mijn stamboom en ik stam niet van de adel af, dus mensen die zeggen dat iedereen wel van de adel afstamt hebben ongelijk”. Inserdaad, maar, zoals gezegd, wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat 1) niet iedereen afstamt maar ca dertig procent, en dat 2) van die dertig procent maar een deel in de stambomen voorkomt, buiten de deur neuken telt niet.Maar dan concludeert ze dat omdat niet iedereen ervan afstamt vrijwel niemand van de adel afstamt. Dat is dus aangetoond onjuist. Verder gaat zij maar terug tot de 17de eeuw, en weet dus niet waarvan ze afstamt in de 13de t/m 16de eeuw. En dit is maar 1 voorbeeld uit haar verhaal.

  Janet Ossebaard, voordat je pretendeert wetenschappelijk verantwoord bezig te zijn zorg er dan voor dat die drs. verandert in dr. Iedere afgestudeerde aan een universiteit kan drs. voor zijn/haar naam zetten. Dat betekent, in potentie wetenschapper. Maar pas na bewezen onderzoek krijg je de titel dr., en die betekent: bewezen wetenschapper. Ossebaard houdt zich niet aan de gangbare wetenschappelijke normen voor onafhankelijk onderzoek.

  In het laatste deel verwijt ze het grote deel van de bevolking achter de machthebbers aan te lopen als makke schapen. Maar het zijn juist de mensen die dit soort nepnieuws van haar aannemen zonder door te vragen en daarbij totaal onkritisch zijn die als makke schapen achter Ossebaard aanlopen.

 8. Dag Arnold2… Als ik jou nu geen complotmens noem, zou je het dan kunnen opbrengen om mij geen trolmens te noemen maar ook gewoon iemand met een mening die wellicht wel afwijkt van de mening die jij vormt? Dat zou fijn zijn en van elkaars respect getuigen en dan mag je verder best stevige (niet op de man gerichte) taal gebruiken om je argumenten kracht bij te zetten. Okay?
  Als je het nu over cijfers hebt:
  Het gaat niet zozeer over het aantal doden door Corona; het gaat wel over het aantal mensen die momenteel op de IC en/of beademing geraken en dit dus hard nodig hebben. Het zit aan de taks wat de zorg aankan, dus dat er dan maatregelen genomen worden is niet zo vreemd en helemaal niet vreemd als je naar de wereld om je heen kijkt. Als jij bestuurder was, zou jij dan het risico willen lopen dat mensen besmet raken, super benauwd, en dat de beademingsapparastuur op is? Zeker is, dat dit aantal vele malen hoger is en in een kort tijdsbestek dan de vorige griepgolf Het huidige virus is ook nog eens veel besmettelijker dan de griep.
  Dan kun je ook nog zeggen: teveel bezuinigd. Mooie wijsheid, maar daar heb je op dit moment niet veel aan.
  En het is inderdaad nog maar zeer de vraag of dit Corona virus op zichzelf staat op het wereld politieke toneel (wij kunnen er alleen maar naar gissen, op z’n best) maar het virus is er écht, loop maar eens de ziekenhuizen in Brabant in. Dan wordt je toch wel een beetje ziek van feestvierende Urk’er ontkenners.

  1. JanB 10.
   Of jij mij nu een complotmens noemt of niet het zal mij worst zijn.De geschiedenis heeft laten zien dat complotten gewoon bestaan zoals de aanslag op Hitler onder leiding van Claus von Stauffenberg en het was zelfs de aanleiding voor de inval van Polen door de in scene gezette aanval bij de zendmast in Gleiwits.Verder ga je mij vertellen dat het virus echt bestaat wat aangeeft dat jij het niet allemaal zo goed kan volgen en dat is niet erg want daar kun jij niets aan doen,maar ga dan geen onzin lopen verkopen.Ik heb nergens ontkent dat het virus zou bestaan en ik schreef zelfs in punt 8.3 “Ik beweer niet dat er niets aan de hand is want dat is het wel….” en eerder heb ik geschreven dat het verstandig is om de maatregelen op te volgen.vervolgens komt het verhaal over het tekort op de IC afdelingen wat totaal overbodig is want dat begrijpen de meeste mensen intussen wel allang en ook ik zie dat ze nu hun uiterste best doen om die capaciteit uit te breiden.
   Verder lijkt het erop dat je een Wildersaanhanger bent en lijk je er moeite mee te hebben dat mensen wakker worden en zien wat er gebeurd zoals ook veel politici mogelijk hun dubbele agenda proberen te verbergen.Waar ben je bang voor?
   Verder ben ik tegen een Lockdown omdat er met meerdere maten wordt gemeten en dan wordt de mogelijkheid geschapen om ongezien allerlei dingen te doen die mogelijk niet in de haak zijn.Tijdens de tweede wereldoorlog werden ook mensen die anders dachten opgesloten in kampen zodat het regime kon doen wat zij wilden.Waarom ben ik van mening dat de overheid met twee (of meer maten meet?). Het ene bedrijf moet sluiten en het andere niet,terwijl ze juist zelf met vliegtuigen naar besmette gebieden te sturen het risico op besmetting hebben vergroot. Alleen dat al kan ervoor gezorgd hebben dat de IC afdelingen dadelijk vol komen te liggen of dat er keuzes over leven en dood gemaakt moeten worden.Dwangmatig mensen in hun huizen opsluiten is dan ook te laat en dan ben ik van mening dat mensen zelf de vrijheid moeten hebben om te beslissen of zij binnen blijven of niet (zij die naar buiten durven gaan kunnen dan nuttig zijn voor hen die binnen blijven uit angst).Verder vind ik de opmerking over het vasten en de ramadan wat dan het nieuwe geloof zou zijn bijzonder kortzichtig en doet mij denken aan ongefundeerde haat tegen een hele bevolkingsgroep zoals ook Wilders dat doet.
   Velen weten dat binnen elke gemeenschap goede en slechte mensen zijn en dat vluchtelingenstromen naar Europa zelfs door mensen als George Soros opgang gebracht of gepromoot worden en natuurlijk kunnen daar slechte mensen tussen zitten met slechte bedoelingen wat een groot probleem is maar dat wil niet zeggen dat iedereen van een bepaalde bevolkingsgroep slecht is.Vraag je eens af waardoor mensen op de vlucht slaan en vooral wie daar verantwoordelijk voor zijn.Niet overal oorlog voeren voor macht in bepaalde landen en het roven van rijkdommen zou al een berg schelen denk ik.
   De EU verzuimt hun werk te doen door mensen niet op te vangen in bv veilige gebieden in de landen die daar in de buurt liggen en waar geen oorlog is.ook zouden de Turken dan minder kunnen dreigen met de poorten open te zetten naar Noord Europa.

