Advertentie

’Moet oorzaak oversterfte niet eerst boven water?’..!!


“Het is onacceptabel dat de regering geen gehoor geeft aan een motie, die door de Tweede Kamer begin december Kamerbreed is aangenomen.”, aldus Pieter Omtzigt. Een onderzoek naar de oorzaak van de significante cijfers die verontrustende stijging laten zien in oversterfte.

Het blijkt dat statisch is onderbouwd, dat OVERSTERFTE STIJGT, DIRECT NADAT EEN NIEUWE BOOSTERCAMPAGNE BEGINT. Een fenomeen dat telkens is waar te nemen, direct na de start van een ‘prikronde’… Waarom mag dit niet worden onderzocht?! Als die vaccins zo veilig zijn, betrouwbaar en efficiënt, heb je dan iets te vrezen..? Is het de bedoeling dat ‘de rust wordt bewaard’, TEN KOSTE VAN DUIZENDEN MENSENLEVENS..!!

Ouderenorganisaties ANBO, KBO-PCOB, Koepel Gepensioneerden, NOOM en KBO Brabant spreken hun zéér ernstige bezorgdheid uit. De wetenschappers, hoogleraar dr. Ronald Meester en gezondheidseconoom drs. Eline van den Broek – Altenburg lieten in een opiniestuk in De Volkskrant (HIER) weten het ‘opmerkelijk en onverantwoord’ is, dat er nog altijd geen actie is ondernomen.

Volgens statistiekbureau CBS (HIER) zijn er de afgelopen maanden en het afgelopen jaar, veel méér mensen overleden dan normaal in deze periode. Ook was de oversterfte in Nederland hoger dan in omringende landen met ongeveer dezelfde vaccinatiegraad. In alle leeftijdsgroepen stierven meer mensen dan verwacht, maar de stijging is het grootst in de leeftijdsgroepen boven de 65 jaar.

* * *
x

x

’Moet de oorzaak van oversterfte
niet eerst boven water?’..!!

2022 © dr. Jorine Hammink (specialist ouderengeneeskunde) &
dr.
Felix van der Wissel
(huisarts)
2022 © deze versie WantToKnow.nl/be

 

’Veilig’ is doorgaans een begeleidende belofte bij vaccineren. Maar bij de corona-herhaalprik voelt deze ongemakkelijk. Een belangrijke vraag over de aanhoudende ’oversterfte’ hangt immers nog altijd boven de markt. In oktober stierven in Nederland bijna 1800 mensen meer (16%) dan verwacht, volgens het CBS. Is een deel van de extra sterfgevallen mogelijk te linken aan de coronavaccins? Dat valt op dit moment niet uit te sluiten, omdat onafhankelijke wetenschappers geen toegang hebben tot de data die nodig is om dit uit te zoeken. Zou deze vraag niet eerst beantwoord moeten worden, voordat we weer massaal gaan vaccineren?

Sommige insiders vinden het niet nodig om de coronavaccins te betrekken in de mix van mogelijke verklaringen voor de oversterfte. Maar in ons land (en ook daarbuiten) zien we niet-coronagerelateerde oversterfte sinds de start van de vaccinaties. Verontrustende signalen over deze oversterfte staan in rapportages uit binnen- en buitenland, onder meer van bijwerkingencentrum Lareb. In januari 2021 startte in ons land de vaccinatiecampagne. Ruim drie maanden later waren 3,7 miljoen prikken gezet. Bij Lareb stond de teller toen op 257 gemelde sterfgevallen, van wie zo’n 60% overleed binnen één week na de vaccinatie.

Je zou nu kunnen zeggen: er overlijden voortdurend mensen, zeker in de oudere leeftijdsgroepen die als eerste in aanmerking kwamen voor coronavaccinatie – er hoeft dus geen verband te zijn. Het klopt dat sterven na vaccinatie niet hetzelfde is als sterven door vaccinatie. Maar plotselinge sterfte kort na vaccinatie is wel een signaal dat serieus mag worden genomen. Zeker als de sterftecijfers in perspectief zijn te plaatsen.

En dat kan door er een andere Lareb-rapportage bij te nemen: die over de gemelde bijwerkingen na griep- en pneumokokkenvaccinatie in seizoen 2020-2021. Er werden toen ruim 4 miljoen vaccins toegediend, aan voornamelijk oudere leeftijdsgroepen. Lareb ontving twee meldingen van overlijden (zeven en acht dagen na de prik). Inmiddels heeft Lareb in totaal ruim 700 meldingen binnen van overlijden na coronavaccinatie.

Daar komt bij dat de veiligheid van de twee nieuwe herhaalprikken van Pfizer en Moderna is omgeven door onzekerheden. Het type (lab)onderzoek dat is gedaan kan geen uitsluitsel geven over de balans tussen de mogelijke voor- en nadelen van beide vaccins. Terwijl dit een cruciaal punt is als het gaat over het vaccineren van groepen met weinig kans op een ernstig beloop van Covid-19, of mensen die reeds een (omikron-)SARS-CoV-2-infectie hebben doorgemaakt.

De herhaalprik beschikt slechts over een tijdelijke ’voorwaardelijke’ EMA-goedkeuring, vanwege acute noodzaak. Dit betekent dat ’aanvullend bewijs over de baten’ moet worden afgewacht. Wanneer vragen rijzen over een mogelijk causaal verband tussen vaccins met zo’n ’noodvergunning’ en oversterfte, dienen de vaccinproducenten aan te tonen dat dit verband er níet is. Slagen zij daar niet in, dan moeten de vaccins van de markt worden gehaald. Onafhankelijke wetenschappers die een verband moeten bewijzen aan de hand van data die ze niet lijken te krijgen, is omkering van de bewijslast.

