Advertentie

Maurice de Hond: ‘Onnodige Corona-bankmakerij’..!!


Naast een enorm scala aan verklaringen van medische wetenschappers, artsen en andere gerespecteerde deskundigen, blijkt uit steeds meer FEITEN, dat de huidige Corona-pandemie, VOLLEDIG vanuit een ánder perspectief gezien moet worden..! Het komt erop neer, dat we met z’n allen angstiger zijn voor onze eigen angst, dan voor een reëel gevaar van besmetting en/of nóg érger.. DOOOHD GAAAHNN.. De genoemde mensen/deskundigen die verklaren dat we VOLLEDIG verkeerd bezig zijn, hebben NIETS te winnen met hun verklaringen en blijken logica en afwezigheid van angst als instrumenten te gebruiken om ons te waarschuwen..!!

Natuurlijk is er een besmettelijke ziekte en natuurlijk gaan er mensen dood aan. De IC’s lágen ook vol, daar gaat het niet over. Het gaat over de manier waarop we bang worden gemaakt en worden opgefokt om afstand te nemen van onze meest menselijke eigenschappen, de hartelijkheid van een knuffel, handshake of arm-over-de-schouder.. Besmettelijk, pas maar op..! Snap je wat we hier zeggen.?!

Hoe is het mogelijk dat mensen die als ‘deskundig’ worden gezien, met een schandalige uitstraling van ‘zekerheid’, de grootste onzin vertellen. Gevaarlijke onzin zelfs. Soms niet met opzet, om tóch maar antwoord te geven op vragen van het evenzo angstige journalistieke peleton. Maar vaak volledig in het geloof, dat het allemaal zo is, als beweert. Neem nou de idiotie over de effectiviteit of HET GEVAAR van het dragen van mondkapjes..!

Waar is de consensus en hoe kan het überhaupt, als het door deskundigen wordt afgeraden, er massaal straks mondkapjes gedragen gaan worden in het Openbaar Vervoer..?? Schaapjes die elkaar volgen op commando van de herder..? Onder ‘dreiging’ van de levensgevaarlijke waak/herdershond..?

In het rijtje erudiete, vakkundige en wetenschappelijk-geschoolde mensen, past statisticus Maurice de Hond, de man die bekend werd door zijn politieke analyses en -peilingen.. Een man die niet over één nacht ijs gaat, als zaken zoals deze Corona-zaak aan de orde is. Luister naar Maurice de Hond, in zijn vraaggesprek met parlementair journalist Pim van Galen, in een opname voor Café Weltschmerz. Een aanrader ook voor je vrienden, familie en/of collega’s.. Al was het maar om hen een ‘klein beetje aan het twijfelen’ te brengen en de angst bij zichzelf te pareren..!

X

X

‘Onzinnige en disproportionele maatregelen,
doen meer kwaad dan goed..’

x
Maurice de Hond:
‘Onnodige Corona-bankmakerij’..!!

2020 © Café Weltschmerz | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Opinie peiler en data-onderzoeker Maurice de Hond komt tot de meer dan logische conclusie, dat het Nederlandse beleid rondom de bestrijding van het Corona-virus op zeer wankele en onvolledige data is gebaseerd..! Daarnaast blijkt bovendien, dat de aannames van het RIVM over de verspreiding van het virus onjuist zijn. Niet de directe overdracht binnen anderhalve meter is relevant, maar de verspreiding via aerosols, miniscule druppels die door de lucht zweven.

Dat is volgens de Hond ook de reden dat de meeste besmettingen binnen plaatsvinden, in ruimtes met meerdere mensen en een matige ventilatie. En ja, dan komt hij met wel héél steekhoudende argument:
“Kijk eens naar Afrika, naar het vluchtelingenkamp op Lesbos, naar India. Nauwelijks of geen besmettingen, hoewel de mensen daar vaak dicht opeengepakt zitten. Door de (arme) omstandigheden daar is er veel natuurlijke ventilatie, de aerosols blijven er niet hangen”

De anderhalve meter samenleving is dus onzinnig, evenals een deel van de maatregelen.. De Hond hoopt dat WHO en RIVM deze informatie betrekt bij het beleid, dat kan wereldwijd veel doden en economische schade voorkomen.

Wil je meer alternatieve informatie lezen, kijk dan naar onze artikelen met de longarts David Prins (HIER) en huisarts Rob Elens, die in zijn praktijk 10 Corona-patiënten genas (HIER en HIER) met het goedkope middel hydro-chloroquine, waar we HIER een artikel over schreven.

We nemen de vrijheid deze YouTube ook hier te plaatsen, van de beide artsen uit Bakersfield, Californië, die een gezondheidscentrum runnen met ruim 100 mensen medisch personeel en die verslag doen van hun ervaringen, opgedane kennis en inzichten.. VOOR HEN KLOPT ER IETS FUNDAMENTEEL NIET..! We schreven over deze beide mannen HIER al een artikel. Maar daarbij staat een niet-ondertitelde video. Deze korte video is wel NL-ondertiteld. Bizar is dat YouTube deze video VOLLEDIG wég heeft gehaald en niet meer te bekijken is.. Van een persconferentie van 2 artsen…????! (Gelukkig hebben wij via Bitchute.com deze video wel weer kunnen terugplaatsen in het artikel!)

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.