  2. Nou complotjochie, ben je niet in staat er nog wat meer onderwerpen bij te slepen met allerlei meningen erdoorheen verweven zodat niemand er nog een touw aan wil vastknopen?
   Love You, Je hebt het nodig. Succes met je commentator functie hier.

  3. Als Arnold daar nou lekker gelukkig mee is..? 😉
   Maar ik ben het met je eens. Lang van stof, is niet altijd een voordeel.. Zet ‘m op Arnold en hou het kort(er)..!

  4. Een lastig pakket wanneer JanB vraagt of ik er niet nog meer onderwerpen bij kan halen met daar tussendoor verweven meningen van mij terwijl GuidoJ juist aanraad om kort(er) te reageren.Natuurlijk ben ik in staat er nog meer onderwerpen bij te halen (waar wil je het over hebben dan?) maar ik volg graag het advies van GuidoJ op om het kort(er) te houden al ben ik voorstander van duidelijke uitleg waarom ik iets vind en dan heb je al snel een lang verhaal dus wil ik het hier maar bij houden en proberen in het vervolg GuidoJ zijn advies op te volgen (al zal dat niet meevallen).

  5. Beste @Arnold2, gasten als die JanB zijn erop uit om je uit de tent te lokken. Discussies in het belachelijke te trekken of anderszins te managen. Ze worden ook wel webredacteuren genoemd en ze verdienen ongeveer 3000 euro per maand.

  6. DonQuijotte
   Dank voor uw waarschuwing ik had het zelf ook al door en noemde hem net als Buttonfreak al een trol en ik heb mijn twijfels over Darkrat.Mijn ervaring is dat dergelijke lieden op gewone vragen geen normale reacties geven en proberen een andere richting uit te gaan vooral wanneer ze in de knel komen of ze worden boos.En of ze die 3000 Euro verdienen is nog maar de vraag want mogelijk kunnen ze geen fatsoenlijk werk vinden wat echt iets aan de maatschappij bijdraagt.

  7. Bij die complotjochies is iedereen met een andere mening direct een trol. Die jochies kunnen niet handlen dat er ook mensen zijn met een andere mening en dat dan rustig laten, ze gaan dan van die voor de hand liggende “vragen” stellen. Terwijl de vraag stellen voor henzelf ook het antwoord al is. Gelukkig wordt er bij mij maandelijks wat meer bijgeschreven op mijn bankrekening dan dat schijntje waar hier over gesproken wordt.
   Maar fijn dat je hier wat commentaren kan geven de hele dag, dan draag je tenminste écht bij aan de maatschappij.