’Bij twijfel niet inhalen’ is een populaire samenvatting van het voorzorgsprincipe. Welnu: elke burger zit uiteindelijk zélf aan het stuur in de prikstraat. En daar hangt meer mist dan je misschien op het eerste oog kunt zien.

Wouter Aukema is data-analist en dagelijks bezig om cijfers te verzamelen en onderlinge verbanden (correlaties) te ontwaren. Hij wijst erop dat de causaliteit van de correlatie (toediening vaccin – sterven kort daarna) steeds waarschijnlijker wordt. Op Twitter meldt hij:

“Het lijkt erop dat 1 op de 1200 mensen die opnieuw zijn gevaccineerd, is overleden; stop nu met vaccineren totdat dit tot op de bodem is uitgezocht!”

Eerder had professor dr. Theo Schetters zich op dezelfde manier laten horen:

“Zolang er geen duidelijkheid is over de causaliteit van vaccinatie en oversterfte moet de vaccinatiecampagne gestopt worden.”

Van de ziekenhuisopnames met corona was de afgelopen maand bijna 86 procent gevaccineerd. Ruim 75% daarvan had ook de ‘boosterprik’ gehad. Bijna 45 procent kreeg ook een herhaalprik. Een andere data-analist, Daniël van der Tuin constateert, zo meld hij:

“Wat valt hier op: terwijl de vaccinatiegraad al geruime tijd niet meer stijgt, wordt het percentage gevaccineerde coronapatiënten geleidelijk steeds groter; in maart 2022 was dat 65%.”

* * *

3 gedachten over “’Moet oorzaak oversterfte niet eerst boven water?’..!!

 1. Tweede slaapkamerlid Pieter Omtzigt (van het CDA en ook weer niet) is een duidelijk voorbeeld van controlled opposition/judasgeit. Hij doet zogenaamd z’n best om op te komen voor de kiezer, maar hij heeft meegestemd met de kartelpartijen voor de drie lockdowns, spoedwet & avondklok.
  Zijn vrouw Ayfer Koc en broer Dirk-Jan (tevens fanatiek pleitbezorger om je te laten vaccineren) zijn werkzaam bij Klaas Schwabs WEF in Davos.
  Overigens is Ferdinand Grapperhaus jr. ook een van Schwabs hulpjes.

 2. Ach wat zou het? Eenmaal begonnen met die troep, ben je eigenlijk al verloren. Nog een boestertje erbij versneld het proces en als je er kapot aan gaat, ajuus.
  Men gaat door tot de laatste sukkel en al die tijd staan er nog borden op straat waar je terecht kan om de dood te ontmoeten. De scheiding tussen de schapen en de geitebokken is toch allang gemaakt en ook de kinderen die op het slachtblok gelegd worden is natuurlijk de tragiek ten top maar volgens ‘de karmische wetten’? kies je de plaats uit om geboren te worden, dus je ouders en die brengen je vervolgens maar de armen van baal om geofferd te worden. Mensen die de kop in ’t zand willen steken,… ga je gang maar loop de rest niet voor de voeten.

 3. Mijn kinderen hebben geen enkel vaccin, hielprik…..en de rest van de hele giftige rotzooi uit dat wereldje van het farma-tuig gehaald. Ze hebben, net als wij, een aantal malen griep en verkoudheid gehad….zoals het hoort.
  Punt.
  En in antwoord op bovenstaand artikel wil ik zeggen….” Pleurt toch op met je Lareb. Pleurt toch op met je zieke overheidsinstellingen. Het geeft, volledig aan het lijntje van overheidstuig, op ordonnantie van het overheidstuig, een berg overwerk voor artsen…..waarvan er drie op de vier medicijnenprogramma’s uit het laptopje van het farma-tuig hebben leren hanteren……dus geen drol van hun eigen vak begrijpen…..en derlui m.i. dus nogal stompzinnig kritiekloze volgelingen van het farma-tuig……het geeft je niets.
  Punt.
  Helemaal niets…..!…… waar je wat aan hebt.
  We hebben straks heel veel te herdefiniëren. Vooral de artsen-opleiding. Als ik aan de hand van een paar woorden, en even naar de enkels kijken van een cliënt, lekkende hartkleppen kan constateren…….en meneer het huisdoktertje niet wist hoe hij aan die zwaar gezwollen onderbenen kwam……dan ben ik niet de kwakzalver.
  Nogmaals…..dat hele zootje moet op de schop. Die spuiters er uit…..en nooit meer terugkomen. De chirurgie waarderen voor wat het is, en de geneeskunst terughalen.
  Opsodemieteren met die wittejassenpriestertjes van de satanskerk. Hebben we Godbetert niks geleerd van die katholieken? Het lijkt er wel op.

  Er is al heel veel geneeskunst en dat mag best in de vorm van additieve zorg aan de chirurgie worden gehangen…..mits die mecaniciens van het mensdom een paar stappen achteruit zetten en die oliegladde poel van zelfgenoegzaamheid uitbaggeren. Misschien dat er dan wat zinnigs kan worden gecreëerd.
  Dat gaat nog wel even duren. Tot aan de tribunalen zullen we vastzitten aan dat zootje parasieten. Daarna pas zullen we kunnen herdefiniëren……hoop ik.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.