  8. Volgens het nos nieuws zouden mondkapjes in Oosterijk (meen ik) op straat nu verplicht zijn terwijl de WHO dat juist afraad omdat het geen of nauwelijks zin zou hebben omdat volgens hen het virus ook via de ogen zou kunnen binnenkomen.
   Te vaak ziet men dergelijke verwarrende berichten en lijken juist beleidsmakers/sters volledig de weg kwijt te zijn.In de Nederlandse politiek lijkt het er dan weer eerder op dat ze veel praten (vooral partijleiders/sters die stuk voor stuk vaak herhalen wat voorgaande partijleiders ook al over hetzelfde hebben gezegd) belangrijker vinden dan echt de meest dringende en noodzakelijke maatregelen te treffen.Rob Jetten (D66) heeft tijdens zijn preek zelfs mensen op geraffineerde wijze nog banger proberen te maken toen hij het had over doodskisten die nu door de straten zouden gaan en te zien waren.
   DHR Krol had het er dan weer over dat huisartsen oudere mensen opbelden met de vraag of ze indien nodig nog wel opgenomen wilden worden en daarbij vroeg hij zich hardop af wie daar de opdracht voor gegeven had.Het lijkt er erg sterk op dat in beeld Rutte en companen het doen lijken of ze helpen terwijl anderen vanachter de schermen misbruik van de situatie maken en onmenselijke opdrachten die nog uitgevoerd worden ook uitdelen.Wie zijn dat en waarom wordt aan hen gehoor gegeven?
   Volgens het AD zou de leeftijdsverwachting verlaagd worden nu veel ouderen zouden overlijden.Iedereen kan uitrekenen dat nu er veel bedrijven omvallen of nog gaan omvallen en mensen op grote schaal werkloos worden dat dit voor de overheid veel geld zal kosten wat ook door gaat wanneer dit coronavirus overwonnen is en daarom vrees ik dat dit tot wederom tot een greep uit de pensioen pot kan gaan leiden omdat ook de belastinginkomsten kunnen gaan afnemen.

  9. Arnold 10.08 : het mondmasker is een ideaal middel om de gezichtsherkenning via intelligente camera’s te omzeilen !! Dat zal het probleem, en niet de gezondheid.

  10. Sub Rosa 10-9.
   Waarschijnlijk zult u daar wel gelijk in hebben terwijl aan de andere kant natuurlijk de bangmakerij moet doorgaan en dat gebeurd natuurlijk door op straat mondmaskers te laten dragen automatisch.Waar ik me aan stoor is de domheid van de MSM want al dagen hebben ze het over voetbal en of dat gewoon door moet gaan of niet.Nee natuurlijk kan dat niet doorgaan want zowieso is het onmogelijk voor spelers om dan die 1,5 meter in acht te nemen en de kans is groot dat ze lichamelijk contact hebben bij bv tegen elkaar oplopen en dan heb ik het nog niet eens over spuwen op het veld.
   ook constant zeuren over lesgeven van scholen vind ik nogal onnodig want stel dat dit jaar geen les meer wordt gegeven dan is dit jaar wel verloren maar dat kan simpel later weer ingehaald worden wanneer de scholen gewoon weer open gaan.Daarom denk ik dat hier mogelijk iets anders aan de hand is wat ze niet hardop kunnen zeggen en dat is dat ze angst hebben dat nu de kinderen thuis zijn de ouders zien waar scholen met goedkeuring van de overheden les in geven uit door de overheden goedgekeurde informatiebronnen zoals boeken.Ook zullen ze mogelijk angst hebben nu ouders zelf les kunnen gaan geven dat dat niet overeenkomt met wat de kinderen op school geleerd wordt.Daarbij komt nu ook nog dat ze net doen of elke ouder zijn/haar kind mishandelen zou en dat wordt aangevoerd om kinderen die mishandeld zouden worden verplicht overdag naar school te laten komen wat niet zal helpen want na school komen die kinderen toch ook weer thuis.
   Het coronavirus/onderwijs wordt aangegrepen om kinderen uit huis te plaatsen terwijl dat helemaal GEEN taak van het onderwijs is zoals het ook de taak van het onderwijs niet is om als oppas te dienen wanneer ouders allebei werken bv maar wel van huisartsen en hulpverleners bv. Hetzelfde zien we bij kinderen van vluchtelingen alleen is daar de smoes wegens erbarmelijke omstandigheden,maar dan zouden ze er beter aan doen om de leefomstandigheden van die mensen te verbeteren en niet hun kinderen afnemen wat nog veel meer drama is.De MSM doet vrolijk mee aan deze shit en doet in mijn zienswijze niet wat ze wel zouden moeten doen namelijk vragen stellen en niet alleen maar mededelen.

 9. En dan bedenk ik me ineens: De ‘werkelijke werkelijkheid’ is non-dualitisch, non-lineair en multidimensionaal, waarbij de ‘onzichtbare wereld’ meer de ‘realiteit’ vormt dan de wereld van materie als hardnekkige ‘illusie’.

  Wat zou dit te betekenen hebben voor de wereldwijde ‘crisis’ (als ondergang of kans?) en de ‘wereld’ waar we ons nu in bevinden?

  Ik heb het gevoel dat we in een fascinerende, turbulente, verrassende en onvoorspelbare tijd leven, en dat dit ook geldt voor degenen die denken dat ze de de nabije toekomst kennen of kunnen verklaren of voorspellen. En misschien is dat maar goed ook…

  1. @Guido, niet gezien en mooi artikel/boek inderdaad; de ‘werkelijke werkelijkheid’ (of die andere juist) 😉 De soundhealer/muziekproducent in mij vond de relatie met geluid en de onderliggende wereld van frequenties en resonanties (en vormkrachten zoals Cymatics) ook erg interessant!

  2. Ik geloof dat jouw vak, vanuit neuro-psychologie de toekomst heeft. De toekomst ook van de geneeskunst.. De kunde eerst, om plaats te maken voor de kunst. 😉
   Leerling, gezel, meesterschap.. 😉

  3. Hoi John Consemulder, A ‘New World Order’, of een ‘New World Other’!? Het is mogelijk dat er een nieuwe andere wereld uit deze crisis wordt geboren,als deze heel lang blijf duren,( wat niet te hopen is) dan staan we al onder strenge controle op ieder vlak,waarbij het heel gemakkelijk is om het communisme in te voeren ,maar wil wel schrijven dat dit zomaar gedachtes van mij zijn, dus zo zie ik het er kan een nieuw wereld order ontstaan communisme en een nieuwe andere wereld te samen.Deze zin >>Wat zou dit te betekenen hebben voor de wereldwijde ‘crisis’ (als ondergang of kans?) en de ‘wereld’ waar we ons nu in bevinden? In het kort, ondergang en kansen gaan samen en de wereld waar we ons nu in bevinden zal niet meer te herkennen zijn.Zolang er geen echte spirituele leiders( geen kerkelijke leiders) opstaan die de kansen krijgen om op te staan zijn we overgeleverd aan machtswellustelingen. Dit zijn zomaar gedachte’s die bij mij opkomen.

  4. Volgens mij is er ook de komende zeg 10.000 jaar nog wel een Duale aarde, misschien is de Duale Mensheid er dan al lang niet meer, maar de Duale aarde dan toch nog wel op één of andere manier. Noordpool versus Zuidpool, Lengtegraad versus Breedtegraad, realiteit versus fantasie, geloof versus wetenschap, licht versus duister : Bedenk het maar iedere pool heeft een tegenpool. Het Ene kan niet zonder het Andere…. Bestaan. En in ieder mensenleven denkt de mens meestal dat ie in een overgangstijd leeft, het is maar hoe je het ervaart.

   Wat ‘De Kerk’ en ‘Kerkelijke leiders’ ons de afgelopen 2000 jaar gebracht hebben, moge duidelijk zijn. Die weg nog een keer bewandelen, dan laat je gewoon een ander soort machtswellustelingen toe. Geloof behoort toe aan Jezelf.

   Voor de korte termijn ben ik ervan overtuigd dat de gemiddelde Westerse Mens zich niet voor langere tijd onder ‘strikte controle’ zal laten plaatsen en dat na deze Corona Hype er redelijk snel weer overgegaan wordt tot de ‘orde van alledag’.

   Alles is rond, niet lineair…. zo ook het leven. De Mens bevindt zich momenteel waarschijnlijk in het begin van de U-bocht in het onderste deel van de Cirkel. De D-evolutie van de Mens is al een behoorlijke tijd in volle gang en wie weet wanneer dat weer omgebogen wordt.

   Het is maar te hopen dat de Cirkels zich opvolgen als een soort Spiraal naar een eindpunt. Daar zijn echter helemaal geen aanwijzingen voor. De kans is groot dat we gewoon in een oneindige Cirkel rond blijven draaien.
   Zomaar wat gedachten die in me opkwamen toen ik jou commentaar las @ikzie naar aanleiding van het commentaar van JC.

 10. Over de natuurwetten gesproken (waar wij en ook micro-organismen ons aan dienen te houden zo lijkt het)…Even een mogelijk interessante (voor mij lastig te verifiëren, haha) zijsprong. Ik vernam laatst wat over het werk van Caleb Scharf, director of astrobiology van Columbia University die wat boeiends zei over precies die ‘natuurwetten’: “perhaps hyper-advanced life isn’t just external. Perhaps it’s already all around. It is embedded in what we perceive to be physics itself, from the root behaviour of particles and fields to the phenomena of complexity and emergence… In other words, life might not just be in the equations. It might be the equations”.

  Nu ben ik geen ‘liefhebber’ van (de mogelijk gevolgen van de uitrol van) AI en transhumanisme etcetra, maar misschien toch interessant?

 11. Consumulder, het bestaan van natuurwetten is niet te bewijzen, het kan nog steeds allemaal toeval zijn dat we “bestaan”, want zelfs de realiteit is niet te bewijzen ….
  Maar dat is natuurlijk diep filosofisch. In depraktijk: we dienen ons niet aan natuurwetten te houden, dat suggereert een keuze. We zijn aan natuurwetten onderworpen.

  Mbt 5g en corona: ja, ik denk dat 5g gevaar voor de gezondheid oplevert. Al in 2009, international journal of biomolecules, is uit onderzoek gebleken dat 3g de zuurstofopname van hemoglobine negatief beinvloedt. Dit lijkt ook voor 4g en 5g te zijn. Lage stralingsnivo s hebben al invloed wegens resonante opname van deze straling. Nee, ik geloof niet dat corona in de wereld is gebracht om 5g uitrol te maskeren.. ossebaard zegt dat SO2 vrijkomt bij verbranding van organische producten. De grootste oorzaken van so2 zijn echter: raffinaderijen, verkeer en scheepvaart.
  Verder is het hele grote stap om van organische productie zonder enige argumentatie naar lijkverbranding te stapppen.

 12. Dank je wel Janet,
  Dit is een eye opener, eigenlijk en eindelijk de bevestiging van wat wij allang vermoedden…

  Samen op naar een betere wereld!
  Warme groet uit Zuid Afrika

 13. Je kop boven het maaiveld uitsteken wat altijd al een risicovolle zaak.
  Naast alle bullshit en misinformate is het overigens goed in ekaar gedraaide filmpje een verademing.

  1. Wat deze meneer daar verteld is wel een donderslag bij heldere hemel, Akoeta.
   En wat hij zegt over de ‘vatbaarheid’ is precies dat waar een kennis van mij uit de homeopathische wereld het over had, namelijk als je je lichaam verwaarloost, te vet bent, en ,en, en, dan heb je de beste kans om die bende aan te trekken. Omdat je dan een eerste klas receptor geworden bent.
   Dat komt dan ook weer aardig overeen met wat deze Engelsman zei,:
   https://www.youtube.com/watch?v=mmE57sBrVeQ&feature=em-uploademail
   Dus het dreigt te kloppen!

  2. Ha Rob, even je filmpje gekeken; zenuwachtig typetje, zal wel een leven in India hebben gehad. Persoonlijk houd ik niet talen die je niet begrijpt en uren mediteren; ga iemand helpen denk ik dan. Hij stotterde: ad Vice! ; teken dat je naar je hoger zelf moet luisteren. Ieder gaat het eigen paadje op, waar we allemaal samenkomen. Ieder geval zitten we in de goede tijd.
   WE ARE ALL JUST PRISONERS HERE, ON OUR OWN DEVICE. De hele wereld is platgelegd door een paar mensen omdat we met zijn allen al het kwaad accepteren en laten regeren! Het gebeurt omdat we wakker geschud moeten worden en samen onze kracht en liefde moeten bundelen. Alles is open, de mensen aan de top geven ons de les dat we voor de mensheid moeten kiezen!!! Corona is de samenwerkende Jezuïeten [affair J. Epstein] doofpot. Hier is wat MOET veranderen: https://www.youtube.com/watch?v=2kDHdBw4ML4&list=PLPT_cCpNMvT50d_7cJ55ciKoZEY8q_YPt

 14. Inmiddels is de cabal bezig met een ophoging van de fear factor:

  Google volgt nu alle niet-thuisblijvers maar garanderen dat er geen persoonlijke gegevens doorgespeeld worden (natuurlijk niet!)

  In Amsterdam zullen dit weekend parken ook (deels) gesloten worden (die total lockdown moet er komen, koste wat het kost, men ze stukje bij beetje, anders komt men in opstand)

  Het hoofd van ’transparency’ van de EU wil nog meer het zogenaamde ‘nepnieuws’ over Corona op sociale media inperken. Alleen staatsgereguleerde bronnen graag! En natuurlijk in Nederland, is dat het RIVM met onze eigen Jaap van Dissel, van het RIVM en LUMC. Fantastisch toch, dat het LUMC in 2019 van die zogenoemde Bill en Melinda Gates foundation een beurs hebben gehad om longontsteking te onderzoeken? Zoek maar in hun ‘grantees’ database

  1 ding waar ik de media in Nederland niet over hoor…en dat is niet fris om te noemen…maar met zoveel doden. (volgens de media) .hoe zit dat met de capaciteit van de mortuaria in ziekenhuizen en dergelijke? (In Italië wordt dit fenomeen wel genoemd, maar dáár is ook iets ánders aan de hand. Ik vrees een copycat van iets)
  Men ‘sterft’, zegt de media, tegen de klippen op. Als er al zo weinig IC-bedden zijn, hoe zit dat dan met díe capaciteit? Vergeef me voor dit onsmakelijke gegeven. Maar er klopt iets niet. Mijn ‘weten’ zegt mij: er worden acteurs ingezet op de televisie, ook in Nederland. En mijn ‘weten’ zegt mij: wellicht niet nu of morgen, maar er zal een ‘schandaal’ geopenbaard worden. Wat weet ik niet.

  1. Het probleem met een Virus waar nog veel over onbekend is, is dat het moeilijk te meten is. Meten en modellen zijn sowieso al lastig om de (historische) werkelijkheid te beschrijven, zie historie met RIVM, CBS, CPB PBL en dergelijke. Laat staan een trend naar de toekomst of internationale data vergelijken; de condities zijn (te) vaak verschillend om betrouwbaar te meten.

   Wat wel zeker is, is dat er momenteel een groot beroep gedaan wordt op de Zorg sector in Nederland en dat er een zeer besmettelijk Virus rondwaart, waar we nog weinig van weten. Het gaat dus in eerste instantie helemaal niet om het ‘aantal doden’ of ‘aantal bevestigde Corona besmettingen’ het gaat om de piek toename naar Zorgvraag en om die te beheersen. https://www.youtube.com/watch?v=LRJV9ZQAEM0
   https://www.youtube.com/watch?v=RVWR9wXdvHE

   Daarom was het zeker verstandig om met maatregelen te proberen dit Virus te remmen. Zodat er tijd gewonnen wordt qua aantal besmettingen en daarmee de toename van de Zorgvraag kon worden afgevlakt. Een bestuurder moest hier wel het zekere voor het onzekere nemen.

   Echter na een intelligente lockdown, wordt het ook al tijd om na te denken over een intelligente opstart. Vanuit verschillende hoeken komt informatie beschikbaar dat het vrij eenvoudig is om vast te stellen of een mens (in ieder geval voor een maand of drie) immuun is voor dit nieuwe (gemuteerde) Virus. De groep die immuun is kan het ‘gewone’ leven weer zo snel mogelijk aanvangen. Daarnaast is het te hopen (en inmiddels ook wel te verwachten) dat veel mensen die het virus oplopen er na een week of drie ook wel weer van opknappen en er sommigen (of velen?) zijn die het virus wel krijgen maar er niet eens écht ziek van worden. Voor de zwakker gezonde medemens blijft dan het devies, zoveel mogelijk binnen te blijven de komende periode: Tot er voldoende immuniteit is opgebouwd en/of tot er vaccins zijn of medicijnen die het virus remmen of doden zodra je het krijgt.

   Mijn gevoel zegt dat er begin of medio Mei een (vrij plotselinge) oplossing komt om in ieder geval de huidige Corona Virus problemen (tijdelijk?) een halt toe te roepen. Niets meer dan een gevoel, in het verleden heeft dit voorgevoel meerdere keren gelijk gehad, maar ook zeker niet altijd. Het is vaak lastig te duiden. Ik hoop dat het dit keer ook waar blijkt te zijn.

   Daarnaast is een discussie over waarom zo’n virus (juist nu?) opduikt zeker goed om te voeren. Waarom zo’n haast met 5G? Mensen zitten helemaal niet zo te wachten op ‘Internet of Things’ en nog meer en sneller mobiel Internet met zelfrijdende auto’s en zelf bestellende koelkasten en allerlei fratsen met camera’s en (google-) assistenten en apparatuur die via Internet uitgelezen wordt. Het materiele leven is nu ook al uitstekend. De intensieve veehouderij en hoe we met dieren omgaan en eten, staat ook al even ter discussie. Hoe we de economie vorm geven, met veel stress en allerlei baantjes die helemaal niets toevoegen behalve ‘het baantje’, heen en weer reizen en jezelf druk lopen te maken (om niets). Een onvoorwaardelijk basisinkomen of in ieder geval een garantie minimum inkomen voor ieder mens, ja ook een discussie om weer eens op te pakken.
   Maar ben er ‘bang’ voor dat de tijd hiervoor nog steeds niet rijp is, ook niet na dit virus. Er zal eerst veel meer chaos moeten ontstaan alvorens mensen bereid zijn tot échte verandering waarin niet hebzucht en wantrouwen centraal staan; maar eerlijk delen (er IS NU AL relatieve overvloed) en vertrouwen in elkaar.

   De twintiger jaren van deze eeuw zullen wederom ‘Roerig’ blijken te zijn.

 15. Komt de Digitale Davidster eraan voor de wereldbevolking? Belachelijk idee? Inderdaad, maar zie hier: Italië: ‘Having the right antibodies to the virus in one’s blood — a potential marker of immunity — may soon determine who gets to work and who does not, who is locked down and who is free.’

  Men vergeet overigens te melden dat de vaccinatiegeschiedenis niet alleen laat zien dat vaccinaties aantoonbaar onwetenschappelijk, zeer ineffectief en potentieel levensbedreigend zijn, maar ook dat de microbetheorie onjuist is en ook dat gevaccineerden met antilichamen in hun bloed JUIST niet ‘beschermd’ bleken te zijn, maar de ziekte juist kregen (of is dit feit hier juist het gegeven en dus de ‘bedoeling’ van sommige groeperingen zou je je kunnen afvragen…). Valse (niet volledige en niet natuurlijke en zeker niet ‘veilig en effectieve’) ‘kuddeimmuniteit door vaccins? Nee? Lees verder!

  En hier: “a SPECIAL “LICENSE” for Italians who possess antibodies that show they have had, and beaten, the virus. The former prime minister, Matteo Renzi, a liberal, has spoken about a “COVID PASS” for the uninfected.” https://www.nytimes.com/2020/04/04/world/europe/italy-coronavirus-antibodies.html

  En U dacht dat we alleen in een soort medische en financiële oorlog waren beland (en we geleerd hebben van WW2?)!? Bill Gates: “Eventually we will have some digital certificates to show who has recovered or been tested recently, or WHEN WE HAVE A VACCINE, WHO HAS RECEIVED IT.” https://techcrunch.com/2020/03/18/bill-gates-addresses-coronavirus-fears-and-hopes-in-ama/

 16. Als mensen nu nog zien wat er hier gebeurt, dan begrijp ik nu pas echt waarom men spreekt over ‘kudde-immuniteit’, zoiets?Laten we hopen dat een groter percentage van onze bevolking wakker wordt, voor het gedaan is!?

  Als mensen goed lezen, dan wordt de ‘Coronatest’ nu in feite een soort “Ausweiss Bitte!” want anders heb je een probleem..Zelfs Mussolini zou dit misdadige en mensonterende plan vast briljant vinden…

  1. Waarschijnlijker is dat het NL kabinet de komende week met een richting gaat komen om de maatregelen vanaf einde april, begin mei, af te gaan bouwen door in delen weer ‘open’ te gaan zodat de ‘beweging van de mensen’ niet ineens 100% maar zeg met 10-20% per keer op gang gaat komen.

   Daarnaast zal er op vrijwillige basis veel getest worden, met name op immuun zijn. De resultaten kunnen anoniem verzameld worden op de laboratoria zodat gegevens verzameld kunnen worden over de mate van immuniteit per leeftijdsklasse en regio.

   Mensen met zwakke gezondheid c.q. de risico groepen zal sterk worden aangeraden zoveel mogelijk thuis te blijven de komende minimaal 2 maanden en langer afhankelijk van de ontwikkeling. Wellicht komt er begin mei een vrij plotselinge positieve ontwikkeling!

   Of er ook gelijktijdig getest gaat worden op het ‘dragen van het virus’ is nog maar zeer de vraag, deze testen vergen meer tijd (en geld), voegen waarschijnlijk weinig toe aan het beleid rondom het opstarten en de testcapaciteit kent z’n grenzen.

   Laten we hopen dat voor mensen die het virus dragen het vrijwillig blijft om ‘data’ af te staan en ook dat mensen in het algemeen vrijwillig data kunnen delen met telecom of specifieke APPs via een vorm van ‘Opt-In’. Een verplichting hiertoe zou veel te ver gaan evenals ‘Opt-out’ zoals bij orgaandonatie helaas het geval is.

   Waarschijnlijk gaat het wel volgens bovenstaande lijn plaatsvinden, het kabinet zal er veel aan gelegen zijn om draagvlak onder de bevolking te behouden.

 17. Overheid woordvoerder Jan, u zal bekend zijn met de persoon prof. E. J. Snijder; mede directeur van de Dans-ende Narcis, hoogleraar medische microbiologie, met name moleculaire virologie die in zijn aanvaardingsrede (11 jaar geleden) een virusuitbraak voorspelt met 100.000 doden en een ontwrichte samenleving, hij haalt er zelfs Men in Black bij. In zijn 2020 PEP talk zei hij: virussen zijn DOOD. Hoe kan iets wat niet leeft zichzelf in een ander lichaam verplaatsen? (omgekeerde Jimmy Savile praktijken) Vandaag tot 12 uur kan nog ingeschreven worden voor de 5G veiling.
  We hebben werkgevers maar de Allerhoogste is God! Hier Liesbeth List, kristalhelder:
  https://www.youtube.com/watch?v=6JFQewwyTRg&list=PLZKWtGDtAXNwXA8IAS8zQGx1PxGLCuCRA&index=12

 18. Als jij als Oosterse Narcis er nu ervan uitgaat dat God het wel oplost, net zoals in de middeleeuwen met de pest, dan zullen andere mensen wel aan het werk gaan om het echt op te lossen. Wel een mooi liedje ja, past goed bij je tekst.
  In IRAN is er alvast een Corona uitbraak VOORDAT 5G in gebruik wordt genomen:
  https://www.hln.be/nieuws/buitenland/meer-dan-50-000-mensen-besmet-met-coronavirus-in-iran~a3125f8f/
  http://french.presstv.com/Detail/2020/02/13/618603/Iran-5G-internet-network-minister-announcement

  1. Uitgedrukt: zich er met een Jantje van Leiden van afmaken.
   Dans en narcis: https://www.narcis.nl/?Language=nl (niet alles is openbaar), samenwerkingsproces met KNAW (Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen), heeft 550 leden en is o.a. adviesorgaan voor subsidies en met de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek, de NWO! die de miljoenen weggeeft.
   Hier de oratie: inpakken en wegwezen; https://www.lumc.nl/over-het-lumc/hoo/oraties-redes/2009/90403103120185/ , heeft het over genetische manipulatie en science fiction oftewel wetenschappelijke fantasie. In radiointervieuw zei Eric: Het kan 10 jaar duren voor betrouwbare vacciNaties en geneesmiddelen. Gelukkig hebben we MMS en hier is de energieke ontdekker: https://www.bitchute.com/video/jqD5tbQO1WUT/

  2. @akoeta Ook ik heb vertrouwen in MMS. Heb het liggen maar nog nooit hoeven te gebruiken gelukkig. Eén ding weet ik zeker; Als ik ziek word ren ik zo snel mogelijk bij de reguliere gezondheidszorg weg. Een gebroken arm of been daargelaten.

  3. Ik ook (me too kan je niet meer zeggen), ik kocht het voor mijn grote broertje. Hij vertrouwde de dokters die hem VERMOORD hebben, net zo als zo velen…. Vandaag 11 maanden het laatst geleden. Nationale Molendag en Internationale Dag van de Fairtrade 11de keer.
   Hij kreeg hamsterdeeltjes toegediend en nu willen ze de hele mensheid ziek maken!!!!!!!!!!!!
   https://www.youtube.com/watch?v=k34boxNrqL8

 19. Rutte: “Het Nieuwe Normaal in de 1,5 Meter Samenleving…We moeten het Samen Doen.” Ik hoor alleen maar ‘intelligent’ (net zo erg als onze slimme meters). “Stap voor Stap richting de ‘Nieuwe Werkelijkheid’ met een “lange adem” (met mondkapje?) Opmars naar een ‘Nieuwe Wereld Orde’, iemand?

  Bent U (net als Rutte misschien) niet op de hoogte dat die er niets normaal is aan die 1,5 meter samenleving!? Wat nu als er wetenschappelijke studies zijn die aantonen dat zolang we maar niet elke persoon recht in het gezicht niezen of hoesten, er geen besmetting kan plaats vinden!? En dat dit zelfs bij een voetbalstadion zou gelden, volgens dezelfde auteur van het boek ‘In de Greep van de Griep’!? Oftewel het EK zou doorgang kunnen vinden? En dus alle evenementen? En dat we JUIST IN BESLOTEN RUIMTES een grotere mate van ‘kans op besmetting hebben (terwijl we ondertussen met alle gezinnen wereldwijd ‘intelligent’ in lock-down ons huis in worden gevangen)?

  WE WORDEN BELAZERD, met grote gevolgen: http://healingsoundmovement.com/articles Alvast even de essentie hier geciteerd: Pagina 78 en 79 (en nu wordt het interessant!): “Maar alweer, iemand die een beetje griep heeft is beslist niet in staat alle passagiers van een tram te besmetten, tenzij hij deze stuk voor stuk in het gelaat hoest of niest”… Pardon? Alle ‘intelligente’ lock-downs zijn niet alleen enorm mensenrechten beperkend, vrijheid ontnemend, maar vooral zinloos en en overbodig dus!?

  Lees mee: “Sinds de jaren vijftig zijn allerlei experimenten uitgevoerd om na te gaan hoe een verkoudheidsvirus van de een bij de ander terecht komt. En waarom de een wel ziek wordt en de ander niet. Er is daartoe zelfs kleurstof gebruikt. in de neuzen van de snotteraars werd een beetje gekleurd poeder gebruikt. En wat bleek? Binnen de kortste keren hadden zij zichzelf en alles wat zij vastpakten besmet. Vervolgens lieten onderzoekers snotterende kinderen kaart spelen. De inmiddels smoezelige speelkaarten werden na gebruik ingezet tijdens een potje ‘pesten’ door gezonde
  volwassen vrijwilligers. Maar….NIEMAND WERD ZIEK.

  Met een verborgen camera kon worden aangetoond dat vrijwel iedereen onopgemerkt aan zijn neus zat of zo nu en
  dan met de handen in de ogen wreef”.

  “Andere wetenschappers plaatsten eens midden in een kamer een scherm. Aan de ene kant werden snotterende kinderen geplaatst en aan de andere kant gezonde vrijwilligers. Toen werden de gezonde vrijwilligers wel ziek! dat gebeurde nadat er een ventilator bij de kinderen was geplaatst die de lucht vol virusdeeltjes naar de vrijwilligers aan de overzijde blies. Met andere woorden: virusdeeltjes kunnen via de lucht worden overgebracht. Doch alleen in besloten ruimtes. . Een ‘besmette’ wind kan alleen voor infecties zorgen als er sprake is van een situatie waar meer mensen dicht bij elkaar zijn. In een voetbalstadion zou dit verhaal beslist niet opgaan. tenzij de een de ander op de tribune openlijk aan-hoest. Hoe het ook zij, belangrijker dan kou en tocht is iemands weerstand”.

  Rutte zegt: “Halt Full und Bleib Zuhause”…28 april zegt hij vanaf zijn app: “Ausweiss Bitte”?

  Zijn er nog andere mensen met logisch verstand die het ‘Nieuwe Normaal’ van de ‘Intelligente Lock-Down’ (je samenleving op slot gooien en bewust chaos creëren terwijl je van alles uitrolt op dictatoriale wijze) en de ‘1,5 Meter samenleving’ nog NORMAAL en ACCEPTABEL vinden!?!? Intensiever testbeleid? Intensiever contactonderzoek? Een app die je laat zien wanneer je “: in de buurt bent met iemand die geïnfecteerd is”!? NSB en Nazi-praktijken, nee?” “De verregaande inbreuk op onze privacy hebben we al geaccepteerd” Pardon? Zijn er nog mensen die hier wel enigszins moeite mee hebben?

  Vast heel ‘onafhankelijk’ en ‘betrouwbaar’ (of was het ‘vetrouwelijk’ en dus GEHEIM) weer, die ‘experts’? https://www.trouw.nl/zorg/wie-zitten-er-in-het-outbreak-management-team-dat-het-kabinet-van-doorslaggevend-corona-advies-voorziet~b37e4f97/ Schaduwkabinet? https://www.parool.nl/nederland/op-dit-schaduwkabinet-van-deskundigen-vaart-premier-rutte~b054de45/

 20. Ja, ik denk dat we moeten kappen mee te doen met die onzin wat duidelijk een ander doel dient dan men ons wil aansmeren. WE WORDEN BEFLIKKERT!!!!!!!!!!!!